• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlarr bır sorum daha olacakk dun ve ertesı gun yaptıgım testler silik cıktı ve ıkı gundur ılişki olmamıstı, testlerı aksam altıda yapıoyrum hep aynı saatte, bu sabah ilişki oldu ve ben akşam testi yaptıgımda koyu çizgi cıkarsa , akşam ilişki olması sperm kalitesini düşürür degilmi? sizce test bugun akşam koyu cıkarsa nezman ilişki olmalı? tabı test koyu cıkarsaa

Merhaba kızlarr:38::38:

canım benım kuzucum günaydın:38: ya bızım kızlar nerede artık gelmıyorlar mı:28:
evet evte atlatacağız herşeyı kuzucum genetiğe 20 kasınmda gittim pıhtılaşma için kan aldılar sonuçları 15 sonra cıkacak patolojı sonucumda 7 aralıkta cıkacak ben 10 aralıkta dr. gideceğim hem tüm sonuçlarımı gösteririrm :34:

Suayım canım tünaydın.Bakalım doktor neler diyecek 10 Aralıkta güzel haberler getirirsin inşallah bize kuzumm:38::38:

günaydın kızlar....

Tünaydın fatmacım:38:

kızlarr bır sorum daha olacakk dun ve ertesı gun yaptıgım testler silik cıktı ve ıkı gundur ılişki olmamıstı, testlerı aksam altıda yapıoyrum hep aynı saatte, bu sabah ilişki oldu ve ben akşam testi yaptıgımda koyu çizgi cıkarsa , akşam ilişki olması sperm kalitesini düşürür degilmi? sizce test bugun akşam koyu cıkarsa nezman ilişki olmalı? tabı test koyu cıkarsaa

Kizim iliskiden korkma bn iki gun ust uste
gunde iki kez olmak uzere iliski yasamistim
hamile kalmistim

Arkadaslar Adet günüme tam 1 hafta kaldi ,simdi gebelik ve adet belirtileri birbirine cok benzediginden ayirt edemiyorum sadece bu ay garip olan yumurtlama testinde positivi gördükten sonra idrar rengimin degismesi ve hala kesilmeyen bel agrim,ve dünden beridir sag kasigimda yanmami desem batmami desem anlayamadim,kendimi kesinlikle umutlandirmakta istemiyorum cünkü hayal kirikligi yasamak istemiyorum o yüzden sürekli kendi kendime telkinde bulunuyorum.Buradaki arkadaslarima sorum bu belirtiler hamilek olabilirmi yoksa benmi abartiyorum,ha birde cok halsizim ve uykum var ama onuda kis aylarinin soguklarin baslamasin bagliyorum...?????

Iddrarin acikca kasikta agrilar varsa hamile olabulun cnm
Hadi bakalim

merhaba kızlar,
hepiniz iyisinizdir inşallah.

çok giremiyorum artık, şöyle bir geçmişi okuyup çıkıyorum.

hem işler yoğun hem de ev taşıyoruz, bir haftadır toplanmaktan canım çıktı, birde yerleşme faslı var.
inş. bebeğime birşey olmaz bu yorgunlukta, aklım hep onda :(

günaydın kızlar....

fatmacım canım nasılsın nerelerdesin yaaa özlettin kendını :34:

Merhaba kızlarr:38::38:

Suayım canım tünaydın.Bakalım doktor neler diyecek 10 Aralıkta güzel haberler getirirsin inşallah bize kuzumm:38::38:

Tünaydın fatmacım:38:

ya meleğim artık kımse topiğe girmıyor ben cok üzülüyorum bak sen ancak öğlen gırebılıyorsun evet 10 aralığı sabırsızlıkla beklıyorum valla benımkını tutamıyorum :17:
ama ben 3 ay düşünmüyorum gebelık annem korunma dedı dıye bızımkı hiç oralı olmuyor korunmaya nıyetı yok sanırım ben kendımı korucam en azından 1yada 2 kez adet olayım :34:

merhaba kızlar,
hepiniz iyisinizdir inşallah.

