- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.701
günaydın kızlar
3gündür izinliydim, annem geldi, dinlendim bol bol. bugün işbaşı çok zor geldi :)
belfücüm bi heyecan geçmişi okudum senin kzı geldimi diye ama sıcak tutuyosun heralde keyfi yerinde :) sağlıkla doğsun da 9 ay bekledin 1 hafta daha beklersin artık.
gurbetguzeli geçmiş olsun tekrar, inş. iyi geçer ameliyatın
fatma, Allah sana kızını bağışlasın, 2. için hiç üzülme, hiç beklemediğin bir anda gelir mutlaka
günaydın kızlar nasılsınız belfü daha doğurmadı afracık cok nazlı cıktı :18:
k.v geldığı ıcın cok takılamıyor nete malum ağırlaştıda kuzucum ne var ne yok ben cok yogun çalışıyorum ama hep aklımdasınız
ilkem sen bu sene ıyı tatıl yaptın valla ev taşırkende tatıl yaptın evet tatılden sonra iş başı yapmak cok zor oluyor
sen de benim aklımdasın hep kuzu
ben de baktım belfünün takvim kalkmış,bebek doğdu mu acaba dedim birden ama değilmiş :)
13 şubata kadar bekleyeceğiz demiş belfü 13 şubatta benim doğum günüm
hayırla,sağlıkla gelsin inşallah afra bebek.
kv sinirini bozmasa bari belfünün.:18:
aaa canım 13 şubat benim de doğum günüm, ne tesadüf :)
sabah dr.a gittim progesteron tahlili için dr. çok iyi yumurtluyorsun dedieşimin sonucunuda gösterdim kötü bulmadı.hemen tedaviye başlayabiliriz ama sen bence biraz daha bekle dedi.bende 2-3 ay daha olmazsa aşılama yı düşünüyorum.bu arada çakışır suyunu önerdi değişik kürler uygulayabilirsin dedi eşine.çakışır suyu ile 3-4 hastam hamile kaldı dedi.böyle yani kızlar tam gaz çalışmaya devam.eşim için havuç suyu kürüne başladım yarında aktardan çakışır suyu aldıracağım.bu ay bunları deneyelim olmazsa diğer ay başka kürler...
cnm çakşır suyunu bizde kullandık bayağı faydasını gördük faydalı yalnı 30 ay aralıksız kullanmalısınız
gerçekten ne tesadüf,çok iyi oluyor ama 14 şubattan bir gün önce doğum günü
iki gün hep hediye geliyorne güzel.
sen de yaşıyor musun bu güzelliği?
pardon 3 ay kullanmalısın
sen de benim aklımdasın hep kuzu
ben de baktım belfünün takvim kalkmış,bebek doğdu mu acaba dedim birden ama değilmiş :)
13 şubata kadar bekleyeceğiz demiş belfü 13 şubatta benim doğum günüm
hayırla,sağlıkla gelsin inşallah afra bebek.
kv sinirini bozmasa bari belfünün.:18:
günaydın kzılar,
ewt canım iyi tatil yaptım ama işyeri hayrına vermedi. geçen yıldan kalan yıllık izinlerim var 15 gün, mart sonuna kadar kullanmazsam üzerine yatıyorlar, parasını da vermiyorlar.
yazın eşimin işleri yoğun olduğundan uzun tatil yapamamıştık, birikti hepsi :)
e zaten mart 20'de izne ayrılacağım Allah nasip ederse, kullanayım bari dedim
belfüden haber var mı?
alttaki takvimi gidince doğum yaptı sanmıştım ama, süresi doldu heralde, daha nazlı kız yok ortada :)
sabah dr.a gittim progesteron tahlili için dr. çok iyi yumurtluyorsun dedieşimin sonucunuda gösterdim kötü bulmadı.hemen tedaviye başlayabiliriz ama sen bence biraz daha bekle dedi.bende 2-3 ay daha olmazsa aşılama yı düşünüyorum.bu arada çakışır suyunu önerdi değişik kürler uygulayabilirsin dedi eşine.çakışır suyu ile 3-4 hastam hamile kaldı dedi.böyle yani kızlar tam gaz çalışmaya devam.eşim için havuç suyu kürüne başladım yarında aktardan çakışır suyu aldıracağım.bu ay bunları deneyelim olmazsa diğer ay başka kürler...
nıce yaşlar ve sevgililer günü olsun canım benım yok k.v mesafe koymuş şimdilik ıyiler
yok tatlım belfü doğurmadı afra naz yapıyor hergün dr. kuzucum inş. doğum olursa ben sıze yazarım merak etmeyım fırsat bulup gıremıyor bılgınız olsun en ıyısını yapıyosun bunlar ıyılıkten anlamaz kullan canım marta az kalmış hadı hakkına hayırlsı
fatmacım canım benım cok sevındım ama çakışır suyu ne işe yarıyormuş nasıl kullanılıyor bırde sen mı eşin mi içecekmiş bende yapsammı acaba bu arada benım kırmızılar geldı bugün 27 gün sonra oldum cok şükür
Kızlar bizde durumlar aynı hatun gelmiyor , bekliyoruz keyfini:18:
Fatmam guzel haberler bunlar , daha da guzel haberlerde alacağız inşallah
Suayim dikkate alma Kv ni , sikamasin canını tatlım