ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

1 mayis Allahim hayirla yolaa bebegimi
Korkularim cok ya bir daha kaybdersem
Allahim korktuklarimizdan emin eylesin

günaydın canım
azkalmış 1 mayısa hadi hayırlı haberlerle gelsin inşallah 1 mayıs
sen yinede içini ferah tut canım
bol bol dua et
Rabbim gönlüne göre verir inşallah bu ay
dualarım seninle canım...

Günaydınnn topiğimizin güzel anne adayları

Zaman geçiyor ve geri sayım başlıyor.

Suayım da nasıldır acaba özledim valla püff

1 mayis allahim hayirla yolaa bebegimi
korkularim cok ya bir daha kaybdersem
allahim korktuklarimizdan emin eylesin

inşallah canım sağlıkla sıhhatle gelir bebişin...bebişlerimizzz....

çok az kalmış ne güzel benım daha çoookkkkk 10 mayıs

günaydınnn topiğimizin güzel anne adayları

Zaman geçiyor ve geri sayım başlıyor.

Suayım da nasıldır acaba özledim valla püff

günaydın canım :) evet benımde gerı sayımım başladı bugun son ovu. Testımı yapıp

tamamen silik çizgiyi görücem sanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah cnm :) valla ovulasyon testlerini dikkatli kullandığın sürece gerçekten işe yarıyor.ben inanamamıştım.inşallah bu ay da yakalarım da bi dahaki aya hepimiz hamiş oluruz.

dikkatli kullandım ama

gene de içimde olmıycak ayşe umutlanma düşüncesi var

niye böyle hissediyorum bilmiyorum belki de bilinçaltım

ben üzülmeyim die böle bi duygu şeysi hazırlamıştır ehehehe

cnm merak etme pozitif mutlaka çıkacaktır emin ol yani.ama silik olmasın 2.çizginin daha damlatırken kopkoyu olması gerek.eğer hiç çıkmazsa ya kaçırdık yada bu ay yumoş yok demektir.yada çok geç yumurtlicaz.ben kürtaj olduğum için bilemedim şimdi ne zaman olur die.adetim 40 gün sonra geldi.o da 4 gün sürdü.5.günden yapmaya başladım.bugün 13.gün testimin.çift çizgi hepsiiiii ama silikleşiyor.ilkinden tecrübem olduğu için dikkate almıyorum.bende sanki bişe çıkmicak umutlanma gibi birşeyler hissediyorum ama hayırlısı.adetim de belli değil.inşallah testlerim yeter.kızlar herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.inanın sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun.içinizi ferah tutun.ovulasyon testleri bir mucize.bu ay olmazsa öbür aya kesin hamiş kalıcaz.inanın bana.

erken yumurtlagdıgıma emınım cunku daha oncelerde 12-14 gun baslayıp 18. gun bıtırıodm

çalışmayı olmuyodu son kaybımda 9-19 gunelrı arası çalışıp hamıle kalmsıtım ıste düştü bebegım

ilk ikisnde zaten sürpriz hamıel kalmsıtım :) bus eferde dedım bı test alaımda bakaım cidden de

9. gun pozitif cıkmaya basladı 12. gun çzigi çok silikti bugun 13. gun yarım saat sonra yapcam testi

büyük ıhtımal silik cıkcıak :) bakalım bılmıyorum inşallah tutmustur bebıss :) benım senede 2 kere yumoşum kistleşir

bi sonbaharda bi de ilkbaharda gecen ay ksıtleşmişti heralde bu ay kıstleşme olmaz....:) eger hersey yolunda gidiorsa

içerde spermlede bulustuysa gelmsıtır bebek ayy neysem bakıcazzz yaa stres yapmak istemıormmm

ama stres yapmadım calısırken gayet relaxtm ve çaloışma düşüncesıyle girmedık hıc yataa

cnm inşallah bebişin gelmiştir.aslında adet gününe göre başlamak saçma

geliyor bana.adet biter bitmez başlamak gerek testlere.çünkü ne zaman

yumurtlayacağımız belli olmuyor maalesef.ilişkide rahatlık çok

önemli.birde hergün 2 de yapıyodum testi.pozitif çıktığı günün ertesi

günü 6 gibi ilişki olmuştu.ama ne yattım ne de ayaklarımı diktim saatlerce.eşinin

hemen çıkmaması gerekiyor.en azından 1 dk filan.ben sonra bi kaç saniye

ayaklarımı kaldırdım ve kalktım.o kadar.ama yıkanmadım hemen.olursa olur

olmazsa da olmasın dedim.o kadar rahattım ki.bide çoook istememe rağmen.ordan belliymiş

heralde tutacağı :)))))

sende hiç takma kafana.kist yoktur inşallah.ama içimden bi ses tuttu diyor.inşşaallaahhhh

