ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

olmadım daha hiç olacak gibi de değilim sende öle mi

canım ben şöyle anlatiyim ben korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz olan adetlerim düzene girdi. her ay seninki gibi 2 şer gün atlıyodu. en son ekim 3 te adet oldum. yani diğer ay kasım da olmam gerekiyodu adetim 10 gün geçikti hamileyim sandim kan testi yaptırdım düşük oranla var gibi çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım bu sefer 0 çıktı sonucum 1 bucuk ay adet olmadım başka hastaneye gittim ilaç verdi su an adetim bole yani kafan karışmış olabilir k. bakma. sen yine 1 hafta falan bekle gebelik testi yaparsın yada bekleyemem diyosan kan testi yaptır kesin sonuç alırsın canım inşallah

merhaba kızlar bugün okullar tatil ve evdeyiz yemek yedikten sonra kızımla bahçeye inip kardan adam yapmayı planlıyorum.

gurbetcim işin hayırlı olsun cnm bol kazançlar.

belfü kızını kucağına almaya az kalmış .benim kız 37+6 da doğmuştu seninkide erkenmi gelcek .

suaycım cnm bende karı çok severim her yer bembeyaz hele lapa lapa yağıyorya bayılıyorum.karın tek zor yanı araba kullanmaya tırsıyorum bakalım yarın okula nasıl gitcez.

ilaçları kullanıyorum kuzucum bakalım dr. ne zaman bırak dıyecek bu ilacı kullandıkca adet olmuyormuşsun öyle yazıyor nette off kafam allak bullak oldu yıne dikkat et meleğim ne zamn dr. gideceksın acaba döndümü afracık

yapmayı düşünüyorum canım bı adt olalım gerisi kolay

canım bol kazançlar dılıyorum

canım dıkkat et cok yağarsa arabayla cıkma yollar cok kayıyor oldumu

Hayatçım zaman hızlı akıp gidiyor, sen de bir bakmışsın kızın doğmuş :)
Sağlıkla gelsin tüm kuzular inşallah :)
İsteyen herkese de nasip etsin en kısa zamanda

Gurbetim valla öyle :) Zaman geçiyor bakalım kuzu ne zaman gelecek.
Sende de güzel haberler alıcaz inşallah canımcım.
Bol kazançlar :)

Fatmacım valla bilmiyorum ki.
Benim kız kafasına göre takılıyor.
En son kafası yukardaydı, dönmesini diliyorum şimdilik.
Şuan herşey normal ilerliyor.Pek erken gelecek gibi de gelmiyor:)
Ama bir tarafımda çabuk kavuşmak istiyor.

Kuzum neti çok karıştırma herşey doğru olmayabiliyor.Sen doktorun dediğini yap.Bekle bi bakalım.
Doktor kontrolümüz haftaya canım 17 ocak.bakalım dönecek mi o zamana kadar.

kızlar hepiize günaydın gününüz cok güzel olsun ya kızlar ben acaipğ üşüyorum buz gıbı ayaz ankara :2:
sizler nasılısınız bakalım haftayıda yarıladık
kuzucum belfüm sen nasılsın meleğim aframada günaydınlar az kaldı dr. gitmeye :18:

istanbulda deprem olmuş kızlar iyimisiniz belfücüm cvp ver

Suayim can arkadasım benim
Biz iyiyiz sen nasılsın durumda bı degisiklik var mı

Suayim can arkadasım benim
Biz iyiyiz sen nasılsın durumda bı degisiklik var mı

canım benım iyiyim bende bugün adaçayı ve civanperçemi çayı alacağım içmek için akşam iş cıkışı hala adet olmadık bakalım haftaya cumartesi dr. ne diyecek ama karnım ağrıyor dünderdir inş. gelir kırmızılar davul gibi oldum
meleğim ıyı olmanıza sevındım şimdi netten gördüm dayımlarıda arıcam şimdi

Yakındır o zaman kuzum kırmızıların gelmesi , bı gelsede rahatlasak valla
Sonra gelsin yigenimmmm

Kuzum deprem sarstı ama.kayip yok neyseki
Devamı olmaz inşallah

selam arkadaslar bende bu ay ovulasyon testi takibi yapcam insallah ama benim adet duzensiz 37/33/36;;; ole onceden oyle degildi ben ikiz gebelik gecirdim 3.ayin bitiminde kaybettim ondan sonra duzensiz oldu simdi ben ne zaman testi yapmaya basliyayim anlamadim bu arada dun geldi kirmizilarm...

cnm ilk yapacağın için 12.günden itibraren başla muhtemelen 20.günlerde yumurtluyorsundur .

günaydın kızlar bugünde evdeyiz kar yağmaya devam ediyor.suay ankarada kar yokmu ayazmı var sadece...

deprem burdada hissedilmiş ama biz dışarı çıkmıştık ozaman anlamadık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…