- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Adete 3 gün kaldı..Ne hamilelik ne de adet belirtisi var :))
günaydın tatlım hadi hayırlısı inş.hamişsindir
kızlar bu ovulasyon testini kaç kere kullanabiliyoruz hergün ölçtüm filan diyenler var ben konuya çok yabancıyım yardım lütfen.gülen surat filan diyorsunuz bu test hangisi nerden alabiliriz fiyatı ne kadardır ? çok soru sordum ama topice bakınca kk uzman olmuş bu konuda onu gördüm banada bi el atın
canım çok sağol ben küçük yerdeyim hemen netten bi araştırayım.Birden fazla test alıp günde 1 kere yapıyorsun..Gülen yüz testi ise ovulasyon olduğu gün gülen yüz simgesi gösteriyor..Clear Blue marka...100 küsur milyon civarı...
canım çok sağol ben küçük yerdeyim hemen netten bi araştırayım.
Ben de netten ısmarlamıştım canım...
kızlar bu ovulasyon testini kaç kere kullanabiliyoruz hergün ölçtüm filan diyenler var ben konuya çok yabancıyım yardım lütfen.gülen surat filan diyorsunuz bu test hangisi nerden alabiliriz fiyatı ne kadardır ? çok soru sordum ama topice bakınca kk uzman olmuş bu konuda onu gördüm banada bi el atın
pek umutlu değilim ama hayırlısı canım :)
Merhabalar. Benim de adetimin 6. günü. Genelde 28 günde bir adet oluyorum. Bu ay core test ovulasyon testi aldım. Bu testi kullanan oldu mu? Güvenilir mi? 11. günden itibaren testi kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Adete 3 gün kaldı..Ne hamilelik ne de adet belirtisi var :))
benimde 1-2 günvar.pek belirti yok sadece belim ağrıyo.
3gündür ateşimi ölçüyorum 37 derece.düşmezse böyle giderse mi hamile olunuyo acaba beni bilgilendirirmisiniz hatunlar.
bu arada 8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn
Kızlarrr merhaba nasılsınızzzz ?????
Uzun zamandır yazamıyordum ama sürekli takip ediyordum sizleri nasılsınız ??? Ben aynı çalışmalara devam ediyoruz mart 16 adet tarihim onu bekliyorum ama bu ayda olmadı die içime bir his doğuyor ya hayırlısı bakalım yavaş yavaş artık bizim nazlı bebişler yola çıksada bzimde tablomuz dahada hareketlense dimiiiiiii
hayır canım bu ay hiç birşey kuallanmadım ama geçen ay laboquıck kullanmıştım ve adetin 12. - 13. günü koyu çizgiler görmüştüm ama sonuç negatif oldu bende bu ay hiç birşey kullanmayıp kendimi kasmıyayım dedim bakalım hayırlısı sen kullanıyormusun ????
Kizlar ben bugun ilk def yaptim. Bu sonuc ovulasyon yaklasiyor mu demek oluyor?
Eki Görüntüle 363509