çok giremiyorum artık, şöyle bir geçmişi okuyup çıkıyorum.

hem işler yoğun hem de ev taşıyoruz, bir haftadır toplanmaktan canım çıktı, birde yerleşme faslı var.
inş. bebeğime birşey olmaz bu yorgunlukta, aklım hep onda :(

canım benım dıkkat et kendıne allah kolaylık versın ama yardım edecek bırılerı gelsın canım sen sakın iş yapıp kendını zorlama:20: sonra üzülmenı ıstemem lütfen dikkat et allaha emanet olun canım yakın olsaydın ben sana yardıma gelirdim :34:

cnm sabahları işlerimi anca yetiştiriyorum yemekdi temizlikdi öğleden sonrada okuldayız akşamda siz olmuyorsunuz zaten.ben herşeyi bıraktım ovulasyon testide yapmıyorum folik asiti de içmiyorum.bakalım regli olunca gideceğim dr.a hormonlarda varmı sıkıntı bakacak

kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım bugün iş cıkışı sinemaya gideceğiz küçük görümceyle koçişin yanındada kardeşim kalacak :16:
ayyy bıraz stres atalım demi yanı yarın cuma ve tatıl başlıyor ama 2 gün olsun bunada şükür :27:

cnm sabahları işlerimi anca yetiştiriyorum yemekdi temizlikdi öğleden sonrada okuldayız akşamda siz olmuyorsunuz zaten.ben herşeyi bıraktım ovulasyon testide yapmıyorum folik asiti de içmiyorum.bakalım regli olunca gideceğim dr.a hormonlarda varmı sıkıntı bakacak

canım benım günaydın haklısın tabı sende bende sabah işe geliyorum akşam 6:30 cıkıyorum işte siteye girip sizleri göremeyınce sıkılıyorum eskıden ne yazışırdık ama :50:
allah kolaylık versin canım iyi yapmışsın ummadığın anda gelir bebişin inş. bende 10 aralıkta dr. gideceğim patolojı sonuçlarımı ve genetik sonuçlarımı alacağım

Son düzenleme:
canım benım dıkkat et kendıne allah kolaylık versın ama yardım edecek bırılerı gelsın canım sen sakın iş yapıp kendını zorlama:20: sonra üzülmenı ıstemem lütfen dikkat et allaha emanet olun canım yakın olsaydın ben sana yardıma gelirdim :34:

canım çok saol düşünmen yeter, gelmiş kadar oldun
eşimle birlikte dinlene dinlene yapıyoruz, daha karnım çok büyümedi, oyüzden rahat sayılırım ama korkuıyorum işte.
haftasonu rapor almak için doktora gideceğim, o zaman görücem kızımı.

Kızlar günaydınn:38::38:
Haftayı bitiriyoruz nihayet :)
Suayım bu aralar sabahları hep bir iş çıkıyor.Bu sabah kan sonucunu aldım yeni geldim tatlım.Bi sıkıntımız yok çok şükür.
Sinemaya gitme fikri şahane yapmak gerek iyi geliyor canım.:38:

İklemim canım taşınma telaşında fazla yorma kendini canım.:38:

Fatmacım kafa rahat olunca ihtimaller daha yüksektir.İnşallah güzel haberler verirsin canım bize:38:

canım çok saol düşünmen yeter, gelmiş kadar oldun
eşimle birlikte dinlene dinlene yapıyoruz, daha karnım çok büyümedi, oyüzden rahat sayılırım ama korkuıyorum işte.
haftasonu rapor almak için doktora gideceğim, o zaman görücem kızımı.

canım sen yınede tedbiri elden bırakma yanına biri gelsin ne raporu canım sen çalışıyormusun :28:
allah kolaylık versin :34:
Kızlar günaydınn:38::38:
Haftayı bitiriyoruz nihayet :)
Suayım bu aralar sabahları hep bir iş çıkıyor.Bu sabah kan sonucunu aldım yeni geldim tatlım.Bi sıkıntımız yok çok şükür.
Sinemaya gitme fikri şahane yapmak gerek iyi geliyor canım.:38:

