ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

11 ay once mi aldirdin yoksa bu operasyonlar dahil mi bu son bir seneye? hani operasyonlardan sonra korunuluyo falan ya....sperm testlerinizi falan da yaptirmissinizdir...bi iki uc ay daha bekle bakalim...

hayır bu mart ayında laparoskopi oldum.herşey bu bir sene içinde oldu.korunmadık doktor ameliyattan sonra 4 ay deneyin olmazsa tüpbebek dedi.spermlerde de sorun çıkmadı.ovu testiylede deniyoruz.garip bir surum ama bekliyoruz işte...

ovu test ilk defa bu aymı kullanıyosunuz

canım dikkat etmen gereken iki şey var.birincisi sabah ilk idrarla yapmayacaksın ikincisi 2 saat önceden sıvı almayacak ve her gün aynı saatte yapacaksın.adet biter bitmez yap.silik çizgiler yavaş yavaş koyulaşacak.en koyu olduğu gün yumurtlama günün.sen 2 günde bir ilişki dene sakın kaçırma o günleri

Tesekkur edrim arkadasim o ayni saatte yapiyorum uc gundur ilk idrarlada yapmiyorum on iki bucuk civarlarinda yapiyorum. Sivida almiyorum iki saat. Calismalara baslayalim o zaman :)

Tesekkur edrim arkadasim o ayni saatte yapiyorum uc gundur ilk idrarlada yapmiyorum on iki bucuk civarlarinda yapiyorum. Sivida almiyorum iki saat. Calismalara baslayalim o zaman :)

aynen ben gibi.bende o saatlerde yapıyorum başla 2 günde bir bıkmadan yapın.belki biliyorsundur ama ben yinede dicem ilişkiden sonra eşin birkaç saniye beklesin sonra üstünden kalksın.kalktıktan sonra belinin altına yastık koy.yarım saat yerinden kalkma.bunları yap tamammııı inşallah senden hayırlı haberler alırız

Hepsini bilfiil uygulucam.:)))))))))) Insan bilsede birilerinden duymasi guven veriyo destek oldugunu hissediyo :) hepimiz o guzel haberleri veririz insalllahhhh :))))

Hepsini bilfiil uygulucam.:)))))))))) Insan bilsede birilerinden duymasi guven veriyo destek oldugunu hissediyo :) hepimiz o guzel haberleri veririz insalllahhhh :))))

hatta tam yumurtlama günü o iki çizgi koyulaşınca ilşkiden sonra yatıyorum sabaha kadar yatıyorum sonra kalkıp bnyo yapıp öyle işe gidiyorum biliyomusun

bu ayda hüsran cnm randevu sıkıntısı olmazsa hsg çektireceğim haftaya yeter artık 1 yıldır bekliyoruz....

resim nasıl ekleniyor bulamadım kızlar bugun ovulasyon testı yptım dün reglim bitti yani 7. günde yaptım 2.cizgi silikti bukdr erken yumurtluyor olabılırmıyım sizce? yoksa testimi erken yaptım ama 2.cizgi olunca yumurtluyor anlamına gelmıyor sanırım kullanma klavuzunda 2.ciz 1.cizgiden koyu olucak diyordu sanırım fikri olan?

merhaba kızlar ben pazartesi gününden itibaren ovulasyon yapmaya başladım sat 2 mayıstı..pazartesi negatif salı çarşamba perşmebe ve cuma pozitif çıktı ben 4 gündür ymurtalama dönemimi geçirdim nasıl oluyo ? bu arada pazar salı ve çarşamba ilişki oldu hamilelik ihtimalı yüksek olabilirmi?

Canim benim insAllah hamus kalirsin uzulme
Siviyi azalt sabah daha kolay oluyor 7 de wc ye giderdim 9 da yapsrdim testi her sabah
bu ayda hüsran cnm randevu sıkıntısı olmazsa hsg çektireceğim haftaya yeter artık 1 yıldır bekliyoruz....
Cnm adetim bitsin bnde hsg cektircem insAllah
Canm 7. Gun silik se koyuladmaya devam eder ram vmvift cuzgiyi girdugunden 24-36 saat sonra yumurtlama gerceklesir
Cohu kisinin yaptigi hata cift cizgi oldugunda iliski gerceklesir aslinda ymurta catlamamistir
En guzeli cift cizgiyi gordukten sonra hangi sastte yaptiysak testi 24-36 saat hesaplayip iliski yapmak gerekir

Cnm iliski zamanlamasi guzel

Kızlar bu ay bende ovu. testiyle hareket ettim. Cift cizgili gunleri degerlendirdim.ama bişeyi merak ediyorum.
Adetime 5 gün var.ikinci çizgi hala silik sekilde cikmaya devam ediyor normal mi bu? Yani ikinci cizginin artik tamamen kaybolması gerekmiyor muydu?

Son düzenleme:

Bendede hep vardi silik cizgii sonuna kadar yapmistim adete kadae...

benim nisanda ovl. testi hergun silik cikti.ben yumurtlsmadim sandim.ama calusmalara devam ettim..garip bi sekilde hamile kaldim..yani ovl. testi o ay hic cift koyu cizgi cikmadi..hergun kesintisiz yapt testi
.

Canim teşekkür ederim. İnşallah bende hamileyimdir. Ben cift belirgin cizgileri yakaladim aslinda.ve o gunlerden beri adet olacakmisim gibi hissediyorum goguslerimde hassaslasti.adetime 2hafta kala erkenden boyle seyler yasamaya baslayinca umutlandim bende açıkçası. Insallah hamileyimdir. .

Ama adetine 2 hafta kala zaten yum. zamanin..yum. zamaninda kasikta batma olurrr..sonra durur...adete 4-5 gun kala tekrar kasiklar batiyor gogusler sisiyor...benim oyle oldu.

Ama adetine 2 hafta kala zaten yum. zamanin..yum. zamaninda kasikta batma olurrr..sonra durur...adete 4-5 gun kala tekrar kasiklar batiyor gogusler sisiyor...benim oyle oldu.

Kastettigim sancılar sadece yum. zamaninda olmadi ta o zamandan beri devam ediyor benimki.goguslerimde iki haftadir sanki hastalanacakmisim gibi şişti. Acaba baska bi problem mi varki.korktum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…