• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar hepinize günaydın bugün sabah bır kalktım dışarı baktım yağmur rüzgar acaip hiç işe gelesin yoktu gelene kadar su gibi oldum ucuyordum resmen yaaaa kış geliyor sanırım :2: allahtan iş yerinde masamın altında küçük sobam var ayyy içim ısındı :9:
dün cok başım ağrıyordu eve gıttım koçiş o halıyle yemek hazırlamış bana yedık film izliyorduk benım kociş azdı durmuyo neymış 3,5 ay olmuş bende dedım kı senın dızın den dolayı yapmıyorum ben yok ben ıyıyım bırsey olmaz dıye dıye :17: oldu ama benım korkum dün akıntım vardı inş. hamiş olmam :19:hemen duşta aldım zaten belırsız adet tarıhımde var ama yınede hayırlısı tabı inş. bu ay adet olurumda sonra hamiş kalırım :9:
belfücüm günaydın balım sen nasılsın yiğenımde güzel hareketlı tempolu günler dılerım kuzucum

suaycım ameliyat işi zor gerçekten benim eşimde boyun fıtığından olmuştu ozaman kızım 1.5 yaşındaydı işe de gidiyordum zordu gerçekten hala evin yükü bendedir çok ağır kaldırmasına izin vermiyorum bide ben hamile olursam ne yapcaz artık bilemiyorum artık birlikte kaldırırız.

gurbet gzeli bende bu ay az çalıştım nedense hiç ağustosta doğurasım yok bende eylülü ve ekimi çok severim hayırlısı artık zaten planlayıncada olmuyor

evet canım zor ama cok şükür bizimkı suan cok ıyı yürüyo evin içinde dışardada 1 değnek alıyor cok yorulmamak ıcın bugünde kontrolu var ınş. değneğide bırakırda oda bende rahatlarız :9::34: benım için ağustos eylül fark etmez :9: sağlıklı olsunda kızlar hep beraber hamiş kalalım ne güzel olur belfücümde bılgılerıyle bıze destek olur :34:

oldu hayret valla yasayan icin hersey geciyor

fatmaipek cnm valla ne guzel olur yaa hepimiz bir topikteeee insAllah da le olur guzelim

zaten kontroldu adetti derken salarsiniz cayira hihii
hersey gececek glum bugunlerde gececek 3 ay bnm ne cabuk doldu hayret valla yasayan icin hersey geciyor

fatmaipek cnm valla ne guzel olur yaa hepimiz bir topikteeee insAllah da le olur guzelim

cnm insAllh umudumuzu yitirmedik insAllah

evet gurbetcım ınş. hepimiz için hersey güzel olur zaman akıp geçer bebişlerimizi kucağımıza alırız ya bır tane bır olsa rahatlıcam evde kocama bebek gıbı davranıyorum artık :9::9:

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın bugün sabah bır kalktım dışarı baktım yağmur rüzgar acaip hiç işe gelesin yoktu gelene kadar su gibi oldum ucuyordum resmen yaaaa kış geliyor sanırım :2: allahtan iş yerinde masamın altında küçük sobam var ayyy içim ısındı :9:
dün cok başım ağrıyordu eve gıttım koçiş o halıyle yemek hazırlamış bana yedık film izliyorduk benım kociş azdı durmuyo neymış 3,5 ay olmuş bende dedım kı senın dızın den dolayı yapmıyorum ben yok ben ıyıyım bırsey olmaz dıye dıye :17: oldu ama benım korkum dün akıntım vardı inş. hamiş olmam :19:hemen duşta aldım zaten belırsız adet tarıhımde var ama yınede hayırlısı tabı inş. bu ay adet olurumda sonra hamiş kalırım :9:
belfücüm günaydın balım sen nasılsın yiğenımde güzel hareketlı tempolu günler dılerım kuzucum

evet canım zor ama cok şükür bizimkı suan cok ıyı yürüyo evin içinde dışardada 1 değnek alıyor cok yorulmamak ıcın bugünde kontrolu var ınş. değneğide bırakırda oda bende rahatlarız :9::34: benım için ağustos eylül fark etmez :9: sağlıklı olsunda kızlar hep beraber hamiş kalalım ne güzel olur belfücümde bılgılerıyle bıze destek olur :34:

evet gurbetcım ınş. hepimiz için hersey güzel olur zaman akıp geçer bebişlerimizi kucağımıza alırız ya bır tane bır olsa rahatlıcam evde kocama bebek gıbı davranıyorum artık :9::9:

Korunmali olsun kiz iliski olmaz bisey
Hemen kalmassin kalirsamda merak etme bir arkadas beklememus adetini dusukten sonra hemen hamis kaldi:52:

Günaydınn güzel hatunlarr :)

Suayım balım aman ha üşütmeyesin hele de ayaklarına çok dikkat et kuzucuğum.Eniştem ne de güzel yapmış tamda başın ağrıyorken ellerine sağlık.
Sana da iyi gelmiştir hareket :) bişeycik olmaz merak etme tatlım.

Günaydınn güzel hatunlarr :)

Suayım balım aman ha üşütmeyesin hele de ayaklarına çok dikkat et kuzucuğum.Eniştem ne de güzel yapmış tamda başın ağrıyorken ellerine sağlık.
Sana da iyi gelmiştir hareket :) bişeycik olmaz merak etme tatlım.

kuzucum alemsın haaa :9::9::17:
ne yapayım baş ağrısı hafiflemişti :9::9: yok kuzucum dikkat ediyorum eve gider gitmez hemen pandıklerimi giyiyorum :34: sen nasılsın balım nasıl göbiş büyüdümü ıyıce afracım sığmayacak annesı :nazar::nazar:

kuzucum alemsın haaa :9::9::17:
ne yapayım baş ağrısı hafiflemişti :9::9: yok kuzucum dikkat ediyorum eve gider gitmez hemen pandıklerimi giyiyorum :34: sen nasılsın balım nasıl göbiş büyüdümü ıyıce afracım sığmayacak annesı :nazar::nazar:

:38::38:
Başağrısına iyi geldiği söylenir zaten kuzucum:1::1::1:
Kuzucum iyiyiz çok şükür afra hanım takılıyo içerde.
Artık karnımı şekilden şekile sokuyor yamuk karınla dolanıyorum :))
Büyüdü biraz daha göbek
$Üsküdar-20121107-00988.jpg

$Fotoğraf0173.jpg
kızlar fotograf eklemeye çalıştım ama bir bakın bu ovulasyon testi pozitif mi? gerçi çok net değil foto ama :S

:38::38:
Başağrısına iyi geldiği söylenir zaten kuzucum:1::1::1:
Kuzucum iyiyiz çok şükür afra hanım takılıyo içerde.
Artık karnımı şekilden şekile sokuyor yamuk karınla dolanıyorum :))
Büyüdü biraz daha göbek
Eki Görüntüle 568159

kuzucum bak asıl baş ağrıma bu görüntü daha ıyı geldi yesinler göbişini :nazar::nazar::nazar: bence ıkısı arasında pek fark yok meleğim afra hanımın annesını çatlatmıcak:49: sanırım oh oh maşallah darısı başımıza kuzucum :16::16:
desene ben hergün çalışırım kocamla :9::17: bu şirkettekıler başıma şişiriyor akşama kadar dünyanın işini yüklüyorlar yaaa sinir oldum :47:

canım adetin kacıncı günündesın
akıntıların nasıl

26. günündeki ovulasyon testi o canım şu an 30. gündeyim ama döngülerim zaten 40 gün civarı sürüyor benim. O gün yumurta akı kıvamlı akıntım oldu, ve daha öncesinde hep ıslaklık vardı

cok tatlı gözüküyosun

Sağol hayatımm:38:Senin göbekte ufaktan pırtlamıştır :))

kuzucum bak asıl baş ağrıma bu görüntü daha ıyı geldi yesinler göbişini :nazar::nazar::nazar: bence ıkısı arasında pek fark yok meleğim afra hanımın annesını çatlatmıcak:49: sanırım oh oh maşallah darısı başımıza kuzucum :16::16:
desene ben hergün çalışırım kocamla :9::17: bu şirkettekıler başıma şişiriyor akşama kadar dünyanın işini yüklüyorlar yaaa sinir oldum :47:

Canımsın benim kuzucumm:38::38:
Evet tatlım yok gibi görünüyor sadece az yukarı çıkmış gibi geliyo bana.Şimdilik çatlamadık ama bu işler belli olmuyormuş kuzucum.Doğum sonrası ortaya çıkar herşey:)
Senin göbüşleri de göreceğiz hayırlısıyla meleğim :))
Çalış kuzucumm:) başağrısına en iyi ilaç en nihayetin de :))
Bu işverenler zaten sömürmeseler olmaz be fenalar :51:

Son düzenleme:
Kızlar adete yakın (adete 3-5 gün kala) ovulasyon testinde tek çizgi mi olmalı? Hala silik çıkmasının anlamı nedir?

