ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydınn kızlar :)
Haftanın sonuna yaklaşıyoruz nihayet :))

Suayımm kuzumm kolay bir gün olsunn kuzumm

Foto yok canım ?

günaydın bıtanem benım evet bugün perşembe ve yarın cuma yuppiiiii
ben ıyıyım kuzucum çalışıyorum her zamankı gibi buhar kürümüz dün akşam bitti artık adet olmayı beklıyorum 4 gözle :18:
sen nasılsın bitanem ağrılar kasılmalar nasıl varmı bırşeyler iştesin sanırım kuzucum dıkkat et ne olur cok yorma kendıni olurmu

Gunaydinn kizlarr ben bugun tesadufen yaptim bitane unutmustum yapmayi gununde yapiyip bakiyim dedim fotosunuda cektim bi bakabilirmisiniz??

canım çizgin gayet net çalışmayı atlatma

Ohh süper kuzumm, hayırlısı olsun artık kuzumu gelir kırmızılar mı bakalım :))
Evet işteyim kuzum bugün daha iyiyim.Dün son hazırlıkları da yaptım çantayı tamamladım :))

Tsekkur ederim kizlar yarin tekrar yaparim bugunude bos gecirmem ins

Bugün yarın ve sonraki gün çalış canım.Garanti olsun :)

çantan hazır değilmiydi senın ah yaramaz ah geç bıle kalmışsın kuzucum benım
bıtanem benım inş. gelir bız dikkat ediyoruz bakalım olursada hayırlısı olsun ya ben bu erkeklerı anlamıyorum zaten cocuk yapalım dediğimde doğru düzgün olmaz o iş istemedığindede arkandan koşar mübarek hergün yapsam yok demez ama planlı yapsakda naz yapar ayyy sinirler
kuzucum bu cumartesi kuzenımın doğum günü var dışarda eğleneceğiz akşam ayyy benın için süper olacak yarın akşam iş cıkışı kuaföre gidip saçlarımı boyatcam ,
dip boyası gelmiş eee bıde artık koyu denge dönüyorum
aman sen ıyı olda gerısı boş meleğim istersen çalış yeter kı ıyı olduğunu bıleyım bana yeter

Afranın herşeyi hazırdı ama emreyle benim eşyaları koymamıştım canım,onları hallettim.
Ahh ahh uyuzlukları tuttumu çokda fena oluyorlar valla, senin koci iyi gene benimki neler yapıyordu biliyorsun.
Ama kuzuların geleceği oldumu geliveriyorlar.
Yiğenimde biliyordur işini eminim :))

Ohh ctesi de eğlen kurtlarını dök bi güzel :) Saçlarda ohh coşsun bakalım

belfü eşin için ne koydun sorması ayıp şimdiye kadar hiç duymadımda baba için eşya koyulduğu
sanırım yumurtlama zamanı erkeklerdemi strese giriyor.ben artık çaktırmıyorum yumurtladığımı
şu tatili atlatayımda bizde çalışmaya başlarız şubat sonunda...

Fatmam 1 takım iççamaşırı, eşortman ve üst,diş fırçası,sarj aleti ve mp3 :) adam az rahatlasın dimi

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

Suayım nerelerdesinn tatlımm

günaydın kuzucum burdayım ancak gelebıldım işler yogun ama cok şükür cuma geldı

ya 2 gündür benım kasığın 2 tarafındada şişlik vardı umursamadım daha öncede olmuştu kasık fıtığı sandım dr. gittim değil dedi zorlamaktan olmuş

ama şimdi 2 tafartada cıkmış ve acaip ağrım var karnıma kadar ağrısı vurdu wc. gidince daha cok ağrıyor ara ara mıdem bulanıyor annemde dr. gidelim diyor yaaa allahım benımı sınıyor ya ne zaman bu sıkıntılarım bıtecek benım anlamıyorum ama p.tesiye kadar gitmicem dr. ya kasık fıtığı ise oyüzden ben bugün saçları boyatacağım yarında eğlencem o yüzden gitmem dedim anneme p.tesiye kadar dayancam istemiyorum
sen nasılsın mınnosum afracım nasıl ıyımı lale olmuşuz
oh oh ıyısın sanırım maşallah sanırım tüm hazırlıklar bıttı haaa maşallah prensesıme benım iyi yapmışsın emrenın eşyaları süper fikir hiç aklıma gelmezdı benım kendıne ne aldım hastane için aldın mı

Son düzenleme:

Suayım çok geçmiş olsun kuzum ya herşey geldi mi üstüste gelir ya zaten.Ptesi erkenden git doktora kuzum beni de haberdar et aklım sende şimdi.

Çantaya kendim için 2 takım pijama,1 penye gecelik,çamaşır,tarak,diş fırçası,makyaj malzemesi felan koydum.

