- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.741
ayyyyyyyyyyyy yavrum hayirli olsun guezlim benim insAllah olacak canim benimmm ozelden adres at bana da bebegi düsenler iyin ayet kursu ihlas felak nas yazmistim onu yolliyim ben tasiyorum canim yaaa
hangi adres mail adresimi gurbetcım
kizlar cok sukur bugun sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allhim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarinizi bos birakmasin
üzülmeyin anne adaylari inanin geciyor hepsi
hele dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet bunu unutmayin yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik
halimize sükr ettik cok sükür daha kötüsüde olabilirdi
bi bayan anlatti
gecen sene iki kizkardeslermis bunlar anne karninda ikisininde bebeklerinin hasta oldugu ögrenimis ve alalim demis drlar
bu bayanlar da izin vermemis hastaysada dogurucaz demisler
anlatan bayanin ablasinin bebegi 1,5 yasinda oglu cumartesi vefat etmis
anlatan bayaninda pazartesi vefat etmis iki gun arayla aci yasamislar
simdi bu bayan hamile dogumuna 3 hafta var ve ablasi dogum yapmis 7 aylik bebegi varmis saglikli
halimize sükr edelim insAllah
sizleri seviyorum
canim sagolasin bende gülen yüz kullandim sadece bir kez gülüyorgeçmiş olsun gurbet güzeli umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Allahım sabır versin bayanlara. kucağımıza Sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin Allahım.
buraya üye olmadan once de her merak ettiğim konuya bakarken senin yazılarını okuyordum özellikle bebek konusunda çok fazla tecrübe sahibi oldugunu düşündüğüm için bir soru sormak istiyorum sana
clearblue gülen yüzlü ovulation test kullandım
gecen ay gülen yüzü görememiştim galiba geç yapmaya başlamışım adetim beklenenden erken geldi çünkü.
önceki gün rüyamda gördüğüm için dün akşam test yaptım ve gülen yüz çıktı dün müsait olmadıgımız için bugun ogle saatlerinde ilişkiye girebildik. bugün test yaptım tekrar gülen yüz çıkmadı fakat ikinci çizgi biraz koyu çıktı dünde aynı koyulukta çıkmıştı güldü bugun gülmedi acaba treni kaçırdım mı
yoksa bu test bir defa mı gülüyor ve güldükten 48 saat içi mi önemli. ben almanyada yaşıyorum test açıklamasında gülen yüzü gördüğünde 48 içinde ilişki öneriyor. merak ettiğim sadece birkez mi gülüyor bu test bilgin var mı bununla ilgili.
kizlar cok sukur bugun sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allhim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarinizi bos birakmasin
üzülmeyin anne adaylari inanin geciyor hepsi
hele dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet bunu unutmayin yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik
halimize sükr ettik cok sükür daha kötüsüde olabilirdi
bi bayan anlatti
gecen sene iki kizkardeslermis bunlar anne karninda ikisininde bebeklerinin hasta oldugu ögrenimis ve alalim demis drlar
bu bayanlar da izin vermemis hastaysada dogurucaz demisler
anlatan bayanin ablasinin bebegi 1,5 yasinda oglu cumartesi vefat etmis
anlatan bayaninda pazartesi vefat etmis iki gun arayla aci yasamislar
simdi bu bayan hamile dogumuna 3 hafta var ve ablasi dogum yapmis 7 aylik bebegi varmis saglikli
halimize sükr edelim insAllah
sizleri seviyorum
gurbetcim canım benım cok geçmiş olsun cabuk toparlan ayy inşallah bebişinde hemen gelir annesi sağlıkla herşeyın hayırlısı tabıkı bız hep öyle diledik
canim sagolasin bende gülen yüz kullandim sadece bir kez gülüyor
pozitifi gördügün andan itibaren calismaya baslayabilirsin mutlaka yakalarsin kacirma gibi bir sey yok
sabahlari iliski olmasina gayret edin yada iliskiden yarim saat önce esine sert türk kahvesi icir spermlerin hizlanmasi icin
kuzum sagol canim mektup geldimi kuzum
kuzum sagol canim mektup geldimi kuzum
hayatcım canım benım ben cok ıyıyım hamişim inş. bu sefer rabbım yüzümü güldürür 9 haftalık daha belfüye bıle söylemedim duysa öldürür benı ama ona sürpriz yapacağım doktordan ultrason resmı alıp göndereceğim
afra kocaman oldu teyzesi 6,5 aylık oldu parklara bıle gidiyor annesiyle bal bal sen nasılsın bebiş nasıl dualrını ksık etme ne olur rabbım bu bebeğimi sağlıkla kucağıma versin inşallah
canim sagolasin bende gülen yüz kullandim sadece bir kez gülüyor
pozitifi gördügün andan itibaren calismaya baslayabilirsin mutlaka yakalarsin kacirma gibi bir sey yok
sabahlari iliski olmasina gayret edin yada iliskiden yarim saat önce esine sert türk kahvesi icir spermlerin hizlanmasi icin
Gercektenmi ya çok sevindim inşallah bu sefer sorun cıkmıcak. Oy minicik yerim onu ben cinsiyet ne acaba. Afrada kocaman olmuş maşallah benim bebişte üç aylık oldu koca yanak oldu teyzesi. Ama uyumuyo beni uğrastırıyo biraz. Çok çok öptük seni
onun o yanaklarım yerım ben daha cınsıyet bellı değil teyzesi cumartesi gittik 11 haftalık olmuş 14 eylül 2li tarama testimiz olacak belkı ozaman öğrenirirz hayırlısı olsun inşallah oy nıye uyumuyo mınnoş belkı gaz sancısı vardır canım
canım sana tavsıyem ilişkiden sonra hemen yataktan kalkma en az 1 saat yat sonrada 6 saat yıkanma sabah kalk duşunu al sonucta rabbım nıyetını bılıyor kız belfücüm afrası kocaman oldu teyzesı oyunlar bıle yapıyor gezmelere gıdıyor hopluyor zıplıyorrabbım bızede nasıp edecek sen ınan yeter kız kocanıda etkıleme olacak de sen merak etme de bır de bebek ıcın odaklanma zevkıne yap
ayy yerim ben onu kesin berfü gibi güzel bebek olmuştur dur daha yarım yarım konuşmalar falan agzını yerim ben onun
bizede nasip etcek Allahım inşallahh tek temennim bu artık :))
Emoşum Afranin mimari Suayim
Ben onu dinleyip yumurtlama oncesinden gelişi guzel iliskiye başladım hergün oldu ve şansa oldu.
Saglikla gelecek inşallah kuzun olumsuzlukları at kafadan bu şekil olmuyor beybikafayı başka yone ver veyumurtlama başlamadan önce sen başla hergün iliski olsun 8-9 gün , guzel haberler getir bize
Gurbetim cok cok gecmis olsun canım . En kisa zamanda sevindir bizi inşallah
Buraya girmem zor oluyor kızlar , ise başlayınca artıkSeviyorum hepinizi
Ay heyecan yaptım neki cinsiyet erkek gecti içimden birden. Bizim kız gazman gibi zaten hala geçmedi gazı uçacak yakında. Mide bulantın falan varmı suay