• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

gurbetcim canım benım zaten beklıyorum beklemektenbaşka çarem yok haftaya pazar gününe kadar beklıcem eğer hala olmazsam o zaman dr. gideceğim
rabbım sanda şifalar versın en kısa zamandada yavruna kavuşmanı dılerım :34:

kuzucum benım meleğim haftasonun cok güzel geçti gezmeye gittik koçişle :34: güzeldi
daha adet olmadım kuzucum test yaptım ama tek çizgi cıktı önümüzdekı haftasonuna kadar beklıcem yanı ogün 46 gün oluyor eğer hala olmazsam yıne test yapacağım sonrada dr. gitcem ne olursa olsun :28:
valla süper olmuş ıkınızın gıtmesı :16:
bıtanem ya hiç duymamıştım ilginç hamıle kalınca yaparız bızde 3 aylık olunca hmm evet ya süper olur hemen bebişini kucağına almak kokunu hıssetmesı muhteşem bırsey :16: rabbım sanada böyle bır doğum yaşatsın kuzucum :38::38: afrayı doya doya içine cek :nazar:
ben yıne yoğun çalışıyorum kuzucum derelerle başım dertde valla çizgi görmekten nefret ettim uykum geldı :50: p.tesiyı hıc sevmıyorum yaaa bitsin bugün koçişte peşembe işe başlıyor

evet canım hayırlsı artık gıdeceğim canım benım bakalım göreceğiz nedır bu böyle anlamadım :28: sen nasılsın varmı güzel gelişmeler

Suayım balım çok sevindim güzel bir haftasonu geçirmene :) Canım benim ptesiyi bi atlatalım günler geçer gider.
Hayırlısı olsun be kuzum, sakat bişeyler oldumu peki? Gebelik ihtimali var mı sence?
Hepsini çizicem ben derelere atcam kuzum bu ne yoğunluktur yaa

canım Allah sana da nasip etsin inşalah, sağlıkla gelir bebeğin.
daha cd.yi izleyemedik ama güzel bir hatıra olacağı kesin :) hem kendi doktorumda bakabilecek.

amın canım benım inş. hakkımıza hayırlısı olsun ayyy bır stres atasın var anlatamam hamiş kalırsam senın gıbı konser stresi atacağım :9::9:
bol bol güzel anılı günler dılerım

Suayım balım çok sevindim güzel bir haftasonu geçirmene :) Canım benim ptesiyi bi atlatalım günler geçer gider.
Hayırlısı olsun be kuzum, sakat bişeyler oldumu peki? Gebelik ihtimali var mı sence?
Hepsini çizicem ben derelere atcam kuzum bu ne yoğunluktur yaa

dur bak sana çizdiklerimi resım olarak atayımda gör kuzucun neler çekiyor bu mühendıslerden :50:
evet kuzucum hayırlsı olsun meleğim :38: valla varmı yokmu bende bılmıyorum haftaya kadar beklıcem sakat durumlar cok oldu koçiş durmadıkı evde ya baş etmek zor vallahı :17: bekleyıp göreceğiz artık inş. olurum yaaa olmamakta stres ınan karnım cok şiş :50:
gel at meleğim iyi olur bende kurtulurum :9::9:

Slm kizlar simdi goz doktorundan
Geliyorum sag gozumde katarakt cikti
%70 gormuyomusum amaliyat olacakmisim
Normalde yaslilarda gorulen hastalik
Genetik olabilir dedi dr
Bnm kardesimde dogustan vardi zaten katarakt
Yavrum kac kez amaliyat olmustu
Eee ben simdi ne yapcam yeni yilda amaliyat gunune karar verilecek
Saldikta cayira neyse bu ayi atlatayim duruma gore
Ondan sonra korunmaya basliycam insAllah
Allahtan gelene raziyiz

canım çok geçmiş olsun.evet ya katarakt daha çok ilerde olman gerekirdi.herşeyde vardır bir hayır ilerde olacağına ol kurtul ayol :))
canım ben göz hastanesinde çalıştım sakın korkma çoook kolay bir operasyon sana tavsiyem gözüne takılan merceğin markası çok önemli .iyi bir marka mı onu araştır.
türkiyede büyük bir göz hastanesi var ve en iyi marka olan alcon acrosoft marka mercek kullanıyorlar mesela.ona göre araştır canım doktoruna sormayı ıhmal etme.
ameliyat sonrası doktorun gözlük verebilir.1gun kapalı kalır gözün ertesi gun açılır.

