- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.661
Slm cnlar
Ne var ne yok
InsAllah herkes iyidir
Sali gunu drdaydim
Eski yontemle amaliyat edecekmis
Eski gorme hissim kalmayacak
Dunyayi duz pencerenden izliycem
Allahim dert verip derman aratmasin
Dua edin bana belfum sanci cekerken bana dua
Et gulum hepinizi seviYorum aklimdasiniz
Kuzum kendimi gördüm sende biliyor musun, aynı emreyle bizi anlattın.Buna anaçlıktan oluyor işte, herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz onları sıkmayalım diye sonra da böyle oluyor.Birde erkek doğası işin içine girince hiç idareci olamıyorlar, boş boş konuşuyorlar. Sen gene dayanamazsın kocişine affedersin meleğim, onlarda böyleler artık biz alıştırdık onları çok fazla değişeceklerini sanmam fıstığım.Sen canını hiç sıkma güzel yüreklim
Gurbetimm canım benim tüm dualarım seninle kuzum.
Sancıları çekerken hepinize bol bol dua yollayacağım, sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar kızlar sonunda en sevdiğim gün geldı cuma gerçektende hayırlı bır gün
gurbetcim canım benım geçmiş olsun acil şifalar dilerim allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum tabı duamızı eksık etmeyız abbım gözüne şifa ihsan etsın kolaylıkla sağlıkla geçsin inş.
bıtanem benım günaydın ballarım afram ne zamn gelecek ya :26:
off valla annem bıle soruyor bende yerı rahat heralde gelmeye nıyetı yok dıyorum annemde gelır dıyor korkmasın bende geç doğmuşum öyle diyor balım benım haklısın ama bazen dayanamıyorum ben ondan bırsey ıstemiyorum kı sadece desdek moral cok mu sey ıstıyorum bıraz sorumluluk alsın ben konuşmuyorum dıye oda benımle konusmuyor ben bayanım hadı naz yapıyorum pekı onun atığına ne demeli sen benı boşver hallederız bız afracıma odaklan kuzucum benım
Meleğim dr. Geldım mı merak ettım senı ya afra ne durumda :18:
Ahh bu adamlar kuzumm takılma hiç ince olamıyorlar ne yazık ki , sen canını sıkma
Doktordan şimdi geldim,afra rahat gelecek gibi değil :)
Ptesi tekrar gideceğiz 10.20de :))
ya nıye gelmıyor bu afra artık bende burda stres oldum neyse sağlığı yerınde olsun da geç olsun ama normal doğum olsun belkı kararını değiştirirde p.tesiden önce gelir kuzucum ya canım benım zaten takmıyorum kendısı bılır sen neler yaopıyosun bakalım evde zaman geçiyormu gerçi senın için zaman geçmek bılmıyordur
Valla bir bilsem :) Günü geçse de bekleyeceğiz bir de kuzu doktor öyle dedi.+1 hafta bekleyeceğiz gene gelmezse suni sancı gene olmadı en son sezeryan canım.
İyiysen sıkıntı yok zaten herşey hallolur hatırlamazsın bile bu kırgınlığı kocişin sana sarılıp öptüğünde
belfücüm inşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir bebişin belli olmaz belki p.tesiyide beklemez.
gurbet şimdiden geçmiş olsun cnm allah kolaylık sağlık sıhat versin.
suaycım erkektir ne yapsa yeridir.benim kociş beni hiç yanlız göndermez hastaneye ipek olmasa yanımda odayada girer.ama onunda bazen gıcık eden yanları olabiliyor işte...
bugün kocacım semen testi yaptırdı tüp bebek merkezinde bakalım sonuç ne çıkacak...
hadi bakalım kuzucum ınş. o kadar bekletmez bızı bu arada twitter resimlerine bayıldım kuzucum yesınler sızı aile tablosuda muhtesem
benı haberdar et bırsey olursa bizde yarın kuzenıme kahvaltıya gideceğiz
canım benım zaten takmıyorum kafama artık evet bazen cok gıcık oluyorlarne testı canım sperm semen ne anlamadım
Kizlar allah hayirli dogumlar nasip etsin, dualarimiz sizinle, Ins. bizimde meleklerimizi once gobisimize sonra kucagimiza alacagimiz gunler yakindir..
belfücüm inşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir bebişin belli olmaz belki p.tesiyide beklemez.
gurbet şimdiden geçmiş olsun cnm allah kolaylık sağlık sıhat versin.
suaycım erkektir ne yapsa yeridir.benim kociş beni hiç yanlız göndermez hastaneye ipek olmasa yanımda odayada girer.ama onunda bazen gıcık eden yanları olabiliyor işte...
bugün kocacım semen testi yaptırdı tüp bebek merkezinde bakalım sonuç ne çıkacak...
hadi bakalım kuzucum ınş. o kadar bekletmez bızı bu arada twitter resimlerine bayıldım kuzucum yesınler sızı aile tablosuda muhtesem
benı haberdar et bırsey olursa bizde yarın kuzenıme kahvaltıya gideceğiz
canım benım zaten takmıyorum kafama artık evet bazen cok gıcık oluyorlarne testı canım sperm semen ne anlamadım [/
Seni habersiz bırakır miyim kuzu bı işaret olsun hemen msj atarım canım benim :))
Kuzen de kahvaltı ortamı sicaklastirir
Kizlar biri bana yardimedebilir mi ??? Normalde 31 gunde adet oluyorum fakat son 8aydir cipralex kullanmamla 37-47 gunlere kadar cikti. Heray adet dongusunun 10-15 gunleri arasi kasik agrim oluyor buay test yaptim bel cok hassas deil test bilmioyorum 2. Cizgi hic koyu cikmadi neyse simdi 24. Gundeyim ve tekrar seffaf akintim oldu. Anlamadigim 2kez mi yumurtluyorum yoksa 1 hafta sancim olup ara verip sonra mi yumurtluyorum? Bu arada test yapamadim bugun
Kizlar biri bana yardimedebilir mi ??? Normalde 31 gunde adet oluyorum fakat son 8aydir cipralex kullanmamla 37-47 gunlere kadar cikti. Heray adet dongusunun 10-15 gunleri arasi kasik agrim oluyor buay test yaptim bel cok hassas deil test bilmioyorum 2. Cizgi hic koyu cikmadi neyse simdi 24. Gundeyim ve tekrar seffaf akintim oldu. Anlamadigim 2kez mi yumurtluyorum yoksa 1 hafta sancim olup ara verip sonra mi yumurtluyorum? Bu arada test yapamadim bugun
cnm 40 günde oluyorsan 10-15i gibi yumurtlaman zor gibi 24.günde yumurtlaman daha mantıklı geliyor ama döngün bu kadar uzunsa dr. kontrolünde bakılmalı yumoşların gelişmesine ve çatlamasına.2 kezde yumurtluyor olabilirsin tabi buda alternatif.ama yumurtluyorsan testte 2 çizgide koyu çıkmalıydı
kızlar hepinize günaydın hepinize ıyı ve güzel haftalar dılerım
belfücüm afracık gelmemiş hala son 2 gün bakalım dr. bugün ne diyecek bu kız gününü doldurmadan gelmeyecek sanırım nazlı prenses
sen nasılsın bıtanem keyfın nasıl bu arada kocişle barıştık
meleğim aklım sende cvp beklıyorum haftasonu rahatsız etmemek ıçın sana msj atmadım nasıl olsa doğarsa kzucum haber verırı bana dedim ama artık bende çatladım :18:
Suayim canım benim geldik doktordan bir ilerleme yok carsamba tekrar gideceğiz ;(
bıtanem benım üzülmeyanı enınde sonunda gelecek afra bunu bılıyosun ama baya nazlı cıktı yığenım
meleğim sende oyalanacak bırseyler bul bol bol spor yap rahatlatıcı ılık duş al hergün acılma hiç yokmu :18:
evet cok şükür aramız ıyı bızde ev arayoruz gülüm bu haftasonun güzel geçti kasıktakı lenf bezlerimde geçti bu ay adet olur olmaz çalışmlara başlıyor