ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Şimdi karar veremem zaten kuzu çok hassasım çünkü, bugünü bir atlatayım yarın daha sakinlerim :) Artık hakkımızda hayırlısı.

Haftasonunun d.günün güzel geçmesine çok sevindim bitanem, resmi cepten atsan da olur at yeter ki.
Akşam haberdar et beni.:KK19:

tamam bıtanem benım sen nasıl uygun görürsen öyle olsun ama ne olur üzülme bak sen üzülürsen bende üzülürüm bıtanem döverim bak o dr. senı üzmesin istersen değiştir canım benım ıyı düşün karar ver az kaldı bıtanem senı cok sevıyorum :KK19::KK19:
gülüm iş yerindeki bılgisardan atamıyorum o yüzden ben sana gönderirirm :KK34: cepten :KK54:

tamam bıtanem benım sen nasıl uygun görürsen öyle olsun ama ne olur üzülme bak sen üzülürsen bende üzülürüm bıtanem döverim bak o dr. senı üzmesin istersen değiştir canım benım ıyı düşün karar ver az kaldı bıtanem senı cok sevıyorum :KK19::KK19:
gülüm iş yerindeki bılgisardan atamıyorum o yüzden ben sana gönderirirm :KK34: cepten :KK54:

Yarın daha iyi olurum kuzumm :)
Bugün kim dokunsa ağlayacak moddayım, ağlasam atardım da ağlamadım :) Yarın sabah daha iyi olurum.

Tamam kuzumm sen at yeter ki.Akşamda lütfen ihmal etme aklım sende:KK48::KK48:

Yarın daha iyi olurum kuzumm :)
Bugün kim dokunsa ağlayacak moddayım, ağlasam atardım da ağlamadım :) Yarın sabah daha iyi olurum.

Tamam kuzumm sen at yeter ki.Akşamda lütfen ihmal etme aklım sende:KK48::KK48:

kuzucum sen bıtane milkshake iç senı mutlu eder bak valla bende burda ağlıyacağım sen ağlar üzülürsen bende burda ağlarım afrada ağlar sen bızı üzmek ıstemezsın bılıyorum ya o dr. bir daha yüzünü nerden göreceksın eşşek dr. işte senın kıymetını bılememiş öküz :KK47: boğarım onu zaten ınan bu salak dr.anlamıyorum ben hepsi böyle
meleğim sen şimdi güzel şeyler düşün bugün işin son günü 1 2 afranın gelmesıne az kaldı 3 evde bol bol dinleneceksın 4 1 yatakta 3 kişi oluyorsunuz :KK16: oh oh ne güzel bır ben eksığim vallahı :KK9::KK9:

kuzucum sen bıtane milkshake iç senı mutlu eder bak valla bende burda ağlıyacağım sen ağlar üzülürsen bende burda ağlarım afrada ağlar sen bızı üzmek ıstemezsın bılıyorum ya o dr. bir daha yüzünü nerden göreceksın eşşek dr. işte senın kıymetını bılememiş öküz :KK47: boğarım onu zaten ınan bu salak dr.anlamıyorum ben hepsi böyle
meleğim sen şimdi güzel şeyler düşün bugün işin son günü 1 2 afranın gelmesıne az kaldı 3 evde bol bol dinleneceksın 4 1 yatakta 3 kişi oluyorsunuz :KK16: oh oh ne güzel bır ben eksığim vallahı :KK9::KK9:

Canımsınn güzel yüreklim benim :)) Gelsen de bi sarılsak ne güzel olur valla off ki ne off :)
Daha iyiyim canım, eşyaları topladım işe veda ediyorum artık :))
Artık ev keyfi yapma zamanı

Canımsınn güzel yüreklim benim :)) Gelsen de bi sarılsak ne güzel olur valla off ki ne off :)
Daha iyiyim canım, eşyaları topladım işe veda ediyorum artık :))
Artık ev keyfi yapma zamanı

desene artık ev hanımı oldun :KK9::KK9:
dinlen kuzucum benım atık işi düşünmek yok bugünden izitibaren afra hanım ve emre enişte var :KK34:

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım.

belfücüm keyifler nasıl, dün biraz canın sıkılmış heralde. boşver bu işyerindekileri benim de canımı sıktılar dün, nasılsa gidecek gözüyle bakıp hiç anlayış göstermiyorlar. benimki bir de 2 çocuk annesi olacak...
canım ya sen son haftana kadar çalıştın ama ben yürürlükteki yönetmeliğe baktım, doğumdan önceki 3 hafta sonrasına aktarılmaz yazıyordu, değiştiğine emin misin? o kadar yorulman boşa gitmez inşallah.

