ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar bebeğim kalbı durdu cuma günü alacaklar suan işlem yapamıyorlar annemdeyım raporlu kısmetde buda varmış suan içimde ve ölü cok acı ifade edemıyorum evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

canım benim çok üzüldüm.okuyunca şok oldum inanamadım :KK43::KK43::KK43:
Allah sabır versin.
Hepimiz çok ümitliydik bu sefer ama rabbimin vardır bir bildiği elbet.
en kötüsü de doğum gününe denk gelmesi,Allah yar ve yardımcın olsun canım benim :KK43:

$IMG_20130520_190942.jpg benım testleri hatırlıyosunuzdur..yine ekliyim bugun 13gunum ve cızgılerim hala koyulaşmadı aynı koyulukta devam edıyor...ne zaman t cızgısı c den koyu olucak:KK43:bugüne kadar testlerde en koyusu 7. gun du oda c kadar değildi:S:S:S:Sben yumurtladım mı yoksa daha yumurtlucakmıyım:KK43::KK43:

Son düzenleme:
:KK55:
günaydın arkadaşlar.
2 aydır ovulasyon testi yapıyorum.
gecen ay adetin 25.günü pozitifti ve o güne kadar hep silikti ikinci cizgi.biz günaşırı çalışmalara devam ettik yine.
bu ay 12-13-14-16-18-20-21-22. günler testler hep silikti yine ama dün negatif cıktı :KK43: 23.günü yani.
bide adetin 4.günü soğan suyuna başladım arada içemediğim 2-3gün olmuştur.
anlayamadığım neden hep silikti dün negatif oldu canım sıkıldı yaa:44:

Cnm bnm bildigim yumurtlama olacagi zaman yumurtala aninda pozitif
Ondan sonra negatife doner hayret bisey ya niye bole oldu
Sogan kurunu iyiki yapmissin cmm cok faydasi var

Eki Görüntüle 718692 benım testleri hatırlıyosunuzdur..yine ekliyim bugun 13gunum ve cızgılerim hala koyulaşmadı aynı koyulukta devam edıyor...ne zaman t cızgısı c den koyu olucak:KK43:bugüne kadar testlerde en koyusu 7. gun du oda c kadar değildi:S:S:S:Sben yumurtladım mı yoksa daha yumurtlucakmıyım:KK43::KK43:

Cnm ya 4 gun daha test yap bakalim normalde 14. Gun olmasi lazim pozitif
Ayni saatte yapiyosun dimi guzelim

Cnm ya 4 gun daha test yap bakalim normalde 14. Gun olmasi lazim pozitif
Ayni saatte yapiyosun dimi guzelim

ılkleri saat 5 gıbı yaptım son uc testide sabah 11 de yaptım..bakalım yapmaya devam edicem..aynı zamanda soğan kurude yapıorum..umarım faydası olur..ıkı gundur topgınızdeki butun paylaşımları okudum nerdeyse...benım gıbı testini yapıp koyu cızgının fotosunu koyan arkları dıkkatlı okudum sonunda hamılryim yazanlara duygulandım..umarım bende bır aya kadar testler tuttu kızlar hamıleyım dıyebılırım:KK43:ıkı uc aydır adet duzensızlıgıde yasıorum doktr stresten olabılcenı soledi..ama normalde dongum 35 gundur..bıde ayıp olmazsa bısı sorcm sıze..bu akıntıdan bahsedılıyo ya onu nasıl anlıoz...yanı bebiş istedimiz ıcın gun asırı ıkı tık tık bı fıkfık yapıoz :)e sabah da aksamkı spermler gelıo yavaş yavaş..utanarak soruorum bu soruyu:S:S:S:Syanı nasıl anlıcam akıntıları nasıl ayırt edıcem acep.......

Son düzenleme:
:KK55:

Cnm bnm bildigim yumurtlama olacagi zaman yumurtala aninda pozitif
Ondan sonra negatife doner hayret bisey ya niye bole oldu
Sogan kurunu iyiki yapmissin cmm cok faydasi var

canım bu lh hormonu vücudumuzda hep var olan bı horman olduğu ıcın bazen sılık bazende hıc olmuyo..bu yumurtlamayı belli etmiyor sanırım ne zamankı t cızgısı c den daha koyu oluyo o zaman yumurtluyoz sanırım:44: önceki sayfalarda bı suru ornegı var onlara dayanarak konusuom..koyu cızgıyı gören kocasına yapışmış:KK70:sonada hamıleyım dıe topıge yazmışlar..darısı bızım basımıza..bu arada bende soğana başladım bu ay:KK70:ınsallah cabalarımız boşa çıkmaz:KK66:

ılkleri saat 5 gıbı yaptım son uc testide sabah 11 de yaptım..bakalım yapmaya devam edicem..aynı zamanda soğan kurude yapıorum..umarım faydası olur..ıkı gundur topgınızdeki butun paylaşımları okudum nerdeyse...benım gıbı testini yapıp koyu cızgının fotosunu koyan arkları dıkkatlı okudum sonunda hamılryim yazanlara duygulandım..umarım bende bır aya kadar testler tuttu kızlar hamıleyım dıyebılırım:KK43:ıkı uc aydır adet duzensızlıgıde yasıorum doktr stresten olabılcenı soledi..ama normalde dongum 35 gundur..bıde ayıp olmazsa bısı sorcm sıze..bu akıntıdan bahsedılıyo ya onu nasıl anlıoz...yanı bebiş istedimiz ıcın gun asırı ıkı tık tık bı fıkfık yapıoz :)e sabah da aksamkı spermler gelıo yavaş yavaş..utanarak soruorum bu soruyu:S:S:S:Syanı nasıl anlıcam akıntıları nasıl ayırt edıcem acep.......

cnm artık yıp mayıp kalmadı :KK1::KK1::KK1: yumurtladığın zaman bir akıntı salgılanıyor yumurtalıktan o akıntıdan bahsediliyor .dikkat edersen yumurtalama zamanı şeffaf sümüksü bir akıntı oluyor en sonunda da yumurta akı gibi baya yoğun olabiliyor.şimdiye kadar hiç farketmedinmi.
ne olduğunu bilmesemde evlenmeden önce aynı akıntı geliyordu çok net hatırlıyorum.

Cnm ayip degil sikilma utanma
Adet bitminden sonraki 10-17 gunler
Islan gunlerdir surekli akinti olur iste o gunler gun asiri iliski
Oneriliyo
Iliski sabah olsun sperm kalitesi acisindan

kızlar bebeğimi çarşamba kanama başlayınca ürtajla aldılar genetiğe gitti hepinize teşekkür ederim bunuda yaşayacağım varmış sonuçlarım 20 gün sonra cıkacak uzun süre topiğe gırmeyı düşünmüyorum kızlar benı merak etmeyın

Senin yazinla sok oldum guzelim ya :KK43:(((

Suayim ne diyim nerelere gideyim umudum vardi ya bu sefer olacak dedim
Icim oyle acidi ki 3. Kez cok zor Allahim dayanma gucu versin guzeli
6 haftam bitti zaman herseyin ilaci
Bol bol sabirlar diliyorum sana guzelim insAllah son olur
Allah kolaylik versin insAllah

sağol canım benım ama ıcım cok acıyor

suay cnm ne desem boş çok üzüldüm ya ...:KK43::KK43::KK43: sanki bu sefer herşey yolundaydı olcaktı.allahtan sana sabır diliyorum cnm inşallah senin sağlığın sıkıntıya girmeden halledersiniz işlemleri.kontroldemi anladınız kalbinin durduğunu

pazartesi tathlıl ıcın devlete gittiğimde söylediler hemn kendı k-doktoruma gıttım oda üzülerek söyledi yoksa cumartesi kontrolum vardı ozamana kadar bılmecektım bıle

suay Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm ama Rabbimin bir bildiği vardır
inşallah sende en uygun zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğini alırsın kucağına
arada girip takip ediyordum sizi
bende dün regli oldum
ne kadar uğraşmıyorum desemde umutla bekliyordum
Allah'ın takdiri
Neyse inşallah güzel haberlerini duyarız:nazar:

öyle canım hayırlısı sağol

canım benim çok üzüldüm.okuyunca şok oldum inanamadım :KK43::KK43::KK43:
Allah sabır versin.
Hepimiz çok ümitliydik bu sefer ama rabbimin vardır bir bildiği elbet.
en kötüsü de doğum gününe denk gelmesi,Allah yar ve yardımcın olsun canım benim :KK43:

sağol canım benım

kızlar bebeğim kalbı durdu cuma günü alacaklar suan işlem yapamıyorlar annemdeyım raporlu kısmetde buda varmış suan içimde ve ölü cok acı ifade edemıyorum evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

Suaycim canim sok oldum ne desem bos biliyorum cok gecmn.allah sabir versin.insallah bu aciyi birdaha yasamazsin.

kızlar bebeğimi çarşamba kanama başlayınca ürtajla aldılar genetiğe gitti hepinize teşekkür ederim bunuda yaşayacağım varmış sonuçlarım 20 gün sonra cıkacak uzun süre topiğe gırmeyı düşünmüyorum kızlar benı merak etmeyın

pazartesi tathlıl ıcın devlete gittiğimde söylediler hemn kendı k-doktoruma gıttım oda üzülerek söyledi yoksa cumartesi kontrolum vardı ozamana kadar bılmecektım bıle

sağol canım benım
Allahim dyanma gucu versin surekli aklimdasin bitanem
Allajim daha buyuk kotuluklerden korusun beteribden korudun cnmn

sağol canım benım

cok geçmiş olsun..Allah sabır versin...:KK43:

cnm artık yıp mayıp kalmadı :KK1::KK1::KK1: yumurtladığın zaman bir akıntı salgılanıyor yumurtalıktan o akıntıdan bahsediliyor .dikkat edersen yumurtalama zamanı şeffaf sümüksü bir akıntı oluyor en sonunda da yumurta akı gibi baya yoğun olabiliyor.şimdiye kadar hiç farketmedinmi.
ne olduğunu bilmesemde evlenmeden önce aynı akıntı geliyordu çok net hatırlıyorum.

aslında evet bılıorum o akıntıyı ama geri gelen spermlerle karıstırırmıyım kı dedim..hatta tamda bıraz once camasırıma bı akındı gelmıs afedersiniz sumuksu ama yoğun bısey..sıldım bıraz daha geldi..ama soğandan mı yumurtlamayla alakalımı onu bılmıom:KK43:test yaptım ovulasyon oda sılık ıkıncı cızgısı var hatta bugüne kadar kı en sılık cızgı dıebılırım:KK43:yanı aca yumurtlamayla alakası varmıkı bu bu akıntının..yoksa soğan suyundanmı kaynaklandıkı.......???normalde testi 11 gıbı yapıodm ama bugun mısafırım olduu ıcın bu saate kaldı..yapmıcaktım bugun aslında ama akıntıyı görünce yapım dedm oda sılık cıktı zaten:KK43:

Son düzenleme:
aslında evet bılıorum o akıntıyı ama geri gelen spermlerle karıstırırmıyım kı dedim..hatta tamda bıraz once camasırıma bı akındı gelmıs afedersiniz sumuksu ama yoğun bısey..sıldım bıraz daha geldi..ama soğandan mı yumurtlamayla alakalımı onu bılmıom:KK43:test yaptım ovulasyon oda sılık ıkıncı cızgısı var hatta bugüne kadar kı en sılık cızgı dıebılırım:KK43:yanı aca yumurtlamayla alakası varmıkı bu bu akıntının..yoksa soğan suyundanmı kaynaklandıkı.......???normalde testi 11 gıbı yapıodm ama bugun mısafırım olduu ıcın bu saate kaldı..yapmıcaktım bugun aslında ama akıntıyı görünce yapım dedm oda sılık cıktı zaten:KK43:

cnm ilişki sonrası genelde daha sıvı olur akıntı.sümüksü yapışkansa yumurtlamaile alakalı geçen ay ben akıntıdan sonraki 2 gün gördüm çift çizgiyi sendede öyle olabilir.dikkat et.

gurbet...
ben hsg mi çekildim cnm darısı başına.hiç bir sıkıntı yok yollar açık herşey normal....

cnm ilişki sonrası genelde daha sıvı olur akıntı.sümüksü yapışkansa yumurtlamaile alakalı geçen ay ben akıntıdan sonraki 2 gün gördüm çift çizgiyi sendede öyle olabilir.dikkat et.

evet dunku akındtı ona benzıodu aslındaa..ama bugünkü ovulasyon testım de baya sılık cıktı..ııce sılınmeye başladı..o koyduğum fotolar en koyu halleri yanı 7.gun 8..gun ve 10.gun..bugun 15. gun dun ve bugun baya sılık cıktı...:KK43::KK43:gercı benım dongu 35 güne bır falan oluo normalde..oda hesaplara gore 21. gun falan oluyo..ama ıctıgım soğan suyu kafamı karıstırı acaba erk yum olurmu falan dıe...

Eki Görüntüle 720545
bu biraz önceki yaptığım testin resmi inş koyabilmişimdir çünkü ilk defa koyuyorum resim buraya lütfen yorumlar mısınız?

benım ılk yaptığım testlerime benzıo yanı 7.8.ve 10. günler benımde boleydı..sımdı hala sılık cıkıo...t cızgısı c kadar koyulasmamıs gıbı gorunuyo..ııce koyu olup en az c kadar olması gerekıomus yumurtlama olması ıcın...bazen daha koyu bıle olabılıomus..bu kaçıncı gunun testi bu arada???Eki Görüntüle 720548 buda benımkılerın fotosu bk..bıraz uzaktan cekıldı ama genede belli bıde daha koyuydu ama bır ıkı gun sona cekmıstım ben fotoları...benımkılerde c kadar olmasada koyuydu kafamı karıştırmıştı..sımdı hala beklıom her gun test yapıom ınsallah koyulaşır bı an once de tutturabılırım:KK43:

X