ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Yakındır o zaman kuzum kırmızıların gelmesi , bı gelsede rahatlasak valla
Sonra gelsin yigenimmmm

Kuzum deprem sarstı ama.kayip yok neyseki
Devamı olmaz inşallah

inş. kuzucum artık adet olsam ınan bayram yapacağım cocuk bır yana adet olmamak cok sınır bır durum gelsın kırmızılar sonrada bebiş
inş. kuzucum hepiniz allaha emanet olun kuzucum benım

yok canım karda yağdı ama ben kara elımı bıle sürmedım daha cok yoğun günler geçiriyorum evden işe işten eve

kızlar günaydın burası en son dün benım yazdığım mesajla kalmış yıne topiğimiz boş küstüm işte

kızlar günaydın burası en son dün benım yazdığım mesajla kalmış yıne topiğimiz boş küstüm işte

Günaydın kuzucummm
Küsme küsmee
Bak geldim bile.

Nasılsın fıstığım ne alemdesin.

Ben bugün biraz değişiğim.
Kasıklarım,belim ve bacaklarım ağrıyor şimdilik takipteyim bakalım

günaydın kızlar....
belfücüm bebişi bekle artık 37.haftaya gelmişsin bakalım afra hanım hangi tarihi seçecek gelmek için.
suaycım cnm kimse olmayınca sohbet edilmiyorki ovu.testide kullanmıyorum artık öyle takılıyoruz işte sizden haber almak için.
zaten bu aralar cnm hiç bişey istemiyor çokda agresifim biraz durulmam lazım.
21 ocak a randevu aldım bakalım hormonlar ne alemde

günaydun kızlar

2 gündür evdeydim kardan dolayı, giremedim. bugün ofisteyim. bu haftayı da yedik sayılır :)

belfücüm maşallah az kalmış, darısı bizim başımıza, zaman geçmiyor sanki öyle yavaş geliyor ki bana hemen nisan gelsin istiyorum

Günaydın kuzucummm
Küsme küsmee
Bak geldim bile.

Nasılsın fıstığım ne alemdesin.

Ben bugün biraz değişiğim.
Kasıklarım,belim ve bacaklarım ağrıyor şimdilik takipteyim bakalım

kuzucum küsermiyim hiç sana şaka yaptım
ben aynı hala gelen giden yok c.tesi sabah dr. gidiyorum kuzucum hakmıza hayırlı meleğim allah ızın verirse aframın cicilerini p.tesi yollayacağım sen olmazsan sana ulaştırılar değil mi ayyyyyy desene afram geliyor yuppi yaşasın oy oy yerim ben onu
meleğim dikkat et kendıne ıyı takıp et allahım inş. dönmüştürde rahat rahat doğum yaparsın rabbım senınle olsun kuzucum

olsun yaa ben sabah gelir gelmez hemen yazıyorum sıze ne oldu cadı kocişin yok dıye mi sinirlisin kız hayırdır senın hormonlar coşmuş
canım bende ovülasyon testi kullanmıyorum ama olsun sızler bana yetersınız ayyy hadı güzel haberlerle gel bak dr. herşeyi sor bırde yumurtalık takıbi yaptır

ilkem maşallah kocaman olmuş fıstığımız ayy hadı yıne ıyısın haftasonu geldı cattı
sende bır bakmışsınkı 37 hattalara gelmişsin inş. canım

günaydın kızlar ay hava buz gibi donuyorum işyerinde ısıtıcımıda calıstırdım fazladan mecburen hehehhe...

günaydın kızlar ay hava buz gibi donuyorum işyerinde ısıtıcımıda calıstırdım fazladan mecburen hehehhe...

aynen hayatcım benım de masanın altında soba yanıyor valla o olması cok zor klima yetmıyor cok büyük odamız 3 kişiyiz ama ısınmıyor bazen en yıne yakıyor hasta olmamamk için dikkat et kendıne sar sarmala kendını

kızlar merhaba,

bende 3 yıldır bebek bekliyorum ama hiçbir sorun yokk..olmuyorr..bu ay bende ovulosyon testi kullanmak istiyorum ilk defa yapıcam nasıl olacak bugün 7.günüm

kızlar merhaba,

bende 3 yıldır bebek bekliyorum ama hiçbir sorun yokk..olmuyorr..bu ay bende ovulosyon testi kullanmak istiyorum ilk defa yapıcam nasıl olacak bugün 7.günüm