$484795_4891320673288_300077827_n.jpg $75887_4891314753140_254233911_n.jpg belfücüm işte saçım senın için ekledim

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım.

belfücüm keyifler nasıl, dün biraz canın sıkılmış heralde. boşver bu işyerindekileri benim de canımı sıktılar dün, nasılsa gidecek gözüyle bakıp hiç anlayış göstermiyorlar. benimki bir de 2 çocuk annesi olacak...
canım ya sen son haftana kadar çalıştın ama ben yürürlükteki yönetmeliğe baktım, doğumdan önceki 3 hafta sonrasına aktarılmaz yazıyordu, değiştiğine emin misin? o kadar yorulman boşa gitmez inşallah.

kızlar nerdesiniz, niye kimse yok bugün :KK43:

suay sen de yoksun, iyisiniz dimi,?

canım belfünün canı dr. sıkıldı tabı işyerinede ama bugün izne ayrıldı aktarım konusunda bılgım yok sen nasılsın bebiş nasıl aldın mı ciciler annesı senın bebişin resmını ne zaman göreceğiz ben cok ıyıyım şükür bır sıkıntı yok dün dr. gittim kasıkta şişlik vardı fıtık sandım lenf bezi olmuş ilaç verdi 7 günlük başlıyacağım inş. geçer bebiş çalışmalarınada bır dahakı ay başlıyacağım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 619304 Eki Görüntüle 619308 belfücüm işte saçım senın için ekledim

canım belfünün canı dr. sıkıldı tabı işyerinede ama bugün izne ayrıldı aktarım konusunda bılgım yok sen nasılsın bebiş nasıl aldın mı ciciler annesı senın bebişin resmını ne zaman göreceğiz ben cok ıyıyım şükür bır sıkıntı yok dün dr. gittim kasıkta şişlik vardı fıtık sandım lenf bezi olmuş ilaç verdi 7 günlük başlıyacağım inş. geçer bebiş çalışmalarınada bır dahakı ay başlıyacağım

iyiyim canım kızım da iyi. haftasonu doktora gittik ama resim vermiyorlar ya benimki hep siyah-beyaz ultrasondan bakıyor :) renkli verseler koyarım hemen.

geçmiş olsun sana da canım, ihmal etme kontrollerini, iyi haberlerini bekliyoruz. bu arada ankarada yaşayan bir arkadaşım var, resmi büyütmeden bir an o sandım seni, şok olcaktım :) ama o yeni evli daha

iyiyim canım kızım da iyi. haftasonu doktora gittik ama resim vermiyorlar ya benimki hep siyah-beyaz ultrasondan bakıyor :) renkli verseler koyarım hemen.

geçmiş olsun sana da canım, ihmal etme kontrollerini, iyi haberlerini bekliyoruz. bu arada ankarada yaşayan bir arkadaşım var, resmi büyütmeden bir an o sandım seni, şok olcaktım :) ama o yeni evli daha

bende ankarada yaşıyorum canım benım bende 1,5 yıllık evlıyim cok mu eskıyım acaba :p

sağol canım benım cok teşekkür ederim o senın güzelliğin fıstık anne :KK54:

teşekkür ederim canım sağol :KK16::KK54:

bizim 2013 temmuz anneleri topiği kapandı.

bir sürü boş ve gereksiz muhabbetten.

buradaki samimiyet yoktu zaten ama işte sona doğru elenir de iyiler kalır mı diye yazıyordum.

öyle olaylar oldu ki ,topiği en son ben devraldım 4. kişi olarak.

ama dayanamadı daha fazla topik,intihar etti :KK52:

artık fırsat buldukça sizlerleyimmmm canlarımmmm :13: :KK48:

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım.

Kuzum yasal olarak 3 haftayı aktarma söz konusu değil zaten, ben işverenle öyle anlaşmıştım kendi isteğim üzerine.
Gerçi 6 ay dönmeyeceğim zaten amaç işleri düzene sokmaktı ama kendileri bilir.Zaten artık az kaldı evde olmak iyidir:)

Eki Görüntüle 619304 Eki Görüntüle 619308 belfücüm işte saçım senın için ekledim

Benim güzeller güzeli meleğim maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
Senin güzelliklerini yerim ben eniştemle de şahanesiniz :)) Oyy kurban olurum ben sana.
Çok iyiyiz biz kuzum.Afram yerleşmiş kanala kafası elips olmuş kuzumun :)) Hazırda bekliyor.
Doktor şahaneydi meğer epidural alamazmışım ben herşeyde bir hayır vardır derler ya çok doğru.
Normal çatır çatır doğurucam inşallah :) Kuzumda 3600 ölçüme göre -+ 200 oynar dedi.
cuma tekrar kontrol var.

buradaki samimiyet yoktu zaten ama işte sona doğru elenir de iyiler kalır mı diye yazıyordum.

