- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.401
olmadım daha hiç olacak gibi de değilim sende öle mi
Günaydın Kızlar,
Dün evde çok sıkıldım ve bugün işteyim :) Yapılacak çok şey var.
Emoşum Allah kavuştursun canım benim.Hayırlısıyla gelsin kocacın ve sonra bebeğiniz inşallah.
şafak 30lar da bata göre ultrasona göre 31 ocak doğum ama bakalım :)
Tüm dualarım hep size canım.
Gurbetim herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Sağlıklı haberle gel canım benim.
İşlerinde de bol kazanç
Suayım kuzum buralar da kar altında.Ama bugün dayanamadım işe geldim çok sıkıldım evde çünkü.
Sen nasılsın kuzum ilaçları kullanıyorsun değil mi
suaycım inşallah adetle atıcaksın kisti gurbetinde dediği gibi soğan kürü yapsan bi şöyle bir temizlense rahmin sona son sürat calışmalar başlasın
belfü ne kadar az kalmıs doğuma zamn gercekten cabuk geciyor...yorma kendini işte fazla
cnm bekle derim gnden guen koyulasmasi lazimdir testin bir terslik var sanirim
kuzum internet uzeri satis yapiyorum postalari siparisleri hazirla derken eve cik yemegi hazirla hic vaktim olmuyor ceptende takip edemiyorum malum gormeyince takip cepten zor oluyor sen sogan kuruna basla guzelim bnm iyi gelecek
kuzum az kaldi kizimizi kucagina almaya ya sabir
merhaba kızlar bugün okullar tatil ve evdeyiz yemek yedikten sonra kızımla bahçeye inip kardan adam yapmayı planlıyorum.
gurbetcim işin hayırlı olsun cnm bol kazançlar.
belfü kızını kucağına almaya az kalmış .benim kız 37+6 da doğmuştu seninkide erkenmi gelcek .
suaycım cnm bende karı çok severim her yer bembeyaz hele lapa lapa yağıyorya bayılıyorum.karın tek zor yanı araba kullanmaya tırsıyorum bakalım yarın okula nasıl gitcez.
suaycım inşallah adetle atıcaksın kisti gurbetinde dediği gibi soğan kürü yapsan bi şöyle bir temizlense rahmin sona son sürat calışmalar başlasın
belfü ne kadar az kalmıs doğuma zamn gercekten cabuk geciyor...yorma kendini işte fazla
cnm bekle derim gnden guen koyulasmasi lazimdir testin bir terslik var sanirim
kuzum internet uzeri satis yapiyorum postalari siparisleri hazirla derken eve cik yemegi hazirla hic vaktim olmuyor ceptende takip edemiyorum malum gormeyince takip cepten zor oluyor sen sogan kuruna basla guzelim bnm iyi gelecek
kuzum az kaldi kizimizi kucagina almaya ya sabir
merhaba kızlar bugün okullar tatil ve evdeyiz yemek yedikten sonra kızımla bahçeye inip kardan adam yapmayı planlıyorum.
gurbetcim işin hayırlı olsun cnm bol kazançlar.
belfü kızını kucağına almaya az kalmış .benim kız 37+6 da doğmuştu seninkide erkenmi gelcek .
suaycım cnm bende karı çok severim her yer bembeyaz hele lapa lapa yağıyorya bayılıyorum.karın tek zor yanı araba kullanmaya tırsıyorum bakalım yarın okula nasıl gitcez.
ilaçları kullanıyorum kuzucum bakalım dr. ne zaman bırak dıyecek bu ilacı kullandıkca adet olmuyormuşsun öyle yazıyor nette off kafam allak bullak oldu yıne dikkat et meleğim ne zamn dr. gideceksın acaba döndümü afracık
yapmayı düşünüyorum canım bı adt olalım gerisi kolay
canım bol kazançlar dılıyorum
canım dıkkat et cok yağarsa arabayla cıkma yollar cok kayıyor oldumu
canım sakin ol oyala kendini bişeylerle sonucu tam öğrenene kadar..
Evet canim sonucu ögrendim hamile degilim malesef ama hayirlisi Allahtan ....
hayırlısı olsun canım hakkımızda
ceylin senle ben önümüzdeki aya kaldık ben hem soğan kürü yapıcam hem de ovülasyon testiyle takibedeceğim bakalım ne olcak[
Bakalim canim ne olucak cnm,bugün pek moralim yook ...
ceylin senle ben önümüzdeki aya kaldık ben hem soğan kürü yapıcam hem de ovülasyon testiyle takibedeceğim bakalım ne olcak[
üzme kendini o kadar daha genciz çok şükür kaç çocuk yaparız daha:) sağlık olsun yeter
Ceylin bozma moralini. inşallah bidahaki sefere artık napalım. bende her ay böyle umutlanıyorum ama bir türlü sevinemedimüstelik benim yaş geldide geçiyor bile.
Evet canim sonucu ögrendim hamile degilim malesef ama hayirlisi Allahtan ....
ceylincim uzme kendini bu kadar bu hayal kIrkIklgnI bende yasadIm biliyorsun kafana takma inan bana üzerine düsersek daha kötü oluyo
ceylincim uzme kendini bu kadar bu hayal kIrkIklgnI bende yasadIm biliyorsun kafana takma inan bana üzerine düsersek daha kötü oluyo
Artik düsünmiyicem zaten canim biraz kendime yöneliyim diyorum,bir ugras buldum bile benim daha vericek 5 kilom vardi spor dvd´si aldim bugün kismetse basliyorum,kafami tamamen bosaltmam gerekiyo ...adetim gelsin ondan sonra yani sira sogan kürü yapmayi düsünüyom ama bebek istegimi arka plana atmam gerekiyo kafamda yoksa bu stresse hic biseycikler olmaz((
kızlar hepiize günaydın gününüz cok güzel olsun ya kızlar ben acaipğ üşüyorum buz gıbı ayaz ankara :2:
sizler nasılısınız bakalım haftayıda yarıladık
kuzucum belfüm sen nasılsın meleğim aframada günaydınlar az kaldı dr. gitmeye :18:
istanbulda deprem olmuş kızlar iyimisiniz belfücüm cvp ver
Suayim can arkadasım benim
Biz iyiyiz sen nasılsın durumda bı degisiklik var mı
canım benım iyiyim bende bugün adaçayı ve civanperçemi çayı alacağım içmek için akşam iş cıkışı hala adet olmadık bakalım haftaya cumartesi dr. ne diyecek ama karnım ağrıyor dünderdir inş. gelir kırmızılar davul gibi oldum
meleğim ıyı olmanıza sevındım şimdi netten gördüm dayımlarıda arıcam şimdi
selam arkadaslar bende bu ay ovulasyon testi takibi yapcam insallah ama benim adet duzensiz 37/33/36;;; ole onceden oyle degildi ben ikiz gebelik gecirdim 3.ayin bitiminde kaybettim ondan sonra duzensiz oldu simdi ben ne zaman testi yapmaya basliyayim anlamadim bu arada dun geldi kirmizilarm...