• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Eki Görüntüle 581429

merhaba kızlar bu ay ılk kez ovulasyon testı kullandım. reglım 35 gunde oldugu ıcın testı 18. gun yapmaya baslayacaktım. fakat meraktan hadı bugun bı tane yapayım dedım ve sonuc yukardakı gıbı cıktı. daha onceden ovulasyon testı kullanan ve bu konuda tecrube sahıbı olmus kısılerden test sonucum hakkında yorum beklıyorum sızce ovulasyon testım pozıtıf mı ? 2. cızgı sılık oldugu ıcın ben tam emın olamadım.
POzitif olmasi icin esit olmasi lazim
T ve C cizgileri 1-2 gune koyulasir fakat sen calismayada devam et

canım çok geçmiş olsun.evet ya katarakt daha çok ilerde olman gerekirdi.herşeyde vardır bir hayır ilerde olacağına ol kurtul ayol :))
canım ben göz hastanesinde çalıştım sakın korkma çoook kolay bir operasyon sana tavsiyem gözüne takılan merceğin markası çok önemli .iyi bir marka mı onu araştır.
türkiyede büyük bir göz hastanesi var ve en iyi marka olan alcon acrosoft marka mercek kullanıyorlar mesela.ona göre araştır canım doktoruna sormayı ıhmal etme.
ameliyat sonrası doktorun gözlük verebilir.1gun kapalı kalır gözün ertesi gun açılır.
Kuzum bn mercege yani lense dokundurmayacagim
O ince zar gibi olan seyi alsinlar kardesim 3 yasinda
Oldu katarakt amaliyati iki mercekte alinip yapay mercek koydular hal bole iken gozluk takiyo:(
Sik eleyip sik dokuycam hic net goremiyom sag gozle
Yazilari okuyamiyom
attachment.php

Merhaba, bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu formu yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum ve yeni üyeyim. Bilmediğim bilgilerin çoğunu sizler sayesinde öğrendim:) Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum,Herşey bir ay öncesinde başladı :) eşimle bebek düşünmeye başlayınca kontrol amaçlı gittik bi sorun var mı yok mu diye her ikimizde hüsranla döndük eşimin değerleri çok düşük (doktor direk tüp bebek dedi) ben ise yumurtlayamıyomuşum :( bir sürü araştırma yaptım 15 gün soğan kür,incir kürü,havuç kürü,eşim keçiboynuzu vb vb . 45 günlük gecikme sonrası bu ay 29 aralık adet oldum ilk defa klomen kullandım günde 1 defa adetin 3. günü başladım 13. günü kontrole gittim sağ-sol yumurtalık 10 mm iki yumurta olmuş doktor yeterli değil dedi büyümeye devam edermi diye sordum sanmıyorum dedi bu duruma üzüldüm ama bir daha ki ay deneriz dedim gerçi yumurta olsada gel bakalım döllenecek mi? eşimin değerleri düşük :( neyse ovülasyon testlerini bu formda araştırırken ne kaybederim dedim sipariş ettim cumartesi elime ulaştı deniyim dedim nasıl bişey diye denedim tek çizgi (c kısmında) yumurta 10mm di dedim niye yaptıysam deyip umursamadım sizler sayesinde öğrendiğim yumurtlama günlerindeki kasık ağrısı bilgisi doğrultusunda (bu ağrıyı adet olduğumdan beri çekiyorum idrar yolu enfeksiyonu olarak düşünüyordum ondan umursamadım zaten antibiyotik kullanıyorum )bu gün kalktım ovülasyon testi uyguladım adetimin 19. günü 2. çizgi silik çıktı yani 2 gün önce yaptığımda bişey yokken şimdi 2 çizgi silikte olsa var. yine sizlerin bilgilerinden yola çıkarak sorma ihtiyacı duydum doktor 10mm büyümez derken bu çizgi neyin nesi iki defamı yumurtladım yoksa yumurta büyümeye devam mı etti yoksa çatlıyacak mı anlamadım birde sol kasıkta müthiş bir ağrı olmaya başladı :S deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
O agrilar varsa yumurtan catlar akintin nasil
Esine keci boynuzu kuru yap hizlanmasi icin spermler
Beklemeden gelir beben insAllah

