ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Merhabalar. Benim de adetimin 6. günü. Genelde 28 günde bir adet oluyorum. Bu ay core test ovulasyon testi aldım. Bu testi kullanan oldu mu? Güvenilir mi? 11. günden itibaren testi kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

kızlar bu ovulasyon testini kaç kere kullanabiliyoruz hergün ölçtüm filan diyenler var ben konuya çok yabancıyım yardım lütfen.gülen surat filan diyorsunuz bu test hangisi nerden alabiliriz fiyatı ne kadardır ? çok soru sordum ama topice bakınca kk uzman olmuş bu konuda onu gördüm banada bi el atın

Birden fazla test alıp günde 1 kere yapıyorsun..Gülen yüz testi ise ovulasyon olduğu gün gülen yüz simgesi gösteriyor..Clear Blue marka...100 küsur milyon civarı...

tatlım ben gülen yüzü tavsiye etmem bende ondan alacaktım hem pahalı hemde gereksiz ben on kutu laboquick ovülasyon testi aldım gittigididiyordan çok iyi ayrıca ben orda erken gebelik testi ve ateç ölçme aleti bıde preeseed hamılelık jeli aldım

Merhabalar. Benim de adetimin 6. günü. Genelde 28 günde bir adet oluyorum. Bu ay core test ovulasyon testi aldım. Bu testi kullanan oldu mu? Güvenilir mi? 11. günden itibaren testi kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

hamilelik yolunda başarılar dilerimm

Adete 3 gün kaldı..Ne hamilelik ne de adet belirtisi var :))

benimde 1-2 günvar.pek belirti yok sadece belim ağrıyo.
3gündür ateşimi ölçüyorum 37 derece.düşmezse böyle giderse mi hamile olunuyo acaba beni bilgilendirirmisiniz hatunlar.
bu arada 8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn

tatlım adetinden birgün önce düşmezse eğer hamilesin inş.

canım benım inşallah olur pozitif düşünnnn :))
bende uzun zamandır giremiyorum neler yapıyorsunuz .gurbet guzeli gene regli olmussun neden olmuş gittin mi dr.
inşallah guzel haberlerinizi alırım.yeni anne adaylarımız katılmış hepimiz bebişlerimize sağlıklarıyla kavuşuruz inşallah.

bende bu ay kullandım ovülasyon testi bir de bal baden falan ama bugün regl günümdü bekliyorum bakalım belirtiler var olucam ama psikolojik işte gecikiyor bazen...

ben 03 mart regil oldum yine hüsran benm. geçen jinekoloğa gittk benm kisti umursamadı elle muayene etti iyice basırtırdı falan hiç acı veya başka etkisi yok dedi bu önmli değil dedi ama eşimn sperm harektsizliği çıktı şimdi havuç suyu içecek öyle bişey okumuştum ibrahim saraçoğlu sitesinde.inşallah işe yarar birde annem Türkyeden padişah macunu yaptırıp göndercek bklm artık ne olcak.ateş de ölçtüm ovu testide yaptım ama sorun tek ben değilmişim rabbim nasip ederse olur bende acayip bıraktım bu ay kendimi içimden ne test yapmak nede ateş ölçmek gelmiyo artık hayırlısı ilk önce eşimn tedavi kısmı var çünkü.inşAllah herşey iyi olur hakkımıza hepimizin
yeni bat 04 nisan gurbet güzel canım kisti kafaya takma inanki bi kere sanada söylemiştim bende de ilşkiden sonra bi damla kan gelmişti ilk ve son kez kaldı bidahada olmaz inşallh bence "biz vucüdumuza şu şekilde ol diye komut veriyoruz oda emirleri uyguluyo sonra belirti diyoruz herşeye" görüşmek üzre

Son düzenleme:
arkadşlar bana yardım edin ben bir kaç ay önce denedim ama birşey anlamadım tekrar denemek istiyorum şöyle oldu aynı koyulukta değilse bile çok silikte değildi ve hep böyle cıktı anlamadım acaba kurallaramı uymadım hani 4 saat idrar tutulacak yapmadım birşey yenilmicek onuda yapmadım acacba etkiledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…