• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.3 yıllık evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık anne olmayı çok istiyorum ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım bakalım bekliyorum...

inşallah hayırlı haberler alırsın bizleride sevindirirsin canım..

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.3 yıllık evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık anne olmayı çok istiyorum ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım bakalım bekliyorum...

elzem seninle aynı durumdayız :) Ben de bu ay dördüncü korunmasız aya başlayacağım ve ilk kez ovu. testi kullanacağım.Rabb'im hayırlısını versin.En kısa zamanda inşallah.

Allah razi olsun arkadasim, insallah bu ay seninde goz aydinligin olurda bize guzel mujdeler verirsin hayirlisiyla. Kaderi degistiren tek sey duadir duaya devam :)
Ben kendim ikizim, insallah mevlam oncelikle saglikli hayirli cennet anahtari evlatlar olsun tabi ama 1kiz 1 erkek ikiz versin diye cooook dua ediyorum, haftaya dr.a gidicem kactane kesecik gorucek cok merak ediyorum. veren comertlerin en comerti ben neden cimri isteyeyimki :)
ole be gulum ole duamdan baska Allhimdan baska siginacak limani^m yok ona ^guvenmessek kime guveniriz iman kuvveti versin guzel Allahim bir yil sonra dusukten hamiel kaldim yine kaybettim dr dediki bir adet daha bekle olacak olduktan sonra ha bir yil ha bir adet ne farkeder dimi Allhim gönlümu icimi biliyor ben ona yaslandim ona inandim ona guvendim

slm cnm hosgeldin hadi bakalim yarimci oluruz sanada cnmmm mujdeli haberi ver bakalim bize sabirsizlikla beklyioruzzz:56:

elzem seninle aynı durumdayız :) Ben de bu ay dördüncü korunmasız aya başlayacağım ve ilk kez ovu. testi kullanacağım.Rabb'im hayırlısını versin.En kısa zamanda inşallah.

öyle mi bu iş hiç kolay değilmiş 3 aydır bunu çok iyi anladım umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bu süreç çok zormuş maalesef...

bnm 4. ayda gelmisti
sanirim drumun tavsiyesine uymiycam
gecen sene dusuk yasadim bir yil sonra hamile kaldim
yine dustu hersey olacagina variyor malesef
olcaksa care yok simdide iki adet gordum
bakalim ne zaman kismet olacakkk

Son düzenleme:
ole be gulum ole duamdan baska Allhimdan baska siginacak limani^m yok ona ^guvenmessek kime guveniriz iman kuvveti versin guzel Allahim bir yil sonra dusukten hamiel kaldim yine kaybettim dr dediki bir adet daha bekle olacak olduktan sonra ha bir yil ha bir adet ne farkeder dimi Allhim gönlümu icimi biliyor ben ona yaslandim ona inandim ona guvendim

slm cnm hosgeldin hadi bakalim yarimci oluruz sanada cnmmm mujdeli haberi ver bakalim bize sabirsizlikla beklyioruzzz:56:

hoşbulduk şimdiden iyi geldiniz arkadaşlar ....inşallah ama bu ay ov.testinde 14. ve 15. günde pozitifi gördüm 14-15-16 ilişki oldu 16.gün negatife dönmüştü bende bıraktım ilişkiyi ve testi 19.gün merak ettim test yaptım yine pozitifti çok kafam karıştı o gün ilişki oldu ertesi 3 gün negatifti...3 gündür ilişki yok bıraktım sizce doğrumu yapmışım?

cnm ovı testı nı ılkdefa denıycem yardımcı olurmsn cnm ovı testıne ne zaman başlıyayım

hoşbulduk şimdiden iyi geldiniz arkadaşlar ....inşallah ama bu ay ov.testinde 14. ve 15. günde pozitifi gördüm 14-15-16 ilişki oldu 16.gün negatife dönmüştü bende bıraktım ilişkiyi ve testi 19.gün merak ettim test yaptım yine pozitifti çok kafam karıştı o gün ilişki oldu ertesi 3 gün negatifti...3 gündür ilişki yok bıraktım sizce doğrumu yapmışım?

kiz iliskiyi niye birakiyon sartlanmis gibi
yaaa sen relax takil hayatim
no panik no stres
siz zevkinizi yasayin
mecburireyetten yapmayin gorev gibi
ne demek istedim anlatabilmisimdir insallah
kafaya takinca bucurler nazlaniyor salarsan cayira mevlm kayira
o zaman geliyorlar isteeee:52:

no panik no stres
siz zevkinizi yasayin

cnm ovı testı nı ılkdefa denıycem yardımcı olurmsn cnm ovı testıne ne zaman başlıyayım

sabahlari yapaqrdim 9 da 3 saat su icmezdim cnm bnm hersabah ayni saaetteb yapa yapa ne yumurtluyom ogrendim akintilari falan kontrol ediyorum kasik agrilarini falan sende ole yap bakalim is yakalarsin yumurtlamayi ilk yapacagin icin ben adet bitimi diyorum cnm bnm 12. gun oluyor yumurtlama 10 gun adet suruyor siklusum zaten kisa 23 gun vucudunuda tanirsin boylelikle cnm kolay gelsinnnn

