- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.101
sağol canım benım inş. öyle olur ben her acıya katlanmaya razıyım yeter kı sağlıkla gelsin
kuzucum benım artık daha rahat kafam en azından sebeplerını öğrendim bundan sonra herşey cok güzel olacak dr. korunma dedı bana gerek yok dedi bende 1 defa regli olduktan sonra bırakcam dedım daha adet olmadım ıyı takıp et eğer 35 günde olmazsan test yap dedi cok dikkat etmem lazım takıplerını ıyı yapmalıyım çünkü hemen iğnelere başlıyacaklar meleğim bende senı cok seviyorum canımıniçi iyiki varsın canım kardeşim benım
sen nasılsın bakalım cumartesi dr. gittin sende nasıldı prensesım sen nasılsın ağrıların geçtimi afra hanımcık uslu duruyomu annesı
Ohh regli olduktan sonra direk çalışmalar :)) Sağlıkla hemen gelsin yiğenim.Hemen kontollü iğnelere de başlarsın kuzum.Doktora asprini de sorsaydın ne zamandan kullanacağını ya da kullanıp kullanamayacağını o da kanı sulandırıyor ya.
Tatlım afra iyi çok şükür 1708gr 42,42cm olmuş.Şuan doğsada yaşar dedi doktor.Şimdilik erken doğum riskimiz yok.Çalışabilir raporumuzu aldık:) 3 hafta sonra tekrar gideceğiz.
Haftasonu ütüleri yapıldı, yatağı hazırlandı,hastane çantası yapıldı :) Yarın foto paylaşırım :) Biz iyiyiz çok şükür.