İklemim canım taşınma telaşında fazla yorma kendini canım.:38:

Fatmacım kafa rahat olunca ihtimaller daha yüksektir.İnşallah güzel haberler verirsin canım bize:38:

ay ay maşallah :nazar: ikinizede canım benım evet süper olacak benım cok yakın bır arkadaşım var 19 yıllık arkadaşım oda bır ıkı haftaya doğum yapacak oğluşumuz geliyor :52: 2nci ayyy doğsada sevsek :16::9:
kuzucum prensesımle senı kocaman öptüm :38::38:

canım sen yınede tedbiri elden bırakma yanına biri gelsin ne raporu canım sen çalışıyormusun :28:
allah kolaylık versin :34:
QUOTE]

yarın annem ve kardeşim gelecek, yerleşme işini onlara yaptırcam valla :)
evet canım çalışıyorum tabi, aksi gibi işler de yoğun, departmanda 2 kişi eksik, oyüzden yıllık iznim olmasına rağmen izin kullandırmadılar, bende rapor alıcam doktordan :1:
hiç düşünceli değiller bu patronlar, sinir oluyorum.

merhaba kızlar bişi sorucam test için bat gününü mü beklesem yoksa ovulasyonun sonraki 14. gün bi yapsam mı acaba? bat 11 aralık ama ovulasyon erken 7 aralığa geliyor 14. gün...

merhaba kızlar bişi sorucam test için bat gününü mü beklesem yoksa ovulasyonun sonraki 14. gün bi yapsam mı acaba? bat 11 aralık ama ovulasyon erken 7 aralığa geliyor 14. gün...

kevok kandan adete 5-6 gün kala çıkar diyorlar.Çok acele etme bence.Benim BAT da 8-10 Aralık.İdrar için de adeti bekleyin diyorlar.Bence adet gecikmesi olmadan test yapma.Beklemek çok zor, biliyorum.Bakalım zaman nasıl geçecek :)

kevok kandan adete 5-6 gün kala çıkar diyorlar.Çok acele etme bence.Benim BAT da 8-10 Aralık.İdrar için de adeti bekleyin diyorlar.Bence adet gecikmesi olmadan test yapma.Beklemek çok zor, biliyorum.Bakalım zaman nasıl geçecek :)

tatlım benim bat a daha 13 gün var ovulasyon testinde geçen perşembe yani 22 kasımda çift çizgiyi gördüm 23 de test çizgisi daha kalındı 24 de silikleşti yani çatladı yumurta teste göre bata 13 gün olmasına rağmen dün geceden beri göğüslerimde dolgunluk uclarında hassasiyet var dokunulmaycak kadar değil alam dokununca hafif acı var ve akıntım fazla su gibi beyaz renkte... bu normal değil bu kadar akıntım olmazdı ve göğüslerim en fazla adetime 1 hafta kala hassaslaşırdı bunlar şüphelendiriyor bi de adetime yakın ilişkiye girince ilişki sonrası olan adet ağrısı gibi olan bi ağrım olurdu o da şimdiden başladı dün geceki ilişkiden sonra oldu mesela...

kızlar ovulasyon testı ıcın bana yardımcı olabılır mısınız

bır kez kullandım ama unuttum. marka ve kullanım ıcın bılgı paylasır mısınız lutfen ??????

kızlar ovulasyon testı ıcın bana yardımcı olabılır mısınız

bır kez kullandım ama unuttum. marka ve kullanım ıcın bılgı paylasır mısınız lutfen ??????

canım ben laboquick kullanıyorum sabah 10 akşam 8 arası yapılmalı yazıyor ben 7 gibi yapıyorum saat 3 den sonra da sıvı almamaya çalışıyorum yani yapmadan bi 4 saat öncesinden sıvı alımını azaltıyorum

Back