- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.641
takma kafana canım benım olur böyle seyler bende ocak topiğini devralmıştım ama bebişimi kaybedınce ay_she devrettım ama onlar coştu gttiler ara ara zıyaret ederdim tartışmalara gelınce bırbırınızı tanımadığınız ıcın böyle diyologlar normal ama sonuçta hepiniz aynısınız yanı hamişsınız böyle durumlarda bırbırınıze fedakar davranacaksınız yıne acılır başka topik bırısı açar ama güzel anlaşın kırmadan bırbırınızı
senın burda olman bızıde mutlu ediyor herzaman burdayız ne ıstersen sor cevaplaya bıleceğimiz kadar sana yardımcı oluruz canım benım
Merhaba arkadaslar, ben daha yeni sayilirim bebis calismalarinda. 4,5 senelik evliyim yaklasik 7 ay once biraktim dogum kontrol ilaclarini ama son iki aydir siki calisiyoruz diyebilirim . Yani ovulasyon hesaplama testler fln. Gun asiri duzenli olarak iliskiye giriyoruz. Yok uygun pozisyon yastik falan filan derken 2 aydir basarisiziz. Dun ovulasyon testi yaptim tekrar ve ikinci cizgi biraz silikti , bugun tekrarladigimda hic yoktu. Bu bekleyis endise bir turlu bas edemiyorum. Baska denediginiz onerileriniz var mi ?
Allahim tum istiyenlere anne olmayi nasip etsin..
Merhaba arkadaslar, ben daha yeni sayilirim bebis calismalarinda. 4,5 senelik evliyim yaklasik 7 ay once biraktim dogum kontrol ilaclarini ama son iki aydir siki calisiyoruz diyebilirim . Yani ovulasyon hesaplama testler fln. Gun asiri duzenli olarak iliskiye giriyoruz. Yok uygun pozisyon yastik falan filan derken 2 aydir basarisiziz. Dun ovulasyon testi yaptim tekrar ve ikinci cizgi biraz silikti , bugun tekrarladigimda hic yoktu. Bu bekleyis endise bir turlu bas edemiyorum. Baska denediginiz onerileriniz var mi ?
Allahim tum istiyenlere anne olmayi nasip etsin..
takma kafana canım benım olur böyle seyler bende ocak topiğini devralmıştım ama bebişimi kaybedınce ay_she devrettım ama onlar coştu gttiler ara ara zıyaret ederdim tartışmalara gelınce bırbırınızı tanımadığınız ıcın böyle diyologlar normal ama sonuçta hepiniz aynısınız yanı hamişsınız böyle durumlarda bırbırınıze fedakar davranacaksınız yıne acılır başka topik bırısı açar ama güzel anlaşın kırmadan bırbırınızı
senın burda olman bızıde mutlu ediyor herzaman burdayız ne ıstersen sor cevaplaya bıleceğimiz kadar sana yardımcı oluruz canım benım
kuzucum benım allah korusun senın eksıklığını vermesın meleğim benım
cok teşükkür ederim o senın güzelliğin yüreğinin güzelliği sizde benım için öylesınız
ayyyyyy yaşasın ınan bugün yarın gelıyor afracık
nıye epidural alamıyormuşsun kı anlamadım kuzucum
maşallah tosunumuz gelıyor
sen doğum masasında yatarken bende burda kırk doğuracağım :18: allahım sağlıkla gelsın afram doğumda melekler hep başucunuzda olsun
günaydın kızlar
belfü her an gelebilir bebiş heycan varmı .ay ben heycanlandım birden.canım rahat geçer inşallah doğum.
suay cok yakışıyosunuz enişteyle maşşallah tututututu
günaydın kızlar....
suaycım seni gördüğüme memnun oldum cnm kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ...
belfü gelmiyormu senin kız daha yeri rahat geldi heralde bir avazda kurtulursun inşallah.
günaydın kızlar
belfü her an gelebilir bebiş heycan varmı .ay ben heycanlandım birden.canım rahat geçer inşallah doğum.
suay cok yakışıyosunuz enişteyle maşşallah tututututu
bilmem mi kuzum ,sen de o güzel yürek varken
beni bilen biliyor taktığım yok valla.
dediğin gibi özverili olmak gerek.
biliyorsun dualarım seninle.
günaydın kızlar....
suaycım seni gördüğüme memnun oldum cnm kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ...
belfü gelmiyormu senin kız daha yeri rahat geldi heralde bir avazda kurtulursun inşallah.
