- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.081
canım ben internetten almıştım 20 tane falan sanırım 10 adette gebelik testi hediyeydi.daha uygun oluyor.labo... k marka kullandım gayet memnundum,bir sorun yaşamadım.yalnız hamile kaldığım ay kullanmadım.her ay kullan kullan stres oluyorsun sonra cinsellik yapılması gereken bir görev gibi geliyor.kullanmayı bıraktım hiç ümidimin olmadığı bir ayda hamile kaldım.
benim sana tavsiyem hamile kalmak için kullanma.ovulasyon testini ,yumurtlama günlerini belirlemek,vücudunun belirtilerini takip etmek için kullan.öğrendiğinde bırak testi,yani
umurtlama günlerini testle değil kendin tayin et.anlatabilmişimdir umarım. adetten sonra hemen başla çalışmalara,ilişki sonrası kalkma belinin altına yastık koy,başının altında da yastık olmasın.ayaklarını da kendine doğru çekip hafif dizlerini kırabilirsin.30 dk 1 saat yat o şekilde.gün aşırı çalışmaya bakma her gün de yapabilirsin Allah bilir ne zaman olacağını.
testi kullanmaya gelince sabah ilk idrarla yapmıyorsun.ilk idrarla gebelik testi yapılır. gün içerisinde 3 saat sıvı almadan idrarını tutup öyle yapıyorun testi.ben 9 işe gelip 12 ye kadar birşey içmeyip öğle arasında yapmıştım testleri.
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ,sağlıklı alırsın bebeğini kucağına.
Ohh süper haber bu kuzucumm:) Eniştenin evde olması şahane olmuş bu yorgun günlerde şahane oldu senin için :)) Yarına bi de pasta demek şahanesiniz maşallah kuzucum size :))
İyiyiz kuzucum bu sabah afra hanımın ittirmeleriyle uyandım sonrada uyutmadı hanımefendi :) Bakalım gelişimi nasıl çok meraktayım.Emre şimdilik sakin :) henüz acil durum yaşamadığındandır :)
canım ben bebe aspirini içiyordum.üstünde aspirin yazıyo sadece alatında da cocuklar için yazıyo ama değiştirdim coraspirin içiyorum şimdi nedenide coraspirin bağırsaklarda çözünüyomuş mideye zararı olmuyormuş ondan değiştirdim.mide sorunun varsa sende öyle yap
ay kuzucum bunlar benı depresyona soktu yaaa çiz çiz bitmiyo offfallahtan yarın tatıl canım benım kıyamam ben sana dekı afra hanıma annesının canını acıtmasın o bıtanem
eve gidince dınlen kuzucum oda senınle işe gidip geliyo ya yoruluyor heralde
evet pasta yapacağız hadı sende gel beklıyorum
ben pazartesi dr. gideceğim ya kuzucum geç geleceğim haberın olsun senı kocaman öprüm meleğim
hayatcım canım ınan bende değiştireyim o zaman peki saat kaçta içiyosun canım senınde kafanı şişirdim ama merak ettim
kizlar acele cevap lazim bana sorum su;dun yaptigim ovulasyon testinde gulen yuzu gordum btgun testi tekrarladigimda tekrar gulen yuz vardi bu demek oluyorki catlama daha olmamis simdi dun gece calistim bugunde calisayimmi yoksa ara verip yarinmi calisayim?
Canım arkadaşlarım merhaba çok uzun zamandır konuşamadık. Arada takip etmeye çalıştım. Biz iyiyiz şükürArtık geri sayım başladı sayılır az bir zamanım kaldı. Sizlerden ne var ne yok. Belfü, suay82 ve diğer arkadaşlarım? İsim konusunda karar veremedim hala:))) Eşim sağolsun bir türlü bulduğum isimleri beğenmiyor. Son olarak eleye eleye Alya ve Samira arasında kaldım. Sizce hangisi daha güzel? Alya:Gökyüzü Samira:Sabah Yıldızı anlamında.
ay kuzucum bunlar benı depresyona soktu yaaa çiz çiz bitmiyo offfallahtan yarın tatıl canım benım kıyamam ben sana dekı afra hanıma annesının canını acıtmasın o bıtanem
eve gidince dınlen kuzucum oda senınle işe gidip geliyo ya yoruluyor heralde
hayatcım canım ınan bende değiştireyim o zaman peki saat kaçta içiyosun canım senınde kafanı şişirdim ama merak ettim
Canım arkadaşlarım merhaba çok uzun zamandır konuşamadık. Arada takip etmeye çalıştım. Biz iyiyiz şükürArtık geri sayım başladı sayılır az bir zamanım kaldı. Sizlerden ne var ne yok. Belfü, suay82 ve diğer arkadaşlarım? İsim konusunda karar veremedim hala:))) Eşim sağolsun bir türlü bulduğum isimleri beğenmiyor. Son olarak eleye eleye Alya ve Samira arasında kaldım. Sizce hangisi daha güzel? Alya:Gökyüzü Samira:Sabah Yıldızı anlamında.