kızlar hepinize günaydın :16: nasılsınız bakalım ya ben delı olacağım hala hastalanmadım :47: bugün 37 gün oldu ya kızlar sıze bır sorum olacak şimdi ben dün test yaptım ya önce tek çizgi cıktı cantama attım akşam eve gittiğimde çöpe atacaktım koçişe verdım at dıye oda abakmış aşkım bunda 2 cizgi cıkmış dedi gittim baktım 2 ncı cizgi silik cıkmış yanı bu ne demek bu cumaya kadar beklıyeceğim ve tekrar test yapacağım of of delı olacağım yaa

kuzucum meleğim prensesım belfüm günaydın nerelersın özledim senı :16::38::38: mınnosum prensesım afram nasıl keyfı yerındemı teyzesının kuzusu :nazar::nazar:

attachment.php

kızlar bunlar benım ovulasyon testim sizce bu ay yumurtlama olmuşmudur ayın 6 sında adetim bitti 12 sinde testlere başladım 17 sinde son yaptım ve 2 gün aralıklarla ilişkiye girmeye çalıştım

kızlar bunlar benım ovulasyon testim sizce bu ay yumurtlama olmuşmudur ayın 6 sında adetim bitti 12 sinde testlere başladım 17 sinde son yaptım ve 2 gün aralıklarla ilişkiye girmeye çalıştım

sağdan 2. tam pozitif gibi canım. ogün yada bir önceki gün çalışma olduysa tutabilir.
benimkinde pozitif çıkan 2 günün 1.sinde ilişki olmuştu sadece ama tuttu :)

inş. gelir bebişin.

kızlar hepinize günaydın :16: nasılsınız bakalım ya ben delı olacağım hala hastalanmadım :47: bugün 37 gün oldu ya kızlar sıze bır sorum olacak şimdi ben dün test yaptım ya önce tek çizgi cıktı cantama attım akşam eve gittiğimde çöpe atacaktım koçişe verdım at dıye oda abakmış aşkım bunda 2 cizgi cıkmış dedi gittim baktım 2 ncı cizgi silik cıkmış yanı bu ne demek bu cumaya kadar beklıyeceğim ve tekrar test yapacağım of of delı olacağım yaa

kuzucum meleğim prensesım belfüm günaydın nerelersın özledim senı :16::38::38: mınnosum prensesım afram nasıl keyfı yerındemı teyzesının kuzusu :nazar::nazar:

günaydın canım

sabret biraz daha belki stresten gecikiyordur.
testleri ilk 20dk dan sonra dikkate almayın diyorlar ama belli de olmaz tabi. bi kan versen?

Kuzum günaydın,
Gidip bi kan testi yaptırsana bebeğim.Zaman bizim için önemli biliyorsun.Yapma böyle lütfen.

Keyifsizim bugün.Daraldayım:) Afra iyi ama

sağdan 2. tam pozitif gibi canım. ogün yada bir önceki gün çalışma olduysa tutabilir.
benimkinde pozitif çıkan 2 günün 1.sinde ilişki olmuştu sadece ama tuttu :)

inş. gelir bebişin.

cumartesi pazara denk geliyordu hem cumartesi akşam hemde pazar sabah ilişki oldu inşallah cnm :16:

günaydın canım

sabret biraz daha belki stresten gecikiyordur.
testleri ilk 20dk dan sonra dikkate almayın diyorlar ama belli de olmaz tabi. bi kan versen?

evet canım yarım saatden sonrası dikkate almayın dıyorlar

Kuzum günaydın,
Gidip bi kan testi yaptırsana bebeğim.Zaman bizim için önemli biliyorsun.Yapma böyle lütfen.

