ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlar ...

ben evde zaman gecirmeye calısıyorum sıkılıyorum artık :KK53::KK53::KK53: hareket etmekte zorlanıyorum penguen gibi oldum..
suaycım napıyosun bebiş nasıl..belfüden haber varmı

ben basqa topikden konuk olarak geldim fikriniz benim icin cok onemli ben ovi testiyle alakali bir sey sormak istiyorum benim bat 27 mayis ama hep 3-4 gun cabuk gelir yani hesapda 24 diyelim ama ben 3 gundur ovi testi kulaniyorum silik cikiyor yani bata bu kadar az zaman kalmisken neden boyle ciksin acaba birde bugun daha koyu ikinci cizgi birinciden azicik solqun beni bu karmasiklikdan belki siz cikarirsiz diye dusundum birde gebelik testi yaptim neqatiffff (((((((((((

ben basqa topikden konuk olarak geldim fikriniz benim icin cok onemli ben ovi testiyle alakali bir sey sormak istiyorum benim bat 27 mayis ama hep 3-4 gun cabuk gelir yani hesapda 24 diyelim ama ben 3 gundur ovi testi kulaniyorum silik cikiyor yani bata bu kadar az zaman kalmisken neden boyle ciksin acaba birde bugun daha koyu ikinci cizgi birinciden azicik solqun beni bu karmasiklikdan belki siz cikarirsiz diye dusundum birde gebelik testi yaptim neqatiffff (((((((((((

canım bende gecen ay denemıstım ov testını adet gunune kadar hep cıf cızgı cıktı sonra bat oldum ama sonradan dusundum bende pko var pkolulrda lh hormunu yuksek ıldugu ıcın hep cıf cızgı cıkıyor sende pko yoksa gebelık olabılıır cıf cızgıyı gordugum donem arastırdım adet gunune kadar cıfcıgı gorenler olmus ve gebelıklerını boyle ogrenmısler topınklerde okumustum

canım bende gecen ay denemıstım ov testını adet gunune kadar hep cıf cızgı cıktı sonra bat oldum ama sonradan dusundum bende pko var pkolulrda lh hormunu yuksek ıldugu ıcın hep cıf cızgı cıkıyor sende pko yoksa gebelık olabılıır cıf cızgıyı gordugum donem arastırdım adet gunune kadar cıfcıgı gorenler olmus ve gebelıklerını boyle ogrenmısler topınklerde okumustum

yok canim pko diyilim hersey iyi dedi doktor bekliyim bakalim neler olucak cevaplandirdigin icin sagol :KK54: insallah hamilelikdir :KK49:

Mrb arkadaslar.Bu ay bende ovulasyon testi aldim ve uygulamaya basladim..bugun adetimin 10.gunu..normalde 33-35 gun arasi olan adet duzenim son ikidir 15gun bir ay gec geldi..doktor muayine etti ve stres yada mevsimsel olabilceni soyledi..bundan dolayi yumurtlama tarihimi tm hesaplayamadigim icin adetim biter bitmez hergun testden yapmaya karar verdim..ve bugun adetimin 10.gunu 7.gunden itibaren test yapmaya basladim..ayni zamanda sogolan kurude icmeye basladim...testlerimde yedinco gun t cizgisisi c kadar olmasada baya belirgindi 8.gun biraz daha silik..9.gun yapmadim..10.gun yani bugun..7.gune yakin koyulukta iki cizgim vardi..becerebilirsem cok belli olmasada fotolari eklemrye calisicam..adet gunumde yumurtlama ihtimalim olamaz dimi:KK43:ama o zaman neden o kadar koyu cikti c kadar olmssada koyuydu..:KK43:;( lufen biri bana akil versim..kafam cok karisti:KK43:

cnm b nm esim turkiyede
bnde 41. Gun adet oldum
yogun bir adet oluyor bitsin
hemen dra gidicem inallah
onun haruci grip oldum 5 gundur onla ugrasiyorum
szler umarim iyisinizdir hepniizi opuyorum

iyi olmuşsun detide cnm dikkat et kendine bolbol c vitamini alda atlat giribide suaya çok üzüldüm bebeğini kaybetti bugün onun etkisindeyim iyi bi profosöre felan gitsin diye yazdım ama gimedi heralde bugün allah sabır versin hepimiz yaşadık çok zor 3 oldu bide onun :KK43:

kızlar bebeğim kalbı durdu cuma günü alacaklar suan işlem yapamıyorlar annemdeyım raporlu kısmetde buda varmış suan içimde ve ölü cok acı ifade edemıyorum evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

iyi olmuşsun detide cnm dikkat et kendine bolbol c vitamini alda atlat giribide suaya çok üzüldüm bebeğini kaybetti bugün onun etkisindeyim iyi bi profosöre felan gitsin diye yazdım ama gimedi heralde bugün allah sabır versin hepimiz yaşadık çok zor 3 oldu bide onun :KK43:

canım söyle doktorum ısmını

canım söyle doktorum ısmını

prof. Dr hakan yaralı canım tüp bebek doktoruymuş ama hemen tüp bebeğe geçmiyomuş durumuna göre neyse tedavisi ona göre başlıyo dedi başka şehirlerden bile hastaları gelyomuş çok iyi dedi oda çok sıkıntı yaşadı gitmediği yer kalmadı ankarada sonra tavsiyeyle gitmiş bu doktora

sonunda foto ekleyebıldım arkadaşlar lurfen bı akıl verin..ben sımdı yumurtluyomuyum yoksa tam anlamıyla ıkısıde aynı koyulukta mı olması lazım...yanı ozellikle 7.gun epey koyu bı cızgım var...soğan suyuda ıctıgım ıcın erken yumurtlamış olabılrmıyım zaten 6 gun adet goruyorum bu testı 7.gun yaptım:S:S su testleri biri bana yorumlayabılırmı :S:SEki Görüntüle 716972 Eki Görüntüle 716973

sonunda foto ekleyebıldım arkadaşlar lurfen bı akıl verin..ben sımdı yumurtluyomuyum yoksa tam anlamıyla ıkısıde aynı koyulukta mı olması lazım...yanı ozellikle 7.gun epey koyu bı cızgım var...soğan suyuda ıctıgım ıcın erken yumurtlamış olabılrmıyım zaten 6 gun adet goruyorum bu testı 7.gun yaptım:S:S su testleri biri bana yorumlayabılırmı :S:SEki Görüntüle 716972 Eki Görüntüle 716973

Canim devam et teste koyulasacak sanki

Senin yazinla sok oldum guzelim ya :KK43:(((
kızlar bebeğim kalbı durdu cuma günü alacaklar suan işlem yapamıyorlar annemdeyım raporlu kısmetde buda varmış suan içimde ve ölü cok acı ifade edemıyorum evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

Suayim ne diyim nerelere gideyim umudum vardi ya bu sefer olacak dedim
Icim oyle acidi ki 3. Kez cok zor Allahim dayanma gucu versin guzeli
6 haftam bitti zaman herseyin ilaci
Bol bol sabirlar diliyorum sana guzelim insAllah son olur
Allah kolaylik versin insAllah

suay cnm ne desem boş çok üzüldüm ya ...:KK43::KK43::KK43: sanki bu sefer herşey yolundaydı olcaktı.allahtan sana sabır diliyorum cnm inşallah senin sağlığın sıkıntıya girmeden halledersiniz işlemleri.kontroldemi anladınız kalbinin durduğunu

kızlar adetime daha 3 gün var, dayanamadım erken gebelik testi niyetine ovulayon testi uyguladım, sonuç negatif, şimdi ben kesin hamile değilim değil mi?:KK43::KK43::KK43:

kızlar adetime daha 3 gün var, dayanamadım erken gebelik testi niyetine ovulayon testi uyguladım, sonuç negatif, şimdi ben kesin hamile değilim değil mi?:KK43::KK43::KK43:

Cnm bn adeti bir gun gecti yaptim test cikmadi
Adet gectiktikten sonra 8. Gun pozitifi gordum bekle derim

suay Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm ama Rabbimin bir bildiği vardır
inşallah sende en uygun zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğini alırsın kucağına
arada girip takip ediyordum sizi
bende dün regli oldum
ne kadar uğraşmıyorum desemde umutla bekliyordum
Allah'ın takdiri
Neyse inşallah güzel haberlerini duyarız:nazar:

suay Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm ama Rabbimin bir bildiği vardır
inşallah sende en uygun zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğini alırsın kucağına
arada girip takip ediyordum sizi
bende dün regli oldum
ne kadar uğraşmıyorum desemde umutla bekliyordum
Allah'ın takdiri
Neyse inşallah güzel haberlerini duyarız:nazar:

Olacak be gulum her seferinde
Basa donmek yipratiyo insani :KK43:

günaydın arkadaşlar.
2 aydır ovulasyon testi yapıyorum.
gecen ay adetin 25.günü pozitifti ve o güne kadar hep silikti ikinci cizgi.biz günaşırı çalışmalara devam ettik yine.
bu ay 12-13-14-16-18-20-21-22. günler testler hep silikti yine ama dün negatif cıktı :KK43: 23.günü yani.
bide adetin 4.günü soğan suyuna başladım arada içemediğim 2-3gün olmuştur.
anlayamadığım neden hep silikti dün negatif oldu canım sıkıldı yaa:44:

X