ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlar
size bişey sormak istiyorum
benim adet periyotlarım şöyle 10 eylül - 10 ekim - 14 kasım

ve ben son regl tarihimden sonra
21. ve bugün 22. gün oluyo 2. çizgiyi çok net bir şekilde gördüm
biraz geç olmuyo mu sizce?

canım eminmisin kullanmadığın izinlerin aktarıldığına?
benim bildiğim işten ayrılmadan doğursan bile min.3 haftayı toplam izninden kesiyorlar. yani en geç 3 hafta kala ayrılman gerekiyor diyorlar?

evet canım haklısın işte benim de hamiş miyim diye umutlanasım gelmişti açıkcası çünkü adetimden 2-3 gün önce şişen göğüslerim bu ay ilk defa 2 hafta öncesinden şişti ilk ovulasyondan 5-6 gün sonra acımaya başladı şişti hala devam ediyor... bugün biraz daha koyulaştı test bu gidişle yarın aynı koyulukta olur 2. çizgi ne olur ne olmaz değerlendirelim bari... gerçi yarın önceki ovulasyonun 14. günü olacak neyse baya karıştırdım ben sanırım saolasın yardımların için herşey gönlünce olur inşallah

benim de BATa 3 kaldi.idrarda cikmio henuz bisi.ovulasyon testi yaptim koyu cizgiye fazlasiyla yakin cikti.reglim baslamadan once koyu akintim baslardi ama baslamadi.goguslerim sis.umutlanmak istemedikce icim kipir kipir

arkadaşım peki normalde adet sancın olurmu olmadan önce. bu sefer de var mı öyle ağrıların.

kuzucum benım kususra bakma bugün nete yoğunluktan gıremedım
kıyamam ben sana haklısın sen kalkarken zorlanırsın normal dıkkat et kendıne havalarda kötü aman ha sakın hasta oluyum deme
evet haftasonu geldı cattı afra hanımı göreceksın teyzesı yesın onu
ne güzel işte pat dıye bye bye yapar izne ayrılırsın adamda sok olur
kuzucum senı kocaman öpüyorum meleğim
evet senın cok iş var afranın odasını bıtıreceksın ayyy ne güzel yaaaa artık gırip girip odasına bakarsınız emreyle çekirdek aile olmaya az kaldı
merhaba kızlar
haftaya böyle ortasından başlamak çok güzelmiş :)

evimize yerleştik, bizler iyiyiz.
hepiniz iyisinizdir umarım.

canım benım güle güle otur ınan cok sevındım bebişin yenı eve huzur getirsin ne şanslı bebek bak sizede uğur şans getirdi
bende bır değişiklik yok canım pazartesi genetıktekı sonuçları alacağım bakalım ne cıkacak hakkımıza hayırlısı

Herkeste durum değişkendir canım.Belki de 2.yumurtlamandır:)

merhaba kızlar
haftaya böyle ortasından başlamak çok güzelmiş :)

evimize yerleştik, bizler iyiyiz.
hepiniz iyisinizdir umarım.

Hayırlı olsun yeni eviniz canım.Güzel günlerde oturun:)

canım eminmisin kullanmadığın izinlerin aktarıldığına?
benim bildiğim işten ayrılmadan doğursan bile min.3 haftayı toplam izninden kesiyorlar. yani en geç 3 hafta kala ayrılman gerekiyor diyorlar?

Eski kanuna göre kaybediyordun ama şuan aktarılıyor canım.

çok çalışrtırıyorlar seni tam dayaklık oldular haaa
kuzum bu akşam güzel dinlen bari.Sıcak bi banyo ve süper bir uyku ohh

sakrep bugun bhcg yaptirdim.cok umutluydum bu aydan ama olmadi.0.100 cikti sonuc.kismet bi dahaki aya

Adete kaç gün kala yaptırdın?Doktor bugün benden de istedi."Adete 2 veya 4 gün var." deyince "O zaman çıkmayabilir, sonuç negatifse bu senin gebe olmadığın anlamına gelmez." dedi.Senin de adet öncesi yapılan tahlilse canını sıkma.Belki geç çıkacaktır.Ben de sonucu yarın akşam alacağım.

inşallah canım daha 6 ay var...sende inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın hiç ummadıgın anda geliyo gercekten bebiş olmaz dediğin zamanda
ben hala içiyorum aspirini sanırım doğuma kadarda içicem..hamileliğimi öğrendiğğimde hemen başladım içmeye doktor bana yumurtlama dönemi bittikten sonra içmeye başla hemen demişti ama geç başladım cunku o ay umudum yoktu gercekten..ve günde bir tane sadece.cunku önceki düşük oldu kan pıhtılaşmasından süphelendi

sağol canım ..isim düşünmedim daha ...haklısın düşünmek gerek..cok değişik bi duygu..hayırlısıyla salıklı bi şekilde kucağıma alıyımda

