ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

aynen ben hayat şartları ha okul ha atanayım derken 2.5 sene geçti ama çevre bunu anlamıyor ki senin ikinci bebeğin mi ne güzel

kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar dün annem bana 29 mayıs hastanesınden randevu almış sabah 9:30 da neymiş 12 kadar bekleyemezmiş cok üzülüyo annem adet olmuyorum dıye neyse bende yarın anemle gideceğim bakalım neymiş derkı bızım kırmızıların
belfücüm meleğim benım günaydın afram nasıl keyfi ıyımı varmı bır gelişme hissediyosun nerelerde yaramaz
gurbetcim nerelerdesın yaaa hiç yoksun merak ettım hastaydın :18: bızı merakta bırakma gözün nasıl oldu

takmıyorum canım benım takmamaya çalışıyorum

sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor

şuan çalışma aşamasındayız
yarın dr.a gidecektim iptal ettim bugün yumurtluyorum çünkü boşa gitmesin dedim yumoşlar gerçi 7 aydır olmayan bugünmü olacak onuda bilmiyorumda.artık reglinin 3-4 günü giderim dr.a[/QUOTE]

canım benım nasip kısmet ummadığın anda gelıyor zaten yumurcaklar ama sen yınede gıt derim en azından yumurtalarnına baklar çatlamışmı yada çatlayacaklar varmı kaçtane ben senın yeriinde olsam ihmal etmem ilşkiye girsende git yinede

suaycım annen iyi yapmış 29 mayıs ta iyi bir hastane zaten.haber ver hemen doktordan sonra merak ederiz

canım benım nasip kısmet ummadığın anda gelıyor zaten yumurcaklar ama sen yınede gıt derim en azından yumurtalarnına baklar çatlamışmı yada çatlayacaklar varmı kaçtane ben senın yeriinde olsam ihmal etmem ilşkiye girsende git yinede [/QUOTE]

cnm gitmedim dr.a yumoşlar çatladıda eşimin anneannesi vefat etti dün gece eşimde apartopar gitti izmire .allah nasip etmiyecekse çıkıyor bir sıkıntı işte.hayırlısı diyip bekliyorum reglide gideceğim dr.a bu sefer kaçış yok hem hormon testinede bakar...cnm vajinal mauene öncesinde ilişki ye girmeyin yazıyordu ondan iptal ettim .zaten eşimde yok gidemezdim kızı kime bırakayım

Günaydın kızlar,
Haftanın son günü nihayet :)

Fatmacım bu işler hiç belli olmaz ummadığın anda seni bulur canım benim.
Sen moral bozma yeter.

canım benım nasip kısmet ummadığın anda gelıyor zaten yumurcaklar ama sen yınede gıt derim en azından yumurtalarnına baklar çatlamışmı yada çatlayacaklar varmı kaçtane ben senın yeriinde olsam ihmal etmem ilşkiye girsende git yinede [/QUOTE]

Suayım valla annen süper yapmış bende bi rahatladım okuyunca.Yarın git bakalım ne diyecek hemen de haber ver kuzum.

Benim kuzuda bi değişiklik yok gibi.
Bu hali çok rahatsız ediyor onu biliyorum ama Çok geriliyor karnım.

suaycım annen iyi yapmış 29 mayıs ta iyi bir hastane zaten.haber ver hemen doktordan sonra merak ederiz

sağol hayatcım canım benım sen nasılsın bebiş nasıl sen hala aspirin içiyormusun hayat merak ettim haber veririm canım yarın annemde kahvaltı yapacağım ordan nete girip yazarım

cnm gitmedim dr.a yumoşlar çatladıda eşimin anneannesi vefat etti dün gece eşimde apartopar gitti izmire .allah nasip etmiyecekse çıkıyor bir sıkıntı işte.hayırlısı diyip bekliyorum reglide gideceğim dr.a bu sefer kaçış yok hem hormon testinede bakar...cnm vajinal mauene öncesinde ilişki ye girmeyin yazıyordu ondan iptal ettim .zaten eşimde yok gidemezdim kızı kime bırakayım[/QUOTE]

canım bende gittiğimde vajınal oldum 1 gün önce ilşki olmuştu ogün yumurtam catlamıştı o ay hamıle kalmıştım hiç bir zararı yok ayrıca başınız sağolsun canım

Suayım valla annen süper yapmış bende bi rahatladım okuyunca.Yarın git bakalım ne diyecek hemen de haber ver kuzum.

