- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.001
merabalar nasılısınz.aranıza yeni katıldım.beni de kabul edermisinz? bu ay bende ovulasyon testi kullnıcam ama tedirginim bi yandan da.psikolojim hep bebek için diyecek diye.
Hayırlısı olsun gurbetgüzeli.Her şey gönlünce olsun.
Cnm bnm insAllah bebek gelir guzelim
Bn bekliyorum hafif pembe renjte akinti gordum sabah henuz birsey yok
Eger devami gelmesse haftaya test yaparim insAllah
Hosgldin cnm insAllah cabucak kalirsin hamis guzelim
Kurallara uy yeter cnm onun harici tabi duanida ediceksin
Cnm bnm sanada gunaydin adet ne zaman bekliyon sende aralikcardan olabungünaydın kızlar hepimize hayırlı ve çabuk geçen bır hafta dılıyorum
gurbetcım ınş. hakkına hayırlısı olur yılın son ayı sana şans getirsin
belfücüm meleğim günaydın san ve aframa bıttımı afra hanımın cicilerini yıkama ütüleme yerleştirme
sınavın nasıl geçti kuzucum inş. güzel geçmiştir ben emınım sen bu sınavı geçersin kuzucum
hoşbuldum canım.duamı eksik etmemeye calişyrum ya halik, ya varis cekiyorum.
Bu ay biraktim korunmayi ben bi dr bir adet bekle
Digeri iki adet bekle
Bnde iyi hissettigim icin bu ay korunmadim ha ole yatmadim iliskiden sonra tutarmi bilmem
Olursa onumuzdeki ay hamis kalirsam 6 eylul kizimin dogum gunune dek geliyor bakalim
Kismet
Suaycim ole yaa cnm sen baslarsin calismaya cnm bnm goreceksin testlerde temiz cikacak sebeb iste hersey
Sebebsiz birsey yok cnm yeterki sagsalim kavusalim
günaydın kızlar hepimize hayırlı ve çabuk geçen bır hafta dılıyorum
gurbetcım ınş. hakkına hayırlısı olur yılın son ayı sana şans getirsin
belfücüm meleğim günaydın san ve aframa bıttımı afra hanımın cicilerini yıkama ütüleme yerleştirme
sınavın nasıl geçti kuzucum inş. güzel geçmiştir ben emınım sen bu sınavı geçersin kuzucum
cnm gebelikte cikmayabilir bnm adet gunumde testim cikmadi 3 gun gecince cikti ovudada cikar gebelik ins ALLAH hamilesindir guzelimmerhaba arkadaşlar hayırlı haftalar olsun inşallah..
gurbetguzeli canım inşallah hakkında hayırlısı aralıkta gelir inşallah bebişin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
ben yine bir şey danışıcam arkadaşlar ;
adetimden 13. gun çift çizgiyi gördüm 14. gun silikleşti bir daha yapmadım ama çalışmaya devam ettik gün asırı beklenen adet tarihim 6 aralık fakat c.günü iş yerinde birden bire burnuma siyah zeytin kokusu geldi aradım taradım kimsede zeytin yok neyse çok üstünde durmadım dünde yani pazar günü gün ortasında wc ye gittim 14:30 gibi ilk önce silindim akıntım vardı epeyce şüphelendim elledim sümüğümsü bişeydi (çok afedersiniz) dedim acaba yumurtluyo olabilirmiyim ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı gebelik testi yaptım beşine onda da tek kafam karıştı aslında çok umudum olmamakla birlikte tuhafım bi kaç yerde ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiği yazıyordu bugun evlilik yıldönümümüz nasıl merak ediyorum nelerin olduğunu bilmezsiniz. aranızda bunları yaşayan varmı arkadaşlar ?
Günaydın kızlar,
Hızlı ve güzel haberli bir hafta olsun inşallah.
Hayırlısı olsun gurbetimm.Sağlıkla gelsin kuzucuğun
Günaydın kuzucuğumm
Afra Hanımın daha yıkama işleri bitmedi canım.Dün odasının perdesini de astım bi kaldı halısı :) oda bu akşam inşallah.
Sınav iyi geçti ama yazılı sınav olduğundan neye ne kadar puan verirler bilmiyorum canım hayırlısı artık.
Duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim balım.
Senin hafta sonun nasıldı neler yaptın , eniştem nasıl oldu.
cnm gebelikte cikmayabilir bnm adet gunumde testim cikmadi 3 gun gecince cikti ovudada cikar gebelik ins ALLAH hamilesindir guzelim
bu yikama yerlestirme islerine bayilirim minik minik yaaaa yerim onun totosunuuu
ole cnm ben zaten olasiya iliski yasamdim hem dr dedi korun hemde dedim olursa aralikta olsun ay cok istyiorum 6 eylul olursa cok guzel oalcak birde kizim olursa kizima dogum gunu hediyesi insALLAH
Gurbetim Allah gönlüne göre versin canım benim :) Güzel haberler alırız senden inşallahh
Cnm bnm sanada gunaydin adet ne zaman bekliyon sende aralikcardan olabun
Cok istiyorum insAllah bu ay kalirda kizim olur
Eger ole olursa kizimin dogum gunune dek gelecek 6 eylul
Onada dogum gunu hediyem olur insAllah
Cnm ya insAllah bu ay gulsun yuzlerimiz
Günaydın kızlar,
Hızlı ve güzel haberli bir hafta olsun inşallah.
Hayırlısı olsun gurbetimm.Sağlıkla gelsin kuzucuğun
Günaydın kuzucuğumm
Afra Hanımın daha yıkama işleri bitmedi canım.Dün odasının perdesini de astım bi kaldı halısı :) oda bu akşam inşallah.
Sınav iyi geçti ama yazılı sınav olduğundan neye ne kadar puan verirler bilmiyorum canım hayırlısı artık.
Duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim balım.
Senin hafta sonun nasıldı neler yaptın , eniştem nasıl oldu.
inş. canım allah gönlüne göre versin bende daha adet olmadım daha ilişki hiç olmadı 22 gün oldu bugün malum kocişte menesküs ameliyatı oldu dizinden ama zor zapdediyorum biraz iyileşsin önce
kuzucum bende ıyıyım haftasonu mısafırım vardı sefer için geçmiş olsuna geliyorlar süreklı denizde gitti pazar günü küçük görümcem cok faydası vardı bana ama okulu var işte neyse cok şükür sefer ıyı ayağının üstüne basıyor ama ağırlığını vermeden dikkatlı yarın kontrolu var dr. ne diyecek bakalım
meleğim inş. sınav sonuçlarında güzel gelir yaaaa bıtermı annesı afra hanımın bır sürü cicileri var maşallah
artık sen küçülenleri sakla bana yollarsın oldumu
Haftasonu koşturmacayla geçti desene kuzucum, en azından bu haftaiçi çok bişey yapma güzel dinlen.Görümcenin gitmesi fena olmuş ama enişte iyileşiyor neyseki :) Daha da iyi olucaktır inşallah.Senin kontrolünde haftaya zaten bakalım ne diyecek doktor.
Saklarım kuzumm hepicini yollarım sana :))
cnm gebelikte cikmayabilir bnm adet gunumde testim cikmadi 3 gun gecince cikti ovudada cikar gebelik ins ALLAH hamilesindir guzelim
bu yikama yerlestirme islerine bayilirim minik minik yaaaa yerim onun totosunuuu
ole cnm ben zaten olasiya iliski yasamdim hem dr dedi korun hemde dedim olursa aralikta olsun ay cok istyiorum 6 eylul olursa cok guzel oalcak birde kizim olursa kizima dogum gunu hediyesi insALLAH
Kizlar coklu ovulasyon testini nerden buluyosunuz ya ben eczaneden 2 tanesini 12 ye aliyorum cok pahaliya denk geliyo
zaten kontroldu adetti derken salarsiniz cayira hihiiinş. canım allah gönlüne göre versin bende daha adet olmadım daha ilişki hiç olmadı 22 gün oldu bugün malum kocişte menesküs ameliyatı oldu dizinden ama zor zapdediyorum biraz iyileşsin önce
kuzucum bende ıyıyım haftasonu mısafırım vardı sefer için geçmiş olsuna geliyorlar süreklı denizde gitti pazar günü küçük görümcem cok faydası vardı bana ama okulu var işte neyse cok şükür sefer ıyı ayağının üstüne basıyor ama ağırlığını vermeden dikkatlı yarın kontrolu var dr. ne diyecek bakalım
meleğim inş. sınav sonuçlarında güzel gelir yaaaa bıtermı annesı afra hanımın bır sürü cicileri var maşallah
artık sen küçülenleri sakla bana yollarsın oldumu
fatmaipek cnm valla ne guzel olur yaa hepimiz bir topikteeee insAllah da le olur guzelimsuaycım ameliyat işi zor gerçekten benim eşimde boyun fıtığından olmuştu ozaman kızım 1.5 yaşındaydı işe de gidiyordum zordu gerçekten hala evin yükü bendedir çok ağır kaldırmasına izin vermiyorum bide ben hamile olursam ne yapcaz artık bilemiyorum artık birlikte kaldırırız.
gurbet gzeli bende bu ay az çalıştım nedense hiç ağustosta doğurasım yok bende eylülü ve ekimi çok severim hayırlısı artık zaten planlayıncada olmuyor
aminn canım benimmm aminnnn aslında hemen olsun die istiyoruz da bende aralıkta olursa eşimin dgünüyle aynı olabilme ihtimali var inşallah rabbim sağlıkla versin çok bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?