• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

evet doğru lh testleri gebeliği gösteriyor diyenler var ama en net kandan öğrenıyorsun bence..bazılarında çizginin kaybolması yumurtlamanın olmadığını gösterıyor olabilir.. sen sanırım ikinci çizginin varlığını kafana takıyorsun ama bu normal lh hormonu hep var çünkü vücudumuzda .. hatta forumdan bir arkadaşın eşi merak edip testi denemiş onda bile çıkmış:1::1::1: sen gönlünü ferah tut bir sorun yok bence..

ahaha bendım o cnm testler bozukmu dıe eşime yaptırmıstım ondada cıkmıstı :DD:D kızlar sonra rahatlatmıstı erkektete var dıe o lh hormonundan sasırmıstım:D amann nese unutuyorum bu konuyuuu hayırlısı allhtan:D:D:D 3denemem umutluyum ınsallah...:) saol tatlımm

ahaha bendım o cnm testler bozukmu dıe eşime yaptırmıstım ondada cıkmıstı :DD:D kızlar sonra rahatlatmıstı erkektete var dıe o lh hormonundan sasırmıstım:D amann nese unutuyorum bu konuyuuu hayırlısı allhtan:D:D:D 3denemem umutluyum ınsallah...:) saol tatlımm

hahahahahah :1::1::1::1: koptum şu an :1::1::1::1::1: inşallah güzel haberlerini alırız hadi bakalım:16::16::16::16:

Şaşkınlık içindeyim.:18:

Az önce öylesine gebelik testi yaptım. Nasıl olsa korunuyorum çıkmaz dedim. Ama bir baktım açık pembe çizgi var, yok ben yanlış görüyorum dedim. 10dk sonra bir baktım çizgi orada duruyor, o bana bakıyor ben ona...

Şok içindeyim. Tekrar yapacağım. Hayırlısı:1:

Şaşkınlık içindeyim.:18:

Az önce öylesine gebelik testi yaptım. Nasıl olsa korunuyorum çıkmaz dedim. Ama bir baktım açık pembe çizgi var, yok ben yanlış görüyorum dedim. 10dk sonra bir baktım çizgi orada duruyor, o bana bakıyor ben ona...

Şok içindeyim. Tekrar yapacağım. Hayırlısı:1:

şaşırcağına sevin cnm gebesin işte :)

Son düzenleme:
akşam 16:45 orda olacağım 17:00 içeri alırlar sanırım :18: eşimde biraz rahatsız kuzcum geçen sene dizinden ameliyat olmuştu çapraz bağ kopmasından şimdide süreklı ağrı yapıyor bugün işten izin aldı hastaneye gitti sanırım fizik verecekler bakalım yarın görüşürüz senı cok sevıyorum :38::38: tatlım ıyı akşamlar emi ye slm :3:

Suayımm kuzumm günaydınn,

Meleğin ve sen iyisinizdir umarım.
Bugün büyük gün desene :) Enişteme çok geçmiş olsun diyorum :( Birbirinize aman dikkat edin.
Doktor sonrası mesajını bekleyeceğim o halde fıstığım.

Benim ufaklığın koca ayaklı olduğunu dün akşam netleştirdik.Kıpırp kıpır hanımefendi içerde :) gezinip durdu sert tekmelere boğdu :)
Gerçekten de mucize bu yaşadıklarımız.Allah herkese tattırsın bu duyguyu inşallah:nazar:

herkese merhaba!
kızlar ben de ovulasyon kiti denemeyi düşünüyorum!hangilerini öneririsiniz,fiyatları nasıl?nereden almalıyım eczaneden mi internetten mi ne dersiniz?
bu kiti kullanıp hamime kalamayanlar oldu mu acaba?hamile kalanlar kaçıncı ayki denemede hamile kaldılar?ilk denememde hamile kalabilir miyim sizce?
sorularımı cevaplama inceliği gösterirseniz çok sevinirim

sağol canım 1200 cıktı en son işte doktordan randevu alcam bi kaç güne gidicem artık.kese 1000 in üzerinde gözüküyormus bende bekledim o yüzden...sen ne yaptın bebiş nasıl kese gözüktü dimi:49::49:

canım benım değerim çok güzel bende bu akşam gidiyorum randevu aldım işten erken cıkacağım yarın yazarım sende hemen git bu değerle ikiz bile olabılır :34:
sağlıkla gelsin yavrularımız

Suayımm kuzumm günaydınn,

Meleğin ve sen iyisinizdir umarım.
Bugün büyük gün desene :) Enişteme çok geçmiş olsun diyorum :( Birbirinize aman dikkat edin.
Doktor sonrası mesajını bekleyeceğim o halde fıstığım.