Senin yokluğunu da bana göstermesi kuzum benim
Bekliyoruz keyiflerini bakalım :) Migren dolayısıyla alamıyorum epidural 3 hafta kalmamazsın yataktan dedi kuzum
Valla hayatım zaman belirsiz olunca bir de nasıl birşey olduğunu bilmediğimden heyecan yok, hafif tirsma var :)
Fatmam bizim hatun keyifçi çıktı :) gunünü bile geçerse şaşmam
günaydın kızlar dün yogundum giremedim nete arkadaşlar bırbırımızı faceye ekleyelım hem sıkı samimiyet olur belfücüm senın yok bılıyorum ama sende bıtane aç o mayyaj için açtığın faceden gir bıtanem benım ben kendımı yazıyorum (denizperisi06@hotmail.com) sultan akkaya kılıç
teşekkürler hayatcım kız daha senın ilkem karabıberın hepinizin heyecanınıda paylaşcaz burda maşallahhayatcım yıgenım kocaman olmuş ayyy ne şanslı teyzeyım yıgenler arka arkaya geliyor
canım benım teşekkür ederim allah senınde muradını versın güzel yüreklım benım yıgenım sağlıkla gelsın ınş. sen bızım topiği bırakma boşver
ayyyybenı utandırdın fatmacım o senın güzelliğin canım benım teşekkürler saçım önceden sarıydı bende yenı boyattım belfücümde görmek ısteyınce onu kıramadım yükledim sizlerdende beklıyorum hem bırbırımızı tanıyormuşuz gibi olur
kuzucum ıyıkı gitmişsin bu dr. yanı herşeyde bır hayır var dıger gerızekalı dr. ya epidural yapsaydı ayyy ne iğrenç doktorlar var meleğim ayyyy cok az kaldı 40 hata bıtıyor afra hemen gelebılır :18::18:
afracım senı heyecanlandırmak ıcın naz yapıyor annesı ama elı kulağında
günaydın kızlar..ay bugün cuma olsaydıda yarın 12 lere kadar uyusaydım keşke
Kuzumm günaydın meleğimm :)
Ağrıların nasıl oldu , antibiyotik kullanıyorsun değil mi ?
Dün bir de migrenim tuttumu mide bulantısı eşliğindehemen doktoru aradım adam canım nasılsın dedi direk , minoset iç 2 saate ara dedi :) İşte doğru karar
Canım benim bekleyiş can sıkabiliyor hatunun geleceği yok :) evde olmakta daha çok düşünmeye sebep oluyor.Her gece 1-1,3 sancılar başlıyor 4-5 kez sonra kesiliyor.
Sanırım afranın tam atakta olduğu saatler bu saatler olacak :) Yarın doktor var gene bakalım gelişme var mı kuzu.
