ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

meleğim dün tahlillerim çok temiz çoktı ben bu ay 2 gün adet görüp kesildim 3 ve 4 gün 1 damla geldi annemde hava değişmindendir dedi bende umursamadım dr. altdan ultrasonla yumrtalıklara baktı kan idrar testi yapıldı yaırn akşam tekrar gideceğim bu gidişle beni işten kovacaklar bitanem :KK9::KK9:
bilmiyorum ultrasonu çeken dr. şuan çok iyi gözüküyor dedi yumurtalıklarında iyi dedi tertemizmiş için mübaret çamaşır suyuyla yıkanmış gibi :KK9::KK9::KK9:
kızla rhepinize teşekkür ederim iyiki varsınız yanlız kasıklarım çok ağrıyor sebebini bilmiyorum yarın dr. söyleyecek kanda idrarda ne çıkacak bakalım :KK54::KK54:

Kızz yoksa üstüne görmeyesin sen :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kızz yoksa üstüne görmeyesin sen :KK53::KK53::KK53::KK53:

meleğim üstüne görseydim ultrasonda çıkardı ama çıkmadı yani bebiş yok ama kanla idrar testide yapılda varsa onda çıkar :KK16::KK52:
ayyyy öyle birsey olsa şok geçiririm ama yok osaydı hissederdim meleğim sen onu bunu bırakda nasıl gitti dün gece hmm :KK17::KK17::18::18:
çalışmalar nasıl dr. ne zaman gideceksin :KK16::KK16:

merhaba kızlar nasılsınız??? ben size bir şey sormak istiyorum ben şuan adettimin 14.günündeyim 10. günden beri ovülasyon testini yapıyorum ikinci çizgi sürekli aynı koyulukta devam ediyor bu normalmi sizce???:18::18:

meleğim üstüne görseydim ultrasonda çıkardı ama çıkmadı yani bebiş yok ama kanla idrar testide yapılda varsa onda çıkar :KK16::KK52:
ayyyy öyle birsey olsa şok geçiririm ama yok osaydı hissederdim meleğim sen onu bunu bırakda nasıl gitti dün gece hmm :KK17::KK17::18::18:
çalışmalar nasıl dr. ne zaman gideceksin :KK16::KK16:

Balımm belli mi olur , inşallah vardır bebiş sürprizz olurr :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Kuzucum ben çalışmayı dün sabah yaptım verimli olmasını düşündüğümden.Ama tüm aksilikler devam ediyor.:44:Benim adam hasta grip oldu şimdide dün sabah bile zorla oldu işte düşün artık :KK50: bu akşam ve cuma da değerlendireceğim her ihtimale karşı.Doktor çağırmadı, kırmızılar gelirse gidicem hayırlısı artık gülüm.

Sen gelişmelerden haberdar et bani fıstığımm:KK54::KK54::KK54::KK54:

merhaba kızlar nasılsınız??? ben size bir şey sormak istiyorum ben şuan adettimin 14.günündeyim 10. günden beri ovülasyon testini yapıyorum ikinci çizgi sürekli aynı koyulukta devam ediyor bu normalmi sizce???:18::18:

Tatlım olabiliyor, yaşayan arkadaşlar var.Sen değerlendir bol bol :KK42:

Balımm belli mi olur , inşallah vardır bebiş sürprizz olurr :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Kuzucum ben çalışmayı dün sabah yaptım verimli olmasını düşündüğümden.Ama tüm aksilikler devam ediyor.:44:Benim adam hasta grip oldu şimdide dün sabah bile zorla oldu işte düşün artık :KK50: bu akşam ve cuma da değerlendireceğim her ihtimale karşı.Doktor çağırmadı, kırmızılar gelirse gidicem hayırlısı artık gülüm.

nerdeyse 5 gündür aynı koyulukta devam eden çizgi olunca merak ettim bide size soriim dedim garibime gittide biraz..en azından biraz koyulaşıp yada silikleşmesi gerekmiyormu acaba???
:KK37::KK37:

Senin yerinde olsam bir de hamilelik testi yaptirirdim canim cünkü bir kac gün ayni koyulukta olmasi imkansiz,her günde yumurtlamadigina göre gerisini sen düsün?
bir test yap derim ben

Senin yerinde olsam bir de hamilelik testi yaptirirdim canim cünkü bir kac gün ayni koyulukta olmasi imkansiz,her günde yumurtlamadigina göre gerisini sen düsün?
bir test yap derim ben

yani ikinci çizgiyle aynı koyulukta değil ama ona yakın hergün aynı koyulukta çıkıo walla bende şaşırdım ne yapacağımı cnm :26::26:

yaaaa :18::18: çok geçmiş olsun meleğim kkocişine acil şifalar versin :KK16::KK16:
ayyyy inş. bu ay hamiş kalırsın senın bat ne zaman şimdi :KK54:

yaaaa :18::18: çok geçmiş olsun meleğim kkocişine acil şifalar versin :KK16::KK16:
ayyyy inş. bu ay hamiş kalırsın senın bat ne zaman şimdi :KK54:

Sağol balımm:KK19::KK19:

Normal Batım 1-2 Mayıs
İğneden sonra 14.günde gelir kırmızılar diyorlar ama
15nde iğneyi vuruldum 15+14 = 29 Nisan demek.
Ama ben gene kendime 3 mayıs tarihini belirledim :44:

benimde günlerdir çift çizgi çıkıyo ovulasyon.merakımdan gebelik testide yaptım ama negatif

Sağol balımm:KK19::KK19:

Normal Batım 1-2 Mayıs
İğneden sonra 14.günde gelir kırmızılar diyorlar ama
15nde iğneyi vuruldum 15+14 = 29 Nisan demek.
Ama ben gene kendime 3 mayıs tarihini belirledim :44:

aaaayyyyyyy :KK52::KK52::18::18: hadi inş. rabbime duacıyız inş. bebek gelir :emir_bebek::emir_bebek:
ne güzel bir haber olur kuzum ya :KK16::KK16::KK16:
inş. tutar meleğim ama ben inanıyorum tutar :KK16::KK16:

arkadaşlar benim dün ve bugünkü testim ikinci çizgi koyuydu bayağı diğeri gibi nerdeyse fakat ince diğeri gibi kalın değil bu pozitifmidir. ilk defa yapıyorum bu ay kimsedede görmedim o yüzden hiç bilmiyorum ikide birde sorup duruyorum ama napim çok cahilim bu konuda.sizlerden başkada kime sorayımki.:KK16:

iyi aksamlar..
ovulasyon testinde 2. cizgi ilkine gore daha silik. ama yumurta aki kivaminda akintim var. iliski olmali mi sizce yoksa yarini mi beklemeliyim?

X