- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.721
kızlar belfü doğum yaptı cumartesi kızımız oldu sezeryan yapıldı 11:55 12 arası doğdu bılginiz olsun darısı başımıza
merhabalar herkese.beni de listeye ekler misiniz?burdaki insanlar bana ümit veriyor,yalnız olmadığımı anlıyorum.millete dert anlatmak çok zor.32 yaşındayım,1,5 yıllık evliyim.hiç korunmadık;ama malesef bebişten ses yok.aslında tam anlamıyla 5 aydır deniyoruz;çünkü bundan öncesinde iş sebebiyle eşimle farklı illerdeydik ve en fazla 2 ayda bir görüşebildik.eee onda da ovülasyon falan takip edemedik.olursa nasip güzel olur dedik,rahattık;olmadı.millet ne şanslı ama farkında değil.istiyor ,istediği ay hamile kalıyor.5aydır beraberiz.ama gene tık yok.ve ben endişelenmeye başladım.doktora gittik.eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş.yani sebepsiz bizimki.ovülasyon tarihi,testi falan bilmezdim.ama buraları okuya okuya meslek değiştiricem :))bu ay ovülasyon testi kullandım ilk defa.31 gün döngüm.sat 21ocak,bat 21 şubat.inşşşş olmaaaaammm(her ay bekle bekle sonra bebiş olmayınca çok üzülüyorum...
kızlar belfü doğum yaptı cumartesi kızımız oldu sezeryan yapıldı 11:55 12 arası doğdu bılginiz olsun darısı başımıza
Birşey sormak istiyorum, ben çok stresli bi insan değilim çok şükür, Fakat ovulasyon testi kullandığımda illaki ilişki anında flan bebek geliyor insanın aklına. Acaba bu da hamileliğe engel mi diyorum. Kullanmasam mı diyorum testleri. Bu şekilde hamile kalanlar. Sİz hiç stres olmadınız mı???
ins bebek vardir tutunmaya calisiyordurinşş canım.çok istiyorum.olsun artık noooluurrr.bu ay pek umutlu değilim.sanki yumurtlama gününü kaçırdım.14.gün yaptım testi silik çıktı.16. ve 17.günde belirgindi.17.18. ve 20.gün ilişki oldu.klomen de kullandım bu arada.bugün 21.gün ve sağ kasığım çok ağrıyooo...niye ki?
cok sukur neden sezeryan oldukii yaaakızlar belfü doğum yaptı cumartesi kızımız oldu sezeryan yapıldı 11:55 12 arası doğdu bılginiz olsun darısı başımıza
cnm hosgeldin umudsuzluk yok insAllah bebegin olacak EKLEDIM SENIDE LISTEYEmerhabalar herkese.beni de listeye ekler misiniz?burdaki insanlar bana ümit veriyor,yalnız olmadığımı anlıyorum.millete dert anlatmak çok zor.32 yaşındayım,1,5 yıllık evliyim.hiç korunmadık;ama malesef bebişten ses yok.aslında tam anlamıyla 5 aydır deniyoruz;çünkü bundan öncesinde iş sebebiyle eşimle farklı illerdeydik ve en fazla 2 ayda bir görüşebildik.eee onda da ovülasyon falan takip edemedik.olursa nasip güzel olur dedik,rahattık;olmadı.millet ne şanslı ama farkında değil.istiyor ,istediği ay hamile kalıyor.5aydır beraberiz.ama gene tık yok.ve ben endişelenmeye başladım.doktora gittik.eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş.yani sebepsiz bizimki.ovülasyon tarihi,testi falan bilmezdim.ama buraları okuya okuya meslek değiştiricem :))bu ay ovülasyon testi kullandım ilk defa.31 gün döngüm.sat 21ocak,bat 21 şubat.inşşşş olmaaaaammm(her ay bekle bekle sonra bebiş olmayınca çok üzülüyorum...
cnm ben kullanmiyorum fakat yinde her iliski esnasin bebk aklima geliyor
merhaba bayanlar bri sorum var cevaplarsanız sevinirim. ben de ovu testine başladım reglimin 9-10-11-12 günleri yaptım 11 ve 12 günleri koyu çıktı bugunde yapıcam silikleştimi bilmiyorum. böyle bikaç gün üst üste koyu olması ne anlama gelıyor. biliyormusunuz.
Canım Yumurtlamanın surdugunu yanı devam ettıgını gosterıyor.11-12 ve 13. gunlerde calısma yapman ıyı olur.
saol nacisss 11 12 de calışma yaptık bugunde olabilir :)
Birşey sormak istiyorum, ben çok stresli bi insan değilim çok şükür, Fakat ovulasyon testi kullandığımda illaki ilişki anında flan bebek geliyor insanın aklına. Acaba bu da hamileliğe engel mi diyorum. Kullanmasam mı diyorum testleri. Bu şekilde hamile kalanlar. Sİz hiç stres olmadınız mı???
Eki Görüntüle 338897
Ben de bu ay ilk defa kullandım...size göstermek istedim...benim en koyu 14. ve 15 gün oldu...