• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım tebrik ederim:) Sağlıkla büyüsün kuzuun.Hiç kötü düşünme.
Çok teşekkür ederim.İnşallah her şey yolunda gidecek.

canım tebrık ederim sağlıkla kucağına al yavrunu hiç korkma 2 günde bır beta hcg yaptır :nazar:

Sağ olasın.Yarın tekrar test yaptıracağım.Doktora gittim bugün.Geç döllenme olabilirmiş.Kese görünmedi çok şükür.Kese görünseydi eğer 5-6 haftalık demek oluyormuş.Kesenin göründüğü zamanlarda 40.5 gibi bir değer düşük riskini gösteriyormuş.İçim daha rahat şimdi.

Slm kizlar simdi goz doktorundan
Geliyorum sag gozumde katarakt cikti
%70 gormuyomusum amaliyat olacakmisim
Normalde yaslilarda gorulen hastalik
Genetik olabilir dedi dr
Bnm kardesimde dogustan vardi zaten katarakt
Yavrum kac kez amaliyat olmustu
Eee ben simdi ne yapcam yeni yilda amaliyat gunune karar verilecek
Saldikta cayira neyse bu ayi atlatayim duruma gore
Ondan sonra korunmaya basliycam insAllah
Allahtan gelene raziyiz

Allah şifa versin canım.Amman aksatayım deme.

en son 2 aralık gecesi yani 3 aralığın ilk saatinde adet oldum bu gün adetimin yaklaşık 13.günü dünden bu yana ovulasyon 10.günden bu yana ovulasyon testi yapıyorum
10 gün negatif
11 gün negatif
12 gün silik iki çizgi
bu gün 13 gün ve işte test sonucum sizce nasıl

canım tebrık ederim sağlıkla kucağına al yavrunu hiç korkma 2 günde bır beta hcg yaptır :nazar:

Sağ olasın.Yarın tekrar test yaptıracağım.Doktora gittim bugün.Geç döllenme olabilirmiş.Kese görünmedi çok şükür.Kese görünseydi eğer 5-6 haftalık demek oluyormuş.Kesenin göründüğü zamanlarda 40.5 gibi bir değer düşük riskini gösteriyormuş.İçim daha rahat şimdi.

sen bizi dinleeee onlara bakma onlar pis ehhh kaka:1:
drum bana artik birsey anlatmiyor hihiiiiii sen biliyon zati diyorrrrrr yuregini ferah tut tatlimmmm pasalar gibi kucagina alacan bebeniii

Son düzenleme:
sen bizi dinleeee onlara bakma onlar pis ehhh kaka:1:
drum bana artik birsey anlatmiyor hihiiiiii sen biliyon zati diyorrrrrr yuregini ferah tut tatlimmmm pasalar gibi kucagina alacan bebeniii

Yine haklısın canım :16: Bugün tekrar kan testi yaptırdım. 40.57 olan değerim ikiye değil, üçe katlanıp 119 olmuş. :64: İnşallah dediğin gibi bebişimi alırım kucağıma. Geç döllenme olmuş bu ay. Ovu. testi sayesinde yumurtlamayı bulup adete 1 hafta kala ilişkiye girmiştim.Bu aylardan önce nasılsa yumurtlama bitmiştir deyip adete 10 gün kala ilişkiyi pek önemsemiyordum.Belki de önceki aylarda bu yüzden kaçırdım. Gerçi hayırlısı böyleymiş. :49:

Yine haklısın canım :16: Bugün tekrar kan testi yaptırdım. 40.57 olan değerim ikiye değil, üçe katlanıp 119 olmuş. :64: İnşallah dediğin gibi bebişimi alırım kucağıma. Geç döllenme olmuş bu ay. Ovu. testi sayesinde yumurtlamayı bulup adete 1 hafta kala ilişkiye girmiştim.Bu aylardan önce nasılsa yumurtlama bitmiştir deyip adete 10 gün kala ilişkiyi pek önemsemiyordum.Belki de önceki aylarda bu yüzden kaçırdım. Gerçi hayırlısı böyleymiş. :49:

Nasip bu gunlereymis sonuc guzel katlanmis kulak asma druna sen zaten adetten iki hafta eksik sayacaksin
Cunku adetten iki hafta sonra ovu gerceklesiyo
Bebegin saglikli masAllah sana ve bebegine
Sana tavsiyem 6. Haftda dra gitmen hem kese hem kalb atisi gorulur bu haftada insAllah

en son 2 aralık gecesi yani 3 aralığın ilk saatinde adet oldum bu gün adetimin yaklaşık 13.günü dünden bu yana ovulasyon 10.günden bu yana ovulasyon testi yapıyorum
10 gün negatif
11 gün negatif
12 gün silik iki çizgi
bu gün 13 gün ve işte test sonucum sizce nasıl

bence pozitif. inş. değerlendirmişsindir cnm.

