• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hmm anladım meleğim:17:artık bızde gereğini yaparız :9::9:
ne yapalım önce bebişlerimiz :34:
evet meleğim hastaneden cıkınca sana msj atarım :38:

canım benım çok teşekkür ederim ben ilk bebeğimi 8 haftalık düşürdüm normal yolla kaldım bundada klomen kullandım 2 nci ay hamile kaldım darısı başına belfü nün dediği gibi stresden uzak duracaksın kafaya takmayacaksın bol şans :34:

evet canım benım evde net yok kız yarın sabah hemen yazarım:9: merak etme yazmazsam ben çatlarım
:9: canım akıntını ve kasık ağrını ıyı takıp et ve ogünlerde ilşki olsun inş. bu ay hamış olursun canım benım :54:

Görüntüde almayı unutma fısıtığımm :)
Allah nazarlardan korusun ikinizi de :38::38:

Bugünki göbek halimm :)
Eki Görüntüle 529054

Görüntüde almayı unutma fısıtığımm :)
Allah nazarlardan korusun ikinizi de :38::38:

Bugünki göbek halimm :)
Eki Görüntüle 529054

canım benım benımde senın gibi göbişim olsa daha ne isterim kuzucum inş. kilo almam bende
tamam kuzucum alırım görüntü sen ıste yeter kı zaten koçişte istedi

Son düzenleme:
canım benım benımde senın gibi göbişim olsa daha ne isterim kuzucum inş. kilo almam bende
tamam kuzucum alırım görüntü sen ıste yeter kı zaten koçişte istedi

Kuzumm sen daha fit olursun.Benim kilom var senin yok balımm:38:
Sağlıkla büyüsün yiğenimm oyy maşallahh:nazar::nazar::nazar:

Canım şaşırdığım nokta düşük yaptığım için korunuyordum, hapla değil ama doğal yolla.:26:

Çok sevinmek istemiyorum,sevinmek için acele edemiyorum.

Cnm bnm satin ne zaman korunmasiz ilisku oldumu
Korunmasiz iliskinin uzerinden 10 gecmesi lazim o zaman cikar
Yada ustune gordun artik hersey olabilir cnm testler bozuk olur yada geceluk vardir teste cikmaz
Afff ne bileyim nasipte varsa geldcekler iste
Bu sefer hamile kalirsam
hamile oldugumu kendime bile demiycem 3 ay en az

Kizlar kolo aldim unutkanlik var asiri derecede
Neyi nereye koydum bilmiyom yaaa kac gundur cep telini kaldirdim cocuklarin
Yok nerde bilmiyorum cöpe bile gitmis olabilir:18:

kızlarrrr bugünkü ovi testimde her iki çizgide saat 12 30 itibariyle kopkoyuydu akşama değerlendirebileceğiz ancak kaçırmamış olurum öyle değil mi? bir sorum daha var bu iki çizginin kopkoyu olması yumurtanın çatladığı anlamına gelmiyor değil mi yumurtladığım anlamına geliyor diye biliyorum doğru mu bu?

canım benım değerim çok güzel bende bu akşam gidiyorum randevu aldım işten erken cıkacağım yarın yazarım sende hemen git bu değerle ikiz bile olabılır :34:
sağlıkla gelsin yavrularımız

kuzucum meleğim bıtanem sanada günaydın biz iyiyiz meleğim heyecan dorukta :18::18:
ınan sankı akşam olmayacak bana :9:
yesın teyzesi onun koca ayaklarını oh oh maşallah :nazar::nazar: kuzucum darısı başımıza inş. benım ağrılarda geçti baya sadece ara ara kasık ağrısı oda gelip gidiyor
meleğim senın hamılelik takvımınde bugün coşmuş :9::9: ne alemde emi korkuyormu valla ben bızımkıne söyledim doğuma kadar o defteri kapadım ama tabı sağım solum bellı olmaz bır 4 aylık olalım düşünürüz :17:

ikiz mi hiç düşünmemiştim onu...cuma akşamı gidicem doktora ancak o zamana randevu alabildim.ama ağrılarım var kasık ve üst kısımlarda bazen yürümekte bile zorlanıyorum...senin haberleri yarın bekliyoruz o zaman.

Kuzumm sen daha fit olursun.Benim kilom var senin yok balımm:38:
Sağlıkla büyüsün yiğenimm oyy maşallahh:nazar::nazar::nazar:

kuzucum ben düşükten sonra 50 kilo oldum daha hiç tartılmadım ama tartılcam ben izin aldım 16:30 cıkıyorum bıtanem :38: dua et bana

ikiz mi hiç düşünmemiştim onu...cuma akşamı gidicem doktora ancak o zamana randevu alabildim.ama ağrılarım var kasık ve üst kısımlarda bazen yürümekte bile zorlanıyorum...senin haberleri yarın bekliyoruz o zaman.

sağol canım benım yarın anlatırım

Maşallah çok tatlı görünüyorsunuz. Allah sağlıklı uzun ömürlü şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Sağol canım.Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah sağlıkla:nazar:

Hayatımm cuma ne zaman gideceksin peki meraklanırız :) Ctesi de olsa haber ver bize

kuzucum ben düşükten sonra 50 kilo oldum daha hiç tartılmadım ama tartılcam ben izin aldım 16:30 cıkıyorum bıtanem :38: dua et bana

sağol canım benım yarın anlatırım

Tüm dualarımmm seninle canım arkadaşımm güzel haberler alacağına emin ol.
Güzel anne :38::38::38:
Haberdar et beni hemen aklım sizde.

Sağol canım.Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah sağlıkla:nazar:

Hayatımm cuma ne zaman gideceksin peki meraklanırız :) Ctesi de olsa haber ver bize

cuma 5 te gidicem umarım doktor iyi şeyler söyler canım ya ...cumaya kadar nasıl beklicem onuda bilmiyorum...kan sonucuna göre 5 inci haftanın içindeyim ..ağrılarda korkutuyor beni:52::52::52::52:

41 kere :nazar: cok guzelsiniz kizinla Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Hayat cnm neren agriyor kasiklarsa merak etme bol bol dinlen
Suay kiz gelmedinnnnnn hayirli heberle gel bekliyomm

Back