ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Yarin ve ya obur gun esitlenir
Fakat sen ne zaman cift cizgi gordun 6-7 gun var adete valla eger 10 gun gecti ise iliski uzerinden yumurtlamaxi yakaladiSan hamile olabilirsin

Tam olarak çift çizgi görmedim sanırım.Hep bu tonlardaydı testler.Yumurta akı kıvamındaki akıntı daha bugün geldi.Adetlerim en geç 30 günde bir.Geç yumurtlama olabilir mi? Testlerden pek bir şey anlamadım (( İnşallah hamilelik vardır; ama başka da belirti yok (( Bekleyeceğim artık.

Arkadaslar benim baygi kafam karisti evde bulunan iki cesit hamilelik testim var biri ucuz hassas olandan,birde digital clear bluedan almistim.Su anda benim adetim düzensiz oldugundan son iki aya bakarsak adetimin ayin en gec 6 aralikta gelmesi gerekiyo.yani 6 gün var,bugün dayanamayip iki testtende bir tane yaptim.ucuz olaninda cok hafif dikkatli baktigindan anliyacagin gibi ikinci bir cizgi belirdi,ikinci digital olani hamile degilsin diyo simdi hangisine inanacagimi sasirdim,yumurtlama tarihim ayin 20´siydi.
ltf yardimci olabilirmisiniz?

yokmu arkadaslar bana cevap verebilecek deneyimli arkadaslar?

cnm bnm idrar bni suphelendirdi gectigimiz gebelik acikti idrar rengi testlerde cikmayabilir mesela
bnm trdfen aldim kaset test yaptim iki cizgi koyu cikti tam pozitif yani bide buradan aldim test yaptim ondada silik cikti testlerin hic birine guven olmuyor malesef beklemekten baska care yok guzelim bnmmmm 6 gun sabret yok edemem dersen kan tahlili yapti 5.0 bile ciksa hamilesin demektir cnm

Belli belirsiz cok pembe akinti geldi
Yerlesme kanamasida olabilir adette zaman herseyin ilaci
Bekliycez nasibimde olani Hayirlisiyla Allahim nasip etsin

Son düzenleme:
Belli belirsiz cok pembe akinti geldi
Yerlesme kanamasida olabilir adette zaman herseyin ilaci
Bekliycez nasibimde olani Hayirlisiyla Allahim nasip etsin

tatlım yumurtlama değilse büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır hadi inşallah az kaldı hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

tatlım yumurtlama değilse büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır hadi inşallah az kaldı hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

Cnm bugun adet olmam lazim
Iki dusukteki bekledigim adet gununde
Yerlesme kanamasi oldu bunada ne adet ne yerlesme
Diyemiyorum cok iyi calismadik derse korunmadikta acikcasi
Hayrli olan nasip olsun...

Cnm bugun adet olmam lazim
Iki dusukteki bekledigim adet gununde
Yerlesme kanamasi oldu bunada ne adet ne yerlesme
Diyemiyorum cok iyi calismadik derse korunmadikta acikcasi
Hayrli olan nasip olsun...

İnşallah hamilesindir. Allah'ım bize de tez zamanda göstersin o günleri

Sagol canim cevabin icin,aslinda herseyin basi sabirda iste birde uygulamak kolay olsa keske ((,Rabbim herseyin hayirlisini versin. Canim su testlerin digital olanlari daha saglam degilmi aslinda,bende clearbluenun su haftasiyla göstereninden vardi ama tabi erken yaptim tabi,ama diger yandanda hcg hormanin idrarda olmasa ucuz teste cok silikte olsa hic bir cizgi cikmamasi lazim degilmi?

Aslina bakarsan bnde claerblue dan vazgecmem
Guvenilir yani
Sen yine ona guven cnm
Silik olanda bozuk olabilir yani
Yiniliyorum ya sabirrr

Kızlar adete 6 gün varken tekrar ovulasyon testi yaptım.Yine yumurtlama görünüyor.Bu testlerde hata olabilir mi yoksa hamilelik için umutlanayım mı? Yaptığım test şu şekilde:Eki Görüntüle 566024

Cnmm iliski uzerinden kac gun gecti?
Yada tahmini yurtlaman ne zamandi?
10 gun sonrasi gebelik varsa pozitif cikar guzelim

Onu kestiremiyorum canım.Çünkü yumurtlama günleri yaptığım testler de bu şekildeydi, tam bir koyuluk yoktu.Gerçi bunlar yeterince koyu mu onu da bilmiyorum :26: İlk kez bu testleri yapıyorum. Eğer yumurtlama 24 Kasımsa şüpheli ilişki üzerinden 1 hafta geçti.Döllenme 5-15 gün sonra olabiliyormuş. Offf çok can sıkıcı bir durum şu son günleri beklemek.Sen ne durumdasın?Umarım beklenmeyen adet gelmemiştir

merabalar nasılısınz.aranıza yeni katıldım.beni de kabul edermisinz? bu ay bende ovulasyon testi kullnıcam ama tedirginim bi yandan da.psikolojim hep bebek için diyecek diye.

Cnm bnm insAllah bebek gelir guzelim
Bn bekliyorum hafif pembe renjte akinti gordum sabah henuz birsey yok
Eger devami gelmesse haftaya test yaparim insAllah
merabalar nasılısınz.aranıza yeni katıldım.beni de kabul edermisinz? bu ay bende ovulasyon testi kullnıcam ama tedirginim bi yandan da.psikolojim hep bebek için diyecek diye.

Hosgldin cnm insAllah cabucak kalirsin hamis guzelim
Kurallara uy yeter cnm onun harici tabi duanida ediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…