ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Bn adet olmadim 4 secenek var
A-hamile olabilirim:KK9:
B-kist olabilir:18:
C-adet gecikebilir:KK20:
D-hicbiri:KK53:

hayirli sabahlar fistiklarrrrr hayirli havadisler verin insallah

günaydın tatlım kuzucuklarım bugün yıne fazla giremiyem kızmayın bana sakın sizi seviyorum bugün işleri yetiştirmem lazım eğer erkenden bitirirsen burdayım :KK16::KK16: Meleklerim :KK54:

bn adet olmadim 4 secenek var
a-hamile olabilirim:KK9:

tatlım benım bu soruya a şıkkıyla cevap veriyorum cevap doğruysa kazandım :KK52::KK52: Yuppi haber verirsin artık :KK54:

Nasilsin guzelim cepten giriyorum zoroluyor ya olsun hemencik bakiyorum pc ac iki saattte bekle derken pratik oluyor

hımmm.. Mersi kuzumm :KK54::KK54: Bilgili kuşumuzsun sen bizimm :KK54::KK54::KK54:

Ohh ohh ohhh süper :KK49: Gelmeyecek kırmızılar hayırlısıylaa, bayram yeri yapcaz burayıı:21::21::21::21::21::128:

Kuzumm çok yorulma emii:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Kolaylıklar diliyorumm sana fıstığımmm , öperim yanacıklarındannn:KK19::KK19::KK19::KK19:

bebeğim daha henüz bitmedi prıoje bugünde devam erken biterse sana msj yazarım senı özledim :KK19::KK19: Kankim :KK54::KK54::KK54::KK16:

nasilsin guzelim cepten giriyorum zoroluyor ya olsun hemencik bakiyorum pc ac iki saattte bekle derken pratik oluyor

valla meleğim çok yogunun 2 gündür fırsat buldukça yanınıza geliyorum şimdi yine çıkıyorum sizi kocaman öpüyorum canım güzel haberlerini bekliyorum sakın dr. Gidene kadar test yapma oldumu sürpiz olsun :KK54:

Ins Allah fbetuly suay cnlar olursa zaten cok buyuk supriz olur bnmm icin hep korunmustuk kisstten dolayi

valla meleğim çok yogunun 2 gündür fırsat buldukça yanınıza geliyorum şimdi yine çıkıyorum sizi kocaman öpüyorum canım güzel haberlerini bekliyorum sakın dr. Gidene kadar test yapma oldumu sürpiz olsun :KK54:

Valla bnde oyle dusundum zaten drda varsa ogrenmek isterim ins:KK16:

Ins Allah fbetuly suay cnlar olursa zaten cok buyuk supriz olur bnmm icin hep korunmustuk kisstten dolayi

inşallah büyük bi süprizle karşılaşırsın hadi bakalım:)ne zaman doktora gidiceksin?
ben erkenden pes ettim gibi sanki hiç olmicakmış gibi geliyo:KK43:olursa bana da süpriz olur.
bide bi soru:eek:vu.da çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra adet mi olmam gerek
?yani bebek varsada 14.günde belli olurmu ki?

Bn adet olmadim 4 secenek var
A-hamile olabilirim:KK9:

Kesinliklee A şıkkı diyorum.Son kararım:KK9: seyircilerde destekliyor hatta :21::21::21::21::21:

günaydın tatlım kuzucuklarım bugün yıne fazla giremiyem kızmayın bana sakın sizi seviyorum bugün işleri yetiştirmem lazım eğer erkenden bitirirsen burdayım :KK16::KK16: Meleklerim :KK54:

tatlım benım bu soruya a şıkkıyla cevap veriyorum cevap doğruysa kazandım :KK52::KK52: Yuppi haber verirsin artık :KK54:

bebeğim daha henüz bitmedi prıoje bugünde devam erken biterse sana msj yazarım senı özledim :KK19::KK19: Kankim :KK54::KK54::KK54::KK16:

Bebeğimm yorulma yeter.:KK19:
Çok özlüyorum seni, işlerini bitir gel:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

inşallah büyük bi süprizle karşılaşırsın hadi bakalım:)ne zaman doktora gidiceksin?
ben erkenden pes ettim gibi sanki hiç olmicakmış gibi geliyo:KK43:olursa bana da süpriz olur.

Cnm belli olur 10. Gun bile silik cizgi ciksa gebelik testinde hamilesin demektir:0
Yumurta dollendikten sonra 10. Gun vucuda alarm verir gebelik basladigina dair
evet 14. Gun olunur adet

Cnm belli olur 10. Gun bile silik cizgi ciksa gebelik testinde hamilesin demektir:0
evet 14. Gun olunur adet

evet 14. Gun olunur adet

evet 14. Gun olunur adet

X