- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.181
gurbetcim canım benım zaten beklıyorum beklemektenbaşka çarem yok haftaya pazar gününe kadar beklıcem eğer hala olmazsam o zaman dr. gideceğim
rabbım sanda şifalar versın en kısa zamandada yavruna kavuşmanı dılerım
kuzucum benım meleğim haftasonun cok güzel geçti gezmeye gittik koçişle güzeldi
daha adet olmadım kuzucum test yaptım ama tek çizgi cıktı önümüzdekı haftasonuna kadar beklıcem yanı ogün 46 gün oluyor eğer hala olmazsam yıne test yapacağım sonrada dr. gitcem ne olursa olsun
valla süper olmuş ıkınızın gıtmesı
bıtanem ya hiç duymamıştım ilginç hamıle kalınca yaparız bızde 3 aylık olunca hmm evet ya süper olur hemen bebişini kucağına almak kokunu hıssetmesı muhteşem bırsey rabbım sanada böyle bır doğum yaşatsın kuzucum afrayı doya doya içine cek
ben yıne yoğun çalışıyorum kuzucum derelerle başım dertde valla çizgi görmekten nefret ettim uykum geldı p.tesiyı hıc sevmıyorum yaaa bitsin bugün koçişte peşembe işe başlıyor
evet canım hayırlsı artık gıdeceğim canım benım bakalım göreceğiz nedır bu böyle anlamadım sen nasılsın varmı güzel gelişmeler
Suayım balım çok sevindim güzel bir haftasonu geçirmene :) Canım benim ptesiyi bi atlatalım günler geçer gider.
Hayırlısı olsun be kuzum, sakat bişeyler oldumu peki? Gebelik ihtimali var mı sence?
Hepsini çizicem ben derelere atcam kuzum bu ne yoğunluktur yaa