• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Teşekkür ederim canım.

Sabahın erken saatlerinde ikimizde işe gittiğimiz için ilişki olmuyor.

Rabbim hayırlısını versin herkese.

tatlım brz fedakarlık edin bence cidden sabah iyi oluyor ben gece ve sabah 2 ilişkide hamile kaldım test kullandım bnde o şekilde öneriyorum tüm yakınlarıma arkadaşlarıma sizin bileceğiniz bişey tabi illa sabah kalıcan diye bişeyde yok sadece verimli oluyormuş kolay gelsin :)

genel sormamışsınız belli kişilere sormuşsunuz ama ben yinede cvp vereyim.İlk tuvaletin olmuyor bnde öyle yapıyordum 10da kalkıodum sabah wcye gidip uyanıp 2 de testimi yapıodum doğrusunu yapmışsın bi yanlışlık yok.Akıntı bünyeden bünyeye değişirmiş kimisinde yoğun olur kimisinde az çift çizgin varsa yumurtlaman olmuştur akıntı bazen çoğalır bazen azalır bnm çok yoğundu mesela çamaşırım ıslanırdı emin olmak için progesteron baktır istersen yumurtlaman güzel olmuşmu diye inş allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

çokteseşekkur ederim aslında genel sordum da,kimse cvp vermeyince kızları saydım uzun zamandır forumdan uzak kaldım yenileri bilmediğimden eskileri yazdım :))
ya benimde her ay yoğun akıntı gelirdi sorun olmazdı bu ay bi deneyelim dedik onda da akıntı yok

canlar hepiniz iyisiniz maşallah aranıza yenıden dönüyorum cesaret ettim bu ay denicez.
öncelikle benim içinde dua edin olur mu.
kızlar şimdi bir sorum olacak size.sabah 8 de kalktım wc yaptım.geri yattım 11 de kalktım ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı.ilk tuvaletim olmamış oluyor bu durumda dimi.
ama benim akıntım yok normalde her ay olurdu 2 gun falan bu ay yarım gun akıntım oldu hep kuruyum.akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı .
bugun 14.gunum gecen 30 gunde regli oldum.yorumlarınızı bekliyorum.
Ohosgeldin gu
Ozleddik seni dogru yoldasin gulum bazen kurulukta
Olur calismaya devam ins yiyEnim hemen gelir

Eki Görüntüle 543489

Kızlar az önce yaptığım ovulasyon testi. Sanırım yumurtluyorum, değil mi? Bugünü değerlendirmek lazım.

:17:

BAT 15 Kasım.

Bu gunleri degerlendir testin guzel
Cnm

ya kızlar nerdesiniz,gurbetgüzeli ,suay belfü nerdesiniz huhuhuhu soruma bakın heyecanla cvplarınızı bekliyorum

akintinin az olmasi iyi degil zira spermlerin uzun yasamasi ve hareketligi bu vajinal sivi sayesinde oluyor. kullandigin ilac varsa belki o neden olmustur kuruluga...ama genel olarak kuruluk problemin varsa preseed kullanabilirsin...kuruluk olmasi gebe kalmani engellemez, zorlastirir sadece...

akintinin az olmasi iyi degil zira spermlerin uzun yasamasi ve hareketligi bu vajinal sivi sayesinde oluyor. kullandigin ilac varsa belki o neden olmustur kuruluga...ama genel olarak kuruluk problemin varsa preseed kullanabilirsin...kuruluk olmasi gebe kalmani engellemez, zorlastirir sadece...

grip oldum 2 gundur antibiyotık almıştım dun bıraktım biraz iyi olunca kullanmayayım zararı olmasın dedim.ondan olabılır mı bilmiyorum

Ohosgeldin gu
Ozleddik seni dogru yoldasin gulum bazen kurulukta
Olur calismaya devam ins yiyEnim hemen gelir

sağol canım bende özlemiştim sizleri.
buarada ilk kez ovulasyon testim bu kdr cabuk kızardı daha 3.damlayı damlatmaadan kızardı şok oldum hemde diğer çızgıden de kırmızı :))

tamam iste, soguk alginligi ve antibiyotik ilaclari kuruluk yapar...gecmis olsun:))

ay sağol cnm mantıklı hıc o açıdan duşunmemıştım .
ii ya bende bu ay yumurtlamıcam mı acaba diye üzülmüştüm ama teste güzel çıkınca kafam karıştı .oh içim rahatladı mantıklı geldi söylediğin.
bugun saat 11de test yaptım o zmn bu aksam çalışıcaz dun olmadı.bide yarın aksam yapalım bari

......

Bakın kızlar, ovu testim, testi kullananlar ya da kullanmayı düşünenler için fikir olsun diye paylaşıyorum; +++ işareti olan günler beraberlik günleri. 11. gün LH tavan yaptı, 12. günde de yumoşlar çatladı. Bugün 17. günüm ve çalışmalarımız iki gün önce bitmiş bulunmakta...

+++

+++ +++

+++

+++

Bu da ateş takip ve ovu çizelgem;

My Ovulation Chart

slm,bi sorum olucaktı.ovülasyonun max.olduğu zaman adetin ilk gününden itibaren sayıldıktan sonra ki 12.gün mü?anlatırsanız sevinirim.

Günaydınn kuzularrr ve bugün cuma ne şahane değil mi :)

emos61 cim belfucum suayim
kanmalar bnm 16 gun once bitti cok sukur yumurtladim bile degerlendirememek ne kotu adetimi bekliyom ondan sonra hoppp dra koss bakalim ins guzel haberle donerim
inanin iki kaybim olmasa artik vazgececegim de kayiplar bebe
k istegini kamciliyor malesefff bide cocuklarin israr etmesi de baska birsey iste ne bileyim gayet iyi durumdayim Allahima sukurle olsun diyete bile basladim yaaa fit anne adayi olayimm demi yaniii sisko olmiyim :)))
hepinizi opt guzellerrr yine girmeye calsiiyrummmmm opuldunuzzzz

Gurbetim hayırlısıyla önümüzdeki ay hemencecik olur canım benimm:38:
Vazgeçme elbette çalışmalara devamm:38:

canlar hepiniz iyisiniz maşallah aranıza yenıden dönüyorum cesaret ettim bu ay denicez.
öncelikle benim içinde dua edin olur mu.
kızlar şimdi bir sorum olacak size.sabah 8 de kalktım wc yaptım.geri yattım 11 de kalktım ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı.ilk tuvaletim olmamış oluyor bu durumda dimi.
ama benim akıntım yok normalde her ay olurdu 2 gun falan bu ay yarım gun akıntım oldu hep kuruyum.akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı .
bugun 14.gunum gecen 30 gunde regli oldum.yorumlarınızı bekliyorum.

Canım hoşgeldinn ve çok iyi ettin :)
Bugünden itibaren her gün 4-5gün üst üste çalış derim canım.Ben öyle yapmıştım.
Bende hiç yapışkan akıntı olmuyordu.Hafif akıntı olur du hep.
Gelsin bebeiş en kısa zamanda inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek:

Eki Görüntüle 543489

Kızlar az önce yaptığım ovulasyon testi. Sanırım yumurtluyorum, değil mi? Bugünü değerlendirmek lazım.

:17:

BAT 15 Kasım.

Evet canım

Suayımm nerelerdesin

burdayım bebeğim benım günaydın kuzucum benım :16::38:
başım dün gecedendır cok ağrıyor hiç doğru düzgün uyumadım sabah bır kalktım kafamı kaldıramıyorum :25: dayanamadım iş yerinde bır arkadaş parol verdi sakıncası olmaz dedı ama yınede mecbur kalmadıkça içme dedi bende 1 tane içtim kuzucum bır sürü iş var o ağrıyla ekrana bıle bakamazdım yarın dr. söyleyeceğim içtiğimi sen nasılsın yarın büyük gün ikimizde doktora bebişleri görmeye gidiyoruz yuppii:nazar::18:
ben yarın hastaneden cıkıp işe geleceğim çalışma var öğlene kadar :47: sinir oldum neymiş arife günü tatıl yapmışlar o yüzden telefi çalışması varmış :50:

slm,bi sorum olucaktı.ovülasyonun max.olduğu zaman adetin ilk gününden itibaren sayıldıktan sonra ki 12.gün mü?anlatırsanız sevinirim.

Evet tatlim adetin ilk gununden itibaren sayacaksin
Kisiden kisiye degisir yumurtlama gunu
Bnm 13. Gun oluyor yumurtlama mesela
Ilk etapta adet biter bitmez basla cunku ne zaman yumurtladigini bilmessen
Fikir sahibi olamassin bn olcmuyorum 13. Gun yogun akinti
Ve kasik agrisi oluyor

burdayım bebeğim benım günaydın kuzucum benım :16::38:
başım dün gecedendır cok ağrıyor hiç doğru düzgün uyumadım sabah bır kalktım kafamı kaldıramıyorum :25: dayanamadım iş yerinde bır arkadaş parol verdi sakıncası olmaz dedı ama yınede mecbur kalmadıkça içme dedi bende 1 tane içtim kuzucum bır sürü iş var o ağrıyla ekrana bıle bakamazdım yarın dr. söyleyeceğim içtiğimi sen nasılsın yarın büyük gün ikimizde doktora bebişleri görmeye gidiyoruz yuppii:nazar::18:
ben yarın hastaneden cıkıp işe geleceğim çalışma var öğlene kadar :47: sinir oldum neymiş arife günü tatıl yapmışlar o yüzden telefi çalışması varmış :50:

Kuzucum minoset ve parol kullanabiliyoruz sanırım.Benim doktor minoset vermişti bende 2-3 kere aldım mecbur.Yarın gene de sor için rahatlasın canım.
Çok çok geçmiş olsun meleğin nasıl :)
Evet yarın büyük gün güzel haberler vereceğiz birbirimize hayırlısıyla.Mesaj atmayı unutma :)
Sabah keyifli olucan nasılsa balım öğlene zaman akar gider :))

Kuzucum minoset ve parol kullanabiliyoruz sanırım.Benim doktor minoset vermişti bende 2-3 kere aldım mecbur.Yarın gene de sor için rahatlasın canım.
Çok çok geçmiş olsun meleğin nasıl :)
Evet yarın büyük gün güzel haberler vereceğiz birbirimize hayırlısıyla.Mesaj atmayı unutma :)
Sabah keyifli olucan nasılsa balım öğlene zaman akar gider :))

kuzucum yeni gördüm yazını kusura bakma canımıniçi suan ıyıyım cok şükür geçti başağrım kuzucum zaten sana muhakkak mesaj yazarım sen merak etme mınnoşum haziran topiği varya benım hamiş topiği onu okuyordum cok kişide kanama olmuş düşük tehlıkesı varmış ama çoğu ilşkide bulunmuş sonra kanama olmuş cok üzüldüm yaaaa :50:

kuzucum yeni gördüm yazını kusura bakma canımıniçi suan ıyıyım cok şükür geçti başağrım kuzucum zaten sana muhakkak mesaj yazarım sen merak etme mınnoşum haziran topiği varya benım hamiş topiği onu okuyordum cok kişide kanama olmuş düşük tehlıkesı varmış ama çoğu ilşkide bulunmuş sonra kanama olmuş cok üzüldüm yaaaa :50:

Ne kusuru be canım :38::38:
Sevindim iyi ol hep kuzum.Bende yemek öncesi fena oldum hala da pek toparlanamadım.Uzun zamandır hiç böyle kötü olmamıştım.Migrenim tuttu bulantıyla beraber:( Akşam olsun da eve gidelim.
İlk başlarda ilişki olacaksa bile bence dikkatli olunmalı ayrıca da hafta da 1 ya da 15te bir olmalı.Ben nasıl bişey unuttum artık :) düşün
Bebeklerimiz için herşeye değer.Sıkıntı yaşayan arkadaşlara da çok geçmiş olsun balım.Sağlıkla büyüsün bebekleri.
İlk başlarda lekelenme bende yaşadım biliyosun doktorlar hemen düşük tehlikesi diyorlar.Sakinliği elden bırakmamak gerek.

dusuk zehlikesi olanlar nasilda iliskiye girerle yaa anlamam zaten tetikliyor ilski yaa
ne sorumsuz insanlar var :53:

kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür hala şaşkınım çok tuhaf geliyo inanamıyorum

Canım, bu kişiden kişiye değişiklik gösterir, şu gün ya da bu gün diyemeyiz. İnternet hesaplayıcıları da hesaplar ama yanıltıyor onlar hep. Çünkü herkesin farklı inan bana. Benim mesela siklus çok düzenlidir maşallah diyeyim, normalde 13-14 diyor yumurtlama zamanı, ama ben bir ay 9. günümde yumurtladım. Mesela bu ay da 12. günümde yumurtladım. Siklus değişmese de yumurtlama aydan aya değişebiliyor. Sana tavsiye gg'den ovulasyon testleri alman ve adetin bitiminde teste başlaman
:34:

Back