Keyifsizim bugün.Daraldayım:) Afra iyi ama

kuzucum benım bıtanem ne oldu neyın var nıye keyıfsizsin canım hamişlikten dolayı böylesin bıtanem az kaldı bıraz daha dayan kuzucum benım :38: iznede ayrılmak ıstemıyosun o yüzden rapor alsan bır kaçgün dınlensen olmaz mı meleğim hem doğum iznindende düşmemiş olur :34: bakaklım sende
kuzucum gitcez akşam koçişle ben pek ümitli değilim ama bızımkının kafası rahatlasın tabı sende haklısın zaman bızım ıcın önemli iğne var sonçta

evet canım yarım saatden sonrası dikkate almayın dıyorlar

kuzucum benım bıtanem ne oldu neyın var nıye keyıfsizsin canım hamişlikten dolayı böylesin bıtanem az kaldı bıraz daha dayan kuzucum benım :38: iznede ayrılmak ıstemıyosun o yüzden rapor alsan bır kaçgün dınlensen olmaz mı meleğim hem doğum iznindende düşmemiş olur :34: bakaklım sende
kuzucum gitcez akşam koçişle ben pek ümitli değilim ama bızımkının kafası rahatlasın tabı sende haklısın zaman bızım ıcın önemli iğne var sonçta

Kuzum hamilelik değil ya.Evde tüm eşyalar arızaya geçti sırayla.Herşey üst üste geldi anlayacağın.
Ocağım bozuldu sıfır almak gerek.Buzdolabının motoru gitti,Emrenin telefonu bozuldu,elektrik faturalanmasıyla alakalı sıkıntı vardı o toptan geldi.
Çözülür herşey dert değil zaten de üstüste olunca ne oluyor oldum.

Kuzum evet iğne önemli sen garantiye al beni de akşam haberdar et:38:

Kuzum hamilelik değil ya.Evde tüm eşyalar arızaya geçti sırayla.Herşey üst üste geldi anlayacağın.
Ocağım bozuldu sıfır almak gerek.Buzdolabının motoru gitti,Emrenin telefonu bozuldu,elektrik faturalanmasıyla alakalı sıkıntı vardı o toptan geldi.
Çözülür herşey dert değil zaten de üstüste olunca ne oluyor oldum.

Kuzum evet iğne önemli sen garantiye al beni de akşam haberdar et:38:

aman kuzucum bunlar dert değil meleğim sen ıyı ol yeterkı meleğim :38:
bazen olur böyle şeyler benımde cok başıma geldı alırsın yenı bır set üstü:21: havan olur dolabıda yenıle:21: boşver :9: sızden değerlı değil bu hayata bır kez gelıyoruz salla gitsin kuzucum benım tamam senıde haberdar ederım kuzucum hayırlısı artık :38::38:

suaycım kan testi yaptırsan bi yada idrar testini yarın bida var belki vardır bebiş ...belki testi yatın ikinci cizginin cıktıgını görmeden attın cantaya heycanlandı yarın bida yap:52::52::52::52:

Merhaba, bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu formu yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum ve yeni üyeyim. Bilmediğim bilgilerin çoğunu sizler sayesinde öğrendim:) Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum,Herşey bir ay öncesinde başladı :) eşimle bebek düşünmeye başlayınca kontrol amaçlı gittik bi sorun var mı yok mu diye her ikimizde hüsranla döndük eşimin değerleri çok düşük (doktor direk tüp bebek dedi) ben ise yumurtlayamıyomuşum :( bir sürü araştırma yaptım 15 gün soğan kür,incir kürü,havuç kürü,eşim keçiboynuzu vb vb . 45 günlük gecikme sonrası bu ay 29 aralık adet oldum ilk defa klomen kullandım günde 1 defa adetin 3. günü başladım 13. günü kontrole gittim sağ-sol yumurtalık 10 mm iki yumurta olmuş doktor yeterli değil dedi büyümeye devam edermi diye sordum sanmıyorum dedi bu duruma üzüldüm ama bir daha ki ay deneriz dedim gerçi yumurta olsada gel bakalım döllenecek mi? eşimin değerleri düşük :( neyse ovülasyon testlerini bu formda araştırırken ne kaybederim dedim sipariş ettim cumartesi elime ulaştı deniyim dedim nasıl bişey diye denedim tek çizgi (c kısmında) yumurta 10mm di dedim niye yaptıysam deyip umursamadım sizler sayesinde öğrendiğim yumurtlama günlerindeki kasık ağrısı bilgisi doğrultusunda (bu ağrıyı adet olduğumdan beri çekiyorum idrar yolu enfeksiyonu olarak düşünüyordum ondan umursamadım zaten antibiyotik kullanıyorum )bu gün kalktım ovülasyon testi uyguladım adetimin 19. günü 2. çizgi silik çıktı yani 2 gün önce yaptığımda bişey yokken şimdi 2 çizgi silikte olsa var. yine sizlerin bilgilerinden yola çıkarak sorma ihtiyacı duydum doktor 10mm büyümez derken bu çizgi neyin nesi iki defamı yumurtladım yoksa yumurta büyümeye devam mı etti yoksa çatlıyacak mı anlamadım birde sol kasıkta müthiş bir ağrı olmaya başladı :S deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

kızlar hepinize günaydın dün dr. gitip kan verdık değerim 6.20 cıktı dr. şüphelı dedı 2 gün sonra yıne yapalım değerin yükselmezse kürtajdan dolayıdır yanı hormanlar daha düzene girmemiştir eğer yükselırsede bu bızım ıcın ıyı dedı :18: 2 günde bır yükselmesı gerek simdi benım kafam allak bullak bekleyıp göreceğiz :ssz: başka caremız yok canlarım
kuzucum belfüm canım dün sana msj atmadım cok geç aldık sonuçları o yüzden rahatsız etmek ıstemedım kuzucum
umarım ıyısındır ne yaptın evdekı sorunlar düzeldimi :38::38:

suaycım kan testi yaptırsan bi yada idrar testini yarın bida var belki vardır bebiş ...belki testi yatın ikinci cizginin cıktıgını görmeden attın cantaya heycanlandı yarın bida yap:52::52::52::52:

canım hayırlsı olsun 2 gün sonra tekrar dr. gideceğim

Merhaba, bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu formu yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum ve yeni üyeyim. Bilmediğim bilgilerin çoğunu sizler sayesinde öğrendim:) Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum,Herşey bir ay öncesinde başladı :) eşimle bebek düşünmeye başlayınca kontrol amaçlı gittik bi sorun var mı yok mu diye her ikimizde hüsranla döndük eşimin değerleri çok düşük (doktor direk tüp bebek dedi) ben ise yumurtlayamıyomuşum :( bir sürü araştırma yaptım 15 gün soğan kür,incir kürü,havuç kürü,eşim keçiboynuzu vb vb . 45 günlük gecikme sonrası bu ay 29 aralık adet oldum ilk defa klomen kullandım günde 1 defa adetin 3. günü başladım 13. günü kontrole gittim sağ-sol yumurtalık 10 mm iki yumurta olmuş doktor yeterli değil dedi büyümeye devam edermi diye sordum sanmıyorum dedi bu duruma üzüldüm ama bir daha ki ay deneriz dedim gerçi yumurta olsada gel bakalım döllenecek mi? eşimin değerleri düşük :( neyse ovülasyon testlerini bu formda araştırırken ne kaybederim dedim sipariş ettim cumartesi elime ulaştı deniyim dedim nasıl bişey diye denedim tek çizgi (c kısmında) yumurta 10mm di dedim niye yaptıysam deyip umursamadım sizler sayesinde öğrendiğim yumurtlama günlerindeki kasık ağrısı bilgisi doğrultusunda (bu ağrıyı adet olduğumdan beri çekiyorum idrar yolu enfeksiyonu olarak düşünüyordum ondan umursamadım zaten antibiyotik kullanıyorum )bu gün kalktım ovülasyon testi uyguladım adetimin 19. günü 2. çizgi silik çıktı yani 2 gün önce yaptığımda bişey yokken şimdi 2 çizgi silikte olsa var. yine sizlerin bilgilerinden yola çıkarak sorma ihtiyacı duydum doktor 10mm büyümez derken bu çizgi neyin nesi iki defamı yumurtladım yoksa yumurta büyümeye devam mı etti yoksa çatlıyacak mı anlamadım birde sol kasıkta müthiş bir ağrı olmaya başladı :S deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

