ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

sagol canim tavsiyene uyucam,artik gerisi Allahin taktiri...

Malaesef Ovulasyon Testi ile de Hamile kalamadim ilk sefer denedim.

Burdaki cogunluk kacinci ay hamile kaldi bilmiyorum ama sanirim cabuk kalan cokdur.

Bu ay tekrar deneyecegim insallah hayirlisi ile hamile kalirim.

Benim burda aldigim Test 5 günlük, sizinkiler kaclik ?

Burdan aldigim Testi, Tr de gördüm cok daha uygun sasirdim kaldim, öyle seyler Tr de daha pahalidir normalde.

Bilmeyenler icin Rossmann diye bir magaza var Izmirde kemeraltinda, karsiyakada birde Cankayada var galiba.
Alman magazasi, sevdigim bir dükkandir cok seyimi ordan alirim sükür Izmirde de acildigina cok sevindim, gebelik Testi 3 Tl gibi birsey, ovulasyon Testi 5 günlük 11 Tl, uygun diye depoladim :))))

merhaba hanımlar doktorum birdahakirandevumda eşimin spermiyogram testini de istedi yalnız eşim doktora gidip test yaptırmak istemiyor nasıl oluyor bu test eşi yaptıran varmı. internetten biraz araştırdım spermin orada verilmesi gerekiyormuş orada zor olmazmı eşim bu tarz şeylerden hoşlanmıyor

Off yaa bu erkekler herseyi neddn kadinlardan beklerler yaa
Evet orada bir odaya giriyor erkek mecmular var 18+ onlara bakip tupe bossltiyor spermi insAllah sorun yoktur

Jeylioo iyi yapmidin test olaxini bnde trye gifince depolayip geliyom

kızlar hepinize günaydın ve geçmiş bayramınız mübarek olsun
benı soran dualaarını eksık etmeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederinm
bugün işe başladık cok şükür ıyıyız cumartesi sabah dr. gideceğiz umarım bebişimi ve kalp atışını görürüz
uzun süre yanınızda yoktum ama artık burdayım hepinizi kocaman öptüm
belfücüm desteğin için teşekkür ederim kuzucum iyiki varsın

Suay belfu fatmaipek cerol e_lvan ve diger kizlarrr
Nerdesiniz yaaa

Gurbetimm günaydınn,
Geçmiş bayramın kutşu olsun canım.
Nasıl oldun ?

Suayım kuzumm süper iyisiniz muhteşemsin
Yiğenimi görmene çok az kaldıı :))

Cnm hosgeldin iyi olmana sevindim seninde bayramin mubarek olsun cnm
Gurbetimm günaydınn,
Nasıl oldun ?

Sagol cnm seninde gecmis bayramin mubarek olsun 45 gunluk kanamadan sonra cok sukur akintilar kesildi son 10 gun meyer adet olmusum 10. Gun pat diye kesildi arife gunu cok cok
Sukur o gunden beridir temizim ve yumurtladim
belirtileri yasadim birdahaki adetimi bekliyorum dra gidicem duruma gore
insAllah
Calismaya baslarim
Zaten iki ayimida doldurmus olucam

herkese merhaba kızlarrr

yeni hamişler katılmış aramıza hepsini tebrik ederim, Allah tamamını erdirir inş.

bayram tatilini de bitirdik valla ilk iş günü çok kötü geçiyor.
herkes iyidir umarım...

Ohh süper haber tatlım
Doktordan da güzel haberler getir bize inşallah

Evet yeni hamişleri bende tebrik ederim:)
Hamiş olmayan kalmasın inşallah

ovulasyon mikroskobu ve kolay hamile kalma jeli ısmarladım gg den. bizim spermlerde problem var, birkaçgünlük perhizle ovulasyon gününe denk getiririm diye umuyorum arkadaşlar.

Gurbetimm günaydınn,
Nasıl oldun ?

sağol canım benım bıtanem ıyıyız ama bugün başıma bır sürü iş verdiler 15 günlük raporun acısını cıkarıyorlar neyse bız allahdan bu cumartesıde çalışmıyormuşuz

teşekkürler gurbetcım ınş. sende hemen çalışmlara başlar hamiş kalırsın

Gurbetimm günaydınn,
Nasıl oldun ?

sağol canım benım bıtanem ıyıyız ama bugün başıma bır sürü iş verdiler 15 günlük raporun acısını cıkarıyorlar neyse bız allahdan bu cumartesıde çalışmıyormuşuz

teşekkürler gurbetcım ınş. sende hemen çalışmlara başlar hamiş kalırsın

ovulasyon mikroskobu ve kolay hamile kalma jeli ısmarladım gg den. bizim spermlerde problem var, birkaçgünlük perhizle ovulasyon gününe denk getiririm diye umuyorum arkadaşlar.

Esine bu arada pekmez falan yedir guzelim
Iliski pncesi sert kahve icir ins ilk denemede tuttar

İşte bu güzel haber kuzucum.
Ctesi sadece bebiş günü :))

merhaba kızlar...iyi olmanıza sevindim suaycım.sınavı neyaptın cnm sonuçlar açıklandı.sen devlette çalışmıyormuydun zaten...
benimde bugün 11.günüm ama hala kahve akıntı var leke şeklinde hiç bukadar uzamamıştı sanırım ters giden birşeyler var.

Cnm bnm bnde 9. Gun temizlendim bide temizlendim diye iliski oldu
Kanama oldu ufak capli ertesi gun 10 tamamlandi bitti daha birsey yok yumurtladim
Adetimi bekliyorum senle beraber kalcaz biz
Hamis insAllah

Cnm bnm bnde 9. Gun temizlendim bide temizlendim diye iliski oldu
Kanama oldu ufak capli ertesi gun 10 tamamlandi bitti daha birsey yok yumurtladim
Adetimi bekliyorum senle beraber kalcaz biz
Hamis insAllah

inşallah gurbetçim temmuz annelerinde birlikte olmamızı nasip etsin allahım

günaydın kızlar

az kaldı doktor randevuma iki gün sonra gitcem umarım kalp atışlarını duyarım bebişimin 8 hafta oluyo varsa eğer kesin duyulur değilmi

kızlar hepinize günaydın ya başımda bir sürü iş var sormayın neyse sızler ıyı olun bana yeter
belfücüm meleğim bitanem sanada günaydın nasılsın kuzucum prensesimin odasını bıtırdimi emi bak söyle güzel yapsın
bizde kahvaltımızı yaptık şimdi iş başı senın işler nasıl

canım benım çok sağol darısı bebeişi görmeye inş. bence bir doktora gözük ne olur ne olmaz ayy inş. bebiş geliyordur
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum teknik ressamım kpss girdim ama hiç çalışmadım 62 puan almışım :26: kızma öğretmenım haaa ama erkek kardeşim 86 puan almış şimdide dgs sınavlarına çalışıyor oda adalet okuyor avukat olmak ıstıyor inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…