- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.341
Bugün Cuma aksami canim umarim en kisa zamanda hayirli bir sekilde geb kalir,yavrunu kucagina saglikli sihhatli bir sekilde alirsin. Yasadiklarini tahmin edebiliyorum canim benim bende aslinda ilk gebeligimden beridir 3 senedir bekliyorum büyük bir hasretle ama korunmayi hayat sartlarindan dolayi anca 2 ay önce birakabildim.tabi gönül o kadar bekledikten sonra hemen olsun istiyo ama ben hakkimdaki hayirli zamani ben bilemem hayirlisi Allahtan. Bende cevremdeki yasitlarimi görünce yavrulariyla ve etraftan artik sorular gelmeye baslayinca tuhaf oluyorum ama duymazdan geliyorum.
takmıyorum canım benım takmamaya çalışıyorum
sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar dün annem bana 29 mayıs hastanesınden randevu almış sabah 9:30 da neymiş 12 kadar bekleyemezmiş cok üzülüyo annem adet olmuyorum dıye neyse bende yarın anemle gideceğim bakalım neymiş derkı bızım kırmızıların
belfücüm meleğim benım günaydın afram nasıl keyfi ıyımı varmı bır gelişme hissediyosun nerelerde yaramaz
gurbetcim nerelerdesın yaaa hiç yoksun merak ettım hastaydın :18: bızı merakta bırakma gözün nasıl oldu
canım benım nasip kısmet ummadığın anda gelıyor zaten yumurcaklarama sen yınede gıt derim en azından yumurtalarnına baklar çatlamışmı yada çatlayacaklar varmı kaçtane ben senın yeriinde olsam ihmal etmem ilşkiye girsende git yinede
kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar dün annem bana 29 mayıs hastanesınden randevu almış sabah 9:30 da neymiş 12 kadar bekleyemezmiş cok üzülüyo annem adet olmuyorum dıye neyse bende yarın anemle gideceğim bakalım neymiş derkı bızım kırmızıların
belfücüm meleğim benım günaydın afram nasıl keyfi ıyımı varmı bır gelişme hissediyosun nerelerde yaramaz
gurbetcim nerelerdesın yaaa hiç yoksun merak ettım hastaydın :18: bızı merakta bırakma gözün nasıl oldu
şuan çalışma aşamasındayız
yarın dr.a gidecektim iptal ettim bugün yumurtluyorum çünkü boşa gitmesin dedim yumoşlar gerçi 7 aydır olmayan bugünmü olacak onuda bilmiyorumda.artık reglinin 3-4 günü giderim dr.a
şuan çalışma aşamasındayız
yarın dr.a gidecektim iptal ettim bugün yumurtluyorum çünkü boşa gitmesin dedim yumoşlar gerçi 7 aydır olmayan bugünmü olacak onuda bilmiyorumda.artık reglinin 3-4 günü giderim dr.a
suaycım annen iyi yapmış 29 mayıs ta iyi bir hastane zaten.haber ver hemen doktordan sonra merak ederiz
canım benım nasip kısmet ummadığın anda gelıyor zaten yumurcaklarama sen yınede gıt derim en azından yumurtalarnına baklar çatlamışmı yada çatlayacaklar varmı kaçtane ben senın yeriinde olsam ihmal etmem ilşkiye girsende git yinede
Günaydın kızlar,
Haftanın son günü nihayet :)
Fatmacım bu işler hiç belli olmaz ummadığın anda seni bulur canım benim.
Sen moral bozma yeter.
aynen ben hayat şartları ha okul ha atanayım derken 2.5 sene geçti ama çevre bunu anlamıyor ki senin ikinci bebeğin mi ne güzel
sağol hayatcım canım benım sen nasılsın bebiş nasılsen hala aspirin içiyormusun hayat merak ettim haber veririm canım yarın annemde kahvaltı yapacağım ordan nete girip yazarım
melelğim benım inş. bu hafta döner merak etme bazı bebekler doğuma yakın dönüyor kasma kendını benım yiğenım cok akıllı
evet annem ıyı yapmış haber veririm kuzucum ben sana merak etme
canım akşam uzan güzelce dinlen
suay ben hala içiyorum aspirin bakalım doktor henüz bırak falan demedi devam et dedi...benim bildiğim doğuma bir iki hafta kalana kadar içmem gerekli...yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor. bebiş baya hareketlendi canım ürküyorum bazzen noluyo diyeama tabi varlığnı bilmek güzell.bide vücudum değiştikçe psikolojimde değişiyo o yüzden kendimi dinlememeye calısıyorum
sende bi git bakalım baksın doktor iyice inşallah herşey yolunda gidicek stres cok ama cok etkiliyor gerçekten...su ilk adeti atlat gerisi kolay
inşallah pozitiftir..
bu sitede okumustum ovu testinde devamlı pozitif çıkıp , gebelik testinde negatif olup ta hamile çıkan arkadaslar vardı. istersen bikaç gün daha bekle adetin gelmezse kan testi yaptır. eger beklemek istemiyorsan hemen yaptır kesin sonuc zaten cıkar
Bu sabah dayanamayip hem ovulasyon testi hemde bir tane gebelik testi yaptim arkadaslar.
Sonuc: ovulasyon testi halen pozitiv
gebelik tesinde ikinci cizgi silik ama var ama yinede umutlanmak istemiyorum...
cünkü iki gün önce erken gebelik testi yaptim digital olanindan orda negatifdi.
hangisine inanacagimi sasirdim zaten
bu erkan gebelik testlerinin ticari amaçlı olduğunu söylüyorlar diğer sıradan testlerle aynı sürede sonuç veriyormuş benim kardeşim eczacı o da öyle diyo yani belki o zaman çıkmamıştır ama diğer testi sonra yaptığın için silik çıkmıştır inşallah bebiş vardır.benim de bugün adet günüm inşallah olmam
bu erkan gebelik testlerinin ticari amaçlı olduğunu söylüyorlar diğer sıradan testlerle aynı sürede sonuç veriyormuş benim kardeşim eczacı o da öyle diyo yani belki o zaman çıkmamıştır ama diğer testi sonra yaptığın için silik çıkmıştır inşallah bebiş vardır.benim de bugün adet günüm inşallah olmam
bi gelişme varmı ceylin adet oldun mu
ceylin hadi gebelik testi belli belirsiz de ovu testi ikiside aynı koyulukta diyorsun. vardır bence yaa. keşke hemen kanda baktırsaydın
ovulasyon testi kullananlara birşey sormak istiyorum.ben birkaç ay önce kullanmıştım testleri aklıma takıldı şimdi.yumurtlama akıntısı olduğunda test silikti ertesi gün sonraki gün görmüştüm çift çizgiyi.şimdi akıntı olduğu günü değilde sonraki günlerimi değerlendirmek gerekir acaba