canım bazen testlerde yanıltıcı olabılıyor ama sen yınede günü değerlendir ve hemn kalkma yataktan 6 sattde yıkanma testleri bir kaçgün daha tekrarla ama akıntı durumunuda değerlendır ınş. bebebğne kavuşursun bol sans canım

kızlar hepinize günaydın dün dr. gitip kan verdık değerim 6.20 cıktı dr. şüphelı dedı 2 gün sonra yıne yapalım değerin yükselmezse kürtajdan dolayıdır yanı hormanlar daha düzene girmemiştir eğer yükselırsede bu bızım ıcın ıyı dedı :18: 2 günde bır yükselmesı gerek simdi benım kafam allak bullak bekleyıp göreceğiz :ssz: başka caremız yok canlarım
kuzucum belfüm canım dün sana msj atmadım cok geç aldık sonuçları o yüzden rahatsız etmek ıstemedım kuzucum
umarım ıyısındır ne yaptın evdekı sorunlar düzeldimi :38::38:

canım hayırlsı olsun 2 gün sonra tekrar dr. gideceğim

canım bazen testlerde yanıltıcı olabılıyor ama sen yınede günü değerlendir ve hemn kalkma yataktan 6 sattde yıkanma testleri bir kaçgün daha tekrarla ama akıntı durumunuda değerlendır ınş. bebebğne kavuşursun bol sans canım

suaycım günaydın cnm sırf seni merakımdan girdim nete.hayırlısı olsun bakalım .bende bu ay geç yumurtladım 21.günde reglimide 5 gün geçti ama tık yok testtede bugün çizgi varmı yokmu bilemedim çoooooooooooook zor görünüyor bari kırmızlar gelsede rahatlasam onun belirtiside yok ama olmazsa p.tesi dr.a gideceğim

suaycım günaydın cnm sırf seni merakımdan girdim nete.hayırlısı olsun bakalım .bende bu ay geç yumurtladım 21.günde reglimide 5 gün geçti ama tık yok testtede bugün çizgi varmı yokmu bilemedim çoooooooooooook zor görünüyor bari kırmızlar gelsede rahatlasam onun belirtiside yok ama olmazsa p.tesi dr.a gideceğim

sağol fatmacım canım benım hakkımızda hayırlısı olsun 2 gün sonra bakalım neler olacak canım inş. kız hamıle olmayasın sakın ınan bılır geçen hamılelığımde benımde sılık bellı belırsız cıkmıştı sonra kan verdı hamıştım sende olablırısın hadı hayırlısı canım benım

Eki Görüntüle 581429

merhaba kızlar bu ay ılk kez ovulasyon testı kullandım. reglım 35 gunde oldugu ıcın testı 18. gun yapmaya baslayacaktım. fakat meraktan hadı bugun bı tane yapayım dedım ve sonuc yukardakı gıbı cıktı. daha onceden ovulasyon testı kullanan ve bu konuda tecrube sahıbı olmus kısılerden test sonucum hakkında yorum beklıyorum sızce ovulasyon testım pozıtıf mı ? 2. cızgı sılık oldugu ıcın ben tam emın olamadım.

Back