• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlar HAMİLEYİİİİİM. Ancak sanırım bir sorun var.Adetim 3-5 gün gecikti.Bugün yaptırdığım test sonucu 40.57. Hemşire biraz düşük bir değer old. söyledi, endişelendirdi beni.Yarın doktora gideceğim.Hayırlısı artık.

Kızlar HAMİLEYİİİİİM. Ancak sanırım bir sorun var.Adetim 3-5 gün gecikti.Bugün yaptırdığım test sonucu 40.57. Hemşire biraz düşük bir değer old. söyledi, endişelendirdi beni.Yarın doktora gideceğim.Hayırlısı artık.

Hayirli olsun gulum korkma deger normal gec dollenme olabilir

Hayirli olsun gulum korkma deger normal gec dollenme olabilir
Sağ ol canım.İnşallah herkes tez zamanda kavuşur.Ovulasyon testini ilk kez bu ay sayende yapmıştım.Her soruma sıkılmadan cevap vermiş, canım sıkıldığında moralimi düzeltmiştin.Her şey için teşekkür ederim.Allah muradına kavuştursun.

Günaydın kızlar :)
Bir hafta daha bitti.Yarın tatill :))

Suayım kuzum nasılsın, dinlenebildin mi akşam.

Canım tebrik ederim:) Sağlıkla büyüsün kuzuun.Hiç kötü düşünme:nazar:

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

canım tebrık ederim sağlıkla kucağına al yavrunu hiç korkma 2 günde bır beta hcg yaptır :nazar:

Günaydın kızlar :)
Bir hafta daha bitti.Yarın tatill :))

Suayım kuzum nasılsın, dinlenebildin mi akşam.

Canım tebrik ederim:) Sağlıkla büyüsün kuzuun.Hiç kötü düşünme:nazar:

günaydın kuzucum benım evet cok şükür bu haftada bıttım bızde yarın koçişle gezmeye gitcez seferın arkadaşı evlendi onlara oturmaya gıtcez :34:
ben ıyıyım kuzucum benım çalışıyoum bıtanem sen naıslsın prensesım nasıl aldın mı halısını kuzucuğumun :nazar:
akşam dinlendım sayılır kuzucum 11 de gittim yattım ben
:9:

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

canım tebrık ederim sağlıkla kucağına al yavrunu hiç korkma 2 günde bır beta hcg yaptır :nazar:

günaydın kuzucum benım evet cok şükür bu haftada bıttım bızde yarın koçişle gezmeye gitcez seferın arkadaşı evlendi onlara oturmaya gıtcez :34:
ben ıyıyım kuzucum benım çalışıyoum bıtanem sen naıslsın prensesım nasıl aldın mı halısını kuzucuğumun :nazar:
akşam dinlendım sayılır kuzucum 11 de gittim yattım ben
:9:

Günaydınn meleğimm:38:
Bol bol gez rahatla kuzum ama dinlenmeyi de ihmal etme.Bu arada senin kırmızılar ne alemde?

Bugün az daha iyiyim canım.Afrada biraz daha hareketli, belki kızım benden etkileniyor bilmiyorum.Halısını sipariş ettik ama 10-15 güne anca gelir.

Sağ ol canım.İnşallah herkes tez zamanda kavuşur.Ovulasyon testini ilk kez bu ay sayende yapmıştım.Her soruma sıkılmadan cevap vermiş, canım sıkıldığında moralimi düzeltmiştin.Her şey için teşekkür ederim.Allah muradına kavuştursun.

Yavrum ne demek. Estagfirullah bilgimiz
Olcusunde yardim etmeye calisiyorum
Sizleri hamis gormek beni mutlu ediyor
Moral cok onemli Allahim yaradanim insAllah
Saglikli 9 ay gecirip yavrunu kucagina almayi nasip etsin
Muhammed ummedi ile beraber CUMANIN HURMETINE INSALLAH

Slm kizlar simdi goz doktorundan
Geliyorum sag gozumde katarakt cikti
%70 gormuyomusum amaliyat olacakmisim
Normalde yaslilarda gorulen hastalik
Genetik olabilir dedi dr
Bnm kardesimde dogustan vardi zaten katarakt
Yavrum kac kez amaliyat olmustu
Eee ben simdi ne yapcam yeni yilda amaliyat gunune karar verilecek
Saldikta cayira neyse bu ayi atlatayim duruma gore
Ondan sonra korunmaya basliycam insAllah
Allahtan gelene raziyiz

Günaydınn meleğimm:38:
Bol bol gez rahatla kuzum ama dinlenmeyi de ihmal etme.Bu arada senin kırmızılar ne alemde?

Bugün az daha iyiyim canım.Afrada biraz daha hareketli, belki kızım benden etkileniyor bilmiyorum.Halısını sipariş ettik ama 10-15 güne anca gelir.

