ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba kızlar bişi sorucam test için bat gününü mü beklesem yoksa ovulasyonun sonraki 14. gün bi yapsam mı acaba? bat 11 aralık ama ovulasyon erken 7 aralığa geliyor 14. gün...

Yumurta catladiktan 10 gun sonra gebelik testi pozitif sonuc verir silik bile olsa

Günaydın kızlar ve bu haftayı da devirdik:)

Ay ne güzel zaman azalınca daha bir geriliyorsun :) Allah bir nefeste kurtarsın canım arkadaşını.

Sen nasılsın kuzucum keyfin nasıl?
Biz iyiyiz bi sıkıntımız yok çok şükür.Yarın sınavım var umarım geçerim.
Bizde seni kocamaannn öpüyoruzz

günadın kızlar okula gitmeden bakayım dedim hemencik.
Suaycım ben sinemaya gitmeyeli epey oldu sanırım en son kızımla gitmiştik buz devrine ipeği bırakacak kimsemiz yok burda ondan eşimle başbaşa pek biryere gidemiyoruz .

Belfü ne sınavın var ki ?zihin açıklığı dilerim başarılar koca göbüşünle nasıl oturucan sıralarda
bu arada size bir şey söyleyim 2 haftadır araba kullanabiliyorum atıyorum kızımı arkaya ohhhhh gidiyorum işe.eşim yanımda yokken daha rahatım yanlız beni strese sokamıyor

Bnm esimde arabayi kullanmamdan sikayetci asla bnm kullandigim arabaya bindurmem onu
Cok karisir yok vitesi erken aldin yok debriyaja cok bastin vs
Ben cocuklarla yanliz cok gezerim annemlere bild gideriz 1 saatlik yolu
Cok sukur nerdeyse 10 senelik ehliyetim var iki sefer radara girdim cok sukur kazamda yok Allahima sukur
Kocalara ne etsek gecemeyiz

canoımmmm napıyorsunnn.diğer topicte yazmışssın bana bende sana yazdım ama görmedin sanırım.
napıyorsun bakalım nasıl gidiyor çalışmalar.
benım kociş gitti gene ((

Gormedim diger topikte kusura bakma cnm
Valla dr bir adet bekle dedi yarin adet olmam lazim
Ama ben korunmasiz iliski yasadim fakat ole yatmadim yumurtlama gunlerimdeydi fakat
Olursa olur olmasa bidahaki ay insAllah
Eee senin calismalar ne alemde Allah kavustursun

Belfum kazanirsin insAllah sinavi

Suayim senide iyi gordum cnm gelecek gunler icin enerjine ihtiyac var bunu unutma guzelim
Iklim den nasilsin masAllah yoluda yariladin kuzum

ayy ne güzel eşim banada ehliyet al dıyor ama bızım araba yok aslına bakılırsa gereklı bencede
ya canım ne güzel rahatlık bence gez toz kızınla bende koçişle gitmedim canım küçük görümcemle gittim koçiş evde yatıyo ameliyat olduğu ıçın bende önce ev almayı düşünüyorum sonra araba kısmet tabı hocam sana ıyı dersler

canım sağol evet zaten bır kez adet olduktan sonra korunmayı bırakacağım sonuçta kürtaj eskı yöntemle yapılmıyor artık vakumla alınıyor ayrıca daha öncekı düşüğümdede 1 ay korundum bıraktım sende başla artık çalışmaya

Gurbetim canım nasılsın?
Ne zaman çalışmalar başlıyor

Bu ay biraktim korunmayi ben bi dr bir adet bekle
Digeri iki adet bekle
Bnde iyi hissettigim icin bu ay korunmadim ha ole yatmadim iliskiden sonra tutarmi bilmem
Olursa onumuzdeki ay hamis kalirsam 6 eylul kizimin dogum gunune dek geliyor bakalim
Kismet

Suaycim ole yaa cnm sen baslarsin calismaya cnm bnm goreceksin testlerde temiz cikacak sebeb iste hersey
Sebebsiz birsey yok cnm yeterki sagsalim kavusalim

kısmet canım olmassada öbür ay sağlam çalışırsınız canım benım.
biz gecen ay ilk kez denedık olmadı .artık eşim gelince başlıcaz tam anlamıyla.o zaman ovulasyon testide yapıcam

Arkadaşlar benim adet döngüm 30 günde bir.Adete 7-8 gün var.Bu sabah ve akşama doğru uzayan, yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi.Sizce enfeksiyon kaynaklı mı yoksa başka bir şey mi?

Arkadaşlar benim adet döngüm 30 günde bir.Adete 7-8 gün var.Bu sabah ve akşama doğru uzayan, yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi.Sizce enfeksiyon kaynaklı mı yoksa başka bir şey mi?

Idrar yaparken yanma kasinma yada pis koku iltihap habercisidir
Yada ikinci kez yumurtluyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…