kızlar hepinize günaydın ıyı haftalardılerım bugün p.tesi ve cok yogun çalışıyorum
cumartesi dr. gittik ve cok tatlı bır bayan benı bır güzel muayene ettim 2 cm. kist cıktı ve rahım duvarım kalınlaşmış bu yüzden adet olmuyorsun dedi ama kıst önemlı değil adet olunca atarsın dedi rahım için tertemız toplamış kendını dedi 4 boyutlu ultrasonla baktı herşey renklıydı
ilaçverdı adet olmam ıcın onu kullanıyorum 4-5 güne olsun dedı eğer olmazsan haftaya cumartesi iğne vuracaklarmış bugün 57 gün oldu neyse dr. bır sürü tahlıl ıstedi toksoplazma troid ımg torch kansızlık b12 demir eksikliği bılmedığim bırsürü test orda yaptırdım bakalım
haftaya onlarıda değerlendirecek benden havadısler bunlar kızlar
haaaa bu arada ya bu gurbet nerelerde uzun zaman oldu merak ettim ameliyat oldumu acaba
fatmacım hayırdır canım hamişmisin cetvelı gördüm tatlım akıntılı günlerde ilşki olsun
günaydın meleğim iyi yapmışsın karda cıkmamakla afram nasıl bakalım inş. dr. gidene kadar döner meleğim benım
bızım ayşe doğum yapmış 3100 gr doğmuş kızı ama cok üzüldüm eşi yogun bakımda hala uyutuluyormuş daha bebişinin doğduğunu bıle bılmıyor cok zor allah yardımcısı olsun
yok meleğim olmadım hala ilacı kullanıyorum dr. 4-5 güne olursun dedi olmazsan iğne vuracakmış haftaya cumartesi
oh oh maşallah zaman ne cabuk geçiyor değilmi büyümüşte üçlü testlere girmiş
dikkat et kendıne hasta olma
canım dr. gittim en başta yazdım oku istersen