KUZUCUM MELEĞİM BENIM KIRMIZILAR HALA GELMEDI BELIRSIZLIK COK KÖTÜ :50: AMA BEKLIYECEĞİZ MECBUR BELIM AĞRIYOR BIRAZ BELKI OLURUM BUGÜN YARIN
PRENSESIM BENIM :nazar: HISSEDI KESIN SENIN MIGREN AĞRIN VARDI YA KUZUCUM ODA ANNESINE KIYAMIYO :16::38:
HALISIDA GELDIMI TAMAMDIR SEN KENDINE ALACAKLARI ALDIN MI KUZUCUM KENDINIDE UNUTMA :9::38:

Hayirli cumalar gullerim
ALLAHIM BUGUNUN HURMETINE DILEK VE DUALARINIZI KABUL ETSIN INSALLAH

Genetik olabilir dedi dr
Allahtan gelene raziyiz

GURBETCIM SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM BENCE SAKIN IHMAL ETME GÖZ COK CIDDI BIR DURUM BENDEDE GÖZ TANSIYONU VAR BILGISAYAR KULLANIRKEN GÖZLÜK KULLAN BEN KULLANIYOR MESELA ACİL ŞİFALAR DILERIM :54:

KUZUCUM MELEĞİM BENIM KIRMIZILAR HALA GELMEDI BELIRSIZLIK COK KÖTÜ :50: AMA BEKLIYECEĞİZ MECBUR BELIM AĞRIYOR BIRAZ BELKI OLURUM BUGÜN YARIN
PRENSESIM BENIM :nazar: HISSEDI KESIN SENIN MIGREN AĞRIN VARDI YA KUZUCUM ODA ANNESINE KIYAMIYO :16::38:
HALISIDA GELDIMI TAMAMDIR SEN KENDINE ALACAKLARI ALDIN MI KUZUCUM KENDINIDE UNUTMA :9::38:

GURBETCIM SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM BENCE SAKIN IHMAL ETME GÖZ COK CIDDI BIR DURUM BENDEDE GÖZ TANSIYONU VAR BILGISAYAR KULLANIRKEN GÖZLÜK KULLAN BEN KULLANIYOR MESELA ACİL ŞİFALAR DILERIM :54:
cnm ya gozluk ilac kar etmiyor cnm
Amaliyat sartmis bide heralde gozluk verirler dinlendirici
Amaliyatta sadece gozde uyusturup amaliat edilirmis bakicaz balalim
Haktan hayirlisi be gulum

kızlar bende bu ovulasyon testi denemeye başladım 17 aydır çocuk istiyoruz 3 ay önce bir düşük yaptım hayırlısıyla inşallah hepimiz hamiş oluruz:34:

Genetik olabilir dedi dr
Allahtan gelene raziyiz

Gurbetim çok geçmiş olsun.Sakın aksatma suayın dediği gibi göz bu atlamaya gelmez canım.

Suayım hayırlısı olsun be kuzum.Gene kontrollü ol ama kuzucum.Doktorada danış olmadı.:38:
Kuzum ya pijama takımı almadım daha:( Çok janjanlı bişey istemiyorum ama bulamadım.
Rahat bol bi gecelik aldım.Çamaşırlarımda hazır.

Gurbetim çok geçmiş olsun.Sakın aksatma suayın dediği gibi göz bu atlamaya gelmez canım.

Suayım hayırlısı olsun be kuzum.Gene kontrollü ol ama kuzucum.Doktorada danış olmadı.:38:
Kuzum ya pijama takımı almadım daha:( Çok janjanlı bişey istemiyorum ama bulamadım.

randevuyu bekliycem prof lerle gorusucez nasil olur ne olur bakalim hakkimizda hayirli olan olsun

cnm ya gozluk ilac kar etmiyor cnm
Amaliyat sartmis bide heralde gozluk verirler dinlendirici
Amaliyatta sadece gozde uyusturup amaliat edilirmis bakicaz balalim
Haktan hayirlisi be gulum

gurbetcim tabıkı ol ameliyatını dikkat et kendıne canım :34:

kızlar bende bu ovulasyon testi denemeye başladım 17 aydır çocuk istiyoruz 3 ay önce bir düşük yaptım hayırlısıyla inşallah hepimiz hamiş oluruz:34:

canm olur inş. hakkına hayırlısı olsun mümkün olduğunca akıntının olduğu günlerde ilişkide bulun bol şans :34:

kuzucum bıtanem aman rahat bulduğunu giy git ben öyle lohusa geceliği sevmıyorum ben spor giderim heralde :9::9:
eve geldiğinde giy sıcacık bır pandit ayağına oldu bıttı :38::38:
evet meleğim hayırlısı olsun sen merak etme ben takıp ediyorum p.tesiye kadar beklıyeceğim bakalım :18:

Kadın Pijama GittiGidiyor'da kuzucum bu siteyede bak
bak bunlar cok cici $8689-750x750.jpg Eki Görüntüle 576781

gurbetcim tabıkı ol ameliyatını dikkat et kendıne canım :34:

canm olur inş. hakkına hayırlısı olsun mümkün olduğunca akıntının olduğu günlerde ilişkide bulun bol şans :34:

kuzucum bıtanem aman rahat bulduğunu giy git ben öyle lohusa geceliği sevmıyorum ben spor giderim heralde :9::9:
eve geldiğinde giy sıcacık bır pandit ayağına oldu bıttı :38::38:
evet meleğim hayırlısı olsun sen merak etme ben takıp ediyorum p.tesiye kadar beklıyeceğim bakalım :18:

Bende hamile taytı ve gömlek düşünüyorum tatlım.Diğerleri çok gereksiz geliyor dediğin gibi.

Ptesi haberlerini bekliyorum , kırmızılar gelirse de mesaj at bana kuzum:38:

kuzucum laz senza sitesinede bak pijama

Hemen bakıyorum kuzumm:38::38:

Back