Suayım ben emrenin faceni kullanıyorum, şubat anneleri içinde oradan yazıyorum zaten, eklerim hemen
Hayatım çok az kaldı bugün hızla geçer inşallah :)
günaydın kızlar nasılsınızbende askerimi bekliyorum tam tamına 105 gün kaldı oleyy be az kalmış hee belfü çoz az kaldı ya heyecanın nasıl son günlerin sonra mucizen kucagında benim olamadı bari senin olsun suayım çalışmalara devammı
suaycım sana arkadaşlık isteği gönderdim cnm
aynen bende uyuyacağım geç kalkıp evi temizleyeceğimsende bol bol dinlen canım
canım benım bıtanem miğren ölüm tahmın edebiliyorum ışıkta fazla durma buz sür anlına kuzucum kıyamam sanatamam ekle ben eklerım emre enişteyı ya haklısın ama sen kafana taktıkça gelmez bu kız ınan bu afra gece ummadık saatde gelir gıbıme geliyor az kaldı meleğim benım bıraz daha sabret mınnosum ben ıyıyım cok şükür ağrımda yok ılacımı kullanıyorum bu ay neler olacak bakalım adetım inş. düzenli olur bu ay ama benımde keyfım yok koçişle küsüs 2 gündür konşmuyoruz
allah kavuştursun canım benım yok canım çalışıyrouz ama korunmalıyanı bu ay düşünmüyoruz pek bır dahakı aya ınş sende koçişin gelır gelmez yakasından tut
ekledim canım benım senınde kızınında tatlılığını yerım maşallah
bana hergün cuma ferketmiyo canımcanım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
günaydın kızlar nasılsınızbende askerimi bekliyorum tam tamına 105 gün kaldı oleyy be az kalmış hee belfü çoz az kaldı ya heyecanın nasıl son günlerin sonra mucizen kucagında benim olamadı bari senin olsun suayım çalışmalara devammı
aynen bende uyuyacağım geç kalkıp evi temizleyeceğimsende bol bol dinlen canım
canım benım bıtanem miğren ölüm tahmın edebiliyorum ışıkta fazla durma buz sür anlına kuzucum kıyamam sanatamam ekle ben eklerım emre enişteyı ya haklısın ama sen kafana taktıkça gelmez bu kız ınan bu afra gece ummadık saatde gelir gıbıme geliyor az kaldı meleğim benım bıraz daha sabret mınnosum ben ıyıyım cok şükür ağrımda yok ılacımı kullanıyorum bu ay neler olacak bakalım adetım inş. düzenli olur bu ay ama benımde keyfım yok koçişle küsüs 2 gündür konşmuyoruz
allah kavuştursun canım benım yok canım çalışıyrouz ama korunmalıyanı bu ay düşünmüyoruz pek bır dahakı aya ınş sende koçişin gelır gelmez yakasından tut
ekledim canım benım senınde kızınında tatlılığını yerım maşallah
hehe tutucam tabi kurtulamaz benden artıkkocişim gelene kadar 4 kere daha edet olcam inşallah içim temizlenir de bende başlarım çalışmalara artık bi aksilige daha hiç dayanamam :18::18: canım dogrusunu yapıyosun şöyle bi için temizlensin yoksa dogum kontrol hapımı kullanıyosun canım
Kuzu enişte gelsin sende hemen başlayacaksın çalısmalara ve mucizen seni de bulacak İnan buna
Suayim ne oldu ne küslüğü bu
yok canım benım doğum kontrol kullanmıyoruz bız kendımız dıkkat ediyoruz
offf kuzucum boşver yaaa sen benı biz hem kavga eder hem barışırız ama bu sefer benı cok kırdı hemde hastaneye gittiğimiz akşam tirip yapıp durdu bende sinirlerndim normalde cogunlukla annemle gidiyorum bı hastaneye geldı burnu8mdan getirdi bende konuşmuyorum yanı bana böyle destek olacaksa olmasın bende hatasını anlayana kadar konuşmayı düşünmüyorum bana sen düşüncesizsin dedı düşüncesızlık nasıl oluyormuş şimdi görsün bakalım da anlasın ama hata bende süreklı pışpışladım herseyı kendım yaptım tüm sorumluluğu ben aldım annem aldım oda rahat bundan sonra zor görür bu rahatlığı
Slm cnlar
Ne var ne yok
InsAllah herkes iyidir
Sali gunu drdaydim
Eski yontemle amaliyat edecekmis
Eski gorme hissim kalmayacak
Dunyayi duz pencerenden izliycem
Allahim dert verip derman aratmasin
Dua edin bana belfum sanci cekerken bana dua
Et gulum hepinizi seviYorum aklimdasiniz