Son düzenleme:

ıns gulum ıns bakalım hakkımızda hayırlı olan olsun

Selam en güzel anne adayları :) benim bugün adetimin son günü, 28 günde bir oluyorum. Ovulasyon testinde 11. gün başlamam gerektiği yazıyor ama bi çoğunuz adetiniz biter bitmez testi yapmaya başladığınızı yazmışsınız. Kafam karıştı, ben yarın başlayayım mı?? yoksa 11. günü mü bekleyeyim?? yardımcı olursanız çok sevinirim

ben de hıc dıkmedım bacakalrımı havaya :) duramıyorum öle yaa :) yanı 3 kere hamıle kalmısım

hiçbirisinde beklemedım öle hemen gıyınıp kalktım banyo bile yaptıgım oldu onalr etkılemıo olcaksa oluo olmıcaksa

olmuyo canım hayırlısı ınsallah sağlıklı haırlı olsunda ınsallah nasib eder Rabbim :) hele ıkıncısıne

bildiğin tek gece ilişkımız olmustu yogunluktan yorgunluktan sehırdısı ders iş dekren bi arada olamamıstık

hiç ama 1 tek ılıskı ıle hamıle kalmıstım :)

benim su regl bitsin 3 gün sonra başlıcam ovulasyon testlerine ne zaman yumurtlıcam bellimi olur..of mayıs uğurlu gelir umarım

iyi akşamlar gelecegin güzel anneleri nasılsınız bakalım benim bata10 gün kaldı acaba tuttumu ya tutmuşsa nasıl belirtiler olur off hiç bi belirti yok gene olmadı galiba

cnm sen adet biter bitmez basla yada akintinlarin ne zaman cogalmaya baslar o zamn basla ben mesela 3 sefer yaptim hep 15. cift cizgi gordum o nedenle hep 15. gunde baslarim
iyi akşamlar gelecegin güzel anneleri nasılsınız bakalım benim bata10 gün kaldı acaba tuttumu ya tutmuşsa nasıl belirtiler olur off hiç bi belirti yok gene olmadı galiba

yavrum olsa ne yazarki adette gebelikte de belirtiler ayni en kesin olani adetin gecmesi cnm yaaa

Günaydınn kızlar ,

Bugün oldukça halsizim.Benim kırmızılar geldi gelecek ne yazık ki bu ayda tüm çabaları sıfırladık.
Ateş basıyor ve birden üşüyorum.Kasıklarım şiddetli ağrıyor sanırım iğne sebebiyle bu ay ki sancılarım daha şiddetli olacak.

Benim dışımda bol güzel haberler alalım inşallah

Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın.

günaydın kızlar

valla işimizi şansa bırakamayız.adet bittiği günün ertesi günü yapmaya başlayın.benim o ay 2-3 kez ilişkim olmuştu ama

yumurtlamaya yakın değil çok önce.birde sadece yumurtlama günümde ilişki oldu.ne yaklaştığında ne de bitiminde.

kızlar eğer ki tutarsa karında resmen şişlik oluyo.yani sertlik.karnımı içime doğru çekmeye çalışıyodum ama bir sertlik oluyodu.içimde birşey olduğunu hemen anladım.

birde acayip diş ağrım olmuştu.okuyodum öyle geçiyodu.

sabah çok erken kalkıyodum.

şimdilik aklıma gelenler.

cnm bnm yaa dur gelsinbakalim gebelikle adet ayni belirtiler cnm

cnm bnm yaa birde grip olunuoyr akintin degisioyr bembeyaz kesik yogurt gibi akinti oluyor cnm ayakalr usuyor memeler aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…