• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

slm kizlar ne var ne yokkk
kiz hayattt hissedersin kipirtilari gulum acele yokk
suayim hayirli haberle gel gun dogmadan neler dogar
belfum masAllah hersey bitti kuzum saglicaklada kizimiz gelsin ohh misleer gibiii
kizlar buarada yazayim iki gundur acayip midem agriyomu bulaniyormu bilemedim yaaa
bir sey yemedim iki gundur sirf su iciyorum
basim donuyormu allak bullak
beklemedeyim
son 4 gun bakalim Allahim hayirli kapilar acsin insAllah

Gurbetimm çok sağol kuzum.
Darısı sizlerin başına:)
Belki de hamişsin bile, allahım yüzümüze baksın inşallah.

kızlar günaydın başlık ve hayırlı cumalar nasıl olmuş ama bugün maya takvimi kıyamet olacakmı acaba gerçi ben ınanmıyorum ama 13:11 başlıcakmış :9: kızlar siz ne düşünüyosunuz belkı bu maya bana ugurlu gelir ve akşam kan sonuçlarım ıyı cıkar haaa bu arada bugün 40 gün oldu ne gelen var ne giden :18:
belfücüm meleğim sana ve prensesımede günaydın:38::38: bol pozitif bır gün dılerım nede olsa sonu tatıle cıkıyor :16:

kızzzz gurbet sen hamiş olmayasın az kalmış ayyyy :52::52: inş. hamılesındır hadı kızlar 2013 girmeden bır hamiş daha olsun elınızı sıkı tutun :9::9:

Suayım balım günaydınn:38::38:
Bugün evdeyim işe gitmedim.Hamilelere tatilmiş zaten işime geldi benim de :) yollar ürkütüyor beni.
Afranın halısı geldi odamız tamamlandı kuzum.
Bugün kızıma dayanamayıp gene bişeyler aldım :)
$36mcurun1355990497.jpg $36prodonuc1355917417145.jpg

Bugün büyük gün kan tahlili yaptırcan ve bana hemen mesaj atıcan unutma :)) Aklım yüreğim dualarım hep senle kuzum.
Mayaya inanmıyorum valla çok saçma geliyor bana :)

günaydın kızlar 8-9 günlük gecikmeden sonra benim kırmızılar geldi bugün p.tesi dr.a gideceğim hormon tahlili yapacak bakalım sonuçlar ne çıkacak.
gurbetçim allah sana eylülde anne olmayı nasip etsin inşallah bende yetişirim arkandan eylül sonuda olsa zaten sezeryan olunca bir hafta 10 gün öne sarkıyor .
suay yarın c.tesi nasıl haber alıcaz senden yarın işe gidicenmi

kızlar günaydın başlık ve hayırlı cumalar nasıl olmuş ama bugün maya takvimi kıyamet olacakmı acaba gerçi ben ınanmıyorum ama 13:11 başlıcakmış :9: kızlar siz ne düşünüyosunuz belkı bu maya bana ugurlu gelir ve akşam kan sonuçlarım ıyı cıkar haaa bu arada bugün 40 gün oldu ne gelen var ne giden :18:
belfücüm meleğim sana ve prensesımede günaydın:38::38: bol pozitif bır gün dılerım nede olsa sonu tatıle cıkıyor :16:

kızzzz gurbet sen hamiş olmayasın az kalmış ayyyy :52::52: inş. hamılesındır hadı kızlar 2013 girmeden bır hamiş daha olsun elınızı sıkı tutun :9::9:
Ay tatlim insAllah guzelim pazartesi belli olur cnm ya
Sivilce cikmadi oturup kalktihim zaman kasiklar muthis agriyor
Memeler hassas tuhaf hissediyom kendimi ruhsal olarak
Kuzum yok yaa ne mayasi ancak bn. Hamur mayasini bilirim
Kim bilir kac kisi dinden cikacak inanipta bu mayalara hem fitne bunlar
Ancak biz Allahu azimussana ve tek kitabimiz kurana inaniriz

Gurbetimm çok sağol kuzum.
Darısı sizlerin başına:)
Belki de hamişsin bile, allahım yüzümüze baksın inşallah.

Suayım balım günaydınn:38::38:
Bugün evdeyim işe gitmedim.Hamilelere tatilmiş zaten işime geldi benim de :) yollar ürkütüyor beni.
Afranın halısı geldi odamız tamamlandı kuzum.
Bugün kızıma dayanamayıp gene bişeyler aldım :)
Eki Görüntüle 583169 Eki Görüntüle 583170