günaydın kızlar.
herkese iyi haftalar, bu hafta su gibi bir çırpıda geçsin inş.
artık çok sıkılıyorum işyerinde...

haftasobu detaylı ult. girdim, kesin kızımız oluyor :) gayet sağlıklı dedi doktor, bir de cd verdi çok komik geldi bize :) heryer veriyormu acaba böyle?

kızlar hepinize günaydın ve güzel brı hafta dilerim ama çabuk geçsin gitsin :16:

bende seni kocamannn öpüyorum canımm benim.
Bol bol gez ve dinlen :)) seviyorum senii unutma

kuzucum günaydı hala adet olmadım ben bugün tam 36 gün test yaptım bıraz önce ama tek cizgi cıktı bu haftanın sonuna kadar beklıyeceğim eğer yıne olmazsam dr. gideceğim meleğim sen nasılsın bakalım eğitim nasıl geçti buluştunuzmu topiktekılerle prensesım nasıl bakalım :16::38:

günaydın kızlar.

haftasobu detaylı ult. girdim, kesin kızımız oluyor :) gayet sağlıklı dedi doktor, bir de cd verdi çok komik geldi bize :) heryer veriyormu acaba böyle?

iklemcim canım benım günaydın ınan bende hiç p.tesiyi sevmiyorum :50: en sevdiğim gün perşembe ve cuma senın için bu hafta su gibi geçsin ozaman :34:
hoşgeliyor kızımız ayyy :52::52: tebrık ederim sağlıkla gelsın ınan kız cocukları daha tatlı oluyor süsler süsler durursunuz belfüyle :9::9: evet ya bu cd. olayaı cok güzel heryer vermıyordum canım güzel bır hatıra ılerde kızın ızler artık :16:

günaydın kızlar.

oyyyy yerim ben onu herseyi belli
Aramizda 10 gun vardi:43:
Hayirli kapilar acssin Mevlam

Sanada gunaydin hayirli sabahlar suayim ve tum cici bayanlar
Cnm drs git bakalim bn 45 gun kanama gecirdim
Sende adet olmadin bu isler bole bunyeden bunyeye fark var

Günaydın kızlar,
Yeni hafta çabuk geçsin lütfen:)

günaydın kızlar.

Canım kızın sağlıkla büyüsün inşallah:) Detaylıda çoğu yer veriyor güzel bir anı olur ne güzel :)

Suayım kuzum iyi haftalar,
Haftasonun nasıldı.Gelen giden var mı?

Biz emreyle bebek bakım eğitimine gittik güzel bilgiler öğrendik.
Uzun bir yazı ekleyeceğim :)

En önemlisi göğüs uçları için hamileliğin 2.3aylık döneminin ortalarında haftada bir olacak şekilde göğüs uçlarına kolanya sıkarak açıkta bırakılıp kurutulması ve ertesi sabah göğüs ucu kremi uygulanması.Bu aygulama göğüs ucunu kabalaştırarak yaralara en gel oluyormuş.Son dönemde ise gn aşırı yapmak gerekliymiş.
Ayrıca önemli diğer bir hususta bebek doğar doğmaz hemen yıkanmadan göğsünüze alıp sizin kokunuzu almasını sağlamak gerekmiş.Çünkü emme duyusunu geliştiriyormuş ve hemen emdiriyormuşsunuz.

günaydın kızlar.suaycım hayırlısı olsun git bakalım dr.a
belfü ne güzel cnm ya bende merak ederim öyle şeyleri benim branşım çocuk gelişimi herzaman dikkatimi çeker bebiş konuları.
gurbetçim ameliyat günü bellimi cnm .senin bat ne zamandı.
iklem benim kızda da vermişlerdi özlediğimde açar cd ye bakardım.devlette yoktur sanırım öyle bir uygulma .

belfü ne güzel cnm ya bende merak ederim öyle şeyleri benim branşım çocuk gelişimi herzaman dikkatimi çeker bebiş konuları.
iklem benim kızda da vermişlerdi özlediğimde açar cd ye bakardım.devlette yoktur sanırım öyle bir uygulma .