Fatmacim iyi haber buuuuuu yasasinnnn
Suaycim
Bence degerler dusmustur 38 gun az degil ustelik kurtaj oldun sen
O nedenle dikkatli ol ve iki gun sonra degere baktir yuksek cikacaktir
Hopppp dra git igneye basla heyecan yaptim yaa ne guzel

kızlar birsey soracam 2 gün önce testlerimi paylaşmıştım tam yumurtlama olmamıştı ama 17 sinde ve 18 sinde de test yaptım çok silik çıkmıştı bugünde test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı olabilirmi başına gelen var mı:44:

kızlar birsey soracam 2 gün önce testlerimi paylaşmıştım tam yumurtlama olmamıştı ama 17 sinde ve 18 sinde de test yaptım çok silik çıkmıştı bugünde test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı olabilirmi başına gelen var mı:44:

Gec yumurtlamissin guzelimm

Olur calissaydin kacirma bu gunleri

O agrilar varsa yumurtan catlar akintin nasil
Esine keci boynuzu kuru yap hizlanmasi icin spermler
Beklemeden gelir beben insAllah

canım bazen testlerde yanıltıcı olabılıyor ama sen yınede günü değerlendir ve hemn kalkma yataktan 6 sattde yıkanma testleri bir kaçgün daha tekrarla ama akıntı durumunuda değerlendır ınş. bebebğne kavuşursun bol sans canım[/QUOTE]

Teşekkürler arkadaşlar. Bu gün doktora gittim kendisi her iki overdeki 10mm yumurta daha büyümez (adet 12. gündü gittiğimde ) bidaha ki adete gel desede ben ağrılara dayanamayıp gittim ( adet 17.gün ovülasyon testi yapmıştım dediğim gibi tık yoktu 19.20.21. günde sürekli çift çizgi görünce 20.günde daha koyuydu çalışma oldu) doktor gayet şaşkın bir şekilde sol overdeki 14 mm olmuş çatlamış dedi ama folikülün içi kan dolmuş önemli bi olay değil dedi :S 14 mm yumurta çatlayınca acep döllenme olur mu diye düşünüyom şimdi bakalım görcez ovülasyon testi kan dolmuş folikülü hala yumurta görüyor heralde çünkü çift çizgi görmeye devam ediyorum pek umut yok hayırlısı kısmet bidaha ki aya :)

kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım:16: ben aynı ne gelen var ne giden kuzucumcum belfüm bugün şirketdemısın bıtanem sanada günaydın tabı prensesımede :38::38:
gurbetcim fatmacım iklem karabıber hayat aklıma gelen gelmeyen herkes kızlar hadı ya nerelerdesiniz :20: bugün perşembe ve yarın buyuk gün cuma tatıl :16:

günaydın kızlar..evet suaycım yarında bi geçseydi dinleneseydik evde ya....sende bişey var bence bu kadar uzun sürmesi olmaz adetin bebiş olasılığı cok fazla inşallah gelir hemencik.zaten bebişler beklemediğin anda geliyo buda o anlarda birisi olabilir:49::49::49::49:

günaydın kızlar..evet suaycım yarında bi geçseydi dinleneseydik evde ya....sende bişey var bence bu kadar uzun sürmesi olmaz adetin bebiş olasılığı cok fazla inşallah gelir hemencik.zaten bebişler beklemediğin anda geliyo buda o anlarda birisi olabilir:49::49::49::49:

inş. hayatcım hakkımızda hayırlsı olsun bakalım sen nasılsın bebiş nasıl ıyımısınız büyüdümü göbiş :49::nazar:

kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım:16: ben aynı ne gelen var ne giden kuzucumcum belfüm bugün şirketdemısın bıtanem sanada günaydın tabı prensesımede :38::38:
gurbetcim fatmacım iklem karabıber hayat aklıma gelen gelmeyen herkes kızlar hadı ya nerelerdesiniz :20: bugün perşembe ve yarın buyuk gün cuma tatıl :16:

Suayımm kuzumm günaydın canım benim:)
Evet bugün işyerindeyim buralardayım yani:)
Kuzucum yarın hayırlı haberler ver bize aklım hep sende.Bu kadar gelmemesi normal gelmedi ama :) bakalım

Hayatım canım nasılsın:)

inş. hayatcım hakkımızda hayırlsı olsun bakalım sen nasılsın bebiş nasıl ıyımısınız büyüdümü göbiş :49::nazar:
bulantılar kabızlık ve ağrıları saymazsak iyiyim suaycım...4 aydan sonra azalır şikayetler diyolar onu bekliyorum bende...bebişte iyi biraz çıktı göbiş ama belim kalınlaştı direk.benim bel incecikti enime doğru genişlemekteyim...bide daha öle herkese söylemedim çevremdekiler kilo almışsın diyo bende geciştiriyorum:52::52:

Kuzucum yarın hayırlı haberler ver bize aklım hep sende.Bu kadar gelmemesi normal gelmedi ama :) bakalım

belfü bulantılarımın gecmesini bekliyorum..birde kalça kemiklerim cok ağrıyo sende olmusmuydu..özellikle kuyruksokumu:18::18::18: işten eve bi gidiyorum sanki dayak yemiş gibiyim:52::52::52::52: ama insan herşeye katlanıyo işte çünkü içimde bir mucize var herşeye değer:49::49::49:

günaydın kızlar....sonunda bursaya kar yağdı :46:
hayatcım kız bebekde enine genişliyorsun zaten seninkide kızmıydı.erkek oluncada önde toplanıyor.dün okulda gün geçmek bilmedi vallahi cnm çok sıkıldı.umarım 2 günü çabucak atlatırım.c.teside 8 kişilik misafir geliyor öğretmen arkadaşlar.

hayatcım kız bebekde enine genişliyorsun zaten seninkide kızmıydı.erkek oluncada önde toplanıyor.dün okulda gün geçmek bilmedi vallahi cnm çok sıkıldı.umarım 2 günü çabucak atlatırım.c.teside 8 kişilik misafir geliyor öğretmen arkadaşlar.

evet benimkide kız öyle deniyor enime genişlicem baya..öndende cıktı biraz kıpırtılarını bi hissetseydim:49::49:

evet benimkide kız öyle deniyor enime genişlicem baya..öndende cıktı biraz kıpırtılarını bi hissetseydim:49::49:

ben 16.haftada hissetmiştim canm çoğu kişi 20.haftada hissediyor ama yakındır seninde .çok güzel bazende rahatsız edici olabiliyor.benim kız hiç rahat durmazdı gerneşirdi habire

evet kuzucum bende sabırsızlıkla beklıyorum bakalım yarın hersey bellı olacak ama yınede kendımı ümitlendırme ıstemıyorum :18:
sen nasılsın kuzucum ıyımısın tatlım :38: yiğenım nasıl :nazar: geldımı halısı evin işlerin, hallettın mı ne durumda arızalar

bulantılar kabızlık ve ağrıları saymazsak iyiyim suaycım...4 aydan sonra azalır şikayetler diyolar onu bekliyorum bende...bebişte iyi biraz çıktı göbiş ama belim kalınlaştı direk.benim bel incecikti enime doğru genişlemekteyim...bide daha öle herkese söylemedim çevremdekiler kilo almışsın diyo bende geciştiriyorum:52::52:

ayyyy :52: yesınler onu annesı geçer 4 aydan sonra inş. maşallah göbişte cıkmış söyleme canım ıyıce cıkınca söylersın :9:

oh oh ne güzel ne yapacaksın mısafırlere benımde yılbaşında mısafırlerım var eşimin arkaadaşları eşleri bızde toplanacaklar bende hepsine sipariş verdim yarı yarıya paylaştık yapılacak şeyleri aman bıraz stres atalım demi hocam :34:

ankaraya daha yağmadı kar atıştırdı sadece ama yağmur bereketı var burda

kolay gelsın sana şimdiden canım yarın akşam yaparsın çogunu ben hep öyle yapıyorum yada sağolsun annecım hızır gıbı yetişiyor :16:

hayatcım benım kuzenımde 18 haftalıkken hıssetmeye başlamıştı tahmın ediyorum kı sen şimdi süreklı kendını dınlıyosundur :9: az kaldı canım tepiklerini hıssetmene

belfü bulantılarımın gecmesini bekliyorum..birde kalça kemiklerim cok ağrıyo sende olmusmuydu..özellikle kuyruksokumu:18::18::18: işten eve bi gidiyorum sanki dayak yemiş gibiyim:52::52::52::52: ama insan herşeye katlanıyo işte çünkü içimde bir mucize var herşeye değer:49::49::49:

Hayatçım hepsi birden kesilecek az kaldı canım benim :)
Kıpırtılara hiç takılma herkesde durumlar değişir:)

evet kuzucum bende sabırsızlıkla beklıyorum bakalım yarın hersey bellı olacak ama yınede kendımı ümitlendırme ıstemıyorum :18:
sen nasılsın kuzucum ıyımısın tatlım :38: yiğenım nasıl :nazar: geldımı halısı evin işlerin, hallettın mı ne durumda arızalar

ayyyy :52: yesınler onu annesı geçer 4 aydan sonra inş. maşallah göbişte cıkmış söyleme canım ıyıce cıkınca söylersın :9:

oh oh ne güzel ne yapacaksın mısafırlere benımde yılbaşında mısafırlerım var eşimin arkaadaşları eşleri bızde toplanacaklar bende hepsine sipariş verdim yarı yarıya paylaştık yapılacak şeyleri aman bıraz stres atalım demi hocam :34:

ankaraya daha yağmadı kar atıştırdı sadece ama yağmur bereketı var burda

kolay gelsın sana şimdiden canım yarın akşam yaparsın çogunu ben hep öyle yapıyorum yada sağolsun annecım hızır gıbı yetişiyor :16:

hayatcım benım kuzenımde 18 haftalıkken hıssetmeye başlamıştı tahmın ediyorum kı sen şimdi süreklı kendını dınlıyosundur :9: az kaldı canım tepiklerini hıssetmene

Suayım hayırlısı be gülüm.Sağlıkla gelsin yiğenim.Ben neler alcam daha ona :))

Kuzum iyiyiz biz:) Herşey yolunda çok şükür.Halısı bu akşam gelecek inşallah.Kendi eksiklerimide tamamladım sayılır, hayırlısı bakalım:)
Afra hanım ne zaman gelecek göreceğiz:)

Hayatçım hepsi birden kesilecek az kaldı canım benim :)
Kıpırtılara hiç takılma herkesde durumlar değişir:)

Suayım hayırlısı be gülüm.Sağlıkla gelsin yiğenim.Ben neler alcam daha ona :))

Kuzum iyiyiz biz:) Herşey yolunda çok şükür.Halısı bu akşam gelecek inşallah.Kendi eksiklerimide tamamladım sayılır, hayırlısı bakalım:)
Afra hanım ne zaman gelecek göreceğiz:)

canım benım bıtanem cansın sen :16::38:
oh oh maşallah çoğu bitti desene afram kaldı geriye :9: annesı az kaldı günler çabuk geçer :52::52: teyzesıde onu yer

slm kizlar ne var ne yokkk
kiz hayattt hissedersin kipirtilari gulum acele yokk
suayim hayirli haberle gel gun dogmadan neler dogar
belfum masAllah hersey bitti kuzum saglicaklada kizimiz gelsin ohh misleer gibiii
kizlar buarada yazayim iki gundur acayip midem agriyomu bulaniyormu bilemedim yaaa
bir sey yemedim iki gundur sirf su iciyorum
basim donuyormu allak bullak
beklemedeyim
son 4 gun bakalim Allahim hayirli kapilar acsin insAllah

Son düzenleme:
kızlar günaydın başlık ve hayırlı cumalar nasıl olmuş ama bugün maya takvimi kıyamet olacakmı acaba gerçi ben ınanmıyorum ama 13:11 başlıcakmış :9: kızlar siz ne düşünüyosunuz belkı bu maya bana ugurlu gelir ve akşam kan sonuçlarım ıyı cıkar haaa bu arada bugün 40 gün oldu ne gelen var ne giden :18:
belfücüm meleğim sana ve prensesımede günaydın:38::38: bol pozitif bır gün dılerım nede olsa sonu tatıle cıkıyor :16:

slm kizlar ne var ne yokkk
kiz hayattt hissedersin kipirtilari gulum acele yokk
suayim hayirli haberle gel gun dogmadan neler dogar
belfum masAllah hersey bitti kuzum saglicaklada kizimiz gelsin ohh misleer gibiii
kizlar buarada yazayim iki gundur acayip midem agriyomu bulaniyormu bilemedim yaaa
bir sey yemedim iki gundur sirf su iciyorum
basim donuyormu allak bullak
beklemedeyim
son 4 gun bakalim Allahim hayirli kapilar acsin insAllah

kızzzz gurbet sen hamiş olmayasın az kalmış ayyyy :52::52: inş. hamılesındır hadı kızlar 2013 girmeden bır hamiş daha olsun elınızı sıkı tutun :9::9:

Son düzenleme:
Back