- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.361
hayir canim hic bir belirti yok,agrim sizimda yok vallah canim bakalim yarin ne olucak mutlaka yazarim sabah :)))), sende canim ??
maşallah benim adetim gününü şaşmıyordün akşam oldum malesef artık önümüzdeki aya kısmet bu ay ovülasyon testi alacağım
ovulasyon testi kullananlara birşey sormak istiyorum.ben birkaç ay önce kullanmıştım testleri aklıma takıldı şimdi.yumurtlama akıntısı olduğunda test silikti ertesi gün sonraki gün görmüştüm çift çizgiyi.şimdi akıntı olduğu günü değilde sonraki günlerimi değerlendirmek gerekir acaba
Günaydın kızlar
Guzel bir hafta olsun hepimize.
Ben bugün Evdeyim.hava karlı olunca evde kalmak daha güven veriyor
Suayim canım nasılsın gelen giden var mı ?
günaydın kızlar hava buz gibi bugün brrrrrr.hafta sonu doktora gittim üçlü test için neyseki ultrasonda herşey nolmal doktor kan testine gerek görmedi bende ısrar edemedim sizce yaptırmalımıyım bilmiyorum
suay nerdesin naptın doktor ne dedi merakta bırakma bizi...
Günaydın kızlar
Guzel bir hafta olsun hepimize.
Ben bugün Evdeyim.hava karlı olunca evde kalmak daha güven veriyor
Suayim canım nasılsın gelen giden var mı ?
kızlar hepinize günaydın ıyı haftalardılerım bugün p.tesi ve cok yogun çalışıyorum
cumartesi dr. gittik ve cok tatlı bır bayan benı bır güzel muayene ettim 2 cm. kist cıktı ve rahım duvarım kalınlaşmış bu yüzden adet olmuyorsun dedi ama kıst önemlı değil adet olunca atarsın dedi rahım için tertemız toplamış kendını dedi 4 boyutlu ultrasonla baktı herşey renklıydıilaçverdı adet olmam ıcın onu kullanıyorum 4-5 güne olsun dedı eğer olmazsan haftaya cumartesi iğne vuracaklarmış bugün 57 gün oldu neyse dr. bır sürü tahlıl ıstedi toksoplazma troid ımg torch kansızlık b12 demir eksikliği bılmedığim bırsürü test orda yaptırdım bakalım
haftaya onlarıda değerlendirecek benden havadısler bunlar kızlar
haaaa bu arada ya bu gurbet nerelerde uzun zaman oldu merak ettim ameliyat oldumu acaba
fatmacım hayırdır canım hamişmisin cetvelı gördüm tatlım akıntılı günlerde ilşki olsun
günaydın meleğim iyi yapmışsın karda cıkmamakla afram nasıl bakalım inş. dr. gidene kadar döner meleğim benımbızım ayşe doğum yapmış 3100 gr doğmuş kızı ama cok üzüldüm eşi yogun bakımda hala uyutuluyormuş daha bebişinin doğduğunu bıle bılmıyor cok zor allah yardımcısı olsun
yok meleğim olmadım hala ilacı kullanıyorum dr. 4-5 güne olursun dedi olmazsan iğne vuracakmış haftaya cumartesi
oh oh maşallah zaman ne cabuk geçiyor değilmi büyümüşte üçlü testlere girmişdikkat et kendıne hasta olma
canım dr. gittim en başta yazdım oku istersen
günaydın cnm
ben de korka korka geldim bugün hava çok soğuk kar yok ama yağmaya başlarsa çıkmayı düşünüyorum hemen. tabii izin verirlerse...
cnm bişiy sorucam, hamilelere de günde 7,5 saat çalışma süresi varmış, aynı süt iznindeki gibi. senin haberin varmı bundan, işyerin biliyor mu?
hanımlar ben bu ay da ovülasyon testiyle denemek istiyorum internetten spariş vemel güvenilir midir? ben daha önce hiç test kullanıp almadım gitti gidiyor diye bir site var ya orası güvenilir bir site mi bilgisi olan lütfen yardım
Evrim inanirim canim,adet olunca insan rahatliyo tabi..:)) aman canim doktor isini ihmal etme bakalim ne diyo ondan sonra bakalim nasil olucak.
