• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın hatunlar :)
Güzel bir gün olsun hepimize.
Ve bugün perşembe suayım balım ctesiye çok az kaldı :))
Ay çok heyecanlı.NAsılsın suayım yiğenim nasıl

Canım bazen adete yakın hormonlar yükselebiliyor.Yani silik çizgi yakalayabiliyorsun.Ya da 2 kere yumurtlayan arkadaşlar olabiliyor.
Adete çok yakınsa eğer gebelik ihtimali de olabilir ama net sonucu kanda görürsün elbette.

kuzucum valla ben ıyıyım yiğenin ıyıdır heralde hiç birsey hissetmıyorum suan varmı yokmu bellı değil :18::9:
evet az kaldı bır görseydım içim rahatlayacak belkı ozaman varlığı dahada rahatlatır benı :16:

inşallah bu ay bebiş gelir canım benım hadı bol bol çalış özellikle adetın 13-14 sonra bol bol çalış :17::4:

inşallah suaycım önceden çok heycanla beklerdim ama şimdi ümidim yok sanırım herşeyin hayırlısı tabi bugün 13.günüm zaten çalışmak bizden vermek allahtan artık ne deyim

Slm fistiklarrrr nassiniz bakem hersey yolunda insAllah fatimacm Allah kolaylik versin bu ay gelsin beben

tünaydın kızlar nasılsınız suaycım canım geçmiş olsun bebegin inşallah gelecek sana.. belfücüm bebiş baya büyümüş ohh ohh hadi bekliyoruz artık afra bebegi :1: gurbet güzelim inşallah sende bebegine kavuşursun olmadıkça insan daha çok istiyo ahh ben bi hamile kalsam gidicem bi kahveye herkeze benden çayyy diye bagırcam :37::37:

kuzucum bıtanem günaydın meleğim ya dün çok kötüydüm başım çok ağrıyordu akşamı zor ettim nerdeyse oturup ağlıcaktım :25: eve gidip hemen duş aldım ilaçda içemiyorum yemek yiyip hemen yattım kociş gelmiş eve ruhum duymadı oda korkmuş birsey oldu bana dıye :16:neyse bugün bıraz ıyıyım ara ara mıdem cok yanıyor folik asitden şüpelenıyorum dolmuşta mıdem kalkıyor sankı zaten meleğim bız yanyana gelsek daha ne ortak yanımız cıkar kım bılır :9:
yiğenımede kocaman sevgı dolu öpücük :54:
az kaldı prensesını görmeye aman aman maşallah :nazar: :38::38:

sağol canım benım evet evlıyken zor oluyor kısmet ne yapalım doğru söylüyorsun benım kardeşim cok azimli maşallah rabbım hakkına hayırlsını versın onada inş. :16:
sen nasılsın lekelenmelerın geçtimi

Kuzum benim çok çok geçmiş olsun.AMan dikkat et. Haftasonuna bişey kalmadı neyse doktor sonrası güzelce dinlenirsin miniğinle :)

kuzucum valla ben ıyıyım yiğenin ıyıdır heralde hiç birsey hissetmıyorum suan varmı yokmu bellı değil :18::9:
evet az kaldı bır görseydım içim rahatlayacak belkı ozaman varlığı dahada rahatlatır benı :16:

Zaman geçiyor kuzu bak meleğin 9 haftasını bitiriyor bile :)
Tüm sıkıntılar sorular silinecek kafandan:38::38:

inşallah suaycım önceden çok heycanla beklerdim ama şimdi ümidim yok sanırım herşeyin hayırlısı tabi bugün 13.günüm zaten çalışmak bizden vermek allahtan artık ne deyim

Fatmacım düşünmediğin anda buluveriyor seni zaten meleğin :)
İnşallah bu ay güzel sonuçlanır tatlım:38:

Slm fistiklarrrr nassiniz bakem hersey yolunda insAllah fatimacm Allah kolaylik versin bu ay gelsin beben

Gurbetim sen nasılsınn.Doktor sonrası haberlerini bekliyoruz canım:38:

tünaydın kızlar nasılsınız suaycım canım geçmiş olsun bebegin inşallah gelecek sana.. belfücüm bebiş baya büyümüş ohh ohh hadi bekliyoruz artık afra bebegi :1: gurbet güzelim inşallah sende bebegine kavuşursun olmadıkça insan daha çok istiyo ahh ben bi hamile kalsam gidicem bi kahveye herkeze benden çayyy diye bagırcam :37::37:

Emoşum nerelerdesn ya özlettin kendini.Büyüdü benim ufaklık:) Seninde sağlıkla gelsin bebeğin kuzucum.Allah bekleyişini sonlandırsın inşallah hayırlısıyla :38:

Emoşum nerelerdesn ya özlettin kendini.Büyüdü benim ufaklık:) Seninde sağlıkla gelsin bebeğin kuzucum.Allah bekleyişini sonlandırsın inşallah hayırlısıyla :38:

canım benim artık kafama takmıyorum kasım ayında aşılama yaptırmaya karar verdik son ayımız bakalım inşallah tutar..

iyiyiz canım benım sen nasılsın kanamaların geçtimi dr. gittin mi :28:

canım benım sağol inşallah :16:rabbım en kısa zamanda sanada nasip eylesın :16: aşılama ıyı fikir bence hemen yaptır benım kuzenın 2 aşılamada tuttu şimdi 4 aylık hamiş darısı başına :34:

kuzucum evet büyüdü ne çabuk geçiyor zaman inş. hayırlısıyla bu günüde atlatırız bebişim sıkı sıkı tutunur bana ya meleğim dikkat ediyorum kendime ama işte ne kadar edebılırsen hele sürekli oturuyorum ya resmen kaçcam belım kopuyor :50:

iyiyiz canım benım sen nasılsın kanamaların geçtimi dr. gittin mi :28:

canım benım sağol inşallah :16:rabbım en kısa zamanda sanada nasip eylesın :16: aşılama ıyı fikir bence hemen yaptır benım kuzenın 2 aşılamada tuttu şimdi 4 aylık hamiş darısı başına :34:

kuzucum evet büyüdü ne çabuk geçiyor zaman inş. hayırlısıyla bu günüde atlatırız bebişim sıkı sıkı tutunur bana ya meleğim dikkat ediyorum kendime ama işte ne kadar edebılırsen hele sürekli oturuyorum ya resmen kaçcam belım kopuyor :50:

çalışmalara erken başla derim yumurtanın ne zaman geleceği hiç belli olmuyor:1::1::1: benim 9 uncu güne kadar ilişki oldu ve tuttu.bence beklemeyin 12 yi 13 ü 14 ü:52::52::52::52:

emos61 cim belfucum suayim
kanmalar bnm 16 gun once bitti cok sukur yumurtladim bile degerlendirememek ne kotu adetimi bekliyom ondan sonra hoppp dra koss bakalim ins guzel haberle donerim
inanin iki kaybim olmasa artik vazgececegim de kayiplar bebe
k istegini kamciliyor malesefff bide cocuklarin israr etmesi de baska birsey iste ne bileyim gayet iyi durumdayim Allahima sukurle olsun diyete bile basladim yaaa fit anne adayi olayimm demi yaniii sisko olmiyim :)))
hepinizi opt guzellerrr yine girmeye calsiiyrummmmm opuldunuzzzz

emos61 cim belfucum suayim
kanmalar bnm 16 gun once bitti cok sukur yumurtladim bile degerlendirememek ne kotu adetimi bekliyom ondan sonra hoppp dra koss bakalim ins guzel haberle donerim
inanin iki kaybim olmasa artik vazgececegim de kayiplar bebe
k istegini kamciliyor malesefff bide cocuklarin israr etmesi de baska birsey iste ne bileyim gayet iyi durumdayim Allahima sukurle olsun diyete bile basladim yaaa fit anne adayi olayimm demi yaniii sisko olmiyim :)))
hepinizi opt guzellerrr yine girmeye calsiiyrummmmm opuldunuzzzz

canım benım inş. bu ay daha güzel haberler verirsinde kardeş gelir senınkılere ya tabıkı ıstemek en doğal hakkın sen kımsenın lazfına sözüne bakma eğer bebeğin oluyorsa ister 10 ister 100 yaparsın sen istedikten sonra gerisi boş bol şans haberlerini beklıyoruz canım benım :34::54:

canlar hepiniz iyisiniz maşallah aranıza yenıden dönüyorum cesaret ettim bu ay denicez.
öncelikle benim içinde dua edin olur mu.
kızlar şimdi bir sorum olacak size.sabah 8 de kalktım wc yaptım.geri yattım 11 de kalktım ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı.ilk tuvaletim olmamış oluyor bu durumda dimi.
ama benim akıntım yok normalde her ay olurdu 2 gun falan bu ay yarım gun akıntım oldu hep kuruyum.akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı .
bugun 14.gunum gecen 30 gunde regli oldum.yorumlarınızı bekliyorum.

ya kızlar nerdesiniz,gurbetgüzeli ,suay belfü nerdesiniz huhuhuhu soruma bakın heyecanla cvplarınızı bekliyorum

$2012-11-01 20.29.40.jpg

Kızlar az önce yaptığım ovulasyon testi. Sanırım yumurtluyorum, değil mi? Bugünü değerlendirmek lazım.

:17:

BAT 15 Kasım.

canlar hepiniz iyisiniz maşallah aranıza yenıden dönüyorum cesaret ettim bu ay denicez.
öncelikle benim içinde dua edin olur mu.
kızlar şimdi bir sorum olacak size.sabah 8 de kalktım wc yaptım.geri yattım 11 de kalktım ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı.ilk tuvaletim olmamış oluyor bu durumda dimi.
ama benim akıntım yok normalde her ay olurdu 2 gun falan bu ay yarım gun akıntım oldu hep kuruyum.akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı .
bugun 14.gunum gecen 30 gunde regli oldum.yorumlarınızı bekliyorum.

genel sormamışsınız belli kişilere sormuşsunuz ama ben yinede cvp vereyim.İlk tuvaletin olmuyor bnde öyle yapıyordum 10da kalkıodum sabah wcye gidip uyanıp 2 de testimi yapıodum doğrusunu yapmışsın bi yanlışlık yok.Akıntı bünyeden bünyeye değişirmiş kimisinde yoğun olur kimisinde az çift çizgin varsa yumurtlaman olmuştur akıntı bazen çoğalır bazen azalır bnm çok yoğundu mesela çamaşırım ıslanırdı emin olmak için progesteron baktır istersen yumurtlaman güzel olmuşmu diye inş allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Back