Fatmacim yavrum belli degil amaliyat gunu
Goz drum klinige yonlendirecek prof kontrol edecek neyin nasil olacak
Ona karar verecek tryede gelip gorunmek istiyorum hayirlisi insAllah
Batim 24 aralik canim hamile bile olsam amaliyat etkilemiyo gozu uyusturup
Da amaliyat olabilirmis baka baka nasil bilmem butun gozler uzerimde gozume yakin birkac. El:1:

canım ya Allah sana sağlıklı bir bebek daha verecek, üzülme sakın...
sen çok sabırlı birisin, sonunda hayrını da görürsün inş.

gurbetcim canım benım zaten beklıyorum beklemektenbaşka çarem yok haftaya pazar gününe kadar beklıcem eğer hala olmazsam o zaman dr. gideceğim
rabbım sanda şifalar versın en kısa zamandada yavruna kavuşmanı dılerım :34:

Günaydın kızlar,
Yeni hafta çabuk geçsin lütfen:)

Canım kızın sağlıkla büyüsün inşallah:) Detaylıda çoğu yer veriyor güzel bir anı olur ne güzel :)

Suayım kuzum iyi haftalar,
Haftasonun nasıldı.Gelen giden var mı?

Biz emreyle bebek bakım eğitimine gittik güzel bilgiler öğrendik.
Uzun bir yazı ekleyeceğim :)

En önemlisi göğüs uçları için hamileliğin 2.3aylık döneminin ortalarında haftada bir olacak şekilde göğüs uçlarına kolanya sıkarak açıkta bırakılıp kurutulması ve ertesi sabah göğüs ucu kremi uygulanması.Bu aygulama göğüs ucunu kabalaştırarak yaralara en gel oluyormuş.Son dönemde ise gn aşırı yapmak gerekliymiş.
Ayrıca önemli diğer bir hususta bebek doğar doğmaz hemen yıkanmadan göğsünüze alıp sizin kokunuzu almasını sağlamak gerekmiş.Çünkü emme duyusunu geliştiriyormuş ve hemen emdiriyormuşsunuz.

kuzucum benım meleğim haftasonun cok güzel geçti gezmeye gittik koçişle :34: güzeldi
daha adet olmadım kuzucum test yaptım ama tek çizgi cıktı önümüzdekı haftasonuna kadar beklıcem yanı ogün 46 gün oluyor eğer hala olmazsam yıne test yapacağım sonrada dr. gitcem ne olursa olsun :28:
valla süper olmuş ıkınızın gıtmesı :16:
bıtanem ya hiç duymamıştım ilginç hamıle kalınca yaparız bızde 3 aylık olunca hmm evet ya süper olur hemen bebişini kucağına almak kokunu hıssetmesı muhteşem bırsey :16: rabbım sanada böyle bır doğum yaşatsın kuzucum :38::38: afrayı doya doya içine cek :nazar:
ben yıne yoğun çalışıyorum kuzucum derelerle başım dertde valla çizgi görmekten nefret ettim uykum geldı :50: p.tesiyı hıc sevmıyorum yaaa bitsin bugün koçişte peşembe işe başlıyor

evet canım hayırlsı artık gıdeceğim canım benım bakalım göreceğiz nedır bu böyle anlamadım :28: sen nasılsın varmı güzel gelişmeler

kızlar hepinize günaydın ve güzel brı hafta dilerim ama çabuk geçsin gitsin :16:

kuzucum günaydı hala adet olmadım ben bugün tam 36 gün test yaptım bıraz önce ama tek cizgi cıktı bu haftanın sonuna kadar beklıyeceğim eğer yıne olmazsam dr. gideceğim meleğim sen nasılsın bakalım eğitim nasıl geçti buluştunuzmu topiktekılerle prensesım nasıl bakalım :16::38:

iklemcim canım benım günaydın ınan bende hiç p.tesiyi sevmiyorum :50: en sevdiğim gün perşembe ve cuma senın için bu hafta su gibi geçsin ozaman :34:
hoşgeliyor kızımız ayyy :52::52: tebrık ederim sağlıkla gelsın ınan kız cocukları daha tatlı oluyor süsler süsler durursunuz belfüyle :9::9: evet ya bu cd. olayaı cok güzel heryer vermıyordum canım güzel bır hatıra ılerde kızın ızler artık :16:

canım Allah sana da nasip etsin inşalah, sağlıkla gelir bebeğin.
daha cd.yi izleyemedik ama güzel bir hatıra olacağı kesin :) hem kendi doktorumda bakabilecek.

Back