ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar hepinize günaydın haftayı yarıladık cok şükür ankarada bugün hava güzel düne göre
belfücüm meleğim sanada günaydın

cuma gelecek canım, inşallah her şey güzel olur :)

hadı bakalım cok ıyı geldiği gibi yakasına yapış 1-2 gün daha çalış bırak kafana göre takıl ondan sonra

cnm kaç kilo aldın sen sadece göbüş var gayet kibar bir hamişsin doğuma zaten kaldı 8-9 hafta

demi ya nasıl güzel olmuş benım kuzucum sanırım aldığı kilo 8 ama tam emın değilim
kuzucum kendısıne ıyı bakıyor

Günaydın kızlar:)
Haftayı yarıladık nihayet:) Ctesi doktor günümüz bakalım ne durum da afra hanım:))

Sağol canım benim o senin güzelliğin kuzucuğumm olay bakan gözlerde :))
Evet kocişin evde bi güzel enerji depoluyor sonra baş ağrısına ilaç oluyor.
Zaten en önemli rahatlama ve gevşeme şeklidir tüm hormonlar çalışır kuzum
Odanın az işi kaldı ptesi salı yerleşir herşeyleri bol foto eklerim canım :) sen hiç merak etme

cnm kaç kilo aldın sen sadece göbüş var gayet kibar bir hamişsin doğuma zaten kaldı 8-9 hafta

Çok sağol fatmacım. Şimdilik 8 kilo aldım 12 kiloyu geçmezsem ne ala

Günaydın suayımmm
Bugün nasılsın meleğim.

Sabahi serifleriniz hayirli olsun guzeller
Belfum yavrum hayirli haberle gel aframizi gor gel gel bakalim
Esim yine tr ye gitti su sukurki adet oldum gelince yumurtlama gunum olacak
InsAllah bu ay bebisimiz bizimle olur Allahim

ayyy ne güzel kuzucum c.tesi senın için büyük gün desene yiğenımı göreceksın tabı kuzucum ben sanaı hep gülen gözlerle bakıyorum canımıniçi canım arkadaşım
cek cek bol bol foto olsun bende ev arayışlarına girdim kuzucum netten süreklı ev bakıyorum kredıler düştü ya seferle konuştuk uygun olursa annesının davası vardı 85-90 tazmınat parası alacak 30 verirse bıze bızde 10-20 ekleriz gerisinide kredı cekıp ev almak ıstıyoruz bakalım hayırlsı artık ama kira ödemektense kredı ödemeyı tercıh ederim ya meleğim valla bu mühendısler delı ettı benı ya 25000 harıta vermışler nermış nerhırler cızılecekmış özelliklede membadan batardoya cızcekmışım akış yönünde sankı cızgıden su akacak ıstediğim yerden cızerım ben ne fark edecekse delıler ya sen ne zaman ızne ayrılacaksın mınnosum

Sabahi serifleriniz hayirli olsun guzeller
Belfum yavrum hayirli haberle gel aframizi gor gel gel bakalim
Esim yine tr ye gitti su sukurki adet oldum gelince yumurtlama gunum olacak
InsAllah bu ay bebisimiz bizimle olur Allahim

hadı bakalım gurbetcım calış bol bol senden bu ay güzel haberler beklıyoruz

Güzel yürekli canım dostum benim seni öpmelere doyamam

Kuzum valla ev olayını iyi düşünmüşsün.Allah gönlüne göre bir ev versin inşallah.Kira derdinden kurtarsın hepimizi:)
Kira ödemek acıtıyor evine ödemek daha iyi.
Mühendisler manyamışlar iyice kıllıkları tutmuş sanırım canım Allah kolaylık versin kuzucuğum.

Canım ben izne ayrılmıcam:) doğurana kadar gelicem.Çünkü önemli olan sonraki zaman benim için.
Elbette sağlıksa bi sıkıntı olmazsa inşallah.Ctesi çalışabilir raporunu alıcam 37ekadar olanı.Sonrasını kullandı göstericem mecbur ama doğum sonrasına atıcam.

kızlar kızım olacakmış çok değişik bir duygu...isteyen herkese allahım nasip eder inşallah....

inş. kuzucum herşey gönlümüze göre olsun canım benım evet yaaa hiç sorma dünyanın işini yıktılar başıma of off
yaaa son 37 haftaya kadar çalaşabılır raporu alabılıyorsun ama ondan sonrasının doğum sonrasına nasıl atılıyor bılmıyorum şirket mı veriyor yoksa sen calışırsan otomatık mı geçiyor yaaaa su izin kanunu bı cıkmadı belkı sen doğurmadan cıkar kuzucum benım meleğnle bol vakıt geçirirsin ınş.

kızlar kızım olacakmış çok değişik bir duygu...isteyen herkese allahım nasip eder inşallah....

canım tebrık ederim ne kadar cabuk öğrenmıssın sağlıkla kucağına al canım benım hayatcım sen corasprin kullanıyormusun hala kullanıyorsan ne zaman başaldın ilaca bırde günde kaç tane ıcıyorsun