Merhaba herkese. Umarım hepinizin en kısa sürede yavrucukları olur. Mutlu haberlerinizi alırım buradan.Ben de 2 senedir deniyorum. İlk kez bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Beni de ekleyebilirsiniz listeye. Sonucu size yazarım ama listede kaç aydır ovulasyon testi kullandıkları yok. Keşke onu da yazabilsek. İlginize ,verdiğiniz desteğe teşekkürler bu site çok güzel olmuş. Bir şekilde ortak dertlere sahibiz ,insanın yalnız olmadığını bilmesi , sizinle aynı duyguları paylaşan birilerinin olması iyi hissettiriyor.

evet kuzucum tam dayaklıklar valla sızınle sohbetleri özledim ben yaaa

canım benım bende günde 1 tane bebe aspirini içiyorum ama p.tesi dr. gittiğimde içtiğimi söyleyeceğim sen hangi aspirini kullanıyorsun hangı saatde ıcıyorsun ben yatmadan içiyorum en doğrusu hangısı başka ilaçta kullanıyomusun

canım hoşgeldin aramıza listeyı gurbet güzeli yapıyor ama sanırım bu aralar bıraz el atması lazım rabbım sanada en kısa zamanda nasip etsin canım

Günaydınn kızlarr:)
Sonunda haftayı bitirdik ne güzel.

Suayım kuzum nasılsın bugün, enişte nasıl

kuzucum meleğim günaydın mınnosum afracımada günaydın

canım enişte turp gibi maşallah senden benden ıyı dün eve gittim yemekleri ısıtmış sofrayı hazırlamış bıde üstüne pudıng yapmış anlıyacağım cok ıyı bızım kı yarında beraber pasta yapacağız

sen nasılsın meleğim minnoş nasıl bızım enişte nasıl heyacan doruktamı bugünü cok seviyorum yaaaa cuma en sevdiğim gün tatıl başlıyor yarın afrayıda göreceksın ay yesinler onu hadı bakalım

Ohh süper haber bu kuzucumm:) Eniştenin evde olması şahane olmuş bu yorgun günlerde şahane oldu senin için :)) Yarına bi de pasta demek şahanesiniz maşallah kuzucum size :))

İyiyiz kuzucum bu sabah afra hanımın ittirmeleriyle uyandım sonrada uyutmadı hanımefendi :) Bakalım gelişimi nasıl çok meraktayım.Emre şimdilik sakin :) henüz acil durum yaşamadığındandır :)

merhaba kızlar bu topiği yeni keşfettim. ben 1,5 yıllık evliyim ve vajınusmustum. vajınusmusu 2 ay once yendım ve 2 aydır korunmuyoruz cocuk ıstedıgımız ıcın. suan reglıyım ve bu ay reglım bıtınce bende ovulasyon testı kullanmak ıstıyorum cunku yumurtlama donemlerımı tam takip edemedıgımı dusunuyorum banada yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi nasıl kullanılır sizler nerden temin edıyorsunuz?

canım ben bebe aspirini içiyordum.üstünde aspirin yazıyo sadece alatında da cocuklar için yazıyo ama değiştirdim coraspirin içiyorum şimdi nedenide coraspirin bağırsaklarda çözünüyomuş mideye zararı olmuyormuş ondan değiştirdim.mide sorunun varsa sende öyle yap

canım ben internetten almıştım 20 tane falan sanırım 10 adette gebelik testi hediyeydi.daha uygun oluyor.labo... k marka kullandım gayet memnundum,bir sorun yaşamadım.yalnız hamile kaldığım ay kullanmadım.her ay kullan kullan stres oluyorsun sonra cinsellik yapılması gereken bir görev gibi geliyor.kullanmayı bıraktım hiç ümidimin olmadığı bir ayda hamile kaldım.

benim sana tavsiyem hamile kalmak için kullanma.ovulasyon testini ,yumurtlama günlerini belirlemek,vücudunun belirtilerini takip etmek için kullan.öğrendiğinde bırak testi,yani
umurtlama günlerini testle değil kendin tayin et.anlatabilmişimdir umarım. adetten sonra hemen başla çalışmalara,ilişki sonrası kalkma belinin altına yastık koy,başının altında da yastık olmasın.ayaklarını da kendine doğru çekip hafif dizlerini kırabilirsin.30 dk 1 saat yat o şekilde.gün aşırı çalışmaya bakma her gün de yapabilirsin Allah bilir ne zaman olacağını.

testi kullanmaya gelince sabah ilk idrarla yapmıyorsun.ilk idrarla gebelik testi yapılır. gün içerisinde 3 saat sıvı almadan idrarını tutup öyle yapıyorun testi.ben 9 işe gelip 12 ye kadar birşey içmeyip öğle arasında yapmıştım testleri.

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ,sağlıklı alırsın bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…