Bu arada ptesiden sonra gelmeyeceğim sinirlerim zıpladı valla.Bu insanlara iyilik yaramıyor karar verdim.Ödeme listesini mükellefe doğru yollamışım patrona verirken geçen senenin ödeme tablosunu yazdırmışım , neymiş artık benim dinlem gerekmiş ohaa diyorumm ohaa.

bak sen gerizekalı bunlar bunlara ıyılık yapmayacaksın ıyılık yapsanda onlar anlamazlar kuzucum ben sana dedım ıznın var evde oturmuyorsan cık gez dolaş yürüyüş yap ne dıye işe gidiyorsun neyse takma kafana bıtanem benım ıyı yapmışsın oh herşey hazır benım süslü kardeşim makyaj malzemesını de unutmamış süslü eeee senın gibi güzel bakımlı bırısı muhakkak yanına alır bunlara tamam meleğim benım cepten yazışırız evet p.tesi gitcem sana haber verırım bıtanem ama ınş. bırsey değildir of of

Suaycim gecmis olsun ihmal etme gulum dikkat ettt

Ilahi belfummm esinedemi hazirlik yaptun giiiiiii

Aynen öyle kuzum , sakinledim şimdi ama.
Şubat anneleri doğuruyor bende yarin doğurmak istiyorum
Doktora gidince haber ver hemen birşey çıkmayacak inşallah kuzum

Gurbetim emrede benle doguma girecek rahat olsun adam :))
Terler zatı duş alır rahatlar :)

günaydın kızlar yazamadım bir süre hasta oldum boğazım şişti halada geçmedi antibiyotiksiz atlatmakta cok hala cebelleşiyorum.of bi geçseydi rahatlıcam

kızlar hepinize günaydınm nasılsınız bakalım yeı hafta çabuk geçsin

sağol canım benım yok ıhmal etmıyorum akşam iş cıkışı kocişle gitcez hastanede tanıdık var oda akşam çalışıyor o yardımcı olacak

kuzucum bıtanem günaydın ne var ne yok afracığın hala gelmeye nıyetı yokmu 9 gün kaldı :18::18:
artık gelsin prenses haftasonun nasıl geçti kuzucum
bende akşam iş cıkışı dr. gideceğim kocişle

günaydın kızlar yazamadım bir süre hasta oldum boğazım şişti halada geçmedi antibiyotiksiz atlatmakta cok hala cebelleşiyorum.of bi geçseydi rahatlıcam

canım benım geçmiş olsun hayatcım sıcak şeyler iç bol sıvı tüket canım acil şifalar bebiş büyümüş bayağa keyifler nasıl

Geçmiş olsun canım Bu durumda hasta olmak çok kötü çabuk geçer inşallah.

Suayım kuzum bugünde işteyim.Son toparlamaları yapıyorum ve son.
Muayene de bi sıkıntı yok ama pek iyi geçmedi.Özel hastaneye gidiyorum ve her seferinde rahat 40-50dakika sarkıyor.
Sonunda emrenin bırbırına dayanamayıp girmeden şikayet ettim.Doktor a girincede doktor demediğini bırakmadı şok oldum resmen canım sıkıldı.
Doğru düzgün kuzumu da göremedim gerginim çok anlayacağın.
Herşey normal rahimde hafif yumuşama var.Her an herşey olabilir , ama haftaya da olabilir :)
3150 kg 53cm kuzu, artık gelsin diye bekliyoruz.Son dakika doktor değiştirsem mi modundayım bilemiyorum çok karışığım.

Senin ağrıların nasıl oldu , bi gelişme var mı? Akşam gitmeyi ihmal etme sallama sakın yolarım :))
Doğum günü nasıldı kurtlarını döktün mü ? Saçlarını boyattın mı :) Foto isterim

sağol canım..ıhlamur limon ılıksu içip duruyorum...bebiş büyüdü baya teyzesi yarıladık çok şükür 20. haftayı devirdik. hayırlısıyla sağlıcakla alayımda kucağıma..darısı başına inşallah.takip edemedim bir haftadır sende durumlar nasıl çalışmalar başladımı canım

belfü evet ilaçta içemeyince geçmiyo hastalık hemen rahat bir ay böyle gider benim hastalık bebişime zararı olmasında..ne güzel heran gelebilir bebiş hazırlıklarda tamam inşallah en rahat şekilde gecer doğum.doktoruda yine şikayet et öyle davrandıysa ayıp bide özel hastaneye birsürü para veriyosun..

kuzucum benım öncelikle özelde olsa hastanelerde özellikle doğum bölümünde saatlerde sarkma oluyor bu heryerde böyle hamilelik başka emrenın sıkılmasıda normal bende gittiğimde bızımkı deliriyor bır defa 2,5 saat beklemiştim dr. yaptığı yanlış ama bazen onlarda gerğin oluyor bence bu zamana kadar senı o takıp etmiş bırakma derim eğer gerçekten kafana takılıyorsa ara dr. konuş ben sizden böyle bır davranış beklemıyordum de suanda korkuyorum dersin
hiç gerilme bıtanem afram gelecekse gelsın sıkıntı yok ınsanlar önceden evde bıle doğuruyormuş hiç korkma sen ısınma hareketlerı yap ılık duş al meleğim benım sen benım bıtanemsın ya şu işide bırak eve git lütfen bak kendını strese sokma bılıyosun bu ıyı değil offf keşke yanında olsaydım kuzucum benım ama emre yanında olduğu için içim rahat afracığın kucağına gelmesıne az kaldı bunu düşün oldumu
doğum günü süper geçti eğlendik baya kurtlarımızı döktük saçları boyadık tamama foto atarımda kuzucum ne zaman atarım bilmiyorum ama cepten yollarım olurmu

canım ben ıyıyım ıraz sıkıntılar var ınş. oda bu akşam bellı olacak onun dışında herşey yollunda bız çalışıyoruz ama dikkat ediyoruz canım bu ay hamiş kalmak ıstemıyorum bır daha adetolduktan sonra ınş.

Şimdi karar veremem zaten kuzu çok hassasım çünkü, bugünü bir atlatayım yarın daha sakinlerim :) Artık hakkımızda hayırlısı.

Haftasonunun d.günün güzel geçmesine çok sevindim bitanem, resmi cepten atsan da olur at yeter ki.
Akşam haberdar et beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…