ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

gurbet güzeli, adetim bugün bitiyor.Yarın başlamam isabet olur değil mi? Belki erken yumurtluyorumdur.Günü kaçırmayayım.İnşallah bu sefer olur.

Bnmde adetin 8. Gunu bitti sayilir yarin drum var
Dusukten sonra ikinci adeti oldum insAllah yarinda dr guzel seyler solerr
Bende baslarim. Calismaya
Pazar gunu mesela yumurtlama gunum 14. Gun baslasam kacirmis olurum yumurtlamayi
Ovu testi ile beraber akintilarida kontrol et
Isabet olur kolay gelsin ilk sayfada nasil kullanacahina dair yazi var orayada
Goz arabilirsin cnm

Allah razı olsun.Yardımların için çok teşekkür ederim.İnşallah doktor güzel haberler verir.Belki birlikte hamile kalırız :)

kızlar bende bu ay ovi testı denemek ıstıyorum son 3 ay kı adet tarıhlerım 20 eylul 17 ekım en son 13 kasım kızlar hesaplaayablr mısınz birde ne zaman ovi testı baslamalıyım.

kızlar bende bu ay ovi testı denemek ıstıyorum son 3 ay kı adet tarıhlerım 20 eylul 17 ekım en son 13 kasım kızlar hesaplaayablr mısınz birde ne zaman ovi testı baslamalıyım.

cnm 28gunde bir olmuşşsun son 2 aydır normal şartlarda 14.gun yumurtlaman gerek ama tabi herkese göre değişir.
sana tavsiyem ortalama yumurtlama tarihini öğrenmen için ılk ay regliden snra başlaman.ama akıntımdan anlıyorum dersen 12.gun başlayabılırsın.inşallah ilk aydan uğurlu gelir olur.

Kızlar ovu testleri ile ilgili diğer başlığa da yazdım ama cevap alamadım. 35 günde bir adet oluyorum. Ama ilk defa ovulasyon testi kullandığımdan adet biter bitmez başladım yapmaya. Düne kadar hep silik çizgiydi. Normalde bu pazar yumurtlamam lazım. Dün çizgi koyulaşmaya başladı. Bu alttakiler daha tam olmamış değil mi? Biraz silik yani.Eki Görüntüle 554181 Eki Görüntüle 554182

canim bence iliskiye basla sen gunasiri bugece olsun mesela iliski yarin cizgin daha koyulasmis olabilir bende ilk kezbuay denedim ovu testini aynen 17.gunde cizgi daha belirgin oldu ertesigun dahada koyulasti simdi de tamamen silindi cizgi gunasiri calis canim sen ins olur

canim sana bisey sorucam akintim bugun geldi yani testimin koyu ciktigi gun akintim yoktu akinti olduktan sonra iliski olmalimi acaba nedersin
j

Çok sağol canım. İnşallah isteyen herkesin olur.

bende ayni senin gibi dusuk yaptim sonra ikinci adetim gecti yumurtlamami bekledim zaten sadece iki gun korunmadim akintinin geldigi gundu. allaha sukur simdi hamileyim. doktorada kalmadan once gorunmemistim ama sunu soylemek istiyorum, akinti demek yumurtanin catladigini gosterir.

arkadaslar sizin msjlari okurken ovulasyon testlerini gordum aklima yasadigim bir olay geldi sizinle paylasmak istiyorum....
biz yurtdisinda yasiyoruz. ben 9 ay boyunca bebek icin calisiyodum olmuyodu. esime eczaneden hep test almasini soyledigim icin esimde eczaciya 5-6 tane ver demis kadinda ovulasyon testi vermis. ya esim anlatamamis, yada kadin anlamamis. esim getirdi bende yaptim. 3 gun ust uste denedim. ilk gun silikti. ikinci gun biraz daha iyi. ucuncu gun tam belirdi. bende dayanamayip esime anlattim. hamileyim dedim. esim cooooooook sevinip bana sarilmisti. adetimede on iki gun vardi. tam adet tarihimde tekrar yaptim. tek cizgi cikinca sok olmustum. internetten ceviri yapip bakinca anladim ki yumurtlama gunu yapiliyomus cok uzulmustum ama allaha sukur simdi hamileyim darisi sizin basiniza insallah sizde artik aralikta hamile kalan anneler konusunda yer alirsiniz..

cnm tesekkur ederım inş olur bakalım artık

Cnm degerlendir bu gunleri yarin iyice koyulasir testin
canim sana bisey sorucam akintim bugun geldi yani testimin koyu ciktigi gun akintim yoktu akinti olduktan sonra iliski olmalimi acaba nedersin
j
cnm hani ovu olacagi zaman islak islak olursun ya adet olmus gibi o zaman iliskilerkn gerceklesmesi lazim
O islaklik spermlerin daha kolay yumurtaya ulasmasini sagliyor o nedenle iliski hergun olsun yada gun asiri ve sabahlari olmasina dikkat edin spermler daha canli olur:))

Cnm yaa ne uzulmusunuzdur eskiden ben bilmezdim salardik cayira o kadar bilgisayarlar cikali dr olduk:)))

Kizlar ben yurtdisindayim Clear Blue ovulasyon testi aldim TR'de de varmis bu testten ama malesef buranin 3 kati fiyatina 1 kutuda 7tane oluyor 1 tane de gebelik testi var yani 7+1 diye satiliyor. Benimkisi cizgi ile belli olanlardandi bunu aldigima basta cok pisman oldum cunku silikmiydi tammiydi diye karar verene kadar strese girdim bu yuzden siz siz olun KESINLIKLE bu markanin gulen yuz ifadesi olanini alin, negatifse bos halka cikiyor pozitifse gulen bir surat sekli cikiyor. En azindan var yada yok emin oluyorsunuz.Ben hergun 1 tane kullaniyordum, bu markaninkini sabha ilk idrarla yapmaniza gerek yok yanliz hergun ayni saatte yapicaksiniz ve aksam 8den sonra yapilmasi tavsiye edilmiyor ben hergun oglen 12de kullandim. 2. cizgi silik ciksada o gun calisma yaptik, ertesi gunu 2.cizgi yine 1.cizgi kadar koyu degildi ama bir onceki gune nazaran dah belirgindi, o gunde esimle dersimize calistik hesaplarima gorede tam o gun yani 3 Kasim ovulasyon gunumdu ve bugun 15 Kasim yarin adet olmam gerekiyor ama olmuycam cunkuuuuuu hamileyiiiiiimmm :) 10gundur kasik ve karin sizisi hafif bas donmesi belirtilerinden emin olmakicin dunsabah test yaptim hamile yazisi cikinca cok mutlu oldum darisi butun arkadaslarimin basina insallah.

Gozun aydin cnm bnm bnde gulen yuzvar ve dogru sonuc veriyor
Bnmde pazar gunu yumurtlamam insAllah
10 ghnluk c perhizden sonra ne kadar verimli olur
Bilemem esim trden gelecek pazar gunu
Bnde yurt disindayim buradan aldim testi pahali
Trden almaya firsatim yok malesef

kızlar günaydın herkese,
Hayırlı cumalar.Bugün akşam ilk doktor randevum var,çok heyecanlıyım inş hayırlı haberlerle gelirim.İnşallah bebeğim iyidir inşallah

Gurbetgüzeli senin de randevun var bugün haberdar edelim birbirmizi olur mu canım?

ayy neguzel yaa cokseviniyorum boyle hbrler alinca tebrik ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…