Kızlar adete yakın (adete 3-5 gün kala) ovulasyon testinde tek çizgi mi olmalı? Hala silik çıkmasının anlamı nedir?

LH erkek ve kadın vucudunda her zaman olan bir hormon canım, adetin herhangi bir gününde silik çıkar o ikinci çizgi genellike. ama adetin sonlarına doğru ikinci çizginin koyu çıktığı durumlar da oluyor, hatta o durumda hamilelikten şüphelenilebilir, çünkü bHCG ve LH hormonları kimsayal yapı olarak biraz benzerlik gösteriyor, bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş oldu. bu da bilgine :)

26. günündeki ovulasyon testi o canım şu an 30. gündeyim ama döngülerim zaten 40 gün civarı sürüyor benim. O gün yumurta akı kıvamlı akıntım oldu, ve daha öncesinde hep ıslaklık vardı

canım bu cok güzel yarın senın akıntıların yıne devam eder bu günleri ıyı değerlerndir yanı mesela 40 günde adet görüyorsan 40 14 cıkar bu günlerde senın yumurlama günün yanı 26-28-29-30-bu günleri ıyı değerlendir özellikle akıntının yumurta akı gıbı olduğu günleri kaçırma derim bol şans :34:

canım bu cok güzel yarın senın akıntıların yıne devam eder bu günleri ıyı değerlerndir yanı mesela 40 günde adet görüyorsan 40 14 cıkar bu günlerde senın yumurlama günün yanı 26-28-29-30-bu günleri ıyı değerlendir özellikle akıntının yumurta akı gıbı olduğu günleri kaçırma derim bol şans :34:

26. gün ilk pozitifi gördüğüm gün, 27. gün yumurta akı gibi olan parmağımın arasında 10 cm uzayan kıvamlı renksiz akıntının olduğu gün. 26 ve 27 de ilişki oldu ama şimdi eşim şehir dışında :S umarım yine de yeter :D bakalım, nasip kısmet biraz da

Sağol hayatımm:38:Senin göbekte ufaktan pırtlamıştır :))

Canımsın benim kuzucumm:38::38:
Evet tatlım yok gibi görünüyor sadece az yukarı çıkmış gibi geliyo bana.Şimdilik çatlamadık ama bu işler belli olmuyormuş kuzucum.Doğum sonrası ortaya çıkar herşey:)
Senin göbüşleri de göreceğiz hayırlısıyla meleğim :))
Çalış kuzucumm:) başağrısına en iyi ilaç en nihayetin de :))
Bu işverenler zaten sömürmeseler olmaz be fenalar :51:

aman catlama kuzucum ama sen zaten her halınle güzelsın:nazar: kuzucum :38:
iş. herşeyin hayırlısı olsun zaman akıp gidiyor valla demek oluyor kı benım başımın ağrıması kocişinde işine gelir zaten akşama kadar evde dınlenıyor :9::9:
meleğim ben kaçtım kuzucum canım arkadaşım kendıne ıyı bak afracımla senı allaha emanet ediyorum :38::38:
haaa bu arada oda bıtınce foto eklemeyı unutma valla oda cekmece dolap hepsini içli dışlı cek fikir olsun :54: öptüm by:3:

26. gün ilk pozitifi gördüğüm gün, 27. gün yumurta akı gibi olan parmağımın arasında 10 cm uzayan kıvamlı renksiz akıntının olduğu gün. 26 ve 27 de ilişki oldu ama şimdi eşim şehir dışında :S umarım yine de yeter :D bakalım, nasip kısmet biraz da

eşin ne zamn geliyor tatlım zaten güzel günler değerlendirmişsin zaten spermler 2 gün yaşıyor sen kafana takma ınş. herşey güzel olur :34:

cnm kaç kilo aldın sen sadece göbüş var gayet kibar bir hamişsin doğuma zaten kaldı 8-9 hafta

Back