- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.441
günaydın kızlar
az kaldı doktor randevuma iki gün sonra gitcem umarım kalp atışlarını duyarım bebişimin 8 hafta oluyo varsa eğer kesin duyulur değilmi
canım benım cok sevındım tabı gözükür inş. annesi bende cumartesi gidiyorum 9 bitip 10 haftaya giriyoruzallah ıkımızıınde yardımcısı olsun
günaydın kızlar
az kaldı doktor randevuma iki gün sonra gitcem umarım kalp atışlarını duyarım bebişimin 8 hafta oluyo varsa eğer kesin duyulur değilmi
kızlar hepinize günaydın ya başımda bir sürü iş var sormayın neyse sızler ıyı olun bana yeter
belfücüm meleğim bitanem sanada günaydın nasılsın kuzucum prensesimin odasını bıtırdimi emi bak söyle güzel yapsın
bizde kahvaltımızı yaptık şimdi iş başısenın işler nasıl
canım benım çok sağol darısı bebeişi görmeye inş. bence bir doktora gözük ne olur ne olmaz ayy inş. bebiş geliyordur
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum teknik ressamım kpss girdim ama hiç çalışmadım 62 puan almışım :26: kızma öğretmenım haaa ama erkek kardeşim 86 puan almış şimdide dgs sınavlarına çalışıyor oda adalet okuyor avukat olmak ıstıyor inş.
canım ya inşallah ikimizde görürüz bebişlerimizi..kokulara acayip duyarlı oldum herşeyden tiksiniyorum miğdem beni mahfediyo gece neredeyse oturarak uyuyorum
Günaydın güzellerr
Hayatımm evet duyarsın miniğinin pıtpıtlarını :)
Ne güzel çok az kalmış.Bizde ctesi gideceğiz:))
Sağlıklı haberlerle gel kuzumm
Günaydınn suayım
İyiyiz çok şükür kıpırdak kızımla :) Odasını bugün tamamen bitecek şimdi 2 resim göstercem sana.
Çok yorma kendi kuzum dikkatli olmaya devam balım.Miniğin nasıl iyi mi yiğenim.Bulantın bi sıkıntın var mı?
Gitgide yaklaşıyoruz miniklerimize kuzumm :)) Çok özledim valla kızımı
Eki Görüntüle 542409 Eki Görüntüle 542410
ayyy inş. canım rabbım bızımle olsun benım cok şikayetım yok cok şükür
ben yerim odasını ayıldım kuzucum ya duvarın renlerıne hasta oldumayyy prensesıme ne yakışacak maşallah yatağıda cok güzel tam benım tarzım prensesım sağlıkla yatsın mışıl mışıl keşke bende olsaydım beraber süslerdik odasını kuzucum adı bellı oldumu prensesımın ayyy sen süper bır anne olacaksın
Sağol canım benimm.Daha güzelleri yiğenime olsun inşallah.Valla aynı şehirde olmak vardı.Ne şahane şeyler yapardık var ya tadından yenmezdi o zaman günler :))
Kuzum adı AFRA olacak.Bir çok anlamı var ama bizim için önemli olan anlamı Ayın 13.Gecesi demek olması.Emiyle bu tarihte tanışmıştım.Zaten kızımda çok inat ve tavırlı bi hatun şimdiden belli ediyor kendini :)) Adına yakışır hatun yani
inan çok güzel bir isim afra adı gibi güzel prensesım yanı şimdi afra tafra mı yapıyor annesi oy yesinler onun havasınıaz kaldı kuzucum 3 ay çabuk geçer inş. hayırlısıyla benimde 24 mayısda nıkahım kıyıldı 24 mayısta doğdum yanı bebişimde ogünleri görürsek 24.mayısta 38 hatfası doluyo bide o gün doğsa ne sürpriz olur ama
evet şimdi yanyana olsaydık ayrılmaz ıkılı olurduk vallahı süper olurdu kuzucum benım hayırlısı olsun inş. yanyana geleceğimiz günlerde olacak canım benım
yumurtlamam adetin 13 günü koyu çizgi olmuştu,22 günde yine silik çizgi ile pozitif çıkıyor test bu normalmi?
13.gün yumurtlamışsın daha neyi mrk ediosun cnm zaten silik çizgi negatif anlamına geliyor herşey normal yani endişe etme
merak ettiğim halen lh hormonu oluyormu yumurtlamadan sonra silik olarak deilde tek çizgi çıkması gerekmezmi?
Bazen tekrar hormanlar yükselebiliyor canım.
Merhaba cnm,hormonlar nasil yükselebiliyor yani tekrarmi yumurtlama oluyor merak ettim.cevaplandirabilirsen sevinirim.
simdiden tesekkür ederim...
Sağol canım benimm
Evet az kaldı artık büyüdü.Zaman geçiyor tatlım heyecanla:) Yiğenimde bi bakmışız kocaman olmuş:)
Aaa bizim birde böyle bir ortak yanımız vardı değil mi:) Benim de doğum günüm ve düğünüm aynıydı kuzu :))
Bakarsın bebeişinde bugünü seçer oyy maşallah benim kuzumaaNazarlardan korusun
cnm kızarmıyım hiç .tam anlamıyla hazırlanmadan çok zor yüksek puan almak bide evli olunca daha zor olur ders çalışması.hayırlısı olsun cnm .kardeşin devam etsin ama azimli gördüm kendisini başarılar
günaydın kızlar...ben yine yumurtlama zamanındayım dün gece acayip bir karın bel ve kasık ağrısı vardı zor uyudum.Minicik bir yumurta nasılda zorluyor vücudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?