ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kizlar cok sukur bugun sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allhim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarinizi bos birakmasin
üzülmeyin anne adaylari inanin geciyor hepsi
hele dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet bunu unutmayin yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik
halimize sükr ettik cok sükür daha kötüsüde olabilirdi

bi bayan anlatti
gecen sene iki kizkardeslermis bunlar anne karninda ikisininde bebeklerinin hasta oldugu ögrenimis ve alalim demis drlar
bu bayanlar da izin vermemis hastaysada dogurucaz demisler
anlatan bayanin ablasinin bebegi 1,5 yasinda oglu cumartesi vefat etmis
anlatan bayaninda pazartesi vefat etmis iki gun arayla aci yasamislar
simdi bu bayan hamile dogumuna 3 hafta var ve ablasi dogum yapmis 7 aylik bebegi varmis saglikli
halimize sükr edelim insAllah
sizleri seviyorum

geçmiş olsun gurbet güzeli umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Allahım sabır versin bayanlara. kucağımıza Sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin Allahım.
buraya üye olmadan once de her merak ettiğim konuya bakarken senin yazılarını okuyordum özellikle bebek konusunda çok fazla tecrübe sahibi oldugunu düşündüğüm için bir soru sormak istiyorum sana

clearblue gülen yüzlü ovulation test kullandım

gecen ay gülen yüzü görememiştim galiba geç yapmaya başlamışım adetim beklenenden erken geldi çünkü.

önceki gün rüyamda gördüğüm için dün akşam test yaptım ve gülen yüz çıktı dün müsait olmadıgımız için bugun ogle saatlerinde ilişkiye girebildik. bugün test yaptım tekrar gülen yüz çıkmadı fakat ikinci çizgi biraz koyu çıktı dünde aynı koyulukta çıkmıştı güldü bugun gülmedi acaba treni kaçırdım mı

yoksa bu test bir defa mı gülüyor ve güldükten 48 saat içi mi önemli. ben almanyada yaşıyorum test açıklamasında gülen yüzü gördüğünde 48 içinde ilişki öneriyor. merak ettiğim sadece birkez mi gülüyor bu test bilgin var mı bununla ilgili.

canim sagolasin bende gülen yüz kullandim sadece bir kez gülüyor
pozitifi gördügün andan itibaren calismaya baslayabilirsin mutlaka yakalarsin kacirma gibi bir sey yok
sabahlari iliski olmasina gayret edin yada iliskiden yarim saat önce esine sert türk kahvesi icir spermlerin hizlanmasi icin

gurbetcim canım benım cok geçmiş olsun cabuk toparlan ayy inşallah bebişinde hemen gelir annesi sağlıkla herşeyın hayırlısı tabıkı bız hep öyle diledik

gülen yüzü gördükten sonar 2 kere ilişki oldu umarım tutar. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Gercektenmi ya çok sevindim inşallah bu sefer sorun cıkmıcak. Oy minicik yerim onu ben cinsiyet ne acaba. 😄Afrada kocaman olmuş maşallah benim bebişte üç aylık oldu koca yanak oldu teyzesi. Ama uyumuyo beni uğrastırıyo biraz. Çok çok öptük seni

arkadaslar ben ayin 3unde test yapmistim gulen yüzü gormustum 4 unde yaptim gulmedi dun yani ayin 6 sinda tekrar gulen yuzu gordum ne demek istiyor bu test anlayamadim

bilgisi olan yardimmmm

onun o yanaklarım yerım ben daha cınsıyet bellı değil teyzesi cumartesi gittik 11 haftalık olmuş 14 eylül 2li tarama testimiz olacak belkı ozaman öğrenirirz hayırlısı olsun inşallah oy nıye uyumuyo mınnoş belkı gaz sancısı vardır canım

kanda yüksek protein ne demek kizlar haftya sali dra gidicem trombofoli icin kan vermistim protein ve bilmem ne yuksekmis

Ay heyecan yaptım neki cinsiyet erkek gecti içimden birden. Bizim kız gazman gibi zaten hala geçmedi gazı uçacak yakında. Mide bulantın falan varmı suay

Kızlar selam
Nasılsınız fıstıklar :)
Evdeyim ve genelde telden giriyorum pc afrayla pek mümkün olmuyor
Neler var , Nasılsınız

ayy yerim ben onu kesin berfü gibi güzel bebek olmuştur dur daha yarım yarım konuşmalar falan agzını yerim ben onun
bizede nasip etcek Allahım inşallahh tek temennim bu artık :))

Emoşum Afranin mimari Suayim
Ben onu dinleyip yumurtlama oncesinden gelişi guzel iliskiye başladım hergün oldu ve şansa oldu.
Saglikla gelecek inşallah kuzun olumsuzlukları at kafadan bu şekil olmuyor beybi kafayı başka yone ver veyumurtlama başlamadan önce sen başla hergün iliski olsun 8-9 gün , guzel haberler getir bize

Gurbetim cok cok gecmis olsun canım . En kisa zamanda sevindir bizi inşallah

Buraya girmem zor oluyor kızlar , ise başlayınca artık Seviyorum hepinizi

kuzucum benım bıtanem senın burda görmekten seref duyduk senın ne kadar yogun olduğunu bılıyorum afranın çizimi benden yapması sızden oldu dermısım ya saka bır yana rabbım nasıp edecekse ediyorum yoksa ben hıc bırsey yapmadım meleğim senı cok seviyorum canım karedeşim benım

Ay heyecan yaptım neki cinsiyet erkek gecti içimden birden. Bizim kız gazman gibi zaten hala geçmedi gazı uçacak yakında. Mide bulantın falan varmı suay

mıdemde gaz ve akşam buılatıları sıkıntı bende ama kusmuyor sadece bulanıyor cinsıyetı emın olamadı doktor 16 haftada kontrolumuz var ozaman ınsallah bellı olur gerçi benım ıcın fark etmez canım sağlıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…