• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlar

az kaldı doktor randevuma iki gün sonra gitcem umarım kalp atışlarını duyarım bebişimin 8 hafta oluyo varsa eğer kesin duyulur değilmi:ssz::ssz::ssz:

canım benım cok sevındım tabı gözükür inş. annesi bende cumartesi gidiyorum 9 bitip 10 haftaya giriyoruz :16: allah ıkımızıınde yardımcısı olsun

canım benım cok sevındım tabı gözükür inş. annesi bende cumartesi gidiyorum 9 bitip 10 haftaya giriyoruz :16: allah ıkımızıınde yardımcısı olsun

canım ya inşallah ikimizde görürüz bebişlerimizi..kokulara acayip duyarlı oldum herşeyden tiksiniyorum miğdem beni mahfediyo gece neredeyse oturarak uyuyorum:52::52::52:

Günaydın güzellerr:38::38:

günaydın kızlar

az kaldı doktor randevuma iki gün sonra gitcem umarım kalp atışlarını duyarım bebişimin 8 hafta oluyo varsa eğer kesin duyulur değilmi:ssz::ssz::ssz:

Hayatımm evet duyarsın miniğinin pıtpıtlarını :)
Ne güzel çok az kalmış.Bizde ctesi gideceğiz:))
Sağlıklı haberlerle gel kuzumm:38:

kızlar hepinize günaydın ya başımda bir sürü iş var sormayın neyse sızler ıyı olun bana yeter :16:
belfücüm meleğim bitanem sanada günaydın nasılsın kuzucum prensesimin odasını bıtırdimi emi bak söyle güzel yapsın :9:
bizde kahvaltımızı yaptık şimdi iş başı :50: senın işler nasıl

canım benım çok sağol darısı bebeişi görmeye inş. bence bir doktora gözük ne olur ne olmaz ayy inş. bebiş geliyordur :52:
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum teknik ressamım kpss girdim ama hiç çalışmadım 62 puan almışım :26: kızma öğretmenım haaa ama erkek kardeşim 86 puan almış şimdide dgs sınavlarına çalışıyor oda adalet okuyor avukat olmak ıstıyor inş. :16:

Günaydınn suayım:54::54:
İyiyiz çok şükür kıpırdak kızımla :) Odasını bugün tamamen bitecek şimdi 2 resim göstercem sana.

Çok yorma kendi kuzum dikkatli olmaya devam balım.Miniğin nasıl iyi mi yiğenim.Bulantın bi sıkıntın var mı?
Gitgide yaklaşıyoruz miniklerimize kuzumm :)) Çok özledim valla kızımı

Eki Görüntüle 542409 Eki Görüntüle 542410

canım ya inşallah ikimizde görürüz bebişlerimizi..kokulara acayip duyarlı oldum herşeyden tiksiniyorum miğdem beni mahfediyo gece neredeyse oturarak uyuyorum:52::52::52:

ayyy inş. canım rabbım bızımle olsun benım cok şikayetım yok cok şükür :16:

Günaydın güzellerr:38::38:

Hayatımm evet duyarsın miniğinin pıtpıtlarını :)
Ne güzel çok az kalmış.Bizde ctesi gideceğiz:))
Sağlıklı haberlerle gel kuzumm:38:

Günaydınn suayım:54::54:
İyiyiz çok şükür kıpırdak kızımla :) Odasını bugün tamamen bitecek şimdi 2 resim göstercem sana.

Çok yorma kendi kuzum dikkatli olmaya devam balım.Miniğin nasıl iyi mi yiğenim.Bulantın bi sıkıntın var mı?
Gitgide yaklaşıyoruz miniklerimize kuzumm :)) Çok özledim valla kızımı

Eki Görüntüle 542409 Eki Görüntüle 542410

ben yerim odasını bayıldım kuzucum ya duvarın renklerıne hasta oldum :16: ayyy prensesıme ne yakışacak maşallah :nazar: yatağıda cok güzel tam benım tarzım prensesım sağlıkla yatsın mışıl mışıl keşke bende olsaydım beraber süslerdik odasını :52: kuzucum adı bellı oldumu prensesımın ayyy sen süper bır anne olacaksın :38: :38:

Son düzenleme:
ayyy inş. canım rabbım bızımle olsun benım cok şikayetım yok cok şükür :16:

ben yerim odasını ayıldım kuzucum ya duvarın renlerıne hasta oldum :16: ayyy prensesıme ne yakışacak maşallah :nazar: yatağıda cok güzel tam benım tarzım prensesım sağlıkla yatsın mışıl mışıl keşke bende olsaydım beraber süslerdik odasını :52: kuzucum adı bellı oldumu prensesımın ayyy sen süper bır anne olacaksın :38: :38:

Sağol canım benimm.Daha güzelleri yiğenime olsun inşallah.Valla aynı şehirde olmak vardı.Ne şahane şeyler yapardık var ya tadından yenmezdi o zaman günler :))
Kuzum adı AFRA olacak.Bir çok anlamı var ama bizim için önemli olan anlamı Ayın 13.Gecesi demek olması.Emiyle bu tarihte tanışmıştım.Zaten kızımda çok inat ve tavırlı bi hatun şimdiden belli ediyor kendini :)) Adına yakışır hatun yani :17:

Sağol canım benimm.Daha güzelleri yiğenime olsun inşallah.Valla aynı şehirde olmak vardı.Ne şahane şeyler yapardık var ya tadından yenmezdi o zaman günler :))
Kuzum adı AFRA olacak.Bir çok anlamı var ama bizim için önemli olan anlamı Ayın 13.Gecesi demek olması.Emiyle bu tarihte tanışmıştım.Zaten kızımda çok inat ve tavırlı bi hatun şimdiden belli ediyor kendini :)) Adına yakışır hatun yani :17:

inan çok güzel bir isim afra adı gibi güzel prensesım yanı şimdi afra tafra mı yapıyor annesi oy yesinler onun havasını :nazar:az kaldı kuzucum 3 ay çabuk geçer inş. hayırlısıyla :16: benimde 24 mayısda nıkahım kıyıldı 24 mayısta doğdum yanı bebişimde ogünleri görürsek 24.mayısta 38 hatfası doluyo bide o gün doğsa ne sürpriz olur ama :16:
evet şimdi yanyana olsaydık ayrılmaz ıkılı olurduk vallahı süper olurdu kuzucum benım hayırlısı olsun inş. yanyana geleceğimiz günlerde olacak canım benım :38::38:

inan çok güzel bir isim afra adı gibi güzel prensesım yanı şimdi afra tafra mı yapıyor annesi oy yesinler onun havasını :nazar:az kaldı kuzucum 3 ay çabuk geçer inş. hayırlısıyla :16: benimde 24 mayısda nıkahım kıyıldı 24 mayısta doğdum yanı bebişimde ogünleri görürsek 24.mayısta 38 hatfası doluyo bide o gün doğsa ne sürpriz olur ama :16:
evet şimdi yanyana olsaydık ayrılmaz ıkılı olurduk vallahı süper olurdu kuzucum benım hayırlısı olsun inş. yanyana geleceğimiz günlerde olacak canım benım :38::38:

Sağol canım benimm:38::38:
Evet az kaldı artık büyüdü.Zaman geçiyor tatlım heyecanla:) Yiğenimde bi bakmışız kocaman olmuş:)
Aaa bizim birde böyle bir ortak yanımız vardı değil mi:) Benim de doğum günüm ve düğünüm aynıydı kuzu :))
Bakarsın bebeişinde bugünü seçer oyy maşallah benim kuzumaa:nazar:Nazarlardan korusun

cnm kızarmıyım hiç .tam anlamıyla hazırlanmadan çok zor yüksek puan almak bide evli olunca daha zor olur ders çalışması.hayırlısı olsun cnm .kardeşin devam etsin ama azimli gördüm kendisini başarılar

merhabalar... Eğer kargoda bir aksilik olmazsa yarın ilk kez kullanıcam ovulasyon testini... Yarın da adetimin 12. günü... Öğleden sonra okulda oluyorum ben, sabah ya da akşam yapsam olur mu acabaa

sabah 10 ile akşam 20 arasında yapın diyor testte sabah ilk idrarla yapma birde okula gitmeden yaparsın 11-12 gibi

Günaydın hatunlar :)
Güzel bir gün olsun hepimize.
Ve bugün perşembe suayım balım ctesiye çok az kaldı :))
Ay çok heyecanlı.NAsılsın suayım yiğenim nasıl

Merhaba cnm,hormonlar nasil yükselebiliyor yani tekrarmi yumurtlama oluyor merak ettim.cevaplandirabilirsen sevinirim.

simdiden tesekkür ederim...

Canım bazen adete yakın hormonlar yükselebiliyor.Yani silik çizgi yakalayabiliyorsun.Ya da 2 kere yumurtlayan arkadaşlar olabiliyor.
Adete çok yakınsa eğer gebelik ihtimali de olabilir ama net sonucu kanda görürsün elbette.

günaydın kızlar...ben yine yumurtlama zamanındayım dün gece acayip bir karın bel ve kasık ağrısı vardı zor uyudum.Minicik bir yumurta nasılda zorluyor vücudu

Sağol canım benimm:38::38:
Evet az kaldı artık büyüdü.Zaman geçiyor tatlım heyecanla:) Yiğenimde bi bakmışız kocaman olmuş:)
Aaa bizim birde böyle bir ortak yanımız vardı değil mi:) Benim de doğum günüm ve düğünüm aynıydı kuzu :))
Bakarsın bebeişinde bugünü seçer oyy maşallah benim kuzumaa:nazar:Nazarlardan korusun

kuzucum bıtanem günaydın meleğim ya dün çok kötüydüm başım çok ağrıyordu akşamı zor ettim nerdeyse oturup ağlıcaktım :25: eve gidip hemen duş aldım ilaçda içemiyorum yemek yiyip hemen yattım kociş gelmiş eve ruhum duymadı oda korkmuş birsey oldu bana dıye :16:neyse bugün bıraz ıyıyım ara ara mıdem cok yanıyor folik asitden şüpelenıyorum dolmuşta mıdem kalkıyor sankı zaten meleğim bız yanyana gelsek daha ne ortak yanımız cıkar kım bılır :9:
yiğenımede kocaman sevgı dolu öpücük :54:
az kaldı prensesını görmeye aman aman maşallah :nazar: :38::38:

cnm kızarmıyım hiç .tam anlamıyla hazırlanmadan çok zor yüksek puan almak bide evli olunca daha zor olur ders çalışması.hayırlısı olsun cnm .kardeşin devam etsin ama azimli gördüm kendisini başarılar

sağol canım benım evet evlıyken zor oluyor kısmet ne yapalım doğru söylüyorsun benım kardeşim cok azimli maşallah rabbım hakkına hayırlsını versın onada inş. :16:
sen nasılsın lekelenmelerın geçtimi

günaydın kızlar...ben yine yumurtlama zamanındayım dün gece acayip bir karın bel ve kasık ağrısı vardı zor uyudum.Minicik bir yumurta nasılda zorluyor vücudu

inşallah bu ay bebiş gelir canım benım hadı bol bol çalış özellikle adetın 13-14 sonra bol bol çalış :17::4:

Back