- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.401
tatlim guzelim cnm kader arkadasim bnmmm gozun aydin cok sukurler olsunnnnn
Allhim yuzunu guldursun insallah
saglicakla kucagina alirsin guzelim hic tereddut etme hep iyi dusun bebegin seninle olacak
guzelim bnmm
Allahim tamamina erdirsin
cnm degerin cok guzel cnmmm cok sevindim cokkkk
iki bayra<m yasatan Allahima sukurler olsunnn.....
tebrik ederim cnm bak senle aynı kaldık :) beta hcg çok iyi kaçıncı günündü günün geçmişmiydi bnmde adete 4 gün kala 114 idi paylaşırsın bizlerle dkkt et kendine allah bağışlasın
cok sagol canım adetim 22eylüldü bugün aslında tam günüydü yada 1gün gecmiş oluyo degerim güzel yanı cok sevindm rabbim seninkinide bagıslasn cifte bayram yasarz insaallah diyodm yaşadk cok şükür şimdi öncelikli olan kalp atısını duymak sonrasıda zor benim iki düşügm oldugundn gözetm altında olacm ve 12.hafta rahme dikiş atılack insaallah hersey yolunda gider bu kez rabbim herkezn gönlüne göre versn sen daha kalp atısını duynadn dimi ne zaman duyarz bayram dönüşüne randevü aldm ama erken mi acaba persembeye
rabbime binlerce milyonlarca şükürler olsun HAMİLEYİMMMMM 1senedr bu anı bekliyordm kaybettigim bebegimin yeri dolsun istedim sonunda oldu bundn sonra beni zor günler bekliyo cok dikkatli olmam lazm duanızı eksik etmeyin RABBİMDN ümidinizi asla kesmeyn vakti saati gelince mutlaka olacktr yeterki sabır ve dua edelim rabbim gönlünüze göre versin inanın buraya hamileym yazacgıma inancımı ben bile kaybetmiştim yolunda gitmeyn bişeyler vardı ama hiç beklemedigim bir anda oldu sizlerde öyle olursunz insaallah buarada ovalasyon testi hamileligi gösteriyor herkezde olur mu bilmem bende gösterdi biide bhcg ile ilgili pek bilgim yok netten baktım 212.60 iyimi sizce
Gunaydinlar
Dun butun gun kanama olmadi
Bnde yikandim gece iliski oldu
Bir sildim kipkirmizi kan eee bu ne zamana kadar
Surecek ya 70 gun suren varmis
43. Gun lekelenmeden itibaren sayarsam
Allahim hayirlara cikar insAllah...
Sizlerde durum nasil kizlar
cnm aramızda 10 gün var şuan keseyi bile zor görürsün kendi düşünceme göre ben bile daha yeni gdiom kese görmeye inş hepsini bi an önce görürüz çok heyecan verici korku da verio tabi ya böle olursa ya şöle olursa die evham yapıoruz hepimizin yavrularını rabbim bağışlasın bizlere kmsenin kucağı boş kalmasın mübrk kurban bayramına girios bak bayram şekerlerimiz geldi demiştin sen :)
Tebrikler canım
Sağlıkla büyüsün kocaman olsun miniğin
Değerin gayet güzel
Gurbetim günaydın,
Doktora gittin mi peki , ne kadar sürer dedi.
Gunaydinlar
Dun butun gun kanama olmadi
Bnde yikandim gece iliski oldu
Bir sildim kipkirmizi kan eee bu ne zamana kadar
Surecek ya 70 gun suren varmis
43. Gun lekelenmeden itibaren sayarsam
Allahim hayirlara cikar insAllah...
Sizlerde durum nasil kizlar
yakınmıs bayagı tarihlerimz canım şimdi erkende bayramdan sonraki persembe grünr mü acaba aslında ben kesye hiç takılmazdm 2hamileligimdede gördm bazen cok okumk iyi olmuyo hemen korkuya kapılıyo insan görüneckmi kalp atıı falan olack mı diye hayırlısı rabbim bayram sekerlerini gönderdi 9.ayda kucagımızada almayı nasip etsin
görünebilir o zaman cnm 5 haftalıkken görünüo ya döllenmeyşlede alakalı kimi bebek büyük çıkıo kmi küçük geç veya erken döllenmeden de olabilio sen git görürsün öbr perşembe :)aynen çok okuyunca korkuo insan bndede o korku var mercimeği görünce geçicek ancak
Burda bulunan arkadaslarimdan bir ricam var.Ben önümüzdeki ay korunmayi birakiyorum yaklasik 1,5 senedirde dogum kontröl hapini kullanmiyorum zaten ve önümüzdeki ay clear blue markasinin ovulasyon testlerinden aldim yanliz kullanimi hakkinda pek bir bilgiye sahip degilim.Aklimi bir kac soru kurcaliyor bu testlerde gülen yüz geldigi gibi hemen iliskiyemi girmek gerekiyo ve bunu tecrübe etmis arkadaslarimin ne kadar zaman sonra hamile kaldiklarini merak ediyorum? sabah idrari kullanilmasin deniyo ben calisan bir insani ayni zamanda ne yazikki cok su tüketiyorum testi ne zaman yapmaliyim?
cevaplariniz icin simdiden tesekkürler
herkese iyi bayramlar kızlar.bu mide yannması beni mahfediyor ne denediysem çare bulamadım tüm gün sürüyor gece uyuyamıyorum of çok zor
Cnm hosgldin Clearblue secmekle iyi etmissin
Gulen yuz cikinca calismaya baslarsin fakat oncesindede gun asiri yapabirsin
3 saat su icmemen gerekiyor en uygunu sabah saat 3 de gidesin wc ye
Sonra 6 da yaparsin testi gulen yuzlede hamile kalan cok
Bnde kullanicam kasimda daha oncede kullandim
Kolay gelsin cnm hemen gelsin bebis insAllah
Hosbulduk canim,sagol verdigin bilgiler icin.Insallah Rabbim istegen herkesin hevesini sevince dönüstürsün.
Canim ya sabah idrari yanilticimi oluyo neden istenmiyo onu anlamadim cünkü benim icin en pratik olani o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?