Hayırlı olsun tatlım :)
İsim çalışmalarına hemen başlamak gerek :)

Canım normalde 37.haftaya kadar çalışabilir alıyorsun.Sonrasında izne ayrılmak zorunlu.37-40 arasında doğurursan kullanmadığın günler sonrasına aktarılıyor.
Ben gelmeye devam edicem.16haftayı da sonrasında kullanıcam.Şükürler olsun ki hala bi sıkıntı yaratmıyorum patrona ve arkadaşlara.
Hatta patron fazla rahat bile diyebilirim :) ben böyle olunca ne zaman doğurucağımın farkına varamıyor adamcağız.

kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen var mı?

ben de il ama arkadaşlardan çok duyduk bunu canım, ovulasyon testi hergün hergün pozitif verince arkadaş şüphelenip gebelik testi yapmıştı, hamileymiş meğer LH ve bHCG hormonları kimyasal yapı olarak çok benzediği için LHın renk değiştirdiği test çizgisini bHCG hormonu da değiştirebiliyor.

teşekkürler canım cevabın için peki aynı koyulukta mı çıkmalı yoksa çift çizgi çıkması yeterli mi?

benim de BATa 3 kaldi.idrarda cikmio henuz bisi.ovulasyon testi yaptim koyu cizgiye fazlasiyla yakin cikti.reglim baslamadan once koyu akintim baslardi ama baslamadi.goguslerim sis.umutlanmak istemedikce icim kipir kipir

kızlar batım 13 aralık bugün yumurtlama akıntısı oldu çok geç değilmi ya hiç bu kadar geç olmamıştı :26: şimdi batın tarihide değişirmi ?

aynı koyulukta çıkmalı canım ya da daha koyu, ovulasyon testinde silik çizgi zaten genelde çıkıyor

anladım tatlım saolasın benim ovulasyondan sonraki 12. günüm ovu. testi çok silikleşmişti dün yaptım koyulaşma başlamış gibi sanırım ya tekrar yumurtlayacağım ya da hormon adete yakın artıyor...

Kizlar 3 aydir ovulasyon tesi ile hamile kalmaya calisiyorum , genelde 2 denemede yumurtlama günümü buluyorum, cünkü ben zaaten baya hissederim.
Ama bu ay hic yumurtlama gününü tespit edemedim ovulasyon tesi ile.
Ayni sekilde ne akintim oldu ne sancim.
Sizce bu ne ola bilir ?
Bugün dr a gittim ultrasona göre yumurtlama olmus, yada kist vardi o patladi diyor.
sizce ovulasyon tesi yapmadan acaba erken yumurtladim da hamile kalmis ola bilirmiyim :)))))))

Bu cok harik olur yaaaa.

Yada gecen aydanmi hamileyim ? Ama öyle olsa anlardi dr heralde ....

Siz hangi ovulasyon testini kullaniyorsunuz ?

Ben rossmandan aliyorum almanyadan, baktim tr deki rosmannda cok daha uygun . Haberiniz olsun:)

Simdi bana bi yorum yaparsaniz cok sevinirim...

belki ikinciye yumurtluyorsundur canım, okumuştum bir yerde bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş bir döngüde, yani imkansız değil, hatta iki yumurtası da döllenen ve arasında bir yada iki hafta olan anne karnındaki bebeklere doktorlar ultrasonda rastlayabiliyorlarmış. Çift yumurt ikizi olan bebekler bu şekilde oluyor zaten

kızlar hepinize günaydın ve bugün perşembe hafta bıttı bıle ne güzel yaaa ay ben ne cok evcilmen bır ınsanım evı cok sevıyorum sabah erkenden kalkıp işe gelmek ızdırap sankı

günaydın kuzucum benım ay ne güzel olur afram inş. annesını dınler zamanında gelir ama benım içime doğuyor annesının ıstediği zamanda gelecek sen konuş onunla kuzucum senın patronda pek rahatmış haaa doğuma gidince adam sok olacak desene ne sanıyo 1 sene sonramı doğuracağını
hahahaha sende ıyısındır umarım bugün kuzucum bende sen gelene kadar bıraz çalışayım bari
kızlar batım 13 aralık bugün yumurtlama akıntısı oldu çok geç değilmi ya hiç bu kadar geç olmamıştı :26: şimdi batın tarihide değişirmi ?

fatmacım canım günaydın akıntılarını muhakkak değerlerdir es geçme canım senın 1 yumoşun yokkı 2 tane belkı daha fazla demek kı diğeride yenı catlıyo hadı bol sans

Günaydın kızlarr ve perşembe nihayet :)

Canım sen boş geçme değerlendir

Suayım kuzucuğum günaydın.
Valla bende çok farklı durumda değilim yataktan çıkmak bu havalarda tam ızdırap
Neyseki haftasonu geliyor :) Çok iş var haftasonuna ama olsun.Afrayı görmek var işin ucunda :)
Patron farkına bile varmayacak heralde doğurduğumu hahaha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…