- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.081
canım ben internetten almıştım 20 tane falan sanırım 10 adette gebelik testi hediyeydi.daha uygun oluyor.labo... k marka kullandım gayet memnundum,bir sorun yaşamadım.yalnız hamile kaldığım ay kullanmadım.her ay kullan kullan stres oluyorsun sonra cinsellik yapılması gereken bir görev gibi geliyor.kullanmayı bıraktım hiç ümidimin olmadığı bir ayda hamile kaldım.
benim sana tavsiyem hamile kalmak için kullanma.ovulasyon testini ,yumurtlama günlerini belirlemek,vücudunun belirtilerini takip etmek için kullan.öğrendiğinde bırak testi,yani
umurtlama günlerini testle değil kendin tayin et.anlatabilmişimdir umarım. adetten sonra hemen başla çalışmalara,ilişki sonrası kalkma belinin altına yastık koy,başının altında da yastık olmasın.ayaklarını da kendine doğru çekip hafif dizlerini kırabilirsin.30 dk 1 saat yat o şekilde.gün aşırı çalışmaya bakma her gün de yapabilirsin Allah bilir ne zaman olacağını.
testi kullanmaya gelince sabah ilk idrarla yapmıyorsun.ilk idrarla gebelik testi yapılır. gün içerisinde 3 saat sıvı almadan idrarını tutup öyle yapıyorun testi.ben 9 işe gelip 12 ye kadar birşey içmeyip öğle arasında yapmıştım testleri.
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ,sağlıklı alırsın bebeğini kucağına.
cok teşekur ederım canım verdıgın bılgıler ıcın. bende sımdı ınternetten sıparıs verdım umarım en kısa zamanda ulasır elıme testler. benım adetımde cok duzenlı deıl 2 aydır yanı vajıyı yendıgımden berı sastı ıyıce oncelerı tam gununden gunune olurdu gecen ay 3 gun gecıktı bu ay 4 gun gecıktı benımde kafam karıstı ıyıce bu testlerle takıp etmem daha kolay olur dıye kullanmak ıstıyorum aslında.
tamam canım testleri anlattıgın gıbı kullanmaya calısacagım.
sende saglıcakla alırsın insallah bebegını kucagına...