Benim ufaklığın koca ayaklı olduğunu dün akşam netleştirdik.Kıpırp kıpır hanımefendi içerde :) gezinip durdu sert tekmelere boğdu :)
Gerçekten de mucize bu yaşadıklarımız.Allah herkese tattırsın bu duyguyu inşallah:nazar:

kuzucum meleğim bıtanem sanada günaydın biz iyiyiz meleğim heyecan dorukta :18::18:
ınan sankı akşam olmayacak bana :9:
yesın teyzesi onun koca ayaklarını oh oh maşallah :nazar::nazar: kuzucum darısı başımıza inş. benım ağrılarda geçti baya sadece ara ara kasık ağrısı oda gelip gidiyor
meleğim senın hamılelik takvımınde bugün coşmuş :9::9: ne alemde emi korkuyormu valla ben bızımkıne söyledim doğuma kadar o defteri kapadım ama tabı sağım solum bellı olmaz bır 4 aylık olalım düşünürüz :17:

herkese merhaba!
kızlar ben de ovulasyon kiti denemeyi düşünüyorum!hangilerini öneririsiniz,fiyatları nasıl?nereden almalıyım eczaneden mi internetten mi ne dersiniz?
bu kiti kullanıp hamime kalamayanlar oldu mu acaba?hamile kalanlar kaçıncı ayki denemede hamile kaldılar?ilk denememde hamile kalabilir miyim sizce?
sorularımı cevaplama inceliği gösterirseniz çok sevinirim

Merhaba,

laboquick ovulasyon testi testi alabilirsin.Genel olarak bu testi kullandı çoğu arkadaş.
Gittigidiyordan uygun paket halde temin edebilirsin.Gebeliği engelleyen en büyük faktör stres yapmaktır.
Stres yaparsan bu süreç uzar ve ya testen sonuçta alamayabilirsin.Hemen olup olmayacağı ya da şu zamana kadar olacak denebilecek
bir durum yok ne yazık ki. Herşey kader kısmet.Bizler sadece kolaylaştırmaya çalışıyoruz.

canım benım değerim çok güzel bende bu akşam gidiyorum randevu aldım işten erken cıkacağım yarın yazarım sende hemen git bu değerle ikiz bile olabılır :34:
sağlıkla gelsin yavrularımız

kuzucum meleğim bıtanem sanada günaydın biz iyiyiz meleğim heyecan dorukta :18::18:
ınan sankı akşam olmayacak bana :9:
yesın teyzesi onun koca ayaklarını oh oh maşallah :nazar::nazar: kuzucum darısı başımıza inş. benım ağrılarda geçti baya sadece ara ara kasık ağrısı oda gelip gidiyor
meleğim senın hamılelik takvımınde bugün coşmuş :9::9: ne alemde emi korkuyormu valla ben bızımkıne söyledim doğuma kadar o defteri kapadım ama tabı sağım solum bellı olmaz bır 4 aylık olalım düşünürüz :17:

Kuzucum zor ilerleyecek saatler ama geçecek kuzum miniğini göreceksin sağlıkla :))
Ohh ağrılarında geçmiş şahane.Ara ara artış olabilir büyümeden dolayı sen kendine dikkat et gerisine sıkıntı yapma balımm:)
Kuzum bizde her ihtimale karşı 3-4 ay bişey yapmadık sıkıntı olmamasına rağmen.Şimdilerde bana bişey demiyor ama sanırım korkuları var.
Uzak duruyor çünkü.Hele hareketlerini hissettikten sonra herşey bi yere kadar :)) Bende de uzaklaşma var zaten.Hiç çok düşkün değildim zaten.Daha çok kızımız odaklıyız anlayacağın.
Ama elbette emre tarafından işleri çözüyorum , anlarsın sen :17:

Merhaba,

laboquick ovulasyon testi testi alabilirsin.Genel olarak bu testi kullandı çoğu arkadaş.
Gittigidiyordan uygun paket halde temin edebilirsin.Gebeliği engelleyen en büyük faktör stres yapmaktır.
Stres yaparsan bu süreç uzar ve ya testen sonuçta alamayabilirsin.Hemen olup olmayacağı ya da şu zamana kadar olacak denebilecek
bir durum yok ne yazık ki. Herşey kader kısmet.Bizler sadece kolaylaştırmaya çalışıyoruz.

siz belfü ve suay82 ovulasyon kiti ile mi hamile kaldınız! :) allah sağlık,sıhhatli,şansı bahtı güzel ,uzun ömürle yaşayacak bebişleri kucaklarınıza versin inşallah! maaşallah maaaaaşallah diyelim :)
belfü ve suay siz kitle beraber kaçıncı ayda hamile kaldınız,çook merak ettim ya! çok heyecan verici.

Günaydın kızlar ....suaycım gör bakalım bebişin kesesini belki kalp atışlarınıda duyarsın cnm.evde internet yok galiba yine yarını bekliycez senin haberleri almak için.
bende c.tesi çift çizgiyi görmüştüm ama dün acayip bel karın ağrısı vardı acaba geçmi çatladı benim yumoş anlamadım gitti .

siz belfü ve suay82 ovulasyon kiti ile mi hamile kaldınız! :) allah sağlık,sıhhatli,şansı bahtı güzel ,uzun ömürle yaşayacak bebişleri kucaklarınıza versin inşallah! maaşallah maaaaaşallah diyelim :)
belfü ve suay siz kitle beraber kaçıncı ayda hamile kaldınız,çook merak ettim ya! çok heyecan verici.

Hayır ovülasyon testlerini kullanmaya ara vermiştik.Çünkü çok stres yapmıştık.
Çok sağol güzel temennilerin için:) Allah kısa zaman da senide miniğine kavuştursun inşallah.:nazar:

Hayır ovülasyon testlerini kullanmaya ara vermiştik.Çünkü çok stres yapmıştık.
Çok sağol güzel temennilerin için:) Allah kısa zaman da senide miniğine kavuştursun inşallah.:nazar:[/QUOs

sen de sağol canım.allah isteyen herkesi sağlıklı bir bebek sahibi yapsın inşallah!tecrübeleriniz eşliğinizde rehberliğinize ihtiyacımız olacak inşallah yakın zamanda ee artık bize göre daha tecrübelisiniz :)

Kuzucum zor ilerleyecek saatler ama geçecek kuzum miniğini göreceksin sağlıkla :))
Ohh ağrılarında geçmiş şahane.Ara ara artış olabilir büyümeden dolayı sen kendine dikkat et gerisine sıkıntı yapma balımm:)
Kuzum bizde her ihtimale karşı 3-4 ay bişey yapmadık sıkıntı olmamasına rağmen.Şimdilerde bana bişey demiyor ama sanırım korkuları var.
Uzak duruyor çünkü.Hele hareketlerini hissettikten sonra herşey bi yere kadar :)) Bende de uzaklaşma var zaten.Hiç çok düşkün değildim zaten.Daha çok kızımız odaklıyız anlayacağın.
Ama elbette emre tarafından işleri çözüyorum , anlarsın sen :17:

hmm anladım meleğim:17:artık bızde gereğini yaparız :9::9:
ne yapalım önce bebişlerimiz :34:
evet meleğim hastaneden cıkınca sana msj atarım :38:

canım benım çok teşekkür ederim ben ilk bebeğimi 8 haftalık düşürdüm normal yolla kaldım bundada klomen kullandım 2 nci ay hamile kaldım darısı başına belfü nün dediği gibi stresden uzak duracaksın kafaya takmayacaksın bol şans :34:

Günaydın kızlar ....suaycım gör bakalım bebişin kesesini belki kalp atışlarınıda duyarsın cnm.evde internet yok galiba yine yarını bekliycez senin haberleri almak için.
bende c.tesi çift çizgiyi görmüştüm ama dün acayip bel karın ağrısı vardı acaba geçmi çatladı benim yumoş anlamadım gitti .

evet canım benım evde net yok kız yarın sabah hemen yazarım:9: merak etme yazmazsam ben çatlarım
:9: canım akıntını ve kasık ağrını ıyı takıp et ve ogünlerde ilşki olsun inş. bu ay hamış olursun canım benım :54:

Back