- 29 Ağustos 2008
- 5.665
- 54
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.061
Canım normalde 37.haftaya kadar çalışabilir alıyorsun.Sonrasında izne ayrılmak zorunlu.37-40 arasında doğurursan kullanmadığın günler sonrasına aktarılıyor.
Ben gelmeye devam edicem.16haftayı da sonrasında kullanıcam.Şükürler olsun ki hala bi sıkıntı yaratmıyorum patrona ve arkadaşlara.
Hatta patron fazla rahat bile diyebilirim :) ben böyle olunca ne zaman doğurucağımın farkına varamıyor adamcağız.
belki ikinciye yumurtluyorsundur canım, okumuştum bir yerde bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş bir döngüde, yani imkansız değil, hatta iki yumurtası da döllenen ve arasında bir yada iki hafta olan anne karnındaki bebeklere doktorlar ultrasonda rastlayabiliyorlarmış. Çift yumurt ikizi olan bebekler bu şekilde oluyor zaten
benim de BATa 3 kaldi.idrarda cikmio henuz bisi.ovulasyon testi yaptim koyu cizgiye fazlasiyla yakin cikti.reglim baslamadan once koyu akintim baslardi ama baslamadi.goguslerim sis.umutlanmak istemedikce icim kipir kipir
Günaydın kızlarr ve perşembe nihayet :)
Canım sen boş geçme değerlendir
Suayım kuzucuğum günaydın.
Valla bende çok farklı durumda değilim yataktan çıkmak bu havalarda tam ızdırap
Neyseki haftasonu geliyor :) Çok iş var haftasonuna ama olsun.Afrayı görmek var işin ucunda :)
Patron farkına bile varmayacak heralde doğurduğumu hahaha:)
merhaba kızlar
haftaya böyle ortasından başlamak çok güzelmiş :)
evimize yerleştik, bizler iyiyiz.
hepiniz iyisinizdir umarım.
selam kızlar
size bişey sormak istiyorum
benim adet periyotlarım şöyle 10 eylül - 10 ekim - 14 kasım
ve ben son regl tarihimden sonra
21. ve bugün 22. gün oluyo 2. çizgiyi çok net bir şekilde gördüm
biraz geç olmuyo mu sizce?
merhaba kızlar
haftaya böyle ortasından başlamak çok güzelmiş :)
evimize yerleştik, bizler iyiyiz.
hepiniz iyisinizdir umarım.
canım eminmisin kullanmadığın izinlerin aktarıldığına?
benim bildiğim işten ayrılmadan doğursan bile min.3 haftayı toplam izninden kesiyorlar. yani en geç 3 hafta kala ayrılman gerekiyor diyorlar?
kuzucum benım kususra bakma bugün nete yoğunluktan gıremedım
kıyamam ben sana haklısın sen kalkarken zorlanırsın normal dıkkat et kendıne havalarda kötü aman ha sakın hasta oluyum deme
evet haftasonu geldı cattı afra hanımı göreceksın teyzesı yesın onu
ne güzel işte pat dıye bye byeyapar izne ayrılırsın adamda sok olur
kuzucum senı kocaman öpüyorum meleğim
evet senın cok iş var afranın odasını bıtıreceksın ayyy ne güzel yaaaa artık gırip girip odasına bakarsınız emreyleçekirdek aile olmaya az kaldı
canım benım güle güle otur ınan cok sevındım bebişin yenı eve huzur getirsin ne şanslı bebek bak sizede uğur şans getirdi
bende bır değişiklik yok canım pazartesi genetıktekı sonuçları alacağım bakalım ne cıkacak hakkımıza hayırlısı
arkadaşım peki normalde adet sancın olurmu olmadan önce. bu sefer de var mı öyle ağrıların.
sakrep bugun bhcg yaptirdim.cok umutluydum bu aydan ama olmadi.0.100 cikti sonuc.kismet bi dahaki aya
inş. kuzucum herşey gönlümüze göre olsun canım benımevet yaaa hiç sorma dünyanın işini yıktılar başıma of off
yaaa son 37 haftaya kadar çalaşabılır raporu alabılıyorsun ama ondan sonrasının doğum sonrasına nasıl atılıyor bılmıyorum şirket mı veriyor yoksa sen calışırsan otomatık mı geçiyor yaaaa su izin kanunu bı cıkmadı belkı sen doğurmadan cıkar kuzucum benım meleğnle bol vakıt geçirirsin ınş.
canım tebrık ederim ne kadar cabuk öğrenmıssın sağlıkla kucağına al canım benım hayatcım sen corasprin kullanıyormusun hala kullanıyorsan ne zaman başaldın ilaca bırde günde kaç tane ıcıyorsun
Hayırlı olsun tatlım :)
İsim çalışmalarına hemen başlamak gerek :)
Canım normalde 37.haftaya kadar çalışabilir alıyorsun.Sonrasında izne ayrılmak zorunlu.37-40 arasında doğurursan kullanmadığın günler sonrasına aktarılıyor.
Ben gelmeye devam edicem.16haftayı da sonrasında kullanıcam.Şükürler olsun ki hala bi sıkıntı yaratmıyorum patrona ve arkadaşlara.
Hatta patron fazla rahat bile diyebilirim :) ben böyle olunca ne zaman doğurucağımın farkına varamıyor adamcağız.