Evrim canim benim bak yanliz olmuyo seni bekliyorum adetin gelsede tabi hamis degilsen beraber baslasak bu zyklus´a :))).Hem ne yasadigimizi paylasiriz birbirimizle.
Bu sabah dayanamayip hem ovulasyon testi hemde bir tane gebelik testi yaptim arkadaslar.
Sonuc: ovulasyon testi halen pozitiv
gebelik tesinde ikinci cizgi silik ama var ama yinede umutlanmak istemiyorum...
cünkü iki gün önce erken gebelik testi yaptim digital olanindan orda negatifdi.
hangisine inanacagimi sasirdim zaten
Eşinin nesi var ki cok üzüldüm şimdibebeği saglikli neyse ki
Canım hiç bilmiyorum senden duydum ilkkez tatlım
Benim isyerim evden de çalıştığım icin problem yapmıyor neyseki
Bu durumda cogu işveren anlayisli olur merak etme canım
Sen açık ol yeter
ben o siteden almıştım.bi sorun yaşamadım
canım bağırsaklarından ameliyat olmuş taburcu olup eve geçmiş rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar o gün gece yoğun bakıma almışlar meğerse bağırsağı çürümeye başlamış ameliyat olmuş çürüyen yeri almışlar amelıyat yerini kapatmamışlar günlerdir uyuyormuş ama durumu ıyıye gidiyormuş rabbım eşine cocuğuna bağışlasın inş.
canım adet oldum bugün 3 günüm doktor 2 günü gel dedi ben yinede mecbur 3günübişey olmaz diye bugün için randavü aldım 2 gün önce sıra kalmamış bide hastanede tek doktor olunca malum. diğer ayki adetime kaldı artık bakarsın ozamana ikimizde hamiş oluruz inşallah :) canım cok doğru aynen yanlız olmuyo desteğimizle üzüntümüzle sevincimizle paylaşırız inşallah
canım güzel bi haber bu inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın bekliyorum haberlerini
Arkadaslar benim anlamadigim son 3 gündür gebelik testinde ikinci cizgi silik cikiyodu bu sabah hic bisey yoktu gibi(, bu cizgiler benim ömrümü yedi valla :))),paranoyak oldum ben galiba.....
kızlar hepinize günaydın ıyı haftalardılerım bugün p.tesi ve cok yogun çalışıyorum
cumartesi dr. gittik ve cok tatlı bır bayan benı bır güzel muayene ettim 2 cm. kist cıktı ve rahım duvarım kalınlaşmış bu yüzden adet olmuyorsun dedi ama kıst önemlı değil adet olunca atarsın dedi rahım için tertemız toplamış kendını dedi 4 boyutlu ultrasonla baktı herşey renklıydıilaçverdı adet olmam ıcın onu kullanıyorum 4-5 güne olsun dedı eğer olmazsan haftaya cumartesi iğne vuracaklarmış bugün 57 gün oldu neyse dr. bır sürü tahlıl ıstedi toksoplazma troid ımg torch kansızlık b12 demir eksikliği bılmedığim bırsürü test orda yaptırdım bakalım
haftaya onlarıda değerlendirecek benden havadısler bunlar kızlar
haaaa bu arada ya bu gurbet nerelerde uzun zaman oldu merak ettim ameliyat oldumu acaba
fatmacım hayırdır canım hamişmisin cetvelı gördüm tatlım akıntılı günlerde ilşki olsun
günaydın meleğim iyi yapmışsın karda cıkmamakla afram nasıl bakalım inş. dr. gidene kadar döner meleğim benımbızım ayşe doğum yapmış 3100 gr doğmuş kızı ama cok üzüldüm eşi yogun bakımda hala uyutuluyormuş daha bebişinin doğduğunu bıle bılmıyor cok zor allah yardımcısı olsun
yok meleğim olmadım hala ilacı kullanıyorum dr. 4-5 güne olursun dedi olmazsan iğne vuracakmış haftaya cumartesi
oh oh maşallah zaman ne cabuk geçiyor değilmi büyümüşte üçlü testlere girmişdikkat et kendıne hasta olma
canım dr. gittim en başta yazdım oku istersen
cnm ya test bozuk yada kimyasal gebelik geçirdin bhcg kanda biraz yükseliyor sonrada geri düşüyor ozamanda silik çizgi çıkıyor testlerde.