Kuzu olmayınca olmuyor frekans mevzusu , şubat anneleri baksan 3-4 grup var çok dağınık.
En son şimdiki gruptayım uzun zamandır.Sonlara doğru gene toplaşırsınız kuzum

boş ve gereksiz muhabbet?

samimiyet yoktu?

sanırım aynı yerden bahsetmiyoruz orda çok kişinin frekansı tutuyodu ve çok güzel geçinip gidiyoduk taki sen ve pink-dream kabak muhabbeti yapana kadar
sizin kavganız yüzünden ortalık karıştı :KK22:
keşke sneinde kabahatin olduğunu yazsaydın bi yemek mevzusu yüzünden topikte bi dünya insanın üyeliği iptal oldu sizin kavganız olana kadar gül gibi geçinip duruyoduk başka yerlerde 2013 temmuz annelerini kötüleme lütfen
ne kabak mış harbi kabak tadi verdi:KK14:

Merhaba arkadaslar, ben daha yeni sayilirim bebis calismalarinda. 4,5 senelik evliyim yaklasik 7 ay once biraktim dogum kontrol ilaclarini ama son iki aydir siki calisiyoruz diyebilirim . Yani ovulasyon hesaplama testler fln. Gun asiri duzenli olarak iliskiye giriyoruz. Yok uygun pozisyon yastik falan filan derken 2 aydir basarisiziz. Dun ovulasyon testi yaptim tekrar ve ikinci cizgi biraz silikti , bugun tekrarladigimda hic yoktu. Bu bekleyis endise bir turlu bas edemiyorum. Baska denediginiz onerileriniz var mi ?

Allahim tum istiyenlere anne olmayi nasip etsin.. :nazar:

takma kafana canım benım olur böyle seyler bende ocak topiğini devralmıştım ama bebişimi kaybedınce ay_she devrettım ama onlar coştu gttiler ara ara zıyaret ederdim tartışmalara gelınce bırbırınızı tanımadığınız ıcın böyle diyologlar normal ama sonuçta hepiniz aynısınız yanı hamişsınız böyle durumlarda bırbırınıze fedakar davranacaksınız yıne acılır başka topik bırısı açar ama güzel anlaşın kırmadan bırbırınızı :KK54:
senın burda olman bızıde mutlu ediyor herzaman burdayız ne ıstersen sor cevaplaya bıleceğimiz kadar sana yardımcı oluruz canım benım

Kuzum yasal olarak 3 haftayı aktarma söz konusu değil zaten, ben işverenle öyle anlaşmıştım kendi isteğim üzerine.
Gerçi 6 ay dönmeyeceğim zaten amaç işleri düzene sokmaktı ama kendileri bilir.Zaten artık az kaldı evde olmak iyidir:)

Benim güzeller güzeli meleğim maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
Senin güzelliklerini yerim ben eniştemle de şahanesiniz :)) Oyy kurban olurum ben sana.
Çok iyiyiz biz kuzum.Afram yerleşmiş kanala kafası elips olmuş kuzumun :)) Hazırda bekliyor.
Doktor şahaneydi meğer epidural alamazmışım ben herşeyde bir hayır vardır derler ya çok doğru.
Normal çatır çatır doğurucam inşallah :) Kuzumda 3600 ölçüme göre -+ 200 oynar dedi.
cuma tekrar kontrol var.

Kuzu olmayınca olmuyor frekans mevzusu , şubat anneleri baksan 3-4 grup var çok dağınık.
En son şimdiki gruptayım uzun zamandır.Sonlara doğru gene toplaşırsınız kuzum

kuzucum benım allah korusun senın eksıklığını vermesın meleğim benım
cok teşükkür ederim o senın güzelliğin yüreğinin güzelliği sizde benım için öylesınız :KK16:
:KK19::KK19: ayyyyyy yaşasın ınan bugün yarın gelıyor afracık :KK52::KK52:
nıye epidural alamıyormuşsun kı anlamadım kuzucum
:nazar::nazar: maşallah tosunumuz gelıyor :KK16:
sen doğum masasında yatarken bende burda kırk doğuracağım :18: allahım sağlıkla gelsın afram doğumda melekler hep başucunuzda olsun :KK16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
belfü her an gelebilir bebiş heycan varmı .ay ben heycanlandım birden.canım rahat geçer inşallah doğum.

suay cok yakışıyosunuz enişteyle maşşallah tututututu

X