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Bat
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Kacinci ay
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk
[/TD]
[TD]Sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli
[/TD]
[TD]27 aralik 2011
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]4. ay
[/TD]
[TD]isvicre
[/TD]
[TD]4.
[/TD]
[TD]08.02.2012
dr randevusu var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]17 ocak 2012
[/TD]
[TD]17 subat 2012
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]16.ay
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fbetuly
[/TD]
[TD]15 ocak 2012
[/TD]
[TD]13 subat 2012
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]4.ay
[/TD]
[TD]yalova
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]istanbulizmir[/TD]
[TD]24 ocak 2012[/TD]
[TD]21 subat 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.ay[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ekledim cnmmm
Herkeste durum değişkendir canım.Belki de 2.yumurtlamandır:)
Hayırlı olsun yeni eviniz canım.Güzel günlerde oturun:)
Eski kanuna göre kaybediyordun ama şuan aktarılıyor canım.
çok çalışrtırıyorlar seni tam dayaklık oldular haaa
kuzum bu akşam güzel dinlen bari.Sıcak bi banyo ve süper bir uyku ohh
inşallah canım daha 6 ay var...sende inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın hiç ummadıgın anda geliyo gercekten bebiş olmaz dediğin zamanda
ben hala içiyorum aspirini sanırım doğuma kadarda içicem..hamileliğimi öğrendiğğimde hemen başladım içmeye doktor bana yumurtlama dönemi bittikten sonra içmeye başla hemen demişti ama geç başladım cunku o ay umudum yoktu gercekten..ve günde bir tane sadece.cunku önceki düşük oldu kan pıhtılaşmasından süphelendi
Merhaba herkese. Umarım hepinizin en kısa sürede yavrucukları olur. Mutlu haberlerinizi alırım buradan.Ben de 2 senedir deniyorum. İlk kez bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Beni de ekleyebilirsiniz listeye. Sonucu size yazarım ama listede kaç aydır ovulasyon testi kullandıkları yok. Keşke onu da yazabilsek. İlginize ,verdiğiniz desteğe teşekkürler bu site çok güzel olmuş. Bir şekilde ortak dertlere sahibiz ,insanın yalnız olmadığını bilmesi , sizinle aynı duyguları paylaşan birilerinin olması iyi hissettiriyor.
Günaydınn kızlarr:)
Sonunda haftayı bitirdik ne güzel.
Suayım kuzum nasılsın bugün, enişte nasıl
evet kuzucum tam dayaklıklarvalla sızınle sohbetleri özledim ben yaaa
canım benım bende günde 1 tane bebe aspirini içiyorum ama p.tesi dr. gittiğimde içtiğimi söyleyeceğim sen hangi aspirini kullanıyorsun hangı saatde ıcıyorsun ben yatmadan içiyorum en doğrusu hangısı başka ilaçta kullanıyomusun
canım hoşgeldin aramıza listeyı gurbet güzeli yapıyor ama sanırım bu aralar bıraz el atması lazım rabbım sanada en kısa zamanda nasip etsin canım
kuzucum meleğim günaydın mınnosum afracımada günaydın
canım enişte turp gibi maşallah senden benden ıyı dün eve gittim yemekleri ısıtmış sofrayı hazırlamış bıde üstüne pudıng yapmışanlıyacağım cok ıyı bızım kı yarında beraber pasta yapacağız
sen nasılsın meleğim minnoş nasıl bızım enişte nasıl heyacan doruktamıbugünü cok seviyorum yaaaa cuma en sevdiğim gün tatıl başlıyor yarın afrayıda göreceksın ay yesinler onu hadı bakalım
kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen var mı?
evet kuzucum tam dayaklıklarvalla sızınle sohbetleri özledim ben yaaa
canım benım bende günde 1 tane bebe aspirini içiyorum ama p.tesi dr. gittiğimde içtiğimi söyleyeceğim sen hangi aspirini kullanıyorsun hangı saatde ıcıyorsun ben yatmadan içiyorum en doğrusu hangısı başka ilaçta kullanıyomusun
canım hoşgeldin aramıza listeyı gurbet güzeli yapıyor ama sanırım bu aralar bıraz el atması lazım rabbım sanada en kısa zamanda nasip etsin canım
kuzucum meleğim günaydın mınnosum afracımada günaydın
canım enişte turp gibi maşallah senden benden ıyı dün eve gittim yemekleri ısıtmış sofrayı hazırlamış bıde üstüne pudıng yapmışanlıyacağım cok ıyı bızım kı yarında beraber pasta yapacağız
sen nasılsın meleğim minnoş nasıl bızım enişte nasıl heyacan doruktamıbugünü cok seviyorum yaaaa cuma en sevdiğim gün tatıl başlıyor yarın afrayıda göreceksın ay yesinler onu hadı bakalım
merhaba kızlar bu topiği yeni keşfettim. ben 1,5 yıllık evliyim ve vajınusmustum. vajınusmusu 2 ay once yendım ve 2 aydır korunmuyoruz cocuk ıstedıgımız ıcın. suan reglıyım ve bu ay reglım bıtınce bende ovulasyon testı kullanmak ıstıyorum cunku yumurtlama donemlerımı tam takip edemedıgımı dusunuyorum banada yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi nasıl kullanılır sizler nerden temin edıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?