Bugün büyük gün kan tahlili yaptırcan ve bana hemen mesaj atıcan unutma :)) Aklım yüreğim dualarım hep senle kuzum.
Mayaya inanmıyorum valla çok saçma geliyor bana :)

canım benım şimdi anladım kardan dolayı tatıl ıstanbul ayyy :52: süpermiş yaaa cok sevındım kuzucum bol bol dınlenın :38::38: evet böyle günlerde cok dıkkat et kendıne botların sağlam olsun 3 gün evdesın haaaa meleğim tamam ben sana msj atarım sen merak etme :34: aframın cicişleri cok güzel al al kuzucum sen alkı bızde yararlanalım :27: ayy ne yüzsüzüm demi :9::9: ama benımde kız doğurmam lazım tatlım güle güle giysin prensesım halısıda hayırlı olsun :nazar:
canımıniçi bende asla ınanmam öyle şeylere ama suna ınanıyorum aslında mayalar kıyamet kopacağını söylemıyorlarkı zaten bızım halkımızın uydurması yenı bır çağa giriyoruz yanı 5 nci çağ bu çağda bolluk bereket ve ınsan zekası fazlalaşacak baksana kuzucum bu mıllı piyango bana vursa vuvvvv süper olur :52::52:

günaydın kızlar 8-9 günlük gecikmeden sonra benim kırmızılar geldi bugün p.tesi dr.a gideceğim hormon tahlili yapacak bakalım sonuçlar ne çıkacak.
gurbetçim allah sana eylülde anne olmayı nasip etsin inşallah bende yetişirim arkandan eylül sonuda olsa zaten sezeryan olunca bir hafta 10 gün öne sarkıyor .
suay yarın c.tesi nasıl haber alıcaz senden yarın işe gidicenmi

canım yaaa sağlık olsun ama ıyı bır doktora git oldumu senın en azından miniklerin var bızde oda yok ama ınanıyorum bır dahakı ay süprizlerle gelirsin inş. ben yarın çalışmıyorum canım artık p.tesi işe gelır gelmez olumlu yada olumsuz yazarım sıze :34:

Bekliyorum insAllah hadi bakalim Allah buyuk

gurbetcım sendenden güzel haberler beklıyorum p.tesi hadı bakalım canım benım bende ınanmam zaten bır tek rabbım bılır ne zaman kıyamet kopacağını ama suan olmayacağı kesın oooooo daha küçük alametler bıle olmadı biz görmeyız belkı kıyametı

canım benım şimdi anladım kardan dolayı tatıl ıstanbul ayyy :52: süpermiş yaaa cok sevındım kuzucum bol bol dınlenın :38::38: evet böyle günlerde cok dıkkat et kendıne botların sağlam olsun 3 gün evdesın haaaa meleğim tamam ben sana msj atarım sen merak etme :34: aframın cicişleri cok güzel al al kuzucum sen alkı bızde yararlanalım :27: ayy ne yüzsüzüm demi :9::9: ama benımde kız doğurmam lazım tatlım güle güle giysin prensesım halısıda hayırlı olsun :nazar:
canımıniçi bende asla ınanmam öyle şeylere ama suna ınanıyorum aslında mayalar kıyamet kopacağını söylemıyorlarkı zaten bızım halkımızın uydurması yenı bır çağa giriyoruz yanı 5 nci çağ bu çağda bolluk bereket ve ınsan zekası fazlalaşacak baksana kuzucum bu mıllı piyango bana vursa vuvvvv süper olur :52::52:

canım yaaa sağlık olsun ama ıyı bır doktora git oldumu senın en azından miniklerin var bızde oda yok ama ınanıyorum bır dahakı ay süprizlerle gelirsin inş. ben yarın çalışmıyorum canım artık p.tesi işe gelır gelmez olumlu yada olumsuz yazarım sıze :34:

gurbetcım sendenden güzel haberler beklıyorum p.tesi hadı bakalım canım benım bende ınanmam zaten bır tek rabbım bılır ne zaman kıyamet kopacağını ama suan olmayacağı kesın oooooo daha küçük alametler bıle olmadı biz görmeyız belkı kıyametı

Kuzucumm yeğenime can feda ben herseyleri gönderirim seve seve hemde :))
Sen aksam bana hemen yaz :)) aklım sende bak

İnşallah dediğin gibi guzel bir çağ gelmiştir :)

Bizimki arkasi yarin gibi oldu valla hafta sonu evde degilim acilis var bizimde
Sube acilisimiz oraya kanepeler yapicam insAllah bn kact
Hepiniz opuldunuz:16:

ya kızlar doktor kontrolümde yumurta çatladığını öğrenmiştim ovülasyon testinde bir silik çizgi bir koyu çizgi oluşuyor 6 gündür yapıyorum akıntı yok,göğüslerde ağrı yok, sol dizimi karnıma çekince batma oluyor birde bıraksalar 24 saat uyurum bana neler oluyor :S

ya kızlar doktor kontrolümde yumurta çatladığını öğrenmiştim ovülasyon testinde bir silik çizgi bir koyu çizgi oluşuyor 6 gündür yapıyorum akıntı yok,göğüslerde ağrı yok, sol dizimi karnıma çekince batma oluyor birde bıraksalar 24 saat uyurum bana neler oluyor :S

Gebelik testi yap derim ben
Adet ne zaman canim

Bizimki arkasi yarin gibi oldu valla hafta sonu evde degilim acilis var bizimde
Sube acilisimiz oraya kanepeler yapicam insAllah bn kact
Hepiniz opuldunuz:16:

ayyyy yoksa hamilemisin .ayy hadi inşallah heyecanla bekliyorum.
belfucugum doğuma az kalmış .sana şimdiden bir avazda sağlıklı dogum diliyorum.