sabahlari yapaqrdim 9 da 3 saat su icmezdim cnm bnm hersabah ayni saaetteb yapa yapa ne yumurtluyom ogrendim akintilari falan kontrol ediyorum kasik agrilarini falan sende ole yap bakalim is yakalarsin yumurtlamayi ilk yapacagin icin ben adet bitimi diyorum cnm bnm 12. gun oluyor yumurtlama 10 gun adet suruyor siklusum zaten kisa 23 gun vucudunuda tanirsin boylelikle cnm kolay gelsinnnn

cnm saatı kendımız belırlıyoruz degılmı ben öğledn sonra yapsmda olur sanrm. cnm bnm adet döngumude hesaplayablrsmn ben hesapladm ama emın olamadım adet bıtımnde baslıyym degıl mı bnm adet 6-7 gün sürüyor. son 3 ay adet tarıhlerım 20 eylul-17 ekım-13 kasım.

cnm saatı kendımız belırlıyoruz degılmı ben öğledn sonra yapsmda olur sanrm. cnm bnm adet döngumude hesaplayablrsmn ben hesapladm ama emın olamadım adet bıtımnde baslıyym degıl mı bnm adet 6-7 gün sürüyor. son 3 ay adet tarıhlerım 20 eylul-17 ekım-13 kasım.

cnm 27 gunde bir oluyorsun
11.aralikta adet olaksin birdaha
22-27.kasim yumurtlama gunlerin
adet bittimi basla sen
degisebilir de illa 22-27 de olacak diye birsey yok guzelim
bide aksam 8 e kadar yapmis olman lazim cnm
kendin belirle saati bana o saat uygundu ole yaptim cnmmm

Son düzenleme:
no panik no stres
siz zevkinizi yasayin

doğru söylüyosun tatlım da adete 1 hafta kaldı yine de devam et mi diyosun?

Çok ama çok haklısın gurbet güzeli.İlk hamilelikte o kadar rahattık ki hemen olmuştu.Bunda hiç rahat değilim, bekliyorum hala :)

doğru söylüyosun tatlım da adete 1 hafta kaldı yine de devam et mi diyosun?
Tabi ya hic birsey yokmus gibi devam edin bu
Olay sizi gerer normal hayata devam edin gulum esinde sende sikilirsiniz yimurtlyma zamani heleki erkekler sikilir tefirgin olurlar
Çok ama çok haklısın gurbet güzeli.İlk hamilelikte o kadar rahattık ki hemen olmuştu.Bunda hiç rahat değilim, bekliyorum hala :)
Cnm ole yaa 4 ay kafaya taktim 4 . A in sonunda aklimdasa degildi hamis kalmistim
Bu seferde ole olacak ins takmiycam kafaya

cnm 27 gunde bir oluyorsun
11.aralikta adet olaksin birdaha
22-27.kasim yumurtlama gunlerin
adet bittimi basla sen
degisebilir de illa 22-27 de olacak diye birsey yok guzelim
bide aksam 8 e kadar yapmis olman lazim cnm
kendin belirle saati bana o saat uygundu ole yaptim cnmmm

tmm cnm sağol bakalım ıns tuttururz eşımde baska sehırde 27 sınde geleck anlasılan umutlanmıyaym cok fazla.

ayyy guzel arkadasim sevincimi paylastigin icin tesekkurederim, insallah en yakin zamanda bizde seni ve diger bekleyen arkadaslarimizi tebrik edecegiz :)

Ay tatlim bn de ikiz istiyorum bir kiz bir erkek
Ayyy ne gutel olurdu kizkardesim de ikiz vardi dayimda annemin teyzesinde
Esimin halasinda:))

selam kızlar,

doktordan çıktım annemlere geçtik ,yazamadım size.

doktor keseyi gördü,bebek yok daha.yukarda ufak bir bölme var dedi.ne anlama geliyor dedim bölme büyük olsa düşük ihtimali var deriz ama sendeki küçük,zaten düşecekse yapacak birşey yok dedi.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.şaşkınım.durumlar böyle.

selam kızlar,

doktordan çıktım annemlere geçtik ,yazamadım size.

doktor keseyi gördü,bebek yok daha.yukarda ufak bir bölme var dedi.ne anlama geliyor dedim bölme büyük olsa düşük ihtimali var deriz ama sendeki küçük,zaten düşecekse yapacak birşey yok dedi.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.şaşkınım.durumlar böyle.

canım üzülme güzel düşün güzel gelişsin herşey Rabbime emanet et yawrunu bol bol dua et o korusun sizi
drun açıklaması biraz tuhaf geldi bana yinede bir bildiği vardır bebeğin görülmesi için biraz erken gibi geldi bana bir hafta daha sabret kendine dikkat et ve yorma kendini bol bol uzat ayaklarını dinlen sen üzerine düşen tedbiri al takdiri Allah bırak dualarımla yanındayım inşallah haftaya kontrolde bebeğinide göreceksin..

Back