Benim kuzuda bi değişiklik yok gibi.
Bu hali çok rahatsız ediyor onu biliyorum ama Çok geriliyor karnım.[/QUOTE]

melelğim benım inş. bu hafta döner merak etme bazı bebekler doğuma yakın dönüyor kasma kendını benım yiğenım cok akıllı

evet annem ıyı yapmış haber veririm kuzucum ben sana merak etme
canım akşam uzan güzelce dinlen

suay ben hala içiyorum aspirin bakalım doktor henüz bırak falan demedi devam et dedi...benim bildiğim doğuma bir iki hafta kalana kadar içmem gerekli...yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor. bebiş baya hareketlendi canım ürküyorum bazzen noluyo diye ama tabi varlığnı bilmek güzell.bide vücudum değiştikçe psikolojimde değişiyo o yüzden kendimi dinlememeye calısıyorum
sende bi git bakalım baksın doktor iyice inşallah herşey yolunda gidicek stres cok ama cok etkiliyor gerçekten...su ilk adeti atlat gerisi kolay

sağol canım sakın bırakma ınan dr. bana dedıkı aspirinin faydası var zararı yok keşke hamıle kalır kalmaz bende başlasaydım en cok pişmanlığım bu
ayyy yesınler onu annesı büyüyor meleğim rabbım sağlık sıhat uzun ömürler versın artık sende göbiş resimlerini koyarsın

Arkadaslar yine size danismami gerektirecek bir durum var, belki buradaki arkadaslarim anlatiklarimdan hatirlarlar beni cünkü bu ay birkac sefer daha sorularimi danismistim.
Simdi arkadaslar özet gecmek gerekirse:5 Aralik adetin ilk tarihi
21 Aralik yumurtlama tarihi ( hem digital,hemde digital olmayan test sonucu)
25 Aralik kahverengi lekelenme ( 5 Gün sürdü)
Ve arkadaslar 24 Araliktan beri yanisira yaptigim ovulasyon testleri hep pozitif gösteriyor, ne demek oldugunu bilmiyorum.
Beklenen adet tarihim 5 Ocak yani bugün. Dün ve evelsigün yaptigim hamilelik testleri negatifdi (biri digital) ama bugün yaptigim test (Normal cubuk testleri)
cok silik ikinci bir cizgi var gibi ama galiba ben paranoyak oldum artik her tarafta cizgi görüyorum galiba
Vücudumun verdigi tepkiye gelecek olursak siskinlik var ama hic adet olucakmisim gibi degil.

Simdi siz bu durumu nasil yorumlarsiniz arkadaslar bilginize ihtiyacim var ?????

inşallah pozitiftir..
bu sitede okumustum ovu testinde devamlı pozitif çıkıp , gebelik testinde negatif olup ta hamile çıkan arkadaslar vardı. istersen bikaç gün daha bekle adetin gelmezse kan testi yaptır. eger beklemek istemiyorsan hemen yaptır kesin sonuc zaten cıkar

Bu sabah dayanamayip hem ovulasyon testi hemde bir tane gebelik testi yaptim arkadaslar.
Sonuc: ovulasyon testi halen pozitiv
gebelik tesinde ikinci cizgi silik ama var ama yinede umutlanmak istemiyorum...
cünkü iki gün önce erken gebelik testi yaptim digital olanindan orda negatifdi.
hangisine inanacagimi sasirdim zaten

bu erkan gebelik testlerinin ticari amaçlı olduğunu söylüyorlar diğer sıradan testlerle aynı sürede sonuç veriyormuş benim kardeşim eczacı o da öyle diyo yani belki o zaman çıkmamıştır ama diğer testi sonra yaptığın için silik çıkmıştır inşallah bebiş vardır.benim de bugün adet günüm inşallah olmam

Insallah canim benim,Rabbim tüm isteyen arkadaslara hayirlisiyla nasip etsin,bakalim yarin bir gebelik testi daha yapicam eger o da ayni sonucu verirse,pazartesi kanda hcg ye baktiririm.
Nasip bakalim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler...

bi gelişme varmı ceylin adet oldun mu

ceylin hadi gebelik testi belli belirsiz de ovu testi ikiside aynı koyulukta diyorsun. vardır bence yaa. keşke hemen kanda baktırsaydın

ceylin hadi gebelik testi belli belirsiz de ovu testi ikiside aynı koyulukta diyorsun. vardır bence yaa. keşke hemen kanda baktırsaydın

Evet canim ya ovulasyon testi ayni koyulukta hemde kac gündür bu böyle,hemde bugün yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi silikte olsa vardi bakalim yarin sonuc ne olucak bende merakla bekliyorum :)))

Ümit dünyasi iste ....Rabbimden ümit kesilmez

ovulasyon testi kullananlara birşey sormak istiyorum.ben birkaç ay önce kullanmıştım testleri aklıma takıldı şimdi.yumurtlama akıntısı olduğunda test silikti ertesi gün sonraki gün görmüştüm çift çizgiyi.şimdi akıntı olduğu günü değilde sonraki günlerimi değerlendirmek gerekir acaba

çift çizgiyi gördüğün gün ve silikleşmeye başlayana kdr ilişki olması gerek cnm sabahları değerlendir sperm hızı açısından ıslak olman gerek yumurtlama döneminde kurulaşmaya başladığında anlaki yumoş işlemi bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…