• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tatlim guzelim cnm kader arkadasim bnmmm gozun aydin cok sukurler olsunnnnn
Allhim yuzunu guldursun insallah
saglicakla kucagina alirsin guzelim hic tereddut etme hep iyi dusun bebegin seninle olacak
guzelim bnmm
Allahim tamamina erdirsin
cnm degerin cok guzel cnmmm cok sevindim cokkkk:64::64:
iki bayra<m yasatan Allahima sukurler olsunnn.....:46::64::64::64::64::64::64:

cok cok cok sagol canı ya cok şükür bu günleride göördm sorunumz olmamasın sevindm bazı arkadaslar istersn bira daha dene yine kalamzsan komene basla deemişlerdi iyiki bbaslamamısım cünkü sorun vardıda ondn hamile kaldm sanacktım cok dua ettm cokta şükrettim hala şoktaym cok dikkatli olacm insaallah kalırm rabbim seninde yardmcn olsn insaallah sende tes zamanda sagsalim kalırsn duanızı eksik etmeyn cifte bayram yasadk rabbim herkeze nasip etsn

tebrik ederim cnm bak senle aynı kaldık :) beta hcg çok iyi kaçıncı günündü günün geçmişmiydi bnmde adete 4 gün kala 114 idi paylaşırsın bizlerle dkkt et kendine allah bağışlasın

cok sagol canım adetim 22eylüldü bugün aslında tam günüydü yada 1gün gecmiş oluyo degerim güzel yanı cok sevindm rabbim seninkinide bagıslasn cifte bayram yasarz insaallah diyodm yaşadk cok şükür şimdi öncelikli olan kalp atısını duymak sonrasıda zor benim iki düşügm oldugundn gözetm altında olacm ve 12.hafta rahme dikiş atılack insaallah hersey yolunda gider bu kez rabbim herkezn gönlüne göre versn sen daha kalp atısını duynadn dimi ne zaman duyarz bayram dönüşüne randevü aldm ama erken mi acaba persembeye

cok sagol canım adetim 22eylüldü bugün aslında tam günüydü yada 1gün gecmiş oluyo degerim güzel yanı cok sevindm rabbim seninkinide bagıslasn cifte bayram yasarz insaallah diyodm yaşadk cok şükür şimdi öncelikli olan kalp atısını duymak sonrasıda zor benim iki düşügm oldugundn gözetm altında olacm ve 12.hafta rahme dikiş atılack insaallah hersey yolunda gider bu kez rabbim herkezn gönlüne göre versn sen daha kalp atısını duynadn dimi ne zaman duyarz bayram dönüşüne randevü aldm ama erken mi acaba persembeye

cnm aramızda 10 gün var şuan keseyi bile zor görürsün kendi düşünceme göre ben bile daha yeni gdiom kese görmeye inş hepsini bi an önce görürüz çok heyecan verici korku da verio tabi ya böle olursa ya şöle olursa die evham yapıoruz hepimizin yavrularını rabbim bağışlasın bizlere kmsenin kucağı boş kalmasın mübrk kurban bayramına girios bak bayram şekerlerimiz geldi demiştin sen :)

Gunaydinlar

Dun butun gun kanama olmadi
Bnde yikandim gece iliski oldu
Bir sildim kipkirmizi kan eee bu ne zamana kadar
Surecek ya 70 gun suren varmis
43. Gun lekelenmeden itibaren sayarsam
Allahim hayirlara cikar insAllah...
Sizlerde durum nasil kizlar

rabbime binlerce milyonlarca şükürler olsun HAMİLEYİMMMMM 1senedr bu anı bekliyordm kaybettigim bebegimin yeri dolsun istedim sonunda oldu bundn sonra beni zor günler bekliyo cok dikkatli olmam lazm duanızı eksik etmeyin RABBİMDN ümidinizi asla kesmeyn vakti saati gelince mutlaka olacktr yeterki sabır ve dua edelim rabbim gönlünüze göre versin inanın buraya hamileym yazacgıma inancımı ben bile kaybetmiştim yolunda gitmeyn bişeyler vardı ama hiç beklemedigim bir anda oldu sizlerde öyle olursunz insaallah buarada ovalasyon testi hamileligi gösteriyor herkezde olur mu bilmem bende gösterdi biide bhcg ile ilgili pek bilgim yok netten baktım 212.60 iyimi sizce

Tebrikler canım :38:
Sağlıkla büyüsün kocaman olsun miniğin :nazar:
Değerin gayet güzel :nazar:

Gunaydinlar

Gurbetim günaydın,
Doktora gittin mi peki , ne kadar sürer dedi.

cnm aramızda 10 gün var şuan keseyi bile zor görürsün kendi düşünceme göre ben bile daha yeni gdiom kese görmeye inş hepsini bi an önce görürüz çok heyecan verici korku da verio tabi ya böle olursa ya şöle olursa die evham yapıoruz hepimizin yavrularını rabbim bağışlasın bizlere kmsenin kucağı boş kalmasın mübrk kurban bayramına girios bak bayram şekerlerimiz geldi demiştin sen :)

yakınmıs bayagı tarihlerimz canım şimdi erkende bayramdan sonraki persembe grünr mü acaba aslında ben kesye hiç takılmazdm 2hamileligimdede gördm bazen cok okumk iyi olmuyo hemen korkuya kapılıyo insan görüneckmi kalp atıı falan olack mı diye hayırlısı rabbim bayram sekerlerini gönderdi 9.ayda kucagımızada almayı nasip etsin

Gunaydinlar

caanım kırk bası denen bşey var biliyomusun bundn sonra eger devam ederse sen 2.adetini oluyorsn demek oluyo bu bende aynı seyi yasadm hap falanda kullnmıstm dogumdn sonra sancı için ondnmıdr neyse sürekli kesik kesik devam etti ben her seferinde temizlendm sandm ilşki oldu leke geldi günah oldu diyede cok üzüldm sonra kırkıncı gün bayagı kanamam oldu baktım tekrar adet oluyorm kesldigi günlerdn itibaren temz sayıp 15günü doldurana kadar adetli namaz kıldım 1gün kılmıs oldum tekrar adet oldum anlayacagn öyle olabiliyo yani sen yinede doktora git dicem ama bayram girdi panik yapma diye anlatyorm

yakınmıs bayagı tarihlerimz canım şimdi erkende bayramdan sonraki persembe grünr mü acaba aslında ben kesye hiç takılmazdm 2hamileligimdede gördm bazen cok okumk iyi olmuyo hemen korkuya kapılıyo insan görüneckmi kalp atıı falan olack mı diye hayırlısı rabbim bayram sekerlerini gönderdi 9.ayda kucagımızada almayı nasip etsin

görünebilir o zaman cnm 5 haftalıkken görünüo ya döllenmeyşlede alakalı kimi bebek büyük çıkıo kmi küçük geç veya erken döllenmeden de olabilio sen git görürsün öbr perşembe :)aynen çok okuyunca korkuo insan bndede o korku var mercimeği görünce geçicek ancak

Efulim cnm 10 once adet kanamasi gibi oldu 10 gun surdu
Dra gitmedim 42 gundur 2 sefer 6 sar gun yogun oldu kanama dusurmek icin hap kullanmistim
Ve en son 15 ekimde basladi yogun kanama
Allahim ne zor Yarabbi kolaylik ver
Dra gittigimde 5 ekimde dr 3-4 haftadan adet olursun demisti
Gelmesse gel dedi bnm korkum tuplerin tikanmasi kanamadan dolayi
Allahim korusun

kızlar, BAT ım 21 ekimdi ama adet olmadım üstelik gebelik testi yaptım negatif, ovulasyon testi pozitif çıktı, ikinci çizgi de çok koyuydu, yani kesin pozitif. acaba stresten yeni mi yumurtluyorum nedir? zaten adetlerim de pek düzenli değildir. adetin 35. günü yumurtlayarak tarihe geçeceğim :D

görünebilir o zaman cnm 5 haftalıkken görünüo ya döllenmeyşlede alakalı kimi bebek büyük çıkıo kmi küçük geç veya erken döllenmeden de olabilio sen git görürsün öbr perşembe :)aynen çok okuyunca korkuo insan bndede o korku var mercimeği görünce geçicek ancak

tamam canım 5haftayı gcmiş oluyyo zten görürüm insaallah sende görürsn canım rabbim herseyin hayırlısını versn

herkese iyi bayramlar kızlar.bu mide yannması beni mahfediyor ne denediysem çare bulamadım tüm gün sürüyor gece uyuyamıyorum of çok zor:52::52::52::52:

Burda bulunan arkadaslarimdan bir ricam var.Ben önümüzdeki ay korunmayi birakiyorum yaklasik 1,5 senedirde dogum kontröl hapini kullanmiyorum zaten ve önümüzdeki ay clear blue markasinin ovulasyon testlerinden aldim yanliz kullanimi hakkinda pek bir bilgiye sahip degilim.Aklimi bir kac soru kurcaliyor bu testlerde gülen yüz geldigi gibi hemen iliskiyemi girmek gerekiyo ve bunu tecrübe etmis arkadaslarimin ne kadar zaman sonra hamile kaldiklarini merak ediyorum? sabah idrari kullanilmasin deniyo ben calisan bir insani ayni zamanda ne yazikki cok su tüketiyorum testi ne zaman yapmaliyim?
cevaplariniz icin simdiden tesekkürler

Burda bulunan arkadaslarimdan bir ricam var.Ben önümüzdeki ay korunmayi birakiyorum yaklasik 1,5 senedirde dogum kontröl hapini kullanmiyorum zaten ve önümüzdeki ay clear blue markasinin ovulasyon testlerinden aldim yanliz kullanimi hakkinda pek bir bilgiye sahip degilim.Aklimi bir kac soru kurcaliyor bu testlerde gülen yüz geldigi gibi hemen iliskiyemi girmek gerekiyo ve bunu tecrübe etmis arkadaslarimin ne kadar zaman sonra hamile kaldiklarini merak ediyorum? sabah idrari kullanilmasin deniyo ben calisan bir insani ayni zamanda ne yazikki cok su tüketiyorum testi ne zaman yapmaliyim?
cevaplariniz icin simdiden tesekkürler

Cnm hosgldin Clearblue secmekle iyi etmissin
Gulen yuz cikinca calismaya baslarsin fakat oncesindede gun asiri yapabirsin
3 saat su icmemen gerekiyor en uygunu sabah saat 3 de gidesin wc ye
Sonra 6 da yaparsin testi gulen yuzlede hamile kalan cok
Bnde kullanicam kasimda daha oncede kullandim
Kolay gelsin cnm hemen gelsin bebis insAllah

selam,

dün arastırırken tükürükten ovulasyon testlerinden gördüm . daha önce 20 adet kaset tip kullanmıstım . şimdi yine almam gerekiyor. sanırım tükürükle olan daha kullanıslı olacak. 2 yıl kullanma süresi varmış. 65 tlye buldum daha uygunundan haberi olan var mı?

Cnm hosgldin Clearblue secmekle iyi etmissin
Gulen yuz cikinca calismaya baslarsin fakat oncesindede gun asiri yapabirsin
3 saat su icmemen gerekiyor en uygunu sabah saat 3 de gidesin wc ye
Sonra 6 da yaparsin testi gulen yuzlede hamile kalan cok
Bnde kullanicam kasimda daha oncede kullandim
Kolay gelsin cnm hemen gelsin bebis insAllah

Hosbulduk canim,sagol verdigin bilgiler icin.Insallah Rabbim istegen herkesin hevesini sevince dönüstürsün.
Canim ya sabah idrari yanilticimi oluyo neden istenmiyo onu anlamadim cünkü benim icin en pratik olani o

Hosbulduk canim,sagol verdigin bilgiler icin.Insallah Rabbim istegen herkesin hevesini sevince dönüstürsün.
Canim ya sabah idrari yanilticimi oluyo neden istenmiyo onu anlamadim cünkü benim icin en pratik olani o

canım bu ovulasyon testleri idrarda lh isimli bir hormonu ölçüyor
ve bu horman gün içinde aktif olduğunda ancak okuyabilir
çünkü bu testler
labrotuvar koşullarında olduğu gibi hassasiyeti çok düşük testler değil
tavsiyem gün içinde yapman olur

Back