ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlarrrr uzun zaman oldu benim kociş askere gitti şafak 128 dua edin ne olur kızlar zaman çabuk geçsin hemen gelsin çok özledim şimdiden ( suaycım kistinmi varmış kaderimiz aynı desene ( neyse moral bozmak yok bide bişey sormak itiyorum doktorum eşin gelene kadar dogum kontrol hapı kullan dedi bende 2 aydır kullanıyorum yumurtalıkları temizliyomuş ole dedi ne yapcam bilemedim sizin fikriniz ney kızlar .. belfücüm şafak kaç inşallah sag salim alırsın fıstıgını kucagına ayy ne güzel duygudur o yaa çok istiyorum ve çok dua ediyorum hepimiz için ..........

Canlariim umarim iyisinizdir
Emosum Allah kavustursun guzelim bnm
Sen digum kontrol hapini kullan vucudu duzene sokuyor
Suayim yavrum gecmis olsun hatirlarsan iki tarafli kist cikmisti bnde
Adetle atildi bitti gitti seninde ole olacak insAllah
Adacayida ic bol hatta sogan kuru yap ic bn ole yaptim
Bni sormusun sagol gulum
29 ocakta oparasyon dru Ile randevum var
19 subat amaliyat gunu
19 martta diger amaliyat gunum
Esarp dukkani actim 3 haftadir onla ugrasiyom
netten satisi yapiyorum
Ole yogun geciyor iste

Arkadaslar bu sabah tekrar bir gebelik testi yaptim ama sonuc neredeyse ikinci cizgi yok gibi cok cok dikkatli bakinca anlasiliyo,tabi onuda ben hayal ediyo olabilirim niye böyle ki,arkadasin dedigi gibi kimyasal gebelik olabailirmi ?veya test bozuk bu aksam ögrenicem ne oldugunu hayirlisiyla, hicbirsey degilde insani bu belirsizlik yipratiyo ((

kızlar hepinize günaydın dün akşam kar yağdı ve ankara beyazlara büründü harıkaydı eve bıraz cok gittik ama olsun bu görüntüyü özlemiştim bu sabah yıne kar yağıyor kış geç geldı ama güzel geldi

Allahım başka dert vermesin saglikla kavuşsun eşide kızına inşallah canım

kuzucum meleğim günaydın işe geldın mı istanbul nasıl karlımı dıkkat bıtanem kendıne haaa temızlık ne oldu bıttımı kuzucum senı ve aframı kocaman öptüm miniğim

bekle kız önce bır adet olayım sonra beraber kalırız hamış canım inş. bebişin hemen gelir

emoşum canım benım allah kavuştursun az kalmış aylar çabuk geçer bence kullanma onlar yumurtalıklara zarar veriyor ben burda okumuştum coğu kişide kıstler çoğalmış bence başka dr. git yada süt maydanoz buharına otur ben adet oluca bıter bıtmez yapacağım bırde 3 gün soğan suyu içeceğim sanada tavsıye ederim

ya gubetcım meraktan öldüm cadı nerelere kaçıp duruyorsun ınsan ara sıra girer yenı işin hayırlı olsun ev iş sen şimdi diyosun kı cocukta yaparım kariyerde oooooo maşallah
canım inş. iyi olursun rabbım yardımcın olsun dikkat et kendıne

Günaydın Kızlar,
Dün evde çok sıkıldım ve bugün işteyim :) Yapılacak çok şey var.

Emoşum Allah kavuştursun canım benim.Hayırlısıyla gelsin kocacın ve sonra bebeğiniz inşallah.
şafak 30lar da bata göre ultrasona göre 31 ocak doğum ama bakalım :)
Tüm dualarım hep size canım.

Gurbetim herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Sağlıklı haberle gel canım benim.
İşlerinde de bol kazanç

Suayım kuzum buralar da kar altında.Ama bugün dayanamadım işe geldim çok sıkıldım evde çünkü.
Sen nasılsın kuzum ilaçları kullanıyorsun değil mi

canım benimde bir kere öyle oldu ikinci çizgi hiç koyulaşmadı ama testte cıkıyodu kan testide yaptırdım düşük cıktı 38 mi ne cıkmıstı 4 gün gecikmeyle adet oldum kimyasal gebelikmiş...eğer gerçekten gebelik varsa çizginin koyulaşması gerekir ama sen bi kan testide yaptır derim.ve kendine cok dikkat bu süre içinde ilişkide olmasın derim..hayırlısı iyi düşün iyi olsun

suaycım inşallah adetle atıcaksın kisti gurbetinde dediği gibi soğan kürü yapsan bi şöyle bir temizlense rahmin sona son sürat calışmalar başlasın

belfü ne kadar az kalmıs doğuma zamn gercekten cabuk geciyor...yorma kendini işte fazla

cnm bekle derim gnden guen koyulasmasi lazimdir testin bir terslik var sanirim
kuzum internet uzeri satis yapiyorum postalari siparisleri hazirla derken eve cik yemegi hazirla hic vaktim olmuyor ceptende takip edemiyorum malum gormeyince takip cepten zor oluyor sen sogan kuruna basla guzelim bnm iyi gelecek
kuzum az kaldi kizimizi kucagina almaya ya sabir

göz ameliyatın mı canım başka bişey yok dimi
canım yeni işin hayırlı olsun bol bereketli kazançların olsun kuzum.

merhabalar.ovulasyon testi almak istiyorum ama emin olamıyorum.kullanıp da memnun kalanlar söyler misiniz hangisini alayım?gg de 3 marka var,la ile başlayan pek yaygın işe yarar mı sizce?lütfen yardımcı olun.teşekkürler şimdiden.

labagucik alabılırsın cogu kişi bunu kullanıyor bende kullanmıştım hep ucuz hemde çok fazla oldugundan kullanışlı

canım sakin ol oyala kendini bişeylerle sonucu tam öğrenene kadar..

kızlar ben 13 ekim.11 kasım .9 aralık adet oldum ateş ölcüyorum bugün 36.9 a cıkmış ben ne zman adet günüm hamilik istiyorum

en doğrusunu yapıyosun canım gecen ay hamilelik şüpesi var demiştimya benim eşimde kendini baya kaptırmıştı ondan sonra hayal kırıklığına uğradı ben olsam bende aynısını yapardım .bu arada profil bilgilerine baktım gecen gün hemşiresin ve yurt dışında yaşıyosun sanırım

kızlar ben 13 ekim.11 kasım .9 aralık adet oldum ateş ölcüyorum bugün 36.9 a cıkmış ben ne zman adet günüm hamilik istiyorum

canım hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah bende 5 aydan beri düşünüyorum allah nasip ederse.yardımcı olmak isterdim sana ama ateş ölçerle pek bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…