günaydın kızlarrr

perş. günü eve dönüş yolu feci olduğu için cuma günü işe gelmedim, zaten hamilelere tatilmiş ama devlet dairelerinde tabi, bizimki özel sektör ama artık birazcık nazımı çeksinler :)

geçmişi okudum tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum.

gurbetim, suay hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. yeni yıl ilk müjdeleriyle gelirler inş.
belfü sen de sonlara yaklaşıyorsun artık, çok heyecanlı. mniğin cicileri de çok şirin. ben de almaya bir başlarsam sonunu getiremicem kesin :)

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR İYİ HAFATALAR UMARIM ÇABUK GEÇEN BIR HAFTA OLUR
BELFÜCÜM MELEĞİM GÜNAYDIN NASILSIN BAKALIM BUGÜN İŞE GELDIN MI
:38:

Hayirli sabahlar
Gullerim suayyyyyy
Yavrum ne yaptin haberler guzeldir insAllah kuzum

GURBETCIM BENDE MALESEF HİÇ BİRSEY YOK HAMILE DEĞİLİM AMA ADETDE OLMADIM NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAM VEREMEDIM BUGÜN 43 GÜN OLDU CUMAYA JKADAR GELMEZSE DR. GİDECEĞİM BUGÜN GİDECEKTIM KOMSUMUZ BIR KAÇGÜN DAHA BEKLE DEDI :14::14:

günaydın kızlarrr

perş. günü eve dönüş yolu feci olduğu için cuma günü işe gelmedim, zaten hamilelere tatilmiş ama devlet dairelerinde tabi, bizimki özel sektör ama artık birazcık nazımı çeksinler :)

gurbetim, suay hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. yeni yıl ilk müjdeleriyle gelirler inş.
belfü sen de sonlara yaklaşıyorsun artık, çok heyecanlı. mniğin cicileri de çok şirin. ben de almaya bir başlarsam sonunu getiremicem kesin :)

CANIM BENIM NASILSIN YERLEŞTİN MI IYICE BEBİŞ NASIL :16::nazar: BEN MALESEF HAMIŞ DEĞİLİM ADETDE OLAMIYORUM BIR TÜRLÜ 43 GÜN OLDU DELİRMEMEM AZ KALDI OF OF

Suayim onemli olan saglikli sekilde hamile kalman dr a git bakalim adet soktucu verir belki
Allah kolaylik versin canim

Yavrum 01.01.2013 d e yapsam ins esit. Cizgi gorurum:D

Canim blli degil bat 24 .12.12 hayirla gelsin insAllah

eee gelen gden yok mu ay ne zaman test yapcan heyecan bastı benıde.
ruyamda hamileydim gurbtçim bu sabah çok güzel uyandım.kan testi yaptırıyorum reglimden önce 74 beta çıkıyor ay nasıl seviniriyorum ruyada bile çok güzeldi.allahım bize gerçektede yaşatsın bu güzel duyguyu.

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR İYİ HAFATALAR UMARIM ÇABUK GEÇEN BIR HAFTA OLUR
BELFÜCÜM MELEĞİM GÜNAYDIN NASILSIN BAKALIM BUGÜN İŞE GELDIN MI

GURBETCIM BENDE MALESEF HİÇ BİRSEY YOK HAMILE DEĞİLİM AMA ADETDE OLMADIM NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAM VEREMEDIM BUGÜN 43 GÜN OLDU CUMAYA JKADAR GELMEZSE DR. GİDECEĞİM BUGÜN GİDECEKTIM KOMSUMUZ BIR KAÇGÜN DAHA BEKLE DEDI :14::14:

CANIM BENIM NASILSIN YERLEŞTİN MI IYICE BEBİŞ NASIL :16::nazar: BEN MALESEF HAMIŞ DEĞİLİM ADETDE OLAMIYORUM BIR TÜRLÜ 43 GÜN OLDU DELİRMEMEM AZ KALDI OF OF

Suayım kuzum iyi haftalar sana da:38:
Valla pek iyi değilim hemoroid var bende dün rezil bi hal aldı :( acıdan kıvranıyorum :(

günaydın kızlarrr

Tatlım almaya başla zaten :) çok keyifli işler bunlar.
Valla henüz heyecan yok sakin kalmak istiyorum :)

Suayim onemli olan saglikli sekilde hamile kalman dr a git bakalim adet soktucu verir belki
Allah kolaylik versin canim

hadı gurbetcım senden güzel haberler beklıyoruz canım :34:

Suayım kuzum iyi haftalar sana da:38:
Valla pek iyi değilim hemoroid var bende dün rezil bi hal aldı :( acıdan kıvranıyorum :(

Tatlım almaya başla zaten :) çok keyifli işler bunlar.
Valla henüz heyecan yok sakin kalmak istiyorum :)

oymoy meleğim benım kıyamam sana cok zor o bılıyorum benım kuzendede var acaıp acı cekıyodu kıyamam sana şimdi ilaçda alamıyorsun da :50: canımıniçi

Back