Günaydın kızlar,
Herkese güzel haftalar,
Canım az kalmış :) Sağlıkla kuzucunu kucağına alırsın inşallah.Allah bir nefeste kurtarsın inşallah:)
Suayım kuzum haberlerini bekliyorum canım, aklım sende.
canım ben akşamları içiyorum sekiz dokuz gibi folbiolle birlikte yutuyorum.ama aksatmıyorum hergün mutlaka içiyorum coraspirin..canım olurmu öyle şey niye şişsin kafam istediğin herseyi sor...bide ben iki ay klomen içtim ya sonraki ay içmedim yumurtlama günlerinde kocanın yanında olamıcam diye erken yumurtlamışım cunku 9 uncu gün ilişki oldu sonrasında olmadı ve tutmuş....hiç beklememek gerek 12. günü falan adet biterbitmez çalışmalar başlasın
sende adetten sonra calışmalar bitince aspirine başla mutlaka
Esim geliyor trden bugun biraz sonra gider alirim
Esimden cok ilaclari bekliyom
Sanki olacakmis gibi his var icimde Allahim once olmayanlara sonra bana nadip etsin insAllah
Doktor sonuçlarını merakla bekliyorum canım.Güzel haberlerle gel canım arkadaşım.
Güzel bir haftasonu geçir bol pastalı :))
canım ben akşamları içiyorum sekiz dokuz gibi folbiolle birlikte yutuyorum.ama aksatmıyorum hergün mutlaka içiyorum coraspirin..canım olurmu öyle şey niye şişsin kafam istediğin herseyi sor...bide ben iki ay klomen içtim ya sonraki ay içmedim yumurtlama günlerinde kocanın yanında olamıcam diye erken yumurtlamışım cunku 9 uncu gün ilişki oldu sonrasında olmadı ve tutmuş....hiç beklememek gerek 12. günü falan adet biterbitmez çalışmalar başlasın
sende adetten sonra calışmalar bitince aspirine başla mutlaka
Günaydın kızlar,
Herkese güzel haftalar,
Canım az kalmış :) Sağlıkla kuzucunu kucağına alırsın inşallah.Allah bir nefeste kurtarsın inşallah:)
Suayım kuzum haberlerini bekliyorum canım, aklım sende.
günaydın herkese,
eskisi gibi sık giremiyorum artık ,takip ediyorum ama.
belfü senin de az kalmış canım.inşallah bir avazda kurtulursun sağlıkla alırısn kucağına canım.
suay inşallah güzel haberlerle dönersin .
Cnm bnde basliyxam coraspirin e bide progestana
Progestan sabah yksam coaspirinide folikasid birlikte aksamlari alayim insAllah bu ay hiz vericem calismaya 3. Ayda
bitti korunma surem Cok sukur daridi suayimin basina
kızlar hepinize günaydın haytacım teşekkürler canımgurbetcim inş. rabbım gönlümüze göre versin meydeydey canım yavrunu sağlıkla kucağına al inş. alya cok güzel bence karabıberim teşekkürler canım
kuzucum belfüm canım benım günaydınlar pensesımle sana benım sonuçlar pek ıyı değilmalesef
FAKTÖR V Leiden (G1691A) = NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
SONUÇLARIM BUNLAR YANI KAN PIHTIŞLAŞMASI ÇIKTI DR. HAMILE KALIR KALMAZ İĞNEYE BAŞLIYACAĞIZ DEDİ KIZLA RANLIYACAĞINIZ 9 AY BOYUNCA İĞNE VURULACAĞIM AMA OLSUN EN AZINDAN SEBEBİNİ ÖĞRENDIK KEŞKE DAHA ÖNCE ÖĞRENSEYDIM AMA KISMET DEĞİLMİŞ BENDE HABERLER BÖYLE
Sanki olacakmis gibi his var icimde Allahim once olmayanlara sonra bana nadip etsin insAllah
günaydın herkese,
eskisi gibi sık giremiyorum artık ,takip ediyorum ama.
belfü senin de az kalmış canım.inşallah bir avazda kurtulursun sağlıkla alırısn kucağına canım.
suay inşallah güzel haberlerle dönersin .
kızlar hepinize günaydın haytacım teşekkürler canımgurbetcim inş. rabbım gönlümüze göre versin meydeydey canım yavrunu sağlıkla kucağına al inş. alya cok güzel bence karabıberim teşekkürler canım
kuzucum belfüm canım benım günaydınlar pensesımle sana benım sonuçlar pek ıyı değilmalesef
FAKTÖR V Leiden (G1691A) = NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
SONUÇLARIM BUNLAR YANI KAN PIHTIŞLAŞMASI ÇIKTI DR. HAMILE KALIR KALMAZ İĞNEYE BAŞLIYACAĞIZ DEDİ KIZLA RANLIYACAĞINIZ 9 AY BOYUNCA İĞNE VURULACAĞIM AMA OLSUN EN AZINDAN SEBEBİNİ ÖĞRENDIK KEŞKE DAHA ÖNCE ÖĞRENSEYDIM AMA KISMET DEĞİLMİŞ BENDE HABERLER BÖYLE
canım hiç üzülme çok yakın bir arkdaşımda çıktı kan pıhtılaşması öğrendiği ay hamile kaldı suanda 5 aylık hamile .
evet hergun iğne yapıyor zor diyor ama bebiş için katlanıyorum diyor.
hayırlısıyla yenıden bebişine kavulmak nasip etsin sağlıkla.bizlerede inşallahhhhhh
Sağol canım benim.Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah:)
Gurbetim Allah gönlüne göre versin canım.
Suayım canım benim kötü düşünme lütfen.Çaresiz dert vermesin Allahım.En azından ne yapılacağını biliyoruz artık.Keşkeleri bırakıyoruz bir yere.Ve dinlenmemiz bitince çalışmalara başlıyoruz rahat rahat.Allahım tez zamanda yiğenime kavuştıursun bizi.Sağlıkla gelsin kuzucuğum.Seni çok seviyorum kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?