cnm yumurtladığın günü anlamıyorsan regliden sonra başla ilk defa yaptığın için deneyerek bulacaksın hergün aynı saatte yap bakalım hangi günler göreceksin çift çizgiyi

kocacım geldi kız 2 gün gitti geldi.çok duramaz bizden ayrı şimdiden düşünüyor yarıyıl tatilinde siz gidince ben ne yapıcam diyor iki hatun bağladık kendimize

cnm yumurtladığın günü anlamıyorsan regliden sonra başla ilk defa yaptığın için deneyerek bulacaksın hergün aynı saatte yap bakalım hangi günler göreceksin çift çizgiyi

hıımm bugün iş çıkışı gidip alıcam eczaneden işde sabahları uyandıgımda yaparım..çift çizgi olursa 24 saat içinde çatlama durumu var demek oluyor değilmi ?

ilkem maşallah kocaman olmuş fıstığımız ayy hadı yıne ıyısın haftasonu geldı cattı
sende bır bakmışsınkı 37 hattalara gelmişsin inş. canım

ah canım ya bana sor bir de günler geçmiyor gibi...
inş. hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

hıımm bugün iş çıkışı gidip alıcam eczaneden işde sabahları uyandıgımda yaparım..çift çizgi olursa 24 saat içinde çatlama durumu var demek oluyor değilmi ?

ezcaneden alma bence çok pahalıya gelir hergün yapman gerekiyor çünkü. internete bakabilrsen daha hesaplı olur, 10lu, 20li gibi paketleri var.

kocacım geldi kız 2 gün gitti geldi.çok duramaz bizden ayrı şimdiden düşünüyor yarıyıl tatilinde siz gidince ben ne yapıcam diyor iki hatun bağladık kendimize

hadı gözün aydın sız yınede çalışmaları boş geçmeyım kısmet işi belkı bebiş dr. önce gelir ay ne güzel inş. benım de kızım olur kız cocukları cok tatlı oluyor benım kocişte öyle 1 gün başka yerde kalayım evde yerın cok bellı diyor mesela bu cumartesi kuzende kalacağız annemle bebiş sevmeye gidiyoruz
fatmacım sende kocanı cok bekletıp çok hasret koyma araya tatıle felan gıdın hep beraber

canım gittigidiyordan al labaquıck tavsıye ederim cok uygun eczaneler pahalıdır zaten cçoğu eczane satmıyor ben netten aldım

ah canım ya bana sor bir de günler geçmiyor gibi...
inş. hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

ahh canım benım iklem canım zaman senın için su gıbı akıp geçsin inş. canım benım rabbım bıze de bu güzel duyguları tattırsın bebiş alışverişlerine başladın mı bak belfücüm coğunu netten aldı ona sor hangı sıteler olduğunu sana yardımcı olur

Fatmacım valla bende merakla bekliyorum :)
Sezeryan derse ay sonunu beklemeyi düşünüyorum.
Normal olursa keyfi bilir artık hatunun :))

Doktordan güzel sonuçlar alırsın umarım canım.
Hamişler çoğalsın çok istiyorum güzel haber

Kuzum bi ara duruyor zaman ama 30a başladıktan sonra bişey anlamadım geçen zamandan desem yeridir.
Aslında zamanın değerini bilmek gerek:) büyük uğraşlar bizi bekliyor bol bol uyumak gerek.

Kuzum git valla ne oluyor böyle ya gelsin artık kırmızılarr.
Beni de haberdar et hemen :)
Doğurmadan ilk haberi sana vercam zaten kuzum.
Kimseleri istemiyorum yanımda emreyle gidip gelcez hayırlısıyla.

Evet canım ya ayaklar ısınmıyor bir türlü.Çok dikkatli olmak gerek.

canım benım sen zaten herşeyın üstesınden gelırsın bu zamana kadar geldın bundan sonrada gelirsin kuzucum olazsa kız kardeşin gelir yanına bır kaçgün zaten emrede var ınan cok rahat günler geçireceksın benım içim cok rahat
meleğim gitcem dr. evet bıde benım düşün çıldırmak üzereyim yanı nedır u anlamadım bugün tam 60 gün oldu dr. gittiğim gün 62 gün olacak neyse vardır bundada bır hayır ne yapalım bekleyım göreceğiz artık
kuzucum afranın hedıyesını iş yerıne yollayacağım oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…