- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.661
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar kızlar sonunda en sevdiğim gün geldı cuma gerçektende hayırlı bır gün
gurbetcim canım benım geçmiş olsun acil şifalar dilerim allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum tabı duamızı eksık etmeyız abbım gözüne şifa ihsan etsın kolaylıkla sağlıkla geçsin inş.
bıtanem benım günaydın ballarım afram ne zamn gelecek ya :26:
off valla annem bıle soruyor bende yerı rahat heralde gelmeye nıyetı yok dıyorum annemde gelır dıyor korkmasın bende geç doğmuşum öyle diyor balım benım haklısın ama bazen dayanamıyorum ben ondan bırsey ıstemiyorum kı sadece desdek moral cok mu sey ıstıyorum bıraz sorumluluk alsın ben konuşmuyorum dıye oda benımle konusmuyor ben bayanım hadı naz yapıyorum pekı onun atığına ne demeli sen benı boşver hallederız bız afracıma odaklan kuzucum benım
Slm cnlar
Ne var ne yok
InsAllah herkes iyidir
Sali gunu drdaydim
Eski yontemle amaliyat edecekmis
Eski gorme hissim kalmayacak
Dunyayi duz pencerenden izliycem
Allahim dert verip derman aratmasin
Dua edin bana belfum sanci cekerken bana dua
Et gulum hepinizi seviYorum aklimdasiniz
gurbetcim canım benım geçmiş olsun acil şifalar dilerim allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum tabı duamızı eksık etmeyız abbım gözüne şifa ihsan etsın kolaylıkla sağlıkla geçsin inş.
Kuzum kendimi gördüm sende biliyor musun, aynı emreyle bizi anlattın.Buna anaçlıktan oluyor işte, herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz onları sıkmayalım diye sonra da böyle oluyor.Birde erkek doğası işin içine girince hiç idareci olamıyorlar, boş boş konuşuyorlar. Sen gene dayanamazsın kocişine affedersin meleğim, onlarda böyleler artık biz alıştırdık onları çok fazla değişeceklerini sanmam fıstığım.Sen canını hiç sıkma güzel yüreklim
Gurbetimm canım benim tüm dualarım seninle kuzum.
Sancıları çekerken hepinize bol bol dua yollayacağım, sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
bıtanem benım günaydın ballarım afram ne zamn gelecek ya :26:
off valla annem bıle soruyor bende yerı rahat heralde gelmeye nıyetı yok dıyorum annemde gelır dıyor korkmasın bende geç doğmuşum öyle diyor balım benım haklısın ama bazen dayanamıyorum ben ondan bırsey ıstemiyorum kı sadece desdek moral cok mu sey ıstıyorum bıraz sorumluluk alsın ben konuşmuyorum dıye oda benımle konusmuyor ben bayanım hadı naz yapıyorum pekı onun atığına ne demeli sen benı boşver hallederız bız afracıma odaklan kuzucum benım