• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba kızlar bişi sorucam test için bat gününü mü beklesem yoksa ovulasyonun sonraki 14. gün bi yapsam mı acaba? bat 11 aralık ama ovulasyon erken 7 aralığa geliyor 14. gün...

Yumurta catladiktan 10 gun sonra gebelik testi pozitif sonuc verir silik bile olsa

Günaydın kızlar ve bu haftayı da devirdik:)

canım sen yınede tedbiri elden bırakma yanına biri gelsin ne raporu canım sen çalışıyormusun :28:
allah kolaylık versin :34:

ay ay maşallah :nazar: ikinizede canım benım evet süper olacak benım cok yakın bır arkadaşım var 19 yıllık arkadaşım oda bır ıkı haftaya doğum yapacak oğluşumuz geliyor :52: 2nci ayyy doğsada sevsek :16::9:
kuzucum prensesımle senı kocaman öptüm :38::38:

Ay ne güzel zaman azalınca daha bir geriliyorsun :) Allah bir nefeste kurtarsın canım arkadaşını.

Sen nasılsın kuzucum keyfin nasıl?
Biz iyiyiz bi sıkıntımız yok çok şükür.Yarın sınavım var :( umarım geçerim.
Bizde seni kocamaannn öpüyoruzz:38::38::38:

canım sen yınede tedbiri elden bırakma yanına biri gelsin ne raporu canım sen çalışıyormusun :28:
allah kolaylık versin :34:
QUOTE]

yarın annem ve kardeşim gelecek, yerleşme işini onlara yaptırcam valla :)
evet canım çalışıyorum tabi, aksi gibi işler de yoğun, departmanda 2 kişi eksik, oyüzden yıllık iznim olmasına rağmen izin kullandırmadılar, bende rapor alıcam doktordan :1:
hiç düşünceli değiller bu patronlar, sinir oluyorum.

bencede al canım valla bende öyle yapıyorum bızım burasıda keyfı vermıyor al 15 gün dinlen boşver senın sağlığın bebeğinin sağlığı herşeyden önemlı :34:
güle güle otur yenı evınde darısı başımıza :9:

Günaydın kızlar ve bu haftayı da devirdik:)

Ay ne güzel zaman azalınca daha bir geriliyorsun :) Allah bir nefeste kurtarsın canım arkadaşını.

Sen nasılsın kuzucum keyfin nasıl?
Biz iyiyiz bi sıkıntımız yok çok şükür.Yarın sınavım var :( umarım geçerim.
Bizde seni kocamaannn öpüyoruzz:38::38::38:

kuzucum bebeğim günaydın hem sana hem prensesım afraya :38::38::nazar:
valla evet canım geceleri uyuyamırum dıyor ağrılarıda başlayış sanırım cok sabırsız hemen gelmek ıstıyor yaramaz :9:
evet senınde az kaldı kuzucum sende şimdi geriliyorsun ama doğunca hepsı bıtecek inş. ben iyiyim dün sinemaya gittik cok güzeldi alacakanlık son bölümü :34:
yemek yedik eve geçtik ben hemen uyudum ve cuma en sevdiğim gün bılıyorsun kuzucum :16:
sen zaten ıyı calıştın bu sınava ben emınım ıyı puanla geleceksın canım benım rabbım senınle olsun zihin açıklığı ve başarılar dilerim meleğim :38::38:

günadın kızlar okula gitmeden bakayım dedim hemencik.
Suaycım ben sinemaya gitmeyeli epey oldu sanırım en son kızımla gitmiştik buz devrine ipeği bırakacak kimsemiz yok burda ondan eşimle başbaşa pek biryere gidemiyoruz .

Belfü ne sınavın var ki ?zihin açıklığı dilerim başarılar koca göbüşünle nasıl oturucan sıralarda :1:
bu arada size bir şey söyleyim 2 haftadır araba kullanabiliyorum atıyorum kızımı arkaya ohhhhh gidiyorum işe.eşim yanımda yokken daha rahatım yanlız beni strese sokamıyor :1:

Suaycım ben sinemaya gitmeyeli epey oldu sanırım en son kızımla gitmiştik buz devrine ipeği bırakacak kimsemiz yok burda ondan eşimle başbaşa pek biryere gidemiyoruz .

Belfü ne sınavın var ki ?zihin açıklığı dilerim başarılar koca göbüşünle nasıl oturucan sıralarda :1:
bu arada size bir şey söyleyim 2 haftadır araba kullanabiliyorum atıyorum kızımı arkaya ohhhhh gidiyorum işe.eşim yanımda yokken daha rahatım yanlız beni strese sokamıyor :1:

Bnm esimde arabayi kullanmamdan sikayetci asla bnm kullandigim arabaya bindurmem onu
Cok karisir yok vitesi erken aldin yok debriyaja cok bastin vs
Ben cocuklarla yanliz cok gezerim annemlere bild gideriz 1 saatlik yolu
Cok sukur nerdeyse 10 senelik ehliyetim var iki sefer radara girdim cok sukur kazamda yok Allahima sukur
Kocalara ne etsek gecemeyiz:20:

canoımmmm napıyorsunnn.diğer topicte yazmışssın bana bende sana yazdım ama görmedin sanırım.
napıyorsun bakalım nasıl gidiyor çalışmalar.
benım kociş gitti gene :(((

Gormedim diger topikte kusura bakma cnm
Valla dr bir adet bekle dedi yarin adet olmam lazim
Ama ben korunmasiz iliski yasadim fakat ole yatmadim yumurtlama gunlerimdeydi fakat
Olursa olur olmasa bidahaki ay insAllah
Eee senin calismalar ne alemde Allah kavustursun

Belfum kazanirsin insAllah sinavi

Suayim senide iyi gordum cnm gelecek gunler icin enerjine ihtiyac var bunu unutma guzelim
Iklim den nasilsin masAllah yoluda yariladin kuzum

bencede al canım valla bende öyle yapıyorum bızım burasıda keyfı vermıyor al 15 gün dinlen boşver senın sağlığın bebeğinin sağlığı herşeyden önemlı :34:
güle güle otur yenı evınde darısı başımıza :9:

kuzucum bebeğim günaydın hem sana hem prensesım afraya :38::38::nazar:
valla evet canım geceleri uyuyamırum dıyor ağrılarıda başlayış sanırım cok sabırsız hemen gelmek ıstıyor yaramaz :9:
evet senınde az kaldı kuzucum sende şimdi geriliyorsun ama doğunca hepsı bıtecek inş. ben iyiyim dün sinemaya gittik cok güzeldi alacakanlık son bölümü :34:
yemek yedik eve geçtik ben hemen uyudum ve cuma en sevdiğim gün bılıyorsun kuzucum :16:
sen zaten ıyı calıştın bu sınava ben emınım ıyı puanla geleceksın canım benım rabbım senınle olsun zihin açıklığı ve başarılar dilerim meleğim :38::38:

Son zamanlar dayanılmaz oluyormuş kuzum zaten:( Uyuyamıyormuşsun ve ağırlık çok yoruyormuş.Bakalım bizim afracık ne zaman gelecek :) Haftaya kontrolümüz var 32.haftamız.Sonra 2haftada bir gideceğiz sanırım.Bu hafta kıyafetlerini yıkayacağım sonra da çanta hazırlığı :) Anasına çekmezse sıkıntı yok :) Ben 8aylığım.
Sınava çalıştım ama bakalım hayırlısı artık:)

Ohh gezmekte iyi gelmiş kuzuma:) Haftasonu da güzelce dinlen canımcım.

Fatmacım çok sağol. Smmm bitirme sınavı canım:) Valla bilmiyorum göbekle ne yapıcam belki acırlar da yardım ederler :)))

ayy ne güzel eşim banada ehliyet al dıyor ama bızım araba yok aslına bakılırsa gereklı bencede :9:
ya canım ne güzel rahatlık bence gez toz kızınla bende koçişle gitmedim canım küçük görümcemle gittim koçiş evde yatıyo ameliyat olduğu ıçın bende önce ev almayı düşünüyorum sonra araba kısmet tabı hocam sana ıyı dersler :34::54:

Ama ben korunmasiz iliski yasadim fakat ole yatmadim yumurtlama gunlerimdeydi fakat

Suayim senide iyi gordum cnm gelecek gunler icin enerjine ihtiyac var bunu unutma guzelim

canım sağol evet zaten bır kez adet olduktan sonra korunmayı bırakacağım :34: sonuçta kürtaj eskı yöntemle yapılmıyor artık vakumla alınıyor ayrıca daha öncekı düşüğümdede 1 ay korundum bıraktım sende başla artık çalışmaya :9::9::4:

Son zamanlar dayanılmaz oluyormuş kuzum zaten:( Uyuyamıyormuşsun ve ağırlık çok yoruyormuş.Bakalım bizim afracık ne zaman gelecek :) Haftaya kontrolümüz var 32.haftamız.Sonra 2haftada bir gideceğiz sanırım.Bu hafta kıyafetlerini yıkayacağım sonra da çanta hazırlığı :) Anasına çekmezse sıkıntı yok :) Ben 8aylığım.
Sınava çalıştım ama bakalım hayırlısı artık:)

Ohh gezmekte iyi gelmiş kuzuma:) Haftasonu da güzelce dinlen canımcım.

Fatmacım çok sağol. Smmm bitirme sınavı canım:) Valla bilmiyorum göbekle ne yapıcam belki acırlar da yardım ederler :)))

kuzucum valla hiç bellı olmaz çantanı hazırlamakta geç bıle kalmışsın canım elını çabuk tut 35 haftada başlıyorlar cıkmaya :9::9: sabırsızlar zaten afrada sabırsız annesı gibi demekkı annesıne bak kızını al dememişler bosuna :nazar::nazar::9::9:
canım mali müşavirlik sınavı değil mi bu sınav ayyy ne güzel onları yıka mınıcık utulemesı cok zevklı olacak neyse senın kız kardeşinde gelir beraber yaparsınız :34:

ayy ne güzel eşim banada ehliyet al dıyor ama bızım araba yok aslına bakılırsa gereklı bencede :9:
ya canım ne güzel rahatlık bence gez toz kızınla bende koçişle gitmedim canım küçük görümcemle gittim koçiş evde yatıyo ameliyat olduğu ıçın bende önce ev almayı düşünüyorum sonra araba kısmet tabı hocam sana ıyı dersler :34::54:

canım sağol evet zaten bır kez adet olduktan sonra korunmayı bırakacağım :34: sonuçta kürtaj eskı yöntemle yapılmıyor artık vakumla alınıyor ayrıca daha öncekı düşüğümdede 1 ay korundum bıraktım sende başla artık çalışmaya :9::9::4:

kuzucum valla hiç bellı olmaz çantanı hazırlamakta geç bıle kalmışsın canım elını çabuk tut 35 haftada başlıyorlar cıkmaya :9::9: sabırsızlar zaten afrada sabırsız annesı gibi demekkı annesıne bak kızını al dememişler bosuna :nazar::nazar::9::9:
canım mali müşavirlik sınavı değil mi bu sınav ayyy ne güzel onları yıka mınıcık utulemesı cok zevklı olacak neyse senın kız kardeşinde gelir beraber yaparsınız :34:

Sınav sonrası bir güzel temizlik ve sonrası yıkama başlıyor :) Emre ütüleyecek zaten :) Etiketleri kesmek ve yıkamak benim işim.Bana da 37-38 gibi gelir gibi geliyor ama bakalım.Sağlıklı olsun gelişimini tamamlasın da afracık.
Evet canım malimüşavirlik sınavı.Bu sınavı verirsem resmen müşavir oluyorum :) İnşallah yapıcaz bakalım.

Gurbetim canım nasılsın?
Ne zaman çalışmalar başlıyor

Bu ay biraktim korunmayi ben bi dr bir adet bekle
Digeri iki adet bekle
Bnde iyi hissettigim icin bu ay korunmadim ha ole yatmadim iliskiden sonra tutarmi bilmem
Olursa onumuzdeki ay hamis kalirsam 6 eylul kizimin dogum gunune dek geliyor bakalim
Kismet

Suaycim ole yaa cnm sen baslarsin calismaya cnm bnm goreceksin testlerde temiz cikacak sebeb iste hersey
Sebebsiz birsey yok cnm yeterki sagsalim kavusalim

kısmet canım olmassada öbür ay sağlam çalışırsınız canım benım.
biz gecen ay ilk kez denedık olmadı .artık eşim gelince başlıcaz tam anlamıyla.o zaman ovulasyon testide yapıcam

Arkadaşlar benim adet döngüm 30 günde bir.Adete 7-8 gün var.Bu sabah ve akşama doğru uzayan, yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi.Sizce enfeksiyon kaynaklı mı yoksa başka bir şey mi?

Sınav sonrası bir güzel temizlik ve sonrası yıkama başlıyor :) Emre ütüleyecek zaten :) Etiketleri kesmek ve yıkamak benim işim.Bana da 37-38 gibi gelir gibi geliyor ama bakalım.Sağlıklı olsun gelişimini tamamlasın da afracık.
Evet canım malimüşavirlik sınavı.Bu sınavı verirsem resmen müşavir oluyorum :) İnşallah yapıcaz bakalım.

oh oh emınım emre daha güzel yapar nede olsa kızının cicileri ayy :nazar::nazar: size kolay gelsın kuzucum sana dua edeceğim sınavın için gece yatmadanda ederim allahım zıhın acıklığı versın meleğim dıkkat edin kendınıze :16::38::38:
tabı kuzum sağlıkla zamanında gelsın kuzucum sen onunla konuş kızım hemen gelme deee o annesını üzmeden gelir canım benım senden de süper malimüşavir olur :34:
kuzucum ıyı tatıller ben kaçıyorum senı ve prensesımı kocaman öpüyorum ve sızı seviyorum l kıss you :54:

Bu ay biraktim korunmayi ben bi dr bir adet bekle
Digeri iki adet bekle
Bnde iyi hissettigim icin bu ay korunmadim ha ole yatmadim iliskiden sonra tutarmi bilmem
Olursa onumuzdeki ay hamis kalirsam 6 eylul kizimin dogum gunune dek geliyor bakalim
Kismet

Suaycim ole yaa cnm sen baslarsin calismaya cnm bnm goreceksin testlerde temiz cikacak sebeb iste hersey
Sebebsiz birsey yok cnm yeterki sagsalim kavusalim

inş. gurbetcım rabbım sağlıklı evlatlar nasıp etsın bır daha böyle acı yaşatmasın :34:

Arkadaşlar benim adet döngüm 30 günde bir.Adete 7-8 gün var.Bu sabah ve akşama doğru uzayan, yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi.Sizce enfeksiyon kaynaklı mı yoksa başka bir şey mi?

Idrar yaparken yanma kasinma yada pis koku iltihap habercisidir
Yada ikinci kez yumurtluyon

Back