- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.221
hmm anladım meleğimartık bızde gereğini yaparız
ne yapalım önce bebişlerimiz
evet meleğim hastaneden cıkınca sana msj atarım
canım benım çok teşekkür ederim ben ilk bebeğimi 8 haftalık düşürdüm normal yolla kaldım bundada klomen kullandım 2 nci ay hamile kaldım darısı başına belfü nün dediği gibi stresden uzak duracaksın kafaya takmayacaksın bol şans
evet canım benım evde net yok kız yarın sabah hemen yazarımmerak etme yazmazsam ben çatlarım
canım akıntını ve kasık ağrını ıyı takıp et ve ogünlerde ilşki olsun inş. bu ay hamış olursun canım benım
Görüntüde almayı unutma fısıtığımm :)
Allah nazarlardan korusun ikinizi de
Bugünki göbek halimm :)
Eki Görüntüle 529054
canım benım benımde senın gibi göbişim olsa daha ne isterim kuzucum inş. kilo almam bende
tamam kuzucum alırım görüntü sen ıste yeter kı zaten koçişte istedi
Canım şaşırdığım nokta düşük yaptığım için korunuyordum, hapla değil ama doğal yolla.:26:
Çok sevinmek istemiyorum,sevinmek için acele edemiyorum.
Eki Görüntüle 529054
bebiş erkek mi cnm karnın oğlan gibi duruo :)
Yok canım kız :)
rabbim bi çırpıda doğurmayı nasip etsin
Eki Görüntüle 529054
canım benım değerim çok güzel bende bu akşam gidiyorum randevu aldım işten erken cıkacağım yarın yazarım sende hemen git bu değerle ikiz bile olabılır
sağlıkla gelsin yavrularımız
kuzucum meleğim bıtanem sanada günaydın biz iyiyiz meleğim heyecan dorukta :18::18:
ınan sankı akşam olmayacak bana
yesın teyzesi onun koca ayaklarını oh oh maşallahkuzucum darısı başımıza inş. benım ağrılarda geçti baya sadece ara ara kasık ağrısı oda gelip gidiyor
meleğim senın hamılelik takvımınde bugün coşmuşne alemde emi korkuyormu valla ben bızımkıne söyledim doğuma kadar o defteri kapadım ama tabı sağım solum bellı olmaz bır 4 aylık olalım düşünürüz
Kuzumm sen daha fit olursun.Benim kilom var senin yok balımm
Sağlıkla büyüsün yiğenimm oyy maşallahh
ikiz mi hiç düşünmemiştim onu...cuma akşamı gidicem doktora ancak o zamana randevu alabildim.ama ağrılarım var kasık ve üst kısımlarda bazen yürümekte bile zorlanıyorum...senin haberleri yarın bekliyoruz o zaman.
Maşallah çok tatlı görünüyorsunuz. Allah sağlıklı uzun ömürlü şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ikiz mi hiç düşünmemiştim onu...cuma akşamı gidicem doktora ancak o zamana randevu alabildim.ama ağrılarım var kasık ve üst kısımlarda bazen yürümekte bile zorlanıyorum...senin haberleri yarın bekliyoruz o zaman.
kuzucum ben düşükten sonra 50 kilo oldum daha hiç tartılmadım ama tartılcam ben izin aldım 16:30 cıkıyorum bıtanemdua et bana
sağol canım benım yarın anlatırım
Tüm dualarımmm seninle canım arkadaşımm güzel haberler alacağına emin ol.
Güzel anne
Haberdar et beni hemen aklım sizde.
Sağol canım.Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah sağlıkla
Hayatımm cuma ne zaman gideceksin peki meraklanırız :) Ctesi de olsa haber ver bize
Eki Görüntüle 529054
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?