- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.421
11 ay once mi aldirdin yoksa bu operasyonlar dahil mi bu son bir seneye? hani operasyonlardan sonra korunuluyo falan ya....sperm testlerinizi falan da yaptirmissinizdir...bi iki uc ay daha bekle bakalim...
29 nisanda adet oldum 7 mayısta ilişki oldu sonrada 9 mayısta ovu testiyle yumurtlama gününde ilişki oldu ve sonrada 12 mayısta oldu.bir dahada ilişki olmadı.dün çok akıntım var diye ovu testi yaptım yine çift çizgi.eşime yalvardım yumurtladım yine dedim yorgunum hastayım dedi.bu ayda rezil etti beni :26: çok mutsuzumilk defa iki kere yumurtladım ama eşim sağolsun batırdı herşeyi
Arkadaslar bende merak ediyorum bu konuyu. Bilgilerinizi pahylasirsaniz cok seviniriz. Benimde adetimin dokuzuncu gunu teste ikinci cizgi silik cikti iki saat hic sivi almadan yaptim oyle yaziyordu testte.yumurtlamamin yaklastigi anlamina mi geliyo. Aksam bi daha tektarlamayi dusunuyorum
ovu test ilk defa bu aymı kullanıyosunuz
canım dikkat etmen gereken iki şey var.birincisi sabah ilk idrarla yapmayacaksın ikincisi 2 saat önceden sıvı almayacak ve her gün aynı saatte yapacaksın.adet biter bitmez yap.silik çizgiler yavaş yavaş koyulaşacak.en koyu olduğu gün yumurtlama günün.sen 2 günde bir ilişki dene sakın kaçırma o günleri
Tesekkur edrim arkadasim o ayni saatte yapiyorum uc gundur ilk idrarlada yapmiyorum on iki bucuk civarlarinda yapiyorum. Sivida almiyorum iki saat. Calismalara baslayalim o zaman :)
aynen ben gibi.bende o saatlerde yapıyorumbaşla 2 günde bir bıkmadan yapın.belki biliyorsundur ama ben yinede dicem ilişkiden sonra eşin birkaç saniye beklesin sonra üstünden kalksın.kalktıktan sonra belinin altına yastık koy.yarım saat yerinden kalkma.bunları yap tamammııı inşallah senden hayırlı haberler alırız
Hepsini bilfiil uygulucam.:)))))))))) Insan bilsede birilerinden duymasi guven veriyo destek oldugunu hissediyo :) hepimiz o guzel haberleri veririz insalllahhhh :))))
hatta tam yumurtlama günü o iki çizgi koyulaşınca ilşkiden sonra yatıyorum sabaha kadar yatıyorum sonra kalkıp bnyo yapıp öyle işe gidiyorum biliyomusun
Seninki tam tedbir yani o zaman :))) insaallahhhh olur biran once :)
inşallah tatlım haberleşelim :118:
Canim benim insAllah hamus kalirsin uzulme29 nisanda adet oldum 7 mayısta ilişki oldu sonrada 9 mayısta ovu testiyle yumurtlama gününde ilişki oldu ve sonrada 12 mayısta oldu.bir dahada ilişki olmadı.dün çok akıntım var diye ovu testi yaptım yine çift çizgi.eşime yalvardım yumurtladım yine dedim yorgunum hastayım dedi.bu ayda rezil etti beni :26: çok mutsuzumilk defa iki kere yumurtladım ama eşim sağolsun batırdı herşeyi
Siviyi azalt sabah daha kolay oluyor 7 de wc ye giderdim 9 da yapsrdim testi her sabahArkadaslar bende merak ediyorum bu konuyu. Bilgilerinizi pahylasirsaniz cok seviniriz. Benimde adetimin dokuzuncu gunu teste ikinci cizgi silik cikti iki saat hic sivi almadan yaptim oyle yaziyordu testte.yumurtlamamin yaklastigi anlamina mi geliyo. Aksam bi daha tektarlamayi dusunuyorum
Cnm adetim bitsin bnde hsg cektircem insAllahbu ayda hüsran cnm randevu sıkıntısı olmazsa hsg çektireceğim haftaya yeter artık 1 yıldır bekliyoruz....
Canm 7. Gun silik se koyuladmaya devam eder ram vmvift cuzgiyi girdugunden 24-36 saat sonra yumurtlama gerceklesirresim nasıl ekleniyor bulamadım kızlar bugun ovulasyon testı yptım dün reglim bitti yani 7. günde yaptım 2.cizgi silikti bukdr erken yumurtluyor olabılırmıyım sizce? yoksa testimi erken yaptım ama 2.cizgi olunca yumurtluyor anlamına gelmıyor sanırım kullanma klavuzunda 2.ciz 1.cizgiden koyu olucak diyordu sanırım fikri olan?
merhaba kızlar ben pazartesi gününden itibaren ovulasyon yapmaya başladım sat 2 mayıstı..pazartesi negatif salı çarşamba perşmebe ve cuma pozitif çıktı ben 4 gündür ymurtalama dönemimi geçirdim nasıl oluyo ? bu arada pazar salı ve çarşamba ilişki oldu hamilelik ihtimalı yüksek olabilirmi?
Kızlar bu ay bende ovu. testiyle hareket ettim. Cift cizgili gunleri degerlendirdim.ama bişeyi merak ediyorum.
Adetime 5 gün var.ikinci çizgi hala silik sekilde cikmaya devam ediyor normal mi bu? Yani ikinci cizginin artik tamamen kaybolması gerekmiyor muydu?
Bendede hep vardi silik cizgii sonuna kadar yapmistim adete kadae...
benim nisanda ovl. testi hergun silik cikti.ben yumurtlsmadim sandim.ama calusmalara devam ettim..garip bi sekilde hamile kaldim..yani ovl. testi o ay hic cift koyu cizgi cikmadi..hergun kesintisiz yapt testi
.
Ama adetine 2 hafta kala zaten yum. zamanin..yum. zamaninda kasikta batma olurrr..sonra durur...adete 4-5 gun kala tekrar kasiklar batiyor gogusler sisiyor...benim oyle oldu.