- 26 Aralık 2011
- 807
- 1
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.681
Slm cnlar
Ne var ne yok
InsAllah herkes iyidir
Sali gunu drdaydim
Eski yontemle amaliyat edecekmis
Eski gorme hissim kalmayacak
Dunyayi duz pencerenden izliycem
Allahim dert verip derman aratmasin
Dua edin bana belfum sanci cekerken bana dua
Et gulum hepinizi seviYorum aklimdasiniz
Kuzu büyüyor hala normal zorlanacak doktor en az 56 cm doğar dedi
merhaba kızlar ....
bugün eşim ürolojiye gitti sonuçları göstermeye .dr.hiç bebek olmaz diyemem ama ameliyattan sonrada kesin olcak diyemem demiş bu biraz nasip kısmet şans işi demiş.ilaç la düzelirmi demiş eşim dr.da bir ilaç var ama devlet ödemiyor fiyatı 200 tl imiş .o belki biraz düzeltebilirmiş ama kesin değil.ne yapcaz bilemedik ameliyat bile olsa düzene girmesi 4 ayı bulurmuş.cuma benim dr.a gitcez onlada konuşalım acaba aşılama mı yaptırsak diye sorcaz.eğer bu şekilde olabilirse ameliyat olmasını istemiyorum 2. olcak çünkü.sonuçta ameliyatta zor ne yapcaz bilmiyorum.bizde bu şekilde gelişmeler...
Kuzu büyüyor hala normal zorlanacak doktor en az 56 cm doğar dedi
Süper kasiktaki ağrılarda gecmis gelsin yigenimmmm hadi bakalım
Gönlünüze gore evinizi de buldunuz mü tamamdır :)
merhaba kızlar ....
bugün eşim ürolojiye gitti sonuçları göstermeye .dr.hiç bebek olmaz diyemem ama ameliyattan sonrada kesin olcak diyemem demiş bu biraz nasip kısmet şans işi demiş.ilaç la düzelirmi demiş eşim dr.da bir ilaç var ama devlet ödemiyor fiyatı 200 tl imiş .o belki biraz düzeltebilirmiş ama kesin değil.ne yapcaz bilemedik ameliyat bile olsa düzene girmesi 4 ayı bulurmuş.cuma benim dr.a gitcez onlada konuşalım acaba aşılama mı yaptırsak diye sorcaz.eğer bu şekilde olabilirse ameliyat olmasını istemiyorum 2. olcak çünkü.sonuçta ameliyatta zor ne yapcaz bilmiyorum.bizde bu şekilde gelişmeler...
selam kızlar belfü hadi bugün yarın gelir benceçıksın artık yahu sende stres olma sakın.ay ne güzel bebiş geliyo
slm kızlar,
herkese güzel bir hafta dilerim
cuma günü kontrole gittik,bir türlü dönmedi kuzum ama bir ara bacağının altından pipi ucu görür gibi olduk.doktor %85 erkek,bu çıkıntı kızlarda olmaz ama kesin konuşmak için karşıdan görmek gerek dedi.
ayrıntılı ultrasonda öğreniriz artık.
suaycım ve fatmaipekcim hayırlısıyla darısı en kısa zamanda sizlerin ve diğer bebek isteyen arkadaşların başına inşallah.
canım benim dualarımız seninle.
Allah şifa versin en kısa zamanda toparlarsın inşallah.Dediğiin gibi Allah dert verip derman aratmasın.
maşallah afraya ,kocaman olmuş.ee böyle güzel yürekli annenin karnından ben de olsam gelmem,keyfi yerinde demek ki :)
hayırlı doğum olsun canım geç olsun güç olmasın.bir avazda inşallah.
k
merhaba kızlar ....
inş. canım benım ıyı bır ev buluruz kızmet artık kuzucum afra böyle büyürse nasıl doğurcam ayyy canın acımasın senın kıyamam ben sana
allahım rabbım ne olur çiğdemcim canım benım hemen doğursun kızını sağlıkla dualrım senınle doğsa giyse benım cicileri
fatmacım geçmiş olsun canım benım ne ameliyatı nesı var eşinin
Cnm yaaa gecmis olsun guzelim saglikli oun insAllahmerhaba kızlar ....
cnm sagol kiz ultrason resmivarmi yandan nubuna bakayim solerim kizmi erkekmi sanaslm kızlar,
herkese güzel bir hafta dilerim
cuma günü kontrole gittik,bir türlü dönmedi kuzum ama bir ara bacağının altından pipi ucu görür gibi olduk.doktor %85 erkek,bu çıkıntı kızlarda olmaz ama kesin konuşmak için karşıdan görmek gerek dedi.
ayrıntılı ultrasonda öğreniriz artık.
suaycım ve fatmaipekcim hayırlısıyla darısı en kısa zamanda sizlerin ve diğer bebek isteyen arkadaşların başına inşallah.
canım benim dualarımız seninle.
Allah şifa versin en kısa zamanda toparlarsın inşallah.Dediğiin gibi Allah dert verip derman aratmasın.
maşallah afraya ,kocaman olmuş.ee böyle güzel yürekli annenin karnından ben de olsam gelmem,keyfi yerinde demek ki :)
hayırlı doğum olsun canım geç olsun güç olmasın.bir avazda inşallah.
k
Ehh bizim kiz yernden memnunnnnnn hurma ye bol bolllll cnmbnnmSuayim canım benim geldik doktordan bir ilerleme yok carsamba tekrar gideceğiz ;(
Cnm yaaa gecmis olsun guzelim saglikli oun insAllah
cnm sagol kiz ultrason resmivarmi yandan nubuna bakayim solerim kizmi erkekmi sana
Ehh bizim kiz yernden memnunnnnnn hurma ye bol bolllll cnmbnnm
teşekkürderim kızlar.nedense hiç üzülmüyorum şükür bir tane kızım var allah nasip ettikten sonra 2.de olur inşallah.
suaycım varikosel ameliyatı bahsettiğim.
şimdi biraz bitkisel kürleri araştırayım belki faydası olur.biran evvel dr.a gitmek istiyorum şuan eşimle ayrıyız telefonda ayrıntılıda görüşemiyoruz .eşim daha çok takıyor gibi....ümitsiz bir durumumuz yok şükür....
günaydın kızlar ..belfü geldimi bebiş hadi inşallah gelmiştir artık...heycan yaptım iyice
arkadaşlar günaaydın !!
forumun son sayfalarına baktım da ovulasyon testile başarıya ulaşılan bebişler geliyor sanırım :)) oysaki ben daha yeni sipariş verdim kullanmak için :)))
günaydın kızlar
ben laboguik ovü testlerinden kullandım ama test sonucumu yaklaşık 3 4 saat sonra net görüyorum baştan 2 çizgide pembe gözüküyo sonra netleşiyo hepsi değil tabi 8-90-10 koyulaştı 11-12 silikti ama benim sormak istediğim test 5 dk içinde sonucu vermezmi, neden tam olarak koyulaşması için 3 4 saat geçiyo yardımcı olursanız çokk sevinirim.
Cnm yaaa gecmis olsun guzelim saglikli oun insAllah
cnm sagol kiz ultrason resmivarmi yandan nubuna bakayim solerim kizmi erkekmi sana
Ehh bizim kiz yernden memnunnnnnn hurma ye bol bolllll cnmbnnm
Gurbetim özledim valla daha sık gel buralara
Nasılsın ?
Hayırlısı bir meleğinde olur fatmam allah gönlüne göre versin canım benim.
Yok hayatım gelmedi yerinde hala bizim hatun :)
Yarın gene doktor yolları bakalım beklemeye devam 13 şubata kadar
Güzel sonuçlar alırsınız sizlerde inşallah
O kadar zaman sonrası sonuç yanıltıcı olur.
İdrarı 2 -3saat tutman ve su içmemen gerek biliyorsun değil mi
Kiz ticker nerde anm dogurdunmuGurbetim özledim valla daha sık gel buralara
Nasılsın ?
Hayırlısı bir meleğinde olur fatmam allah gönlüne göre versin canım benim.
Yok hayatım gelmedi yerinde hala bizim hatun :)
Yarın gene doktor yolları bakalım beklemeye devam 13 şubata kadar
Güzel sonuçlar alırsınız sizlerde inşallah
O kadar zaman sonrası sonuç yanıltıcı olur.
İdrarı 2 -3saat tutman ve su içmemen gerek biliyorsun değil mi
cnm ole saglikli lsun da kiz oglan yok ya sizi unuturmuyum kizimin pc yavas girmiyorum is yerindede online siparislerden bakamiyorum gece kusu bn geceleri girip okuyom sizi ancak ölüm ayirir bizi yoksa birakmammmcanım özledim ben seni nerelerdesin?
açtın tükanı unuttun bizleri
yan dönmedi ki ah bir dönseydi,yüz üstü yatmıştı omurgalarını izledik biz dehafif döndüğü zaman bir görüntü yakaladı doktor o zaman gördük pipi dediğimiz kısmı da.
sağlıklı,eli ayağı düzgün ,hayırlı evlat olsun da kız-erkek fark etmez.
dualarım seninle canım gurbetim.
Doğsun ne pozlar verecek sana teyzesi :) Een azından gününü geçmese bari kuzu, sinir bozuyor çünkü.Çatlamayan ben çatlamaya da başladım :S
teşekkürderim kızlar.nedense hiç üzülmüyorum şükür bir tane kızım var allah nasip ettikten sonra 2.de olur inşallah.
suaycım varikosel ameliyatı bahsettiğim.
şimdi biraz bitkisel kürleri araştırayım belki faydası olur.biran evvel dr.a gitmek istiyorum şuan eşimle ayrıyız telefonda ayrıntılıda görüşemiyoruz .eşim daha çok takıyor gibi....ümitsiz bir durumumuz yok şükür....
günaydın kızlar
ben laboguik ovü testlerinden kullandım ama test sonucumu yaklaşık 3 4 saat sonra net görüyorum baştan 2 çizgide pembe gözüküyo sonra netleşiyo hepsi değil tabi 8-90-10 koyulaştı 11-12 silikti ama benim sormak istediğim test 5 dk içinde sonucu vermezmi, neden tam olarak koyulaşması için 3 4 saat geçiyo yardımcı olursanız çokk sevinirim.
kuzucum benım bıtanem afra hn. hala gelmediğine göre memnun kuzucum bu dışardan korkuyor sanırım içerdemi büyücekçatlaklar geçer meleğim sen merak etme
oda afracığın hatırasıtakvımde bıttı sıra afrada bende acaip yogunum kuzucum işler cok yogun yıne perşembe kayınvalıdede geliyor ev hala arıyoruz offff deli olacağım senı kocaman öptüm benı habersız bırakma yolarım
fatmacım canım benım korkma sakın benım eşimde küçükken varıkosal ameliyatı olmuş bak 2 kez hamiş kaldım bılıyosun yaşamadı tabıkı o ayrı bır konu keçiboynuzu bekmezi içir bırde kayat suyunu içsin cok faydalı
canım inş. hamiş kalırsın tez zamanda
Kiz ticker nerde anm dogurdunmu
cnm ole saglikli lsun da kiz oglan yok ya sizi unuturmuyum kizimin pc yavas girmiyorum is yerindede online siparislerden bakamiyorum gece kusu bn geceleri girip okuyom sizi ancak ölüm ayirir bizi yoksa birakmammm
gurbetçim afranın 40 haftası dolduya bugün beklenen doğum tarihiydi ondan otomatik gitti yazcak bişey kalmadı ne yapsınlar.
kuzucum benım bıtanem afra hn. hala gelmediğine göre memnun kuzucum bu dışardan korkuyor sanırım içerdemi büyücekçatlaklar geçer meleğim sen merak etme
oda afracığın hatırasıtakvımde bıttı sıra afrada bende acaip yogunum kuzucum işler cok yogun yıne perşembe kayınvalıdede geliyor ev hala arıyoruz offff deli olacağım senı kocaman öptüm benı habersız bırakma yolarım
fatmacım canım benım korkma sakın benım eşimde küçükken varıkosal ameliyatı olmuş bak 2 kez hamiş kaldım bılıyosun yaşamadı tabıkı o ayrı bır konu keçiboynuzu bekmezi içir bırde kayat suyunu içsin cok faydalı
canım inş. hamiş kalırsın tez zamanda