- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.141
Hayirli sabahlar fistiklarrrrr hayirli havadisler verin insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli sabahlar fistiklarrrrr hayirli havadisler verin insallah
bn adet olmadim 4 secenek var
a-hamile olabilirim
B-kist olabilir:18:
C-adet gecikebilir
D-hicbiri
hımmm.. Mersi kuzumm Bilgili kuşumuzsun sen bizimm
Ohh ohh ohhh süper Gelmeyecek kırmızılar hayırlısıylaa, bayram yeri yapcaz burayıı:128:
Kuzumm çok yorulma emii
Kolaylıklar diliyorumm sana fıstığımmm , öperim yanacıklarındannn
Bn adet olmadim 4 secenek var
A-hamile olabilirim
C-adet gecikebilir
D-hicbiri
nasilsin guzelim cepten giriyorum zoroluyor ya olsun hemencik bakiyorum pc ac iki saattte bekle derken pratik oluyor
valla meleğim çok yogunun 2 gündür fırsat buldukça yanınıza geliyorum şimdi yine çıkıyorum sizi kocaman öpüyorum canım güzel haberlerini bekliyorum sakın dr. Gidene kadar test yapma oldumu sürpiz olsun
Ins Allah fbetuly suay cnlar olursa zaten cok buyuk supriz olur bnmm icin hep korunmustuk kisstten dolayi
Bn adet olmadim 4 secenek var
A-hamile olabilirim
C-adet gecikebilir
D-hicbiri
günaydın tatlım kuzucuklarım bugün yıne fazla giremiyem kızmayın bana sakın sizi seviyorum bugün işleri yetiştirmem lazım eğer erkenden bitirirsen burdayım Meleklerim
tatlım benım bu soruya a şıkkıyla cevap veriyorum cevap doğruysa kazandım Yuppi haber verirsin artık
bebeğim daha henüz bitmedi prıoje bugünde devam erken biterse sana msj yazarım senı özledim Kankim
offffff geldi kırmızılar yaaa (((
inşallah büyük bi süprizle karşılaşırsın hadi bakalım:)ne zaman doktora gidiceksin?
ben erkenden pes ettim gibi sanki hiç olmicakmış gibi geliyoolursa bana da süpriz olur.
bide bi soruvu.da çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra adet mi olmam gerek
?yani bebek varsada 14.günde belli olurmu ki?
inşallah büyük bi süprizle karşılaşırsın hadi bakalım:)ne zaman doktora gidiceksin?
ben erkenden pes ettim gibi sanki hiç olmicakmış gibi geliyoolursa bana da süpriz olur.